preporuči film /ovo sam gledao
3 posters
Stranica 1 / 1.
preporuči film /ovo sam gledao
triler , akcija , akcija/drama , horor , pustolovni , avantura itd .
.. neki dan dovršio kultnu trilogiju "od sumraka do zore" .
Prvi dio odličan , drugi koma , treči tak , tak ..
.. neki dan dovršio kultnu trilogiju "od sumraka do zore" .
Prvi dio odličan , drugi koma , treči tak , tak ..
Re: preporuči film /ovo sam gledao
Dokumentarci, ako ko zna kaj?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Znam,ali neznam naslove.
Ali pogledati "Avatar" vrijedi svake utrošene minute.
Miješani žanr,sa ogromnom dozom naučne fantastike, i ne treba trošiti riječi - gledatelj jedino što mora od samog početka je shvatiti poruku koja se provlači kroz cijeli film.
Ali pogledati "Avatar" vrijedi svake utrošene minute.
Miješani žanr,sa ogromnom dozom naučne fantastike, i ne treba trošiti riječi - gledatelj jedino što mora od samog početka je shvatiti poruku koja se provlači kroz cijeli film.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Maločas odgledan Bijeli Masai, po treći puta u zadnje dvije godine.
Snimljeno po istinitoj priči, sraz dviju civilizacija - švicarka i Sumburu ratnik i njihov neuspjeli zajednički život u Keniji, prikazan kroz sve probleme i potrebne prilagodbe tradicionalnim vrijednostima i načinu života.
Snimljeno po istinitoj priči, sraz dviju civilizacija - švicarka i Sumburu ratnik i njihov neuspjeli zajednički život u Keniji, prikazan kroz sve probleme i potrebne prilagodbe tradicionalnim vrijednostima i načinu života.
pitijacro- legionar
ajde pa ne baš ljubiče ..hihi
avater nije nešt posebno , priča je nedorađena , ali efekti su strašni ..gledo sam u kinu
avater nije nešt posebno , priča je nedorađena , ali efekti su strašni ..gledo sam u kinu
Nije to klasičan ljubič. To je jednostavno životna priča sa dramskim efektom ispod površine.
Ljubiče niti gledam niti čitam.
Ljubiče niti gledam niti čitam.
pitijacro- legionar
"Nevjerna"
Triler, ispočetka možda malo previše statičan,ali kasnije se razvije u dramu koja se u prvom djelu filmu proteže kroz stravstvenu ljubav žene prema slučajnom poznaniku.Tipična priča bračne nevjere - zapravo kobnog susreta i njegovih posljedica. Radnja postaje dinamična kada muž nakon sumnji unajmi detektiva, a onda se odluči na osvetu......
Pogledati obavezno - jako dobro razvijena priča, a i tok radnje. A od svega najviše nevjerojatno dobro prikazani psihološki momenti aktera.
Triler, ispočetka možda malo previše statičan,ali kasnije se razvije u dramu koja se u prvom djelu filmu proteže kroz stravstvenu ljubav žene prema slučajnom poznaniku.Tipična priča bračne nevjere - zapravo kobnog susreta i njegovih posljedica. Radnja postaje dinamična kada muž nakon sumnji unajmi detektiva, a onda se odluči na osvetu......
Pogledati obavezno - jako dobro razvijena priča, a i tok radnje. A od svega najviše nevjerojatno dobro prikazani psihološki momenti aktera.
pitijacro- legionar
"Glas nevinih"
Danas sam se sjetila dojmova kada sam ga gledala prvi puta.
Šteta što nemam vremena odgledati ga sada do kraja. Zaista šteta-
"Potresna priča o građanskom ratu u San Salvadoru gdje su unovačeni i 12-godišnji dječaci."
Danas sam se sjetila dojmova kada sam ga gledala prvi puta.
Šteta što nemam vremena odgledati ga sada do kraja. Zaista šteta-
"Potresna priča o građanskom ratu u San Salvadoru gdje su unovačeni i 12-godišnji dječaci."
pitijacro- legionar
Gulag
ovaj čas se emitira, hrt1
Gledala dva puta, i još ću jednoom.
Vrijedi svake odgledane minute.
ovaj čas se emitira, hrt1
Gledala dva puta, i još ću jednoom.
Vrijedi svake odgledane minute.
pitijacro- legionar
Ako je gledatelj u stanju ući emotivno i sam nadoknadi ono što je režiser propustio prikazati, zbilja vrijedi odsjediti uz ekran.
Dakle, zapravo zavisi od gledatelja - oće filmu pristupiti ekstrovertno ili introvertno.(sad bih o tome rekla nešto više ali ja sam bedaček koji se niš ne razme u te Jongove podjele ličnosti )
Koje li idiotarije - ja tako emotivna, a nikada ne gledam ljubiče. Niti čitam.
Ljubav treba živjeti, osjećati, ljubav je čokolada. Slatko. Ljubići su zašećerena vodica. Sladunjava. Bez dubine. Jednokratni seks.
Dakle, zapravo zavisi od gledatelja - oće filmu pristupiti ekstrovertno ili introvertno.(sad bih o tome rekla nešto više ali ja sam bedaček koji se niš ne razme u te Jongove podjele ličnosti )
Koje li idiotarije - ja tako emotivna, a nikada ne gledam ljubiče. Niti čitam.
Ljubav treba živjeti, osjećati, ljubav je čokolada. Slatko. Ljubići su zašećerena vodica. Sladunjava. Bez dubine. Jednokratni seks.
pitijacro- legionar
Apocalypto
Isto danas treći puta.
Svakako pogledati
Isto danas treći puta.
Svakako pogledati
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.