MUHA - kućna
3 posters
Stranica 1 / 1.
MUHA - kućna
To mi je veliki problem - muha.
Ne muhač, nego kučna muha, čim otvorim vrata navale ko da se u kući nagrade dijele, a onda zujeeeee.....lete, oblječu, dosađuju, isflekaju sve živo.
Čime bih ih, osim mlatilicom, mogla utamaniti?
Ja bih nešto što ne smeta za ljudsko zdravlje, nema mirisa jer me ti mirisi jako iritiraju, najbolje bi mi bilo ako ima nešto da se već vani, ispred vratiju može ih utamaniti, tako da uopće nemaju šanse uletjeti u kuću.
Komarce s onim tabletama u utičnici tamanimo, ali na muhe to ne djeluje.
Ne muhač, nego kučna muha, čim otvorim vrata navale ko da se u kući nagrade dijele, a onda zujeeeee.....lete, oblječu, dosađuju, isflekaju sve živo.
Čime bih ih, osim mlatilicom, mogla utamaniti?
Ja bih nešto što ne smeta za ljudsko zdravlje, nema mirisa jer me ti mirisi jako iritiraju, najbolje bi mi bilo ako ima nešto da se već vani, ispred vratiju može ih utamaniti, tako da uopće nemaju šanse uletjeti u kuću.
Komarce s onim tabletama u utičnici tamanimo, ali na muhe to ne djeluje.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: MUHA - kućna
Osavis vani poveci komad friskog mesa da se imaju sa cim zabavljati, tad im kuca nece biti zanimljiva,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ma daj, pun mi kufer paradajza u plasteniku.
Evo sam upravo iz njega izašla, ovaj čas, i daj si sada zamisli sliku - sva paradajzava i živčana izađem i idem u kuću da se odmorim od njega, pa kada dođem do vratiju - a ono se kočeperi u velkoj tegli ogroman paradajz!!!!!! o jebote!!!!!
Daklem - nema šanse.
Komad mesa - isto nema šanse.
Usput, Admin, jel ti onaj paradajz crko što sam ti dala?
Evo sam upravo iz njega izašla, ovaj čas, i daj si sada zamisli sliku - sva paradajzava i živčana izađem i idem u kuću da se odmorim od njega, pa kada dođem do vratiju - a ono se kočeperi u velkoj tegli ogroman paradajz!!!!!! o jebote!!!!!
Daklem - nema šanse.
Komad mesa - isto nema šanse.
Usput, Admin, jel ti onaj paradajz crko što sam ti dala?
pitijacro- legionar
Ja volim toplo.
Jel ti krepao? Majstore. Povrtlarski.
Jel ti krepao? Majstore. Povrtlarski.
pitijacro- legionar
Jesi maher.....uvalio si ga materi, jel?
A lijepo sam te pitala, oš joj odnjeti, imam nešto finoga......
Bude ti žao kad skužiš zašt sam ti ga dala, a ti ga dislocirao od predviđenog mjesta boravka.
Ali ko što to u životu uvijek biva, žali se kada je već kasno.
Ilitiga, kasno marko na kosovo stiže.
A lijepo sam te pitala, oš joj odnjeti, imam nešto finoga......
Bude ti žao kad skužiš zašt sam ti ga dala, a ti ga dislocirao od predviđenog mjesta boravka.
Ali ko što to u životu uvijek biva, žali se kada je već kasno.
Ilitiga, kasno marko na kosovo stiže.
pitijacro- legionar
I ja još nisam saznala kako da onremogučim muhe da mi ulaze u kuću.
Da stavim natpis iznad vratiju - ovo nije ulaz u kuću?
Nitko nema problem muha?
Da stavim natpis iznad vratiju - ovo nije ulaz u kuću?
Nitko nema problem muha?
pitijacro- legionar
dobro kad baš hočeš čuti .
nemoj reči da nisi inzistirala
higijena , higijena , higijena , higijena
nemoj reči da nisi inzistirala
higijena , higijena , higijena , higijena
Ja sam pitala za mehaničke načine suzbijanja.
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this link.]
probaj s flašm , samo nađi mamac koji njima miriši a da tebi ne smrdi
ljepljive trake su isto OK
ljepljive mamce možeš napraviti s ljepilom za miševe ..ali opet treba mirišljavi mamac, ne zaboravi da muha najradije sjeda na rub
mreže na vratima
ose su im fantastičan prirodni neprijatelj ..samo ih treba namamiti da naprave kuču kod tvojih vratiju ...
ili se preseli u plastenik
probaj s flašm , samo nađi mamac koji njima miriši a da tebi ne smrdi
ljepljive trake su isto OK
ljepljive mamce možeš napraviti s ljepilom za miševe ..ali opet treba mirišljavi mamac, ne zaboravi da muha najradije sjeda na rub
mreže na vratima
ose su im fantastičan prirodni neprijatelj ..samo ih treba namamiti da naprave kuču kod tvojih vratiju ...
ili se preseli u plastenik
Nešto ću poduzeti po tom pitanju.
Nekada smo imali te ljepljive mamce dok sam bila curica, problem je samo što ja ne volim da mi to svakako visi, ali morala budem malo prilagoditi svoje principe - tako me mrzi to obljetanje i zujanje po kući, pa po hrani, ja ne znam, još pred pet- šest godina tih muha nije bilo tolko, zapravo ih uopće nisam imala u kući, a ovo sada je katastrofa.
Imala sam mesožderke, ali im u kući ne odgovara baš, preniska im je zračna vlaga i nikada mi nisu opstale dugo.
Nekada smo imali te ljepljive mamce dok sam bila curica, problem je samo što ja ne volim da mi to svakako visi, ali morala budem malo prilagoditi svoje principe - tako me mrzi to obljetanje i zujanje po kući, pa po hrani, ja ne znam, još pred pet- šest godina tih muha nije bilo tolko, zapravo ih uopće nisam imala u kući, a ovo sada je katastrofa.
Imala sam mesožderke, ali im u kući ne odgovara baš, preniska im je zračna vlaga i nikada mi nisu opstale dugo.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.