Ha! Ima li tko ovo?
4 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Ha! Ima li tko ovo?
[You must be registered and logged in to see this link.]
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Ha! Ima li tko ovo?
Daj iskomentiraj nešto sad dok si se naspavao.
pitijacro- legionar
Ma daj, vidi ga kak je cakan. Pravi prekrasni penez. Tako sam sretna što smo ga dobili, to nam kupac dao za paradajz.
Spremam ga uz svoju riječnobisernu ogrlicu u kutijicu ko poludragocijenost. Ma kaj lažem, ovo mi je dragocijenost, naša prva hr moneta, pa koja je još zemlja imala monetu od dvadeset pet nečega.Svi, jedan, dva, pet, deset, dvadeset, pedeset....a mi - dvadeset pet!
Ak mi daš pedeset kuna, možda ti dam. Ali samo na dan, da se malo poveseliš i ti. Onda ti meni vratiš peneza, a je tebi ništ.
Spremam ga uz svoju riječnobisernu ogrlicu u kutijicu ko poludragocijenost. Ma kaj lažem, ovo mi je dragocijenost, naša prva hr moneta, pa koja je još zemlja imala monetu od dvadeset pet nečega.Svi, jedan, dva, pet, deset, dvadeset, pedeset....a mi - dvadeset pet!
Ak mi daš pedeset kuna, možda ti dam. Ali samo na dan, da se malo poveseliš i ti. Onda ti meni vratiš peneza, a je tebi ništ.
pitijacro- legionar
Mislim da ne.
Ali šta ima veze, ostaviti ću za unuke. A dobili smo to neki dan, uopće me ne šmirgla ako ne vrijedi.Više ih nema u opticaju, eto, slučajno ako se naleti. Ma baš je to prekrasna moneta.
Tako sam bila blesava dok smo kuću gradili, našla sam neke kovanice, više se i nhe sjećam kako sam do njih došlla, iz 1907,, 13, 35.... čak i iz kraja osamnaestog stoljeća, bilo toga jedno pedesetak komada, i šta sam napravila? Kad smo temelje betonirali, ja ih rasipala i zalili ih betonom u sjeverozapadni temelj.
Da nije sada nekome palo na pamet ići mi noću rušiti kuću!
Ali šta ima veze, ostaviti ću za unuke. A dobili smo to neki dan, uopće me ne šmirgla ako ne vrijedi.Više ih nema u opticaju, eto, slučajno ako se naleti. Ma baš je to prekrasna moneta.
Tako sam bila blesava dok smo kuću gradili, našla sam neke kovanice, više se i nhe sjećam kako sam do njih došlla, iz 1907,, 13, 35.... čak i iz kraja osamnaestog stoljeća, bilo toga jedno pedesetak komada, i šta sam napravila? Kad smo temelje betonirali, ja ih rasipala i zalili ih betonom u sjeverozapadni temelj.
Da nije sada nekome palo na pamet ići mi noću rušiti kuću!
pitijacro- legionar
Ljepa naša je izdala 11 paketa prigodnih novčanica, zadnje je u povodu primanja u članstvo EU
Ja sam imal u neko vreme cijeli komplet, ali ponestalo kruha ...... Za ljubitelje lik na Njuškalu prodaje komplet svih 11 za 365 kuna.
Ja sam imal u neko vreme cijeli komplet, ali ponestalo kruha ...... Za ljubitelje lik na Njuškalu prodaje komplet svih 11 za 365 kuna.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
A ja sam mislio da muha ima para ko Dzajic,,,
Ili ka bi Seve rekla da je pun ko brod,,,
Ili ka bi Seve rekla da je pun ko brod,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ima ali krije kaj ga nebismo pitali kilu janjetine.
Da ga primiš za noge i istreseš naglavačke, bi vidjel kolko bi tooga poispadalo.
Da ga primiš za noge i istreseš naglavačke, bi vidjel kolko bi tooga poispadalo.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Ima ali krije kaj ga nebismo pitali kilu janjetine.
Mislis na imbus kljuceve, gedorice, pokoji viljuskasti kljuc i tak dalje?
Bobić- legionar
Ma kaj viljuškasti, majstor je to - taj bez univerzalca ne staje preko dvorišnog praga - polmeterni francuz bi se iz njega iscjedil.
pitijacro- legionar
O, pa dogodi se i meni ponekad da sam pun ko brod.
muhanicar- legionar
Pogotovo dok se ne seksaš tjedan dana.
pitijacro- legionar
I manje, vi poduzetnici nemate vremena za takve stvari ili ste preumorni pa ste zato ko tankeri uvek
muhanicar- legionar
Kud mi odosmo sa hr monete.
Sad još samo da ja napišem da sam upravo pobrala jednu liniju krastavaca, i da idem na drugu, i da sam maločas otvorila na PF pp u kojem me se poziva na more u besplatni smještaj, lijepo smo zaokružili bit teme.
Ima se, ima vremena i za more i za rasterečenje - evo, neku večer smo do u ranu zoru pričali o seksu - a evo čim povežem zadnje paprike , tamo krajem mjeseca, unajmljujemo čuvara na sedam dana, i prva slobodna soba u bilo kojem hotelu na moru je naša.
A budemo i bar na dan posjetili i nuditelja besplatnog smještaja krenemo li u tom smjeru, nije loše u Kaštelu, lijepo je to mjesto.
Ali ovu dvadesetpetku neću potrošiti.
Sad još samo da ja napišem da sam upravo pobrala jednu liniju krastavaca, i da idem na drugu, i da sam maločas otvorila na PF pp u kojem me se poziva na more u besplatni smještaj, lijepo smo zaokružili bit teme.
Ima se, ima vremena i za more i za rasterečenje - evo, neku večer smo do u ranu zoru pričali o seksu - a evo čim povežem zadnje paprike , tamo krajem mjeseca, unajmljujemo čuvara na sedam dana, i prva slobodna soba u bilo kojem hotelu na moru je naša.
A budemo i bar na dan posjetili i nuditelja besplatnog smještaja krenemo li u tom smjeru, nije loše u Kaštelu, lijepo je to mjesto.
Ali ovu dvadesetpetku neću potrošiti.
pitijacro- legionar
Samo ju nemoj na moru morati .....
Ah, more
Ah, more
muhanicar- legionar
more , more , i to dubokomuhanicar je napisao/la:Samo ju nemoj na moru morati .....
Ah, more
muhanicar je napisao/la:I manje, vi poduzetnici nemate vremena za takve stvari ili ste preumorni pa ste zato ko tankeri uvek
Zene nas poduzetnika su ti manje-vise ko i zene zidara,,,
nadam se da znate zakaj pa nem objasnjaval da nebi isel jos vise u off,,,
Bobić- legionar
Ja ne znam, ali mi ne pada na pamet pitati jer sam tak nešt negdje pitala pa sam ispala bedak. Blago rečeno.
pitijacro- legionar
More ko more, a more onaj ko monetu ima.Admin je napisao/la:more , more , i to dubokomuhanicar je napisao/la:Samo ju nemoj na moru morati .....
Ah, more
@ Bobič
muhanicar- legionar
No, sad se osjećam još veći bedak neg tamo na PF neki dan.
Svi se smijete, samo ja ne znam zakaj.
Svi se smijete, samo ja ne znam zakaj.
pitijacro- legionar
Ajd bum pojasnil,,,
kod nas vele zena od zidara ljeti bez khmhmmm jel, a zimi bez para,,,
kod nas vele zena od zidara ljeti bez khmhmmm jel, a zimi bez para,,,
Bobić- legionar
Danke Bobić, danke, sad znam nešto više.
pitijacro- legionar
I samo da se zna, ja sam za svoju monetu imala ponudu da je dam za trideset kuna.
Nisam dala.
Nisam dala.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.