prijavno odjavni topic
+2
pitijacro
Bobić
6 posters
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Što ne volim što moram ići......
Ali nebudem još, pogledala sam van - hladno je. Smrzli mi se budu prstiči i nosek.
E, sad sam sretna što imam mali nos. Uvijek su mi se smijali da je frntasti (a nije, baš je fajn lijepi ) manji nos - manje me bude zeblo za njega, hehe.....
da me bar netko pogladi po kosici.
A ništ, idem skuham pa probam bar nešt iskamčiti.
Ali nebudem još, pogledala sam van - hladno je. Smrzli mi se budu prstiči i nosek.
E, sad sam sretna što imam mali nos. Uvijek su mi se smijali da je frntasti (a nije, baš je fajn lijepi ) manji nos - manje me bude zeblo za njega, hehe.....
da me bar netko pogladi po kosici.
A ništ, idem skuham pa probam bar nešt iskamčiti.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
A šta, pa jedan dio tebe je uvijek na toplom.
Zapravo stvari stoje ovako
-ti možeš biti cijeli na toplom (u toploj sobi).
-ti možeš biti na hladnom (ako izađeš van), a tvoji unutarnji organi na toplom (unutar tebe)
-ti možeš biti na hladnom a tvoji vanjski organi na toplom (unutar gaća i unutar rukavica)
-ti možeš biti na hladnom, a tvoji vanjski organi djelomično na hladnom djelomično na toplom (unutar gaća a bez rukavica)
Ima tu još par kombinacija.........
Stigla - trgovina loša, njagora srijeda cijele godine do sada.
Ali smo se nasmijale......utvrdile smo zašto nakon dvadesetak godina braka nestaje strasti, a javlja se nešto drugo.
Zapravo stvari stoje ovako
-ti možeš biti cijeli na toplom (u toploj sobi).
-ti možeš biti na hladnom (ako izađeš van), a tvoji unutarnji organi na toplom (unutar tebe)
-ti možeš biti na hladnom a tvoji vanjski organi na toplom (unutar gaća i unutar rukavica)
-ti možeš biti na hladnom, a tvoji vanjski organi djelomično na hladnom djelomično na toplom (unutar gaća a bez rukavica)
Ima tu još par kombinacija.........
Stigla - trgovina loša, njagora srijeda cijele godine do sada.
Ali smo se nasmijale......utvrdile smo zašto nakon dvadesetak godina braka nestaje strasti, a javlja se nešto drugo.
pitijacro- legionar
počinjam sumnjati da je trač u jednakoj mjeri u frizerskim salonima i na placu
Pojma nemaš koliko si u pravu.
pitijacro- legionar
Ne idem.
Ali me muž tjera frizerki ovih dana svaki čas. A neku večer bili jedni prijatelji kod nas, i veli mi ona - pa ti moraš frizeru hitno.
I svi i vele moraš, a ja se nedam . sad, ja bih odrezala kosu i ne bih, , ona velo ovako - i pokaže mio do početka ramena - a znam ja da bi tako trebalo, ali ja se tri godine šišala nisam.
A tračeve ne slušam, ali kolko bedastoča na placu prevalimo, sad su već i kupci navikli, samo se smiješkaju dok prolaze.Veli Belalova da sam ja kriva, da sam ju svu iskvarila.
Dobro jutro.
Platiti ćemo mi plin ko bedaki, tko normalan grije kuću na dvadeset tri noću. Ali tako je ugodno dok ustaneš i toplo ti.....
Ali me muž tjera frizerki ovih dana svaki čas. A neku večer bili jedni prijatelji kod nas, i veli mi ona - pa ti moraš frizeru hitno.
I svi i vele moraš, a ja se nedam . sad, ja bih odrezala kosu i ne bih, , ona velo ovako - i pokaže mio do početka ramena - a znam ja da bi tako trebalo, ali ja se tri godine šišala nisam.
A tračeve ne slušam, ali kolko bedastoča na placu prevalimo, sad su već i kupci navikli, samo se smiješkaju dok prolaze.Veli Belalova da sam ja kriva, da sam ju svu iskvarila.
Dobro jutro.
Platiti ćemo mi plin ko bedaki, tko normalan grije kuću na dvadeset tri noću. Ali tako je ugodno dok ustaneš i toplo ti.....
pitijacro- legionar
Kod nas uvijek preko 23,,,
a radijator u blagovaoni pali se samo kad puse vjetar, jer da je otvoren do kraja nebi se moglo zivjeti unutra,,,
mislim tisljarija toliko dobro dihta da kad puse, ma zapravo to nase zavjese suosjecaju sa granama vani,,,
al eto zato nemamo problem sa plesom i grinjama,,,,
Dobar jutar,,,
Budala si jucer slomila prst na nozi, bacila si stranicu od bunkerasice na nogu,,,
ali nema odmora dok traje obnova,,,
nema predaje,,,
a radijator u blagovaoni pali se samo kad puse vjetar, jer da je otvoren do kraja nebi se moglo zivjeti unutra,,,
mislim tisljarija toliko dobro dihta da kad puse, ma zapravo to nase zavjese suosjecaju sa granama vani,,,
al eto zato nemamo problem sa plesom i grinjama,,,,
Dobar jutar,,,
Budala si jucer slomila prst na nozi, bacila si stranicu od bunkerasice na nogu,,,
ali nema odmora dok traje obnova,,,
nema predaje,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Imam takvu susjedu.
Ona si je prevrnula cirkular na nogu. Ne znam kako je samo mogla, niža je od mene za pol glave, i šta je radila....Uglavnom, nije htjela longetu, dobila je na dva mjesta šavove original, ne ko Admin u kućnoj izvedbi, a onda joj je noga tako naotekla i pocrnila da je bila ko da si crnca gledao.
Ma šta jedan prst, imaš na nogama još devet zdravih i na rukama deset.
To ti ni za bolovanje nije dovoljno.
Imam za danas sjajnu ideju!!!!!!!!
Ona si je prevrnula cirkular na nogu. Ne znam kako je samo mogla, niža je od mene za pol glave, i šta je radila....Uglavnom, nije htjela longetu, dobila je na dva mjesta šavove original, ne ko Admin u kućnoj izvedbi, a onda joj je noga tako naotekla i pocrnila da je bila ko da si crnca gledao.
Ma šta jedan prst, imaš na nogama još devet zdravih i na rukama deset.
To ti ni za bolovanje nije dovoljno.
Imam za danas sjajnu ideju!!!!!!!!
pitijacro- legionar
Ajmeeeeee.....više mi i ne izgleda tako sjajna.
Još ura vremena i vidjet ćemo. [You must be registered and logged in to see this image.]
Još ura vremena i vidjet ćemo. [You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
Ma nije samo jedan u igri, tri su natucena a samo jedan slomljen, cini se, mada ova dva bolje bole od ovog slomljenog,,,
fakić boli najvise,,,
bi ja mozda i poslikal al kak imam zglombane prste se boljim da admin ne ostane i bez to malo aktivnih clanova,,,
se bojim da se i ja ne splasim,,,
nego a di onaj đilan nesto ga nema zadnjih dana,,,
ga netko nauljio, pardon, naljutio?
fakić boli najvise,,,
bi ja mozda i poslikal al kak imam zglombane prste se boljim da admin ne ostane i bez to malo aktivnih clanova,,,
se bojim da se i ja ne splasim,,,
nego a di onaj đilan nesto ga nema zadnjih dana,,,
ga netko nauljio, pardon, naljutio?
Bobić- legionar
Mislim da imate isti slučaj - nezgoda u hodu.
Bude valjda bolje nakon nekog vremena.
Jaj meni jaj.....sve boli.
A i ima još nešt, ali nesmem reć. Renome dame mi bude u pitanju ak reknem.
Bude valjda bolje nakon nekog vremena.
Jaj meni jaj.....sve boli.
A i ima još nešt, ali nesmem reć. Renome dame mi bude u pitanju ak reknem.
pitijacro- legionar
Dobro jutro.
Nema mjesta di me ne boli.
Još nisam prerasla ono - di, boli, daj da pusim. Pa ak netko ima dan godišnjeg za iskoristiti u medicinske svrhe.........jer kolko me ima, možda bi i dva trebalo utrošiti.
Pseto psetavo me probudilo jer je htjela ići u dnevnu spavati . Negdi u četiri ujutro. Moraš joj otvarati vrata....i zatvarati za njom. Onda sam ja legla na trosjed i zaspala.....
Ajd, nek mi netko rekne - jel može leći na pod, ispružiti se, a onda se dići u sjedeći položaj , ali onako, ravno prema nogama,sa rukama ispruženim prema nožnim prstima.
Nema mjesta di me ne boli.
Još nisam prerasla ono - di, boli, daj da pusim. Pa ak netko ima dan godišnjeg za iskoristiti u medicinske svrhe.........jer kolko me ima, možda bi i dva trebalo utrošiti.
Pseto psetavo me probudilo jer je htjela ići u dnevnu spavati . Negdi u četiri ujutro. Moraš joj otvarati vrata....i zatvarati za njom. Onda sam ja legla na trosjed i zaspala.....
Ajd, nek mi netko rekne - jel može leći na pod, ispružiti se, a onda se dići u sjedeći položaj , ali onako, ravno prema nogama,sa rukama ispruženim prema nožnim prstima.
pitijacro- legionar
Jbm!!!! MOGU!!!!!!!!
A zašto onda sinoć nisam mogla, a sad kad me sve živo boli, sada mogu????????????
Evo sam ovaj čas probala!
A zašto onda sinoć nisam mogla, a sad kad me sve živo boli, sada mogu????????????
Evo sam ovaj čas probala!
pitijacro- legionar
Ako oces pravo trbusne misice napeti onda probaj gajdati ko bicikl,,,
pokusavaj noge spustati sto blize podu, daje bolji efekat zategnutosti,,,
mene kad koljena rasturaju onda na taj nacin vjezbam,,,
evo sem se tek sad zdigel, ccc,,,,
covijek doso po pile koje sam mu trebal nabrusiti a meni se sinoc bas ni dalo, reko ujutro cu nemam nista za rezati pa cu vadit sadnice a posto je mraz ono stignem ja nabrusiti prije toga,,,
kad evo ti njega maloprije doso po pile,,,
sad ce reko sam da kofi popijem,,,
bit ce kucna dostava
skwo ide na doktor a ja u ljesnjake,,,
samo da
pokusavaj noge spustati sto blize podu, daje bolji efekat zategnutosti,,,
mene kad koljena rasturaju onda na taj nacin vjezbam,,,
evo sem se tek sad zdigel, ccc,,,,
covijek doso po pile koje sam mu trebal nabrusiti a meni se sinoc bas ni dalo, reko ujutro cu nemam nista za rezati pa cu vadit sadnice a posto je mraz ono stignem ja nabrusiti prije toga,,,
kad evo ti njega maloprije doso po pile,,,
sad ce reko sam da kofi popijem,,,
bit ce kucna dostava
skwo ide na doktor a ja u ljesnjake,,,
samo da
Bobić- legionar
Mene se sad može zategnuti samo ak me netko nategne i gumbušnicama pričvrsti.
Ja sam danas jedva po stepenicama išla. Hvala Bogu kaj do ponedeljka nema.
Ali zanimljivo, nisam zaboravila vježbe, samo neke ne mogu napraviti.
Joj kak smo se smijali - klečiš na podu, i ruke na podu, i sada mora u zrak desna noga i lijeva ruka. Materemi, treba ravnotežu držati.
Eh, sada bi se opet trebalo svačega odreći da se bar pola sala skine. Kvragu.
Ja sam danas jedva po stepenicama išla. Hvala Bogu kaj do ponedeljka nema.
Ali zanimljivo, nisam zaboravila vježbe, samo neke ne mogu napraviti.
Joj kak smo se smijali - klečiš na podu, i ruke na podu, i sada mora u zrak desna noga i lijeva ruka. Materemi, treba ravnotežu držati.
Eh, sada bi se opet trebalo svačega odreći da se bar pola sala skine. Kvragu.
pitijacro- legionar
ljudi kaj sm ja prehlađen , hunjavica , vijavica , mate bulič ..nos , grlo , oči ..šmrca , inhaliram ..bok te pitaj kaj sve ne ...pijem čaj , kompot(kopot radi ruma) , gutam šmrklje , brišem nos ..bože pomozi
To si od mene pokuzpio,,,
prekjucer isti simptomi mene napali,,,
budi bez brige traje samo jedan dan,,,
prekjucer isti simptomi mene napali,,,
budi bez brige traje samo jedan dan,,,
Bobić- legionar
Kaj dečki, ste gripozni ili samo virozni?
Dobro je, dolazi vikend, sve će to ženice vaše izliječiti.
Pamet u glavu - duge gaće, štrampe, TAJCE spavanje obavezno u piđami, ak treba i čarape na noge dok se ne ugrije. Ne sada izigravati frajerčine koji spavaju kraj otvorenog prozora i navuči upalu pluća.
Dobro je, dolazi vikend, sve će to ženice vaše izliječiti.
Pamet u glavu - duge gaće, štrampe, TAJCE spavanje obavezno u piđami, ak treba i čarape na noge dok se ne ugrije. Ne sada izigravati frajerčine koji spavaju kraj otvorenog prozora i navuči upalu pluća.
pitijacro- legionar
Ma to je samo neka brzopotezna viroza u pitanju,,,
kazu neki i u kancelariju idu svaki cas po fax,,,
Kakve strample, kakve tajice, kakve guge gace pravi muzi ko ja cisto goli spavaju,,,
kazu neki i u kancelariju idu svaki cas po fax,,,
Kakve strample, kakve tajice, kakve guge gace pravi muzi ko ja cisto goli spavaju,,,
Bobić- legionar
Je.
Poggotovo oni kojima zima pomaže kaj im se ukoči ono šta im mlitavo.
Poggotovo oni kojima zima pomaže kaj im se ukoči ono šta im mlitavo.
pitijacro- legionar
Mislim ono, pa na hladnom jedino se led siri a sve ostalo se stiska, a i da budem iskren ja ti jos uvijek nisam u toj fazi da bi trebal imunostimulanse bilo koje vrste,,,
znam ja zrtvu odraditi i zaredom ako se bas mora,,,
znam ja zrtvu odraditi i zaredom ako se bas mora,,,
Bobić- legionar
Ma da, znaju to svi, samo rijetki mogu.
Admin nam je bubin, sva sreća kaj nisam sve mačuhice posadila, ostalo dvadesetak još - najljepše za jedni gredicu ak ga pokopamo.
Dečkovi, u stanje pripravnosti. Nemoj da mi se žali da iz Bosne podaleko, a da se u Pitomači baš drva budu morala rezati.Muhača znam da ne bu omanul, on bu i lampaša donesel - ipak su oni pajdaši.
Ak Admin merne, morem ja biti glavna ovde, morem, a?
Admin nam je bubin, sva sreća kaj nisam sve mačuhice posadila, ostalo dvadesetak još - najljepše za jedni gredicu ak ga pokopamo.
Dečkovi, u stanje pripravnosti. Nemoj da mi se žali da iz Bosne podaleko, a da se u Pitomači baš drva budu morala rezati.Muhača znam da ne bu omanul, on bu i lampaša donesel - ipak su oni pajdaši.
Ak Admin merne, morem ja biti glavna ovde, morem, a?
pitijacro- legionar
Ja nemam putovnicu,
Jedino da se ušaltam među Sirijce
Jedino da se ušaltam među Sirijce
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Može i tako.
Adminu treba odati posmrtnu počast, ipak je Admin Admin.
Adminu treba odati posmrtnu počast, ipak je Admin Admin.
pitijacro- legionar
Dobro jutro.
Imam još dvadesetak maćuhica za posaditi, ali budem pričekala da vidim kakvo je stanje sa Adminom., da si ne radim bespotrebni trošak.
Iako, ove sam dobila po kunu i pol, tako da nema zime, dečki, možete svi pomreti, ima Piti tolko da vas dostojno otprati u bolji život.
A i neka me tuga zadnjih dana lovi, tak da ne bu problem ni za pokoju suzicu - ajmo, koji bu prvi na redu?
Imam problem - malo mi skoro sve za obući.
Imam dva rješenja - kupiti novo ili skinut kile i uštedjeti kunu.
Ili skinuti kile i nagraditi se sa nečim novim.
Pitanje je sad.
Imam još dvadesetak maćuhica za posaditi, ali budem pričekala da vidim kakvo je stanje sa Adminom., da si ne radim bespotrebni trošak.
Iako, ove sam dobila po kunu i pol, tako da nema zime, dečki, možete svi pomreti, ima Piti tolko da vas dostojno otprati u bolji život.
A i neka me tuga zadnjih dana lovi, tak da ne bu problem ni za pokoju suzicu - ajmo, koji bu prvi na redu?
Imam problem - malo mi skoro sve za obući.
Imam dva rješenja - kupiti novo ili skinut kile i uštedjeti kunu.
Ili skinuti kile i nagraditi se sa nečim novim.
Pitanje je sad.
pitijacro- legionar
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic