Cilindar brava
4 posters
Stranica 1 / 1.
Cilindar brava
Imam ja te krastavce koje sam neki dan posijala, i gledam ih jučer - ebote - pol ih nije niklo. A imala sam u ruci kjuč ulaznih vratiju pa sam ja njime to malo tu i tamo pročeprkala - baš mi je fino išlo.....
Tam negdje predvečer sam ja išla u kuću i stavila ključ u bravu - ko što naslov veli cilindar bravu, iako ja, istini za volju niti ne znam postoji li još kakva duga vrsta brave - i vidjela i čula odmah - odmah dok je već bilo kasno - da ključ zapinje i unutra nešto krcka. Zemlja koja se ulogala u utor ključa. No, nekako sam ja to otključala, malo teško išlo, zapinjalo pa popustilo. I ja otključala. Je, ali je trebalo danas ujutro zaključati dok sam išla na plac. Jesam. Ali sam se sjetila da nisam uzela mob, pa sam se htjela vratiti,ali se otključati više nije moglo. I ne može se niti sada. Jednostavno u desno ide, u lijevo niti milimetar.
Ajde savjet prije nego me muž ubije ili se posvađamo na rastavu braka - kaj da napravim, jer sada ulazim u kuću kroz prozor i podrum.
Tam negdje predvečer sam ja išla u kuću i stavila ključ u bravu - ko što naslov veli cilindar bravu, iako ja, istini za volju niti ne znam postoji li još kakva duga vrsta brave - i vidjela i čula odmah - odmah dok je već bilo kasno - da ključ zapinje i unutra nešto krcka. Zemlja koja se ulogala u utor ključa. No, nekako sam ja to otključala, malo teško išlo, zapinjalo pa popustilo. I ja otključala. Je, ali je trebalo danas ujutro zaključati dok sam išla na plac. Jesam. Ali sam se sjetila da nisam uzela mob, pa sam se htjela vratiti,ali se otključati više nije moglo. I ne može se niti sada. Jednostavno u desno ide, u lijevo niti milimetar.
Ajde savjet prije nego me muž ubije ili se posvađamo na rastavu braka - kaj da napravim, jer sada ulazim u kuću kroz prozor i podrum.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Cilindar brava
očisti ključ pa otključaj s unutarnje strane , to ne bude odgodilu rastavu ali bude dalo prilike za promjenu cilindra bez razvaljivanja vratiju
Nime cilindar se ne može izvaditi iz krila ako se ne može okrenuti ključ .
Nime cilindar se ne može izvaditi iz krila ako se ne može okrenuti ključ .
kupis novi cilindar,,,
cijena od 5€ pa na dalje,,,,
[You must be registered and logged in to see this link.]
kaj je to za tebe tajkunku,,,
cijena od 5€ pa na dalje,,,,
[You must be registered and logged in to see this link.]
kaj je to za tebe tajkunku,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ne ide niti sa unutarnje strane.
Ovo se sada zove čista jebada.
Mislim da bum dobila nogu vrit.Ne sad oodmah - obaviješten je o trenutnom stanju stvari, a kaj, morala sam objasniti maločas dok sam ga kroz prozor puštala u kuću i pital je zašt ne može na ulazna vrata. Nego dok bude moral rastepati sve, a ionak mu je po ovoj vrućini pun.......... svega.
Koji sam ja lumen, svako malo novo sranje napravim.
Ima taj moj muž sreće, život mu sa mnom nikada nije dosadan i jednoličan.
Ovo se sada zove čista jebada.
Mislim da bum dobila nogu vrit.Ne sad oodmah - obaviješten je o trenutnom stanju stvari, a kaj, morala sam objasniti maločas dok sam ga kroz prozor puštala u kuću i pital je zašt ne može na ulazna vrata. Nego dok bude moral rastepati sve, a ionak mu je po ovoj vrućini pun.......... svega.
Koji sam ja lumen, svako malo novo sranje napravim.
Ima taj moj muž sreće, život mu sa mnom nikada nije dosadan i jednoličan.
pitijacro- legionar
Probuši cilindar ili jednostavno skini okove, primiš ga rolcangama i samo okreneš, vrata su otvorena i čitava.
Nemoj nikom reči da sam ti ja to rekel da nebi ja otišel autobus voziti, ali sa prekriženim rukama...
Nemoj nikom reči da sam ti ja to rekel da nebi ja otišel autobus voziti, ali sa prekriženim rukama...
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ljubi te Piti u prčasti nosić.
Samo, popravak će u nedjelju tek doći na red.
Samo, popravak će u nedjelju tek doći na red.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.