Isto velki problem - muhe
5 posters
Stranica 1 / 1.
Isto velki problem - muhe
Zima je već tu,a ja još muku mučim sa muhama u kući.
To nije normalno koliko ih je ove godine bilo - nemožeš vrata otvoriti,ulete ko mlazni avion.I tako ja mlataram mlatilicom za muhe,ubim je njih,ali nikada kraja - dvije mlatnem - pet novih zvrji oko mene.
Kako,čime,na koji način,gdje nabaviti nešto da ja to pobijem i da mi stalno ne sjedaju na živac,a da to nije onaj sprej iz dučana čiji miris ne podnosim.
To nije normalno koliko ih je ove godine bilo - nemožeš vrata otvoriti,ulete ko mlazni avion.I tako ja mlataram mlatilicom za muhe,ubim je njih,ali nikada kraja - dvije mlatnem - pet novih zvrji oko mene.
Kako,čime,na koji način,gdje nabaviti nešto da ja to pobijem i da mi stalno ne sjedaju na živac,a da to nije onaj sprej iz dučana čiji miris ne podnosim.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Isto velki problem - muhe
A nebih znala....prva informacija.Ili je negdje buboko u dvijesti pregažena hrpom ostalih.
Da si mi to rekao ljeti bila bih probala ispred ulaznih vratiju podaditi biljku - dvije u teglu,pa onako,ko giralde ih posložoti.Ali,ako ne zaboravim,budem isprobala slijedeće godine.
Ima li koje rješenje sada - nešto poput onih tabletica na struju koje smo za komarce imali ili slično?
Evo opet tri gadure liječu oko mene i sjedaju na monitor,a prije uru sam mlatnula dvije.
Da si mi to rekao ljeti bila bih probala ispred ulaznih vratiju podaditi biljku - dvije u teglu,pa onako,ko giralde ih posložoti.Ali,ako ne zaboravim,budem isprobala slijedeće godine.
Ima li koje rješenje sada - nešto poput onih tabletica na struju koje smo za komarce imali ili slično?
Evo opet tri gadure liječu oko mene i sjedaju na monitor,a prije uru sam mlatnula dvije.
pitijacro- legionar
Ima za kupiti sredstva kojim se špricaju zidovi, ima neki vrag kaj se stavi pred vrata i onda to muhe privlači pa se one tu zaustavljaju i to ih ubija .... koječega ima ali ja najvolim mrežu na prozore
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ja sam muku mučio sa muhama po fasadi,zasraše mi istočnu stranu kuće.Kupio sam u poljo apoteci Neopitroid Alfu koji se mješa sa vodom i poprskao po kući,za sada ih nema,tu i tamo koja sleti ali se dugo ne zadržava.
mtd001- Broj postova : 177
Budem pitala kada budem išla van dvorišta.Kako mene to opterečuje.Prvo mi remete mit tišine u kući,a lete i sjedaju posvuda.Ja neznam - te muhe su meni problem zadnjih tri godine.Prije ih nije bilo - je da je tu i tamo neka ušla,ali ovo je u zadnje vrijeme prestrašno.Sada se već bojim sebe jer sam primjetila da sve češće ima trenutaka kada postajem letargična - tako ih mirno gledam ko da je to najnormalnija stvar,a onda me opet ulovi i hoću se pojest od muke.
Prošle zime sam zadnju vlovila tek u februaru.A već u martu su počele nove.
Muhič,nevolim ja ništa na prozore stavljati.Jednostavno mi to....ma ima ja svoje muhe i mušice,šta ćeš.
Prošle zime sam zadnju vlovila tek u februaru.A već u martu su počele nove.
Muhič,nevolim ja ništa na prozore stavljati.Jednostavno mi to....ma ima ja svoje muhe i mušice,šta ćeš.
pitijacro- legionar
Štoo? Pa nemoraš se bojati ni da bu ko ušel, a ni izašelpitijacro je napisao/la:
Muhič,nevolim ja ništa na prozore stavljati.Jednostavno mi to....
muhanicar- legionar
Zašto me ovo na nešt podsjeća........
pitijacro- legionar
Jel ima kakva štala u blizini?
Više ...........
muhanicar- legionar
Nemam ti ja niti štale,niti svinjce,niti kokoši nemam,nemam ništa što bi moglo muhe generirati.Niti moji prvi sudjedi.Ima iza vrta susjeda i treća po redu.
Ej,da pitam još nešto - je u svom dvorištu dvadeset godina štakora vidjela nisam.A sada u garaži nešto živi - vidim u zadnjih dva tjedna da nešt ima a miš to nije.I metnuli otrovanu pšenicu,ali ništa.Ak ostavim paradajz,oče po par komada izgristi.A i u plasteniku kraj susjeda je nešto na crvenoj paprici -na jedno sedam komada napravilo rupetine i pojedene su unutra samo sjememke - sve do jedne.A paprike tako rupave nedirnute.Jel to isto štakor?Što bi pojelo u paprici na rastu sjemenke?Pa to je skoro tri metra u zraku.
Ej,da pitam još nešto - je u svom dvorištu dvadeset godina štakora vidjela nisam.A sada u garaži nešto živi - vidim u zadnjih dva tjedna da nešt ima a miš to nije.I metnuli otrovanu pšenicu,ali ništa.Ak ostavim paradajz,oče po par komada izgristi.A i u plasteniku kraj susjeda je nešto na crvenoj paprici -na jedno sedam komada napravilo rupetine i pojedene su unutra samo sjememke - sve do jedne.A paprike tako rupave nedirnute.Jel to isto štakor?Što bi pojelo u paprici na rastu sjemenke?Pa to je skoro tri metra u zraku.
pitijacro- legionar
muhanicar[b] je napisao/la:Više ...........[/b]
Može to malo detaljnije?
pitijacro- legionar
hm,voluharica voli grickati korjenje i sjemenke samo one žive u zemlji.
Nešto,zapravo netko si radi zimnicu.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Više ...........
Daj muhač,pa nisam ja ništa strašnoga mislila. Znaš ti mene,jel....pa tko će ako ti nećeš.
pitijacro- legionar
iz vlastita iskustva znam da je faciron u kuhcu,sjebali ga, nedjeluje, razrijedili ga, a ove godine je i najezda miseva, stakora i voluharica nisam vidio toliko, ali miševa ...pitijacro je napisao/la:Nemam ti ja niti štale,niti svinjce,niti kokoši nemam,nemam ništa što bi moglo muhe generirati.Niti moji prvi sudjedi.Ima iza vrta susjeda i treća po redu.
onaj otrov u "filter vrecicama" ,plavi, brodilon ,isto u kuhcu, nevrijedi kupovat
crveni je bio ok
ovo sve govorim iz svog iskustva, ili je kodmene stvarno najezda misova
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Miševa je bilo da ti pamet stane - njih su mace skoro svaki dan donosile,što žive,što krepane - nasekirala sam se ove jeseni - svaki čas sam čula neko ciktanje - ono maca po blagavaoni nabacuje miša kojega je donesla - već su mi se pričinjavali.Prestalo je pred jedno mjesec dana,ali to nešto u garaži je veliko.Morali budemo nečim utamaniti da se ne množi.Jučer mi je podrumu skoro srce stalo - među praznim sanducima koje trebam ja nešt šuškalo - metar od mene.A morala sam raditi.Pol sata sam svaki čas pogledavala jel se nešto miče,a onda je izvirila jedna žaba.Mamu joj njenu, uzela mi je pol godine života.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.