CONLIGUS-NOVA ERA INTERNETA !
4 posters
još jedan forum :: Oglasnik :: Ponuda
Stranica 1 / 1.
CONLIGUS-NOVA ERA INTERNETA !
Bok
Prijatelji koje znam već nekoliko godina su napravili tim svjetskih genialaca i vrlo uspješnih poduzetnika i uradili nešto što će biti LUUUUUDA PRIČA!
Dali možete pod jednim krovom zamisliti kombinaciju društvene mreže, trgovine, aukcije, umrežavanje, poslovnu priliku, mogućnost dobre zarade za svakog i još mnogo toga?
Možete li zamisliti da bi pre nekoliko godina poznavali osnivača Facebooka Marka Zuckerberga, čak i prije nego je stvorio Facebook. I da bi vas on u to vreme nazvao i rekao za tu ludu ideju koja će donijeti milijarde? Naravno, sada možemo svi biti pametni kad znamo što se dogodilo.
Šta ako bi vam on u to vrijeme dao mogučnost da zaradite samo sa pozivom prijateljima da otvore profil na Facebooku? Verovatno bi od današnje milijarde korisnika Facebooka bilo barem 50mio ljudi registriranih preko vas. Možete li zamisliti kako bi bilo da sada imate jednu dvadesetinu vrijednosti Facebooka? Bilo bi zanimljivo, zar ne?
Isto kako prije deset godina još niste čuli za Facebook tako i do danas još niste čuli za CONLIGUS. Dečki čija je to priča kažu, da če CONLIGUS u narednim godinama vrediti milijarde!
Vizija tvrtke je jednostavna ali super - u najkraćem mogućem roku izgraditi najširu moguću zajednicu. Cilj je do kraja 2016 100mio registriranih korisnika. Možete li zamisliti da imate web stranicu na kojoj ćete imati 100mio potencijalnih kupaca? I oni bi dobili dućan gdje mogu kupovati jeftinije nego bilo gdje drugdje .. Kada imate takvu platformu s takvom mailing listom – gde vam je kraj!
Zajednica već postoji, trenutno nas ima samo nekoliko tisuća, od toga nekoliko stotina ozbiljnih radnika (u svijetu), a radimo več u više od 180 zemalja ... Ideš sa nama? U trenutku, kada priča počinje?
Sve detalje ću objasniti u nastavku. A sada vas pozivam da se registrirate kao član na službenoj stranici, koji je postala operativna prije nekoliko dana. Registracija je potpuno besplatna i ne obavezuje vas za ništa! Potpuno bez rizika !!!
Kliknite na link i registrirajte se:
LINK ZA UPIS https://atribus.conligus.org/
A zašto registracija ODMAH?
Prije svega – ne riskirate ništa, jer je registracija besplatna!
Drugo - jer čete imati profit od svih koji se registriraju posle vas!
Treće – ako vam priča neće biti interesantna možete bez problema zaboraviti na nju.
Posle registracije čete primiti mail i link za potvrdu registracije. Kada to učinite imat ćete pristup web stranici i web officu. U njoj imate materijale o platformi u različitim jezicima.
Prijatelji koje znam već nekoliko godina su napravili tim svjetskih genialaca i vrlo uspješnih poduzetnika i uradili nešto što će biti LUUUUUDA PRIČA!
Dali možete pod jednim krovom zamisliti kombinaciju društvene mreže, trgovine, aukcije, umrežavanje, poslovnu priliku, mogućnost dobre zarade za svakog i još mnogo toga?
Možete li zamisliti da bi pre nekoliko godina poznavali osnivača Facebooka Marka Zuckerberga, čak i prije nego je stvorio Facebook. I da bi vas on u to vreme nazvao i rekao za tu ludu ideju koja će donijeti milijarde? Naravno, sada možemo svi biti pametni kad znamo što se dogodilo.
Šta ako bi vam on u to vrijeme dao mogučnost da zaradite samo sa pozivom prijateljima da otvore profil na Facebooku? Verovatno bi od današnje milijarde korisnika Facebooka bilo barem 50mio ljudi registriranih preko vas. Možete li zamisliti kako bi bilo da sada imate jednu dvadesetinu vrijednosti Facebooka? Bilo bi zanimljivo, zar ne?
Isto kako prije deset godina još niste čuli za Facebook tako i do danas još niste čuli za CONLIGUS. Dečki čija je to priča kažu, da če CONLIGUS u narednim godinama vrediti milijarde!
Vizija tvrtke je jednostavna ali super - u najkraćem mogućem roku izgraditi najširu moguću zajednicu. Cilj je do kraja 2016 100mio registriranih korisnika. Možete li zamisliti da imate web stranicu na kojoj ćete imati 100mio potencijalnih kupaca? I oni bi dobili dućan gdje mogu kupovati jeftinije nego bilo gdje drugdje .. Kada imate takvu platformu s takvom mailing listom – gde vam je kraj!
Zajednica već postoji, trenutno nas ima samo nekoliko tisuća, od toga nekoliko stotina ozbiljnih radnika (u svijetu), a radimo več u više od 180 zemalja ... Ideš sa nama? U trenutku, kada priča počinje?
Sve detalje ću objasniti u nastavku. A sada vas pozivam da se registrirate kao član na službenoj stranici, koji je postala operativna prije nekoliko dana. Registracija je potpuno besplatna i ne obavezuje vas za ništa! Potpuno bez rizika !!!
Kliknite na link i registrirajte se:
LINK ZA UPIS https://atribus.conligus.org/
A zašto registracija ODMAH?
Prije svega – ne riskirate ništa, jer je registracija besplatna!
Drugo - jer čete imati profit od svih koji se registriraju posle vas!
Treće – ako vam priča neće biti interesantna možete bez problema zaboraviti na nju.
Posle registracije čete primiti mail i link za potvrdu registracije. Kada to učinite imat ćete pristup web stranici i web officu. U njoj imate materijale o platformi u različitim jezicima.
atribus- Broj postova : 4
Re: CONLIGUS-NOVA ERA INTERNETA !
Dal bi se ova tema mogla negdje spustiti tako da mi ne bude na oku odmah dok kliknem na početnu stranicu, jer ovo je već prestrašno - uvijek mi pred očima blijesne naziv teme,ali meni mozak to preregistrira automatski u culining..
Materemu, na ispovjedi za Uskrs budem pol ure klečala.
Materemu, na ispovjedi za Uskrs budem pol ure klečala.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ponudi nesto na oglasniku i tad ce ti tvoja tema biti na oku,,,
vidis da je ovima bitna e-mail adresa da bi te zasipali spemom,,,
vidis da je ovima bitna e-mail adresa da bi te zasipali spemom,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Sam se vi zaebavajte, ja imam nečiste misli.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Sve što sam napisao je istina . To je poslovna prilika . Ovo je prilika za sve one koji žele zaraditi novac , a ne za one koji žele ostati tamo gdje jesu , Pozdrav .
Izgleda da nam je suđeno da zauvijek ostanemo siromasi,,,
Bobić- legionar
Da sam ja za to prije znal , kolike sam kombinizone i radne cipele poderal ..a mogo sam doma u boksericama bit ..i da me vijetmanske djevice poslužuju ...A kaj sad , kasno mi je da se na to navikavam
ONECOIN--CONLIGUS zajedno
Ko jos uvek zeli drzati dolare?!! ili eure?!!
Buducnost je u - crypto valuti!!!
Sigurno, ali i visoko profitabilno!!!
bez limita i provizija kod transfera bilo gde i za par sekundi!!!
Više na:
https://www.onecoin.eu/signup/atribus
Buducnost je u - crypto valuti!!!
Sigurno, ali i visoko profitabilno!!!
bez limita i provizija kod transfera bilo gde i za par sekundi!!!
Više na:
https://www.onecoin.eu/signup/atribus
Jbte ja sam vec mislio da si se ti obogatio i da te vise nikad necemo vidjeti ovdje,,,
ajd idemo onako cisto jednostavno i pred Bogom (dakle bez lazi jer Bog sve vidi i sve zna) da nam kazes istinu koliko si ti do sad zasluzio na ovom reklamiranju?
od sjecnja pa do sad, recimo,,,
ajd idemo onako cisto jednostavno i pred Bogom (dakle bez lazi jer Bog sve vidi i sve zna) da nam kazes istinu koliko si ti do sad zasluzio na ovom reklamiranju?
od sjecnja pa do sad, recimo,,,
Bobić- legionar
Similar topics
» Nova vrsta kriminala u Međimurju
» Sretan Božić i blagoslovljena Nova godina
» Nova Husquarna baca ulje na dekompresijski ventil ???
» Sretan Božić i blagoslovljena Nova godina
» Nova Husquarna baca ulje na dekompresijski ventil ???
još jedan forum :: Oglasnik :: Ponuda
Stranica 1 / 1.