još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veš mašina

5 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Veš mašina Empty Veš mašina

Postaj  pitijacro sub sij 03, 2015 8:52 pm

Ma da, i ko točka na i - danas mi se pokvarila veš mašina. Jednostavno ne vuče vodu.Uključim - ništa,sve mrtvo. Niti da zucne. Onda programator okrenem dalje,e onda radi izbacivanje vode koje naravno nema,a onda radi i centrifuga. Ali vodu niti uzima,niti ne okreće bubanj prije nego je vrijeme za centrufugu.

Jel to samo pumpa u pitanju ili ima još nešto? Ili programator?

Jebo onu astrologinju i njenu projekciju 2015. za djevice. Tuka. Ide me. Aha, ide - samo u pogrešnom smjeru.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Veš mašina Empty Re: Veš mašina

Postaj  ilegalac sub sij 03, 2015 9:45 pm

pitijacro je napisao/la:Ma da, i ko točka na i  - danas mi se pokvarila veš mašina. Jednostavno ne vuče vodu.Uključim - ništa,sve mrtvo. Niti da zucne. Onda programator okrenem dalje,e onda radi izbacivanje vode koje naravno nema,a onda radi i centrifuga. Ali vodu niti uzima,niti ne okreće  bubanj prije nego je vrijeme za centrufugu.

Jel to samo pumpa u pitanju ili ima još nešto? Ili programator?

Jebo onu astrologinju i njenu projekciju 2015. za djevice. Tuka. Ide me. Aha, ide - samo u pogrešnom smjeru.
-
ak sigurno nema vode u bubnju,(ako ima provjeri filter ili pumpa), onda je ili presostat zaglavio ili zna biti crijevo od presostata zastopano

ako ti sta pomaze bajbaj

da sam blize ja bih ti pogledao masinu slinavac

ilegalac
legionar

Broj postova : 1615

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub sij 03, 2015 10:01 pm

sad da ja još znam šta je presostat,onda bih i mogla pogledati di je kaj možda zaštopano. A i moglo bi biti - zadnje sam prala Ninine deke pune dlaka.

Budem malo prošvrljala ujutro, hvala.

Kak si ti dobar, vele ljudi - nije bitno ako nemožeš pomoći,bitno je željeti pomoći. Veš mašina 3029489592

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac sub sij 03, 2015 10:18 pm

pitijacro je napisao/la:sad da ja još znam šta je presostat,onda bih i mogla pogledati di je kaj možda zaštopano. A i moglo bi biti - zadnje sam prala Ninine deke pune dlaka.

Budem malo prošvrljala ujutro, hvala.

Kak si ti dobar, vele ljudi  - nije bitno ako nemožeš pomoći,bitno je željeti pomoći. Veš mašina 3029489592
eh da, zna se desit da ti netko zatvori vodu, ili filter vode na pipi tj, na ulazu u vesmasinu
nista nekazes, dal se bar nesto cuje, mozda lagano muklo zujanje elektroventila???
moze biti i da je on crkao
ak se nerazumijes u struju bolje nediraj da nebi bilo laku noc

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub sij 03, 2015 11:34 pm

Filter muž očistio,vida je otvorena,to sam odmah pogledala.
Ne čuje se baš ništa,nikakvo zujanje - jednostavno,na koji god program stavim  -  bijelo rublje,šareno, vuna......ne miče se sa polazne točke.Ništa se ne događa.Ali kada okrenem ručno programator,preskočim uzimanje vode,onda počne izbacivati vodu na prazno,pa počne raditi centrifuga.Ali niti za ispiranje ne uzima vodu.I tu je sve mrtvo   - ušuti ko mrtvac dok centrifuga odradi.
Nedira  je inače nitko osim mene, nema tko.

Ma je,ima puno toga u kaj se ne razumijem. U struju nikako.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac sub sij 03, 2015 11:51 pm

pitijacro je napisao/la:Filter muž očistio,vida je otvorena,to sam odmah pogledala.
Ne čuje se baš ništa,nikakvo zujanje - jednostavno,na koji god program stavim  -  bijelo rublje,šareno, vuna......ne miče se sa polazne točke.Ništa se ne događa.Ali kada okrenem ručno programator,preskočim uzimanje vode,onda počne izbacivati vodu na prazno,pa počne raditi centrifuga.Ali niti za ispiranje ne uzima vodu.I tu je sve mrtvo   - ušuti ko mrtvac dok centrifuga odradi.
Nedira  je inače nitko osim mene, nema tko.

Ma je,ima puno toga u kaj se ne razumijem. U struju nikako.
vrlo vjerojatno presostat ili elektro ventil
ali ni to posao za tebe

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned sij 04, 2015 12:02 am

A budemo servisera pozvali,a šta drugo.Roba se prati mora.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić ned sij 04, 2015 2:13 pm

ccc,,,

[You must be registered and logged in to see this link.]

i ni to tak tesko kao sto se cini,,,
naravno ak' se ima pravi alat, ne?!
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned sij 04, 2015 5:18 pm

Riješila sam problem.
Imam ja jednu veš mašinu koja je čekala sretnog dobitnika u garaži,ali realizacija nije došla na red.Sad budem ja nju sutra u kupaonu,em je bolja od ove ,em je mlađa - još je u vrtičkom uzrastu,em lijepše izgleda.
I budem ja opet prala veš.

Hvala za trud,sad idemo rješavati novi problem.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon tra 13, 2015 7:52 am

Ovo moram reći - i tak ja napunim vešmašinu, potrpam sve što mi najhitnije za oprati, i pritisnem start - a ono ništa. Mrtvo. Pa ja opet, pa opet ništa. pa gledam, pa potiskam sve što se stisnuti može, programator deset puta izokrečem na sve strane na sve moguće programe pranja - pa ništa. pa sam sve isprevrtala, lupila je nogom dva puta i već mi je u mislima na sred ulice bila i sto kuna na njoj ko nagrada onome tko si ju otpelja, i srdito sam zalupila vrata kupaone i uzela mob zvati muža da se pojadam. A on mi veli prvo - a si uključila struju? Nisam , velim ja.I onda mi bljesnulo - bem me blentavu. Kak bude bez struje radila. Eno je sada pere. Shocked lupaozid

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon tra 13, 2015 9:31 am

lolo lolo amen

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pon tra 13, 2015 9:39 pm

Šteta kaj i ta nije neispravna lolo lolo

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon tra 13, 2015 9:47 pm

muhanicar je napisao/la:Šteta kaj i ta nije neispravna  lolo lolo

Po tvojoj miševi u garaži plaze. lolo
I polako se skuplja prašina.
A i svašta si ja po njoj pomečem - od rukavica, sjemena, skinute majce dok mi vruče, prljavih čarapa dok mi za noge vruče, kontejner neki....tako..... lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić pon tra 13, 2015 11:22 pm

Znaci jos ju neje otpeljal, ccc,,,

vidis, vidis mozda bi ja mogel dojti na onaj nevaljani kapucino pa da te rijesim otpada kad vec muha nece,,, Veš mašina 23749988

Veš mašina 1226846223
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto tra 14, 2015 4:24 am

I onda se ja pitam kam mi ode pol imanja.... ceka samo dijelim - metalne bačve, plastične bačve, veš mašinu, krumpire, caritasu, bolesnima...... auch puse.......... Embarassed normalno da ne mogu na zelenu granu...... Veš mašina 54107490 lolo

Dogovori se sa muhačom - meni svejedno kome dam. Ali on ima prednost jer reko prvi. Veš mašina 54107490

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto tra 14, 2015 6:55 am

scratch
mislim si, ako bi ga ja razbastinili te vesmasine zacas bi ja zavrsil siv ko puknuti na PF,,,
on em je tu mod em je tam smod,
zato najbolje mir, tak je reko cigo dok je japu ubio,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto tra 14, 2015 7:11 am

Kaj je puknuti opet siv?
Pojma nemam, uopće nisam primjetila.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto tra 14, 2015 7:26 am

Ma neeeeeeeeee, mislil se na ono koliko put je bil siv,,,

ja kakve sem srece odma bi perma posivel,,, Veš mašina 2757111831 Veš mašina 23749988
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto tra 14, 2015 7:33 am

E streniral je vas zaja, dobri ste kak bubice. Tak. Ak vam žene nisu znale reda dati, ima netko tko vam stisnul - testise - jel se primjećuje kolko se fino i pristojno izražavam? jumpy

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar uto tra 14, 2015 9:46 pm

Pa ono, i za prepustiti mi Bobiću i ne.
Ustvari ja to ionak za treće lice uzimam, a ja bum ko i obično jebeni posrednik koji bu dužan.

Bumo ja i Bobić na pp dogovorili kome buš ju dala.

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri tra 15, 2015 12:08 am

pitijacro je napisao/la:

Dogovori se sa muhačom  - meni svejedno kome dam. Ali on ima prednost jer reko prvi. Veš mašina 54107490

muhanicar je napisao/la:

Bumo ja i Bobić na pp dogovorili kome buš ju dala.

Mislim ono, ak' ovo procitaju Johabi, moja skwo ili muhaceva skwo neko bu ostal bez onoga kaj se dovodilo u vezu sa zajom,,,
naravno kao i svakom varijacijom na isto,,, Veš mašina 23749988

da se razmemo meni i neje do wesmasine jer ionak da se dala popraviti Rozica bi nju popravila, ja sem prvenstveno mislil da bi bilo dobro da se Rozica rijesi onog kapucinca kaj joj ne valja,,,

i naravno da joj ostane 100 novaca koje je kanila deti na masinu kak bi si ju netko od dimljenih odpeljal,,,

znaci cista humanost na djelu,,, Veš mašina 1226846223
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri tra 15, 2015 6:56 am

Hvala, baš si ljubazan kaj si me tel rešiti neskafea, to možeš bilo kad bez vešmašine.

jednu stvar kod rozice ti ne znaš - rozica ti je čudan tip - dok njoj nešt dopizdi, i ak ona odluči nešt, rozica ne gleda jel to ima veze sa zdravim razumom.
Sad bu rozica ispričala povijest odluke zašt veš mašina ni vidjela majstora koji bi je vratil u funkciju.

Bilo jer to ovak - veš mašina se pokvarila u najgore moguće vrijeme - taman smo počeli raditi nagolemo, a mi kada radimo nagoleme smo prljavi ko prasad. I naša kupaona nikad nije čista - je to za jednu vaku ko ja sramota priznati - ali jebiga - dest puta idem ruke prati ja, deset puta muž, ispod kade se voda nabire, već sam rekla zašto, uvijek puna kupaona prljavog rublja jer smo konstantno prljavi, moj muž se poslije kupanja uvijek tušira tako da voda leti po cijeloj kupaoni, i to onda uvijek mokro, a kad na mokro staneš, pod je uvijek prljav,i ....tako - i ja rekla mužu - nemoj mi zvati majstora dok ja kupaonu ne očistim.A oribati je onak, za majstora pustiti u kuću - za mene - treba par sati.I nije da ja to nisam mogla, ako ne drugda, navečer dok sjedim za kompom - ali navečer volje nemam, jedva čekam da sjednem. Mogla sam i u nedjelju, ali nisam. I tako su dani prolazili, prljavi veš se skupljao, kupaona bila konstantno prljava - kaj da reknem - kadu perem uvijek prije neg se idemo kupati, a ne poslije kupanja. poslije se ja fino umotam u ručnik i tak tavorim tako dugo dok sam topla.I onda je došao dan kada više nismo imali šta čistoga za obući. I ja napunila kadu vešom i počela prati na ruke. Al me nakon jedne ure ubila križa, a u garaži je bila ta druga vešarica, koja je trebala ići u humanitarne svrhe. Vlasništvo EPMBZ -a, koju smo dopeljali k nama dok se on uselio u stan naše kćerke, pa nisu imali kuda sa njom. I veli meni kćer - baš je bila kući - a što si ne uzmeš onu u garaži? zato što nije ,moja - rekla ja. Daj ne benavi - nešto u tom stili rekla ona, nazvala EPMBZ - a i pitala dal da je uzmem, jer ja bez tog pitanja nis tela. I reko on - nek uzmem. I tako.....moja kupaona i dalje konstantno prljava, vemajstora nisam trebala, mašinu zamjenili - jednu u garažu, jednu iz garaže u kupaonu, i svi sretni i zadovoljni.

Kapiš Bobić?
Si se malo zajebo kaj se rozice tiče. Rozica samo ima svoje mušice. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri tra 15, 2015 7:31 am

pitijacro je napisao/la:Hvala, baš si ljubazan kaj si me tel rešiti neskafea, to možeš bilo kad bez vešmašine.

jednu stvar kod rozice ti ne znaš - rozica ti je čudan tip - dok njoj nešt dopizdi, i ak ona odluči nešt, rozica ne gleda jel to ima veze sa zdravim razumom.

Ma svasta sam cuo u svojih 40 i nesto al da se netko tak izgovara za svoje musice to jos nikad,,, lolo lolo lolo

Muhac i ja se dogovorili kome ju bus dala,,,
a tak sem si mislil ftecno popiti kapucinca, ccc,,,,

nebi mi valjda uvalila toga Jakobsovoga?
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sri tra 15, 2015 12:41 pm

Sad bi ja još nekaj o toj Pitijinoj mašini napisal, al nebum jer bum dobil z batom med roge. lolo

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri tra 15, 2015 1:00 pm

muhanicar je napisao/la:Sad bi ja još nekaj o toj Pitijinoj mašini napisal, al nebum jer bum dobil z batom med roge. lolo

Ne batom med noge, neg med nogama zavezzanu leptir mašnu. Ali ne od kravate.

Bobić - ne jakobsovog - taj mi doobar, i da ga imaju u velikom pakiranju, ja bih samo njega kupovala. Neskafe - taj je bljak , tog bih ja tebi. Ali ne bih bila tolka prasica da sebi skuham jakobs a tebi neskafe. Bar ne tolka da ti to vidiš. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics