Oko struje..........
4 posters
još jedan forum :: Tehnologija :: Ostalo
Stranica 1 / 1.
Re: Oko struje..........
..hočeš čuti da sam ljubomorn ...evo jesam , ljubomoran sam .
Samo da znaš mišta još od punkta nije došlo na red ..i vjerojetno ni će ..ohladila se luda glava .
Samo da znaš mišta još od punkta nije došlo na red ..i vjerojetno ni će ..ohladila se luda glava .
Nisam zeleo cuti da si ljubomoran ;) , zeleo sam da ti nabijem neka luda ideja u ta kao sta kazes luda glava
puknati- Broj postova : 16
dali se slobodno prvlače kabli za telefon i struju kroz istu pvc cijev za kable,znači išli bi kroz jednu cijev u zidu?
prkanjac- Broj postova : 416
nekada su govorili telefon i strija paralerno na pola metra , križati se mogu tako da se dodiruju .
kod mene je bio paralerno na oko 25 cm i nisu se čule ni smetnje ni susjeda
Ne znam kakvu imate doma opreu i od kojeg provajdera ali telefon prelazi na digitalni , voip ( mislim da setako zove .
A kad te priključe na to ni trafostanica u podrumu neće smetati
kod mene je bio paralerno na oko 25 cm i nisu se čule ni smetnje ni susjeda
Ne znam kakvu imate doma opreu i od kojeg provajdera ali telefon prelazi na digitalni , voip ( mislim da setako zove .
A kad te priključe na to ni trafostanica u podrumu neće smetati
imam provučenu cijev kroz koju ideju žice za telefonsku liniju ,a nemam utičnice za struju ublizini ,pa sam mislil samo provuč kroz tu cijev i kabl za struju da mi budeju na istem mjestu obadvije utičnice ,več mi je pun k.... produžneg kabla. imam od vipa i sve ide preko rutera.
prkanjac- Broj postova : 416
još jedan forum :: Tehnologija :: Ostalo
Stranica 1 / 1.