Reklame
3 posters
Stranica 1 / 1.
Reklame
Iako ovo nije napad na admina nego samo zelim sa Vama podjeliti iskustvo u blokiranju reklama,,,
Naime koristim adblock i u veeeeeelikoj vecini blokira gotovo sve kaj je nepozeljno aaaaliii
sad na novo otvorenoj temi o nausnicama iskocilo nekoliko njih ali ih je gotovo nemoguce blokirati jer su uvaljene u sam okvir poruke i ako je ides blokirati zasebno izgubis i sav tekst,,,
Sva sreca nudi adblock i mogucnost naprednijeg blokiranja pa se tako moze blokati i adresa na koju preusmjeravaju reklame,,,
ja nz strahovito me nerviraju ti prikazi raznoraznih igara, to dolazi sa godinama ili kaj?
Naime koristim adblock i u veeeeeelikoj vecini blokira gotovo sve kaj je nepozeljno aaaaliii
sad na novo otvorenoj temi o nausnicama iskocilo nekoliko njih ali ih je gotovo nemoguce blokirati jer su uvaljene u sam okvir poruke i ako je ides blokirati zasebno izgubis i sav tekst,,,
Sva sreca nudi adblock i mogucnost naprednijeg blokiranja pa se tako moze blokati i adresa na koju preusmjeravaju reklame,,,
ja nz strahovito me nerviraju ti prikazi raznoraznih igara, to dolazi sa godinama ili kaj?
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Re: Reklame
A ja pojma nemam o čem pričate i zadovoljna sam sa ovim kaj imam.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Reklame
Ni ja nemam problem na ostalim temama ali na onoj o ukrasima ua usi me jebava,,,
daklem donja blokada ponistena,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
a ovdje je vidljivo da je gornji okvir jos uvijek blokiran posebnom naredbom,,,
prvi red,,,
daklem donja blokada ponistena,,,
a ovdje je vidljivo da je gornji okvir jos uvijek blokiran posebnom naredbom,,,
prvi red,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388