prijavno odjavni topic
+2
pitijacro
Bobić
6 posters
Stranica 3 / 40.
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
e da , kad ti je rasporedom slova preddodređena sudbina tu ni kristalka ne pomaže
Ma da, tako je i mome mužu jasno zašto sam ja obrstila cijelu onu našu trešnju u par dana.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Dug je ovo bio dan.
Iako, uspjela sam popodne uru odspavati....
Laku noć forume. Blentavi.
Iako, uspjela sam popodne uru odspavati....
Laku noć forume. Blentavi.
pitijacro- legionar
Uživaš. ha?
Kavica, žena malo izmasira leđa, istegneš se ko žabac i sve četiri u zrak.
A Piti će popiti čašu vode, prigristi dva prepečenca i juri natrag u plastenik.
Kavica, žena malo izmasira leđa, istegneš se ko žabac i sve četiri u zrak.
A Piti će popiti čašu vode, prigristi dva prepečenca i juri natrag u plastenik.
pitijacro- legionar
Gotovo za prijepodne - ne ide više - nema daška vjetriča.
Sada ručak - mljeveno pureče na gusti bijeli sos, eh, sad ak mužu uz to patliđan denem, bude me pogledao onako ko uvijek dok mu nešt ne paše.
Sam bedak, tjesteninu je najlakše....
Dopuna - prezadovoljna - uspjela sam se otarasiti prašire i nereda u vidljivom dijelu kuće - kuhinja, blagavaona, dnevni boravak, hodnik.
U ostalo - bolje ne otvarati vrata.
Ma budem i to dok mi naleti svijetli trenutak - ma skoro, ja jednostavno ne mogu ovo podnjeti.
Sada ručak - mljeveno pureče na gusti bijeli sos, eh, sad ak mužu uz to patliđan denem, bude me pogledao onako ko uvijek dok mu nešt ne paše.
Sam bedak, tjesteninu je najlakše....
Dopuna - prezadovoljna - uspjela sam se otarasiti prašire i nereda u vidljivom dijelu kuće - kuhinja, blagavaona, dnevni boravak, hodnik.
U ostalo - bolje ne otvarati vrata.
Ma budem i to dok mi naleti svijetli trenutak - ma skoro, ja jednostavno ne mogu ovo podnjeti.
pitijacro- legionar
Bobić, meni je jutar bio u pet i pet - al se nisam iz kreveta makla još desetak minuta.
Ni vrag da si ženu čohljal po leđima od pet do sedam.
Dobar dan.
Ih, rasturila sam šipca i kompaniju. Spustila sam cijenu trideset posto, prodala dvijesto pedeset kila robe - brat - bratu solidno i predobro.
Oni budu mene, ne znaju s kim posla imaju.
Što ne volim ovu riječ - šipac, šiptar, djeluje mi tako ponižavajuče - od slijedećeg posta u svakom daljnjem komentaru zavati ćemo ga albanac. Jer on to je.
Ni vrag da si ženu čohljal po leđima od pet do sedam.
Dobar dan.
Ih, rasturila sam šipca i kompaniju. Spustila sam cijenu trideset posto, prodala dvijesto pedeset kila robe - brat - bratu solidno i predobro.
Oni budu mene, ne znaju s kim posla imaju.
Što ne volim ovu riječ - šipac, šiptar, djeluje mi tako ponižavajuče - od slijedećeg posta u svakom daljnjem komentaru zavati ćemo ga albanac. Jer on to je.
pitijacro- legionar
Dobro jutro - kapučino ništa, nema šanse, odkako ga ne pijem želudac miran.
Pouka:
odreći se svega što ti pričinjava zadovoljstvo - kave, sokova, keksiča, seksa, alkohola, pušenja, sladoleda, ......i budeš zdrav i budeš dugo živio.
Pouka:
odreći se svega što ti pričinjava zadovoljstvo - kave, sokova, keksiča, seksa, alkohola, pušenja, sladoleda, ......i budeš zdrav i budeš dugo živio.
pitijacro- legionar
Jutar,,,,
Je tak ti je to sa svima Vama koji ste neumjereni u poslu, jelu, pilu kaj ti znam u cemu sve ne,,,
Vidis kak ja ko decko, samo me malo leđa svako jutro podsjete da to vise nisam,,,,
Je tak ti je to sa svima Vama koji ste neumjereni u poslu, jelu, pilu kaj ti znam u cemu sve ne,,,
Vidis kak ja ko decko, samo me malo leđa svako jutro podsjete da to vise nisam,,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Vrućeee.....krastavce berem - još jedne, pa dvije kutije paprike i za danas dosta.
Mrzim krastavce, papriku, plastenike i svu ostalu pm, idem negdje leći i tri godine i nek budem mrtva.
Ma baš sam loše volje.
Mrzim krastavce, papriku, plastenike i svu ostalu pm, idem negdje leći i tri godine i nek budem mrtva.
Ma baš sam loše volje.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:evo i gazde ...hihi
pitijacro- legionar
Evo Piti ustala!
pitijacro- legionar
Gle, probudila sam se živa!!!
pitijacro- legionar
jutro ..ma kaj se lickam , več je dan ..jesam dobro potegao ..skoro do sedam
Kaj kod zagorca znači "lickati se"?
Joj kakav sam sms dobila - veli mi vako -
"u vremenu od 08.41 - 09.41. dobiti ćete pošiljku.
Otkupnina 0 kn."
Sad, ja znam da ću dobiti i šta ću dobiti, i da ću danas dobiti, i da je otkup nula kuna jer plačam po računu, ali zaboga di nađoše onu jednu minutu......
Joj kakav sam sms dobila - veli mi vako -
"u vremenu od 08.41 - 09.41. dobiti ćete pošiljku.
Otkupnina 0 kn."
Sad, ja znam da ću dobiti i šta ću dobiti, i da ću danas dobiti, i da je otkup nula kuna jer plačam po računu, ali zaboga di nađoše onu jednu minutu......
pitijacro- legionar
pa bolje i tak nego da su napisali od 7;99 do 8;99,,,,
al kak se cini do sad si ti vec dobila kaj si trebala dobiti,,,
al kak se cini do sad si ti vec dobila kaj si trebala dobiti,,,
Bobić- legionar
Jesam!!!!
Al od viška glava ne boli.
PS:
stiglo deset minuta nakon početnog roka čekanja. Dobri su.
Šta da radim, Nina me istjerala iz plkastenika, a za jednu uru bih bila totalno završila sa vezivanjem paprike. I proslavila kraj jedne ebade.
Ovako mogu samo reći - pošto mi se više neda ići natrag - odoh ja odspavati koju uru, a vi, meinen lieben Herren, Ihr noch arbeiteten, an der Sonne und Wärme. Hehe......
Al od viška glava ne boli.
PS:
stiglo deset minuta nakon početnog roka čekanja. Dobri su.
Šta da radim, Nina me istjerala iz plkastenika, a za jednu uru bih bila totalno završila sa vezivanjem paprike. I proslavila kraj jedne ebade.
Ovako mogu samo reći - pošto mi se više neda ići natrag - odoh ja odspavati koju uru, a vi, meinen lieben Herren, Ihr noch arbeiteten, an der Sonne und Wärme. Hehe......
pitijacro- legionar
Niks frsten Bog zna kaj,,,
Bobić- legionar
A ništ - rekoh samo, idem spati, a vi, draga moja gospodo, vi još radite na suncu i vrućini.
I rekla sam "hehe" sa zločestim i pakosnim izrazom lica što je izjavi "a vi, meinen lieben Herren, Ihr noch arbeiteten, an der Sonne und Wärme" iltiga, a vi, draga moja gospodo...... usw (undsoweiter ilitiga i tako dalje) dalo posebno zločestu intonaciju.
Ma njenački mi totalno zarđao pa se malo prenemažem da aktiviram skrivena sjećanja.
I rekla sam "hehe" sa zločestim i pakosnim izrazom lica što je izjavi "a vi, meinen lieben Herren, Ihr noch arbeiteten, an der Sonne und Wärme" iltiga, a vi, draga moja gospodo...... usw (undsoweiter ilitiga i tako dalje) dalo posebno zločestu intonaciju.
Ma njenački mi totalno zarđao pa se malo prenemažem da aktiviram skrivena sjećanja.
pitijacro- legionar
Em toliko si pak znam prevesti,,,
Sam se malo delam Tošo,,,
Sam se malo delam Tošo,,,
Bobić- legionar
Al nisi pojma imel o zločestoj intonaciji i pakosti.
pitijacro- legionar
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic