ukras uha i ..xxx
3 posters
Stranica 1 / 1.
ukras uha i ..xxx
Ovo nije tema sa slikama ,ali može postati ako se potrudite .
BAš pričam s ženom jutros kako ne bi bilo loše da si stavi naušnicu ...dolje ..ono baš dolje ,ima mjesta , bez brige .
Pa se neš pitam jel se ta stvar koji u mom kraju nazivaju naušnica ( i ja imam jednu) i kad se stavi tam dolje , ..ono baš dolje zove naušnica ?
I jel si žene koje več imaju dolje , baš tam dolje rupicu koji put mjenjaju onu s uha s onom dolje ?.
E sad , završili smo na tome kak se zove naušnica tam dolje , ono baš dolje .
Ako se na uhu nosi naušnica onda se na pički nosi napičnica ..
Da li je naušnica i napičnica ista stvar ?
P.S. ,joj kak me pali ova tema
BAš pričam s ženom jutros kako ne bi bilo loše da si stavi naušnicu ...dolje ..ono baš dolje ,ima mjesta , bez brige .
Pa se neš pitam jel se ta stvar koji u mom kraju nazivaju naušnica ( i ja imam jednu) i kad se stavi tam dolje , ..ono baš dolje zove naušnica ?
I jel si žene koje več imaju dolje , baš tam dolje rupicu koji put mjenjaju onu s uha s onom dolje ?.
E sad , završili smo na tome kak se zove naušnica tam dolje , ono baš dolje .
Ako se na uhu nosi naušnica onda se na pički nosi napičnica ..
Da li je naušnica i napičnica ista stvar ?
P.S. ,joj kak me pali ova tema
Re: ukras uha i ..xxx
Žao mi je, ali ja se dalje od pupka ne spuštam.
Ali vas to neka ne ometa, vi slobodno naušite i velike i male usmine, a i, ček malo, di bi to bilo zgodno smijestiti???????? onak da vas po jajima šmirgla prilikom izlaska, tak da vam ne padne na pamet izaći kad jednom uđete.
Ali vas to neka ne ometa, vi slobodno naušite i velike i male usmine, a i, ček malo, di bi to bilo zgodno smijestiti???????? onak da vas po jajima šmirgla prilikom izlaska, tak da vam ne padne na pamet izaći kad jednom uđete.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ajd, verbalno se neću upuštati u raspravu, ali ako baš nekoga te vaginalne naušnice pale, ja bih preporučila, kao prigodne ovakve -
[You must be registered and logged in to see this image.]
I vakva bi isto dobro legla -
A zamisli da se ovo pretvori u naušnicu, pa da se instalira tamo dolje, skroz dolje....a tvoj jadnik proviri i ugleda dva prijeteča oka kak ga gledaju.....
I vakva bi isto dobro legla -
A zamisli da se ovo pretvori u naušnicu, pa da se instalira tamo dolje, skroz dolje....a tvoj jadnik proviri i ugleda dva prijeteča oka kak ga gledaju.....
pitijacro- legionar
A ne to , meni se sviđaju jednostavne napičnice .
Ja ih zovem gusarske , smo mali rinkec
Admin je napisao/la:A ne to , meni se sviđaju jednostavne napičnice .
Pih, monotonija jednostavnosti, a i nema popratnih osjetilnih učinaka.
pitijacro- legionar
I da, u mom kraju se za vaginu ne koriste tako grdi izrazi - imamo mi svoje izvorne - cuca, pa bi slijedom toga se ta rinčica trebala zvati cucnica.
A oni malo napredniji to zovu minđa - pa bi onda to trebala biti minđušica.
Pošto se u nekim krajevima rinčice nazivaju i minđušice, sklona sam povjerovati da su rinčice izvorno žene nekada nosile na tamo dolje, sasvim dolje mjestu - ovo sam sada zaključila kada sam uključila logično promišljavanje - pa to daklem sada i nije neka fora imati to tamo dolje, sasvim dolje.
A rekla sam da ne budem komentirala.
ovo je sve od mene na ovu temu.
A oni malo napredniji to zovu minđa - pa bi onda to trebala biti minđušica.
Pošto se u nekim krajevima rinčice nazivaju i minđušice, sklona sam povjerovati da su rinčice izvorno žene nekada nosile na tamo dolje, sasvim dolje mjestu - ovo sam sada zaključila kada sam uključila logično promišljavanje - pa to daklem sada i nije neka fora imati to tamo dolje, sasvim dolje.
A rekla sam da ne budem komentirala.
ovo je sve od mene na ovu temu.
pitijacro- legionar
tako treba ,lipo ti nagovori ženu da stavi na svaku stranu jednu i lokot preko njih,pa se ti lipo jebi sa svijim idejami.
prkanjac- Broj postova : 416
Stranica 1 / 1.