prijavno odjavni topic
+2
pitijacro
Bobić
6 posters
Stranica 32 / 40.
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Romantičaru.......
Kad lutali smo svijetom
k'o raspršeno sjeme
govorili smo sebi
to je za neko vrijeme
I ne znajuči da smo
na izgubljenom brodu
mi vikali smo "Kopno"
a gledali smo vodu
Kad ljubili smo kratko
u tuzi kisne noći
govorili smo za se
da ljubav tek ce doći
Kad radjala se sreća
i čekala je slava
pomišljali smo opet
to nije ona prava
Kad prijatelja nema
a dani idu sporo
govorili smo za se
da vraćaju se skoro
Gdje najviše smo dali
dobijali smo manje
al' mislili smo to je
tek privremeno stanje
Putovali smo dalje
kad davno već smo stigli
tek počeli smo nešto
a dugo već smo bili
I ostali smo tako
kraj odlazeće vode
nerazjašnjeni sasvim
i pomalo van mode
U započetoj priči
u ljubavi bez traga
jer svakoj smo se kući
približili do praga
Dok vjerovali još smo
da samo put se mijenja
mi rekli smo si "Zbogom"
govoreć' "Dovidjenja"
Kad lutali smo svijetom
k'o raspršeno sjeme
govorili smo sebi
to je za neko vrijeme
I ne znajuči da smo
na izgubljenom brodu
mi vikali smo "Kopno"
a gledali smo vodu
Kad ljubili smo kratko
u tuzi kisne noći
govorili smo za se
da ljubav tek ce doći
Kad radjala se sreća
i čekala je slava
pomišljali smo opet
to nije ona prava
Kad prijatelja nema
a dani idu sporo
govorili smo za se
da vraćaju se skoro
Gdje najviše smo dali
dobijali smo manje
al' mislili smo to je
tek privremeno stanje
Putovali smo dalje
kad davno već smo stigli
tek počeli smo nešto
a dugo već smo bili
I ostali smo tako
kraj odlazeće vode
nerazjašnjeni sasvim
i pomalo van mode
U započetoj priči
u ljubavi bez traga
jer svakoj smo se kući
približili do praga
Dok vjerovali još smo
da samo put se mijenja
mi rekli smo si "Zbogom"
govoreć' "Dovidjenja"
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Na sve ovo tvoje,
Jesenjin bi reko:
" Sve na ovom svijetu,
Neki ožiljak ima;
Da nisam rođen, za poetu,
Bio bih među lopovima,"
Jesenjin bi reko:
" Sve na ovom svijetu,
Neki ožiljak ima;
Da nisam rođen, za poetu,
Bio bih među lopovima,"
gilan- legionar
- Broj postova : 782
pitijacro je napisao/la:Dnevno?
[You must be registered and logged in to see this image.]
gilan je napisao/la:Kolko eurića dnevno ????
Jel to moguće???
pitijacro je napisao/la:Ma malo drami.
Izvaditi osamsto sadnica dnevno baš i ni lako.
I ne samo 800 ako uzmemo cinjenicu da se prodaje po cijeni od 5,oo kn
to ti je samo 3-4 takve hrpice,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
A-uuuuuuuuuu.....jesam i ja mašila.......a smatram se pametnom i inteligentnom curom......
Bobić, pa ja tolko u špici sezone ne mogu uzeti u dva dana. A sada u dva tjedna. A moram raditi ko konj tri mjeseca prije da si posložim da nešt kasnije uzmem.
Sad dajem na njuškalu oglas da kupujem sto kila lješnjaka u ljusci i sve bum ih posadila pa kad najesen budeš vidio opet oglas da netko prodaje silne tisuće sadnica lješnjaka.......to bum ja.
Dobro jutro zmotanci. Pusa za sve, i kapučino za mene. Niste pozvani.
Imam jedan strašan plan........ pozvat ću brata da mi cijelo dvorište zaravna , a onda Pavlica da ga asfaltira kaj me ne bude vrag više vukel da se patim, prekapam i ulupam teško stečene kune u grmiće i cvijeće koje ću opet za šest - sedam godina voziti na smeće.
Bobić, pa ja tolko u špici sezone ne mogu uzeti u dva dana. A sada u dva tjedna. A moram raditi ko konj tri mjeseca prije da si posložim da nešt kasnije uzmem.
Sad dajem na njuškalu oglas da kupujem sto kila lješnjaka u ljusci i sve bum ih posadila pa kad najesen budeš vidio opet oglas da netko prodaje silne tisuće sadnica lješnjaka.......to bum ja.
Dobro jutro zmotanci. Pusa za sve, i kapučino za mene. Niste pozvani.
Imam jedan strašan plan........ pozvat ću brata da mi cijelo dvorište zaravna , a onda Pavlica da ga asfaltira kaj me ne bude vrag više vukel da se patim, prekapam i ulupam teško stečene kune u grmiće i cvijeće koje ću opet za šest - sedam godina voziti na smeće.
pitijacro- legionar
oku mome nedostaje suza
srečo moja okreni se zguza
ako ljepite stihove na prijemi neka budu autorski ..
srečo moja okreni se zguza
ako ljepite stihove na prijemi neka budu autorski ..
Eeeeeeeeee, ovim upisom ti izražavam u svoje ime i u ime gilana neposlušnost.
Radili budemo kak budemo teli, a ti nam ništa nemreš.
Gilan je pravi romantik.Imam dojam da Jesenjina voli više neg ja. (gilan, šteta što nemamo smajlič za divljenje )
Ništ se ti ne brini, možemo mi citate, to nas Admin oče napeljati da ruknemo nešto autorsko kako bi on mogao iskazati svoju kreativnost kao ovo gore.
Admin, dobar si - kaj je - je.
Radili budemo kak budemo teli, a ti nam ništa nemreš.
Gilan je pravi romantik.Imam dojam da Jesenjina voli više neg ja. (gilan, šteta što nemamo smajlič za divljenje )
Ništ se ti ne brini, možemo mi citate, to nas Admin oče napeljati da ruknemo nešto autorsko kako bi on mogao iskazati svoju kreativnost kao ovo gore.
Admin, dobar si - kaj je - je.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:u koje sam ja društvo upo
pitijacro je napisao/la:A-uuuuuuuuuu.....jesam i ja mašila.......a smatram se pametnom i inteligentnom curom......
Ovo ti je draga moja dvogodisnja muka i događa se samo jednom u godini i jednom u zivotu,,,
ako to ne iskoristis ode majka sa kolacima,,,
da mi je to netko reko da cu prodati sve do zadnje sadnice ne bi vjerovao, zaprvo ni u najboljem snu ne bi ovo mogo sanjati,,,
tjedan dana svrbio me lijevi dlan po cijeli dan, mislio sam da cu kozu skinit koliko sam se cesao i eto rezultata,,,
svi me moji nagovarali da euro pot uplatim pa da budem poslije toga Đek, ali nis ti ja za mukte zarađen novac,,,
a i ono bi mi stvarno bilo previse i nebi to ni htio dobiti da imam sansu,,,
bolje ovako, ustajanje sa prvom maglom i ponekim mrazom pa motiku u ruke i mazi,,,
evo hamburger mi se vec ohladio, pas mater,,,
a i caj ceka,,,
ne bude ocaj nego caj,,,
Bobić- legionar
Ma da,ko što ja znam reći, sve u životu ima svoj trenutak - ako ga ne iskoristiš, prođe mimo tebe.
Nekada ga treba znati posložiti, a nekada samo prepoznati. Ljeršnjaci su sada postali hit, ko pred par godina orasi, prije toga jabuke, ali zapravo, u svemu tome treba samo znati raditi glavom. Ja već pomalo žalim što mi se radni vijek bliži kraju, neće više biti potrebe smišljati nešto novo, a to, to razmišljanje i osmišljavanje novih strategija je uzbuđenje koje mi diže adrenalin, pa ono isčekivanje hoće li ispasti onako kako je zamišljeno.....i nije tu bitna financijska strana - zapravo nije na prvome mjestu, bitno je zapravo sebi dokazati da možeš i znaš kako, i da nema toga što te može baciti na koljena. Volim te izazove nesigurnih vremena, u meni stvaraju otpor i snagu za podići se svaki puta dok padnem.
Ups! Odoh preduboko u intimu. A vele pametni ljudi da se intima čuva ko zmije noge.
Nekada ga treba znati posložiti, a nekada samo prepoznati. Ljeršnjaci su sada postali hit, ko pred par godina orasi, prije toga jabuke, ali zapravo, u svemu tome treba samo znati raditi glavom. Ja već pomalo žalim što mi se radni vijek bliži kraju, neće više biti potrebe smišljati nešto novo, a to, to razmišljanje i osmišljavanje novih strategija je uzbuđenje koje mi diže adrenalin, pa ono isčekivanje hoće li ispasti onako kako je zamišljeno.....i nije tu bitna financijska strana - zapravo nije na prvome mjestu, bitno je zapravo sebi dokazati da možeš i znaš kako, i da nema toga što te može baciti na koljena. Volim te izazove nesigurnih vremena, u meni stvaraju otpor i snagu za podići se svaki puta dok padnem.
Ups! Odoh preduboko u intimu. A vele pametni ljudi da se intima čuva ko zmije noge.
pitijacro- legionar
Jutro!!!!
Magla, ko u hororu, trebam ići stajnjak tovariti al mi mrsko, malo ću se pružiti, da se doručak slegne, valjda i sunce se pojavi.
Magla, ko u hororu, trebam ići stajnjak tovariti al mi mrsko, malo ću se pružiti, da se doručak slegne, valjda i sunce se pojavi.
gilan- legionar
Umoran, strgan, gladan i žedan ali zadovoljan
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Dođi na pečeni but sa prilogom od griza (na onom di se meso peklo - odliješ pola masnoče, doliješ vode, dvije žlice kiselog vrhnja, naribano jedno deset deka sira, posoliš, to zavri, uliješ u pola šalice od kapučina mlijeka, tri vrhom pune žlice pšeničnog griza, razmutiš, uliješ i čekaš da se zgusne uz miješanje. mmmmmmmm). Salata - zadnje domaće rajčice.
pitijacro- legionar
Doooobro jutro,,,
Grzite mi fige danas do podne,,,
pa
Grzite mi fige danas do podne,,,
pa
Bobić- legionar
Šta pa je to jutros?
Skoro pa zadnja?
Nikad više od mene dobre snahe.
Hvala Bogu kaj gilan mora krave hraniti i stajati uz ženu dok ona doji, tak da bude on zadnji.
Bobić, kopaj, kopaj........nemoj žuljeve dobiti.
Skoro pa zadnja?
Nikad više od mene dobre snahe.
Hvala Bogu kaj gilan mora krave hraniti i stajati uz ženu dok ona doji, tak da bude on zadnji.
Bobić, kopaj, kopaj........nemoj žuljeve dobiti.
pitijacro- legionar
A ne ne, krivo povezano,,,
i Bog je kad je stvarao svijet sest dana radio a sedmi se odmarao,,,
i ja idem ili pokusavamici njegovim stopama,,,
a sadnice, ma nece one tako brzo cini se, prije ce snijeg kako kazu nego sto cu ja to povaditi,,,
e sad sa jedne strane je to dobro a sa druge ubit cu se jos od posla,,,
ali zadovoljstvo je ono sto me tjera dalje,,,
tisucak bu ostvaren kad tad pa makar ja na trepavicama hodo,,,
Ono za kaj mi treba fige drzati je jedna dobra pogodba,,,
jer budala nezna uzivati u tome sto ima nego jos hoce,,,
idem neku zemlju pogledati, 2 ha u komadu, relativno blizu mene,,,
jedna moja musterija prodaje e a sad je samo pitanje koliko ce me pokusati oderati jer stariji su to ljudi i nije im za silu prodati to,,,
no u odlicnim smo odnosima paaaaa,,,
i Bog je kad je stvarao svijet sest dana radio a sedmi se odmarao,,,
i ja idem ili pokusavamici njegovim stopama,,,
a sadnice, ma nece one tako brzo cini se, prije ce snijeg kako kazu nego sto cu ja to povaditi,,,
e sad sa jedne strane je to dobro a sa druge ubit cu se jos od posla,,,
ali zadovoljstvo je ono sto me tjera dalje,,,
tisucak bu ostvaren kad tad pa makar ja na trepavicama hodo,,,
Ono za kaj mi treba fige drzati je jedna dobra pogodba,,,
jer budala nezna uzivati u tome sto ima nego jos hoce,,,
idem neku zemlju pogledati, 2 ha u komadu, relativno blizu mene,,,
jedna moja musterija prodaje e a sad je samo pitanje koliko ce me pokusati oderati jer stariji su to ljudi i nije im za silu prodati to,,,
no u odlicnim smo odnosima paaaaa,,,
Bobić- legionar
Sjeti se šta sam ti rekla - ono što ti treba nikada nije preskupo. Treba ponekada zažmiriti i preplatiti ako treba, jer tko zna hoće li povoljne prilike biti tako skoro opet.
2 ha u komadu? Ma uzimaj, uzimaj bez razmišljanja, ja imam jedanaest ha, ali dva u komadu nigdje. Najviše jedan i pol.
Želim ti sretan ishod.
PS. uzmi mene za pogađanje, nis skupa. Šalica kapučina i sokić bilo koji, sam da nije ledeni čaj.
2 ha u komadu? Ma uzimaj, uzimaj bez razmišljanja, ja imam jedanaest ha, ali dva u komadu nigdje. Najviše jedan i pol.
Želim ti sretan ishod.
PS. uzmi mene za pogađanje, nis skupa. Šalica kapučina i sokić bilo koji, sam da nije ledeni čaj.
pitijacro- legionar
Ceka se odgovor, mora se obavijestiti obje kcerke i covijeka koji ima u arendi tu zemlju,,,
vjerujem da bi se vec sutra mogli opet naci da definiramo cijenu i uvjete kupnje,,,
do onda fige da niste pustali,,,
Evo vratili se sa Martinja, trzilo se malo, doso cova po dogovorene sadnice, platio i svi sretni i zadovoljni,,,
cujemo se i na godinu kaze,,,
ti sunac cini se da cu smanjiti urod za sljedecu godinu samo da sadnice sto vise i sto bolje niknu,,,,
nekak mi se to cini mnogo unosnije nego sama trgovina ljesnjacima kao proizvodom,,,
Najbitnije je da svi odlaze sa smjeskom na licu,,,
cekam samo ljeto da se jave sa postotkom primanja sadnica,,,
ispod 97% ne bi smjelo biti,,,
vjerujem da bi se vec sutra mogli opet naci da definiramo cijenu i uvjete kupnje,,,
do onda fige da niste pustali,,,
Evo vratili se sa Martinja, trzilo se malo, doso cova po dogovorene sadnice, platio i svi sretni i zadovoljni,,,
cujemo se i na godinu kaze,,,
ti sunac cini se da cu smanjiti urod za sljedecu godinu samo da sadnice sto vise i sto bolje niknu,,,,
nekak mi se to cini mnogo unosnije nego sama trgovina ljesnjacima kao proizvodom,,,
Najbitnije je da svi odlaze sa smjeskom na licu,,,
cekam samo ljeto da se jave sa postotkom primanja sadnica,,,
ispod 97% ne bi smjelo biti,,,
Bobić- legionar
Eto, vele ljudi sve je dobro što se dobro svrši.
Ajd, pričekati ćemo sutra, držati fige. Ali da navečer obavezno izvjestiš o rezultatu.
I da nas počastiš ako sve ok završi.
Ajd, pričekati ćemo sutra, držati fige. Ali da navečer obavezno izvjestiš o rezultatu.
I da nas počastiš ako sve ok završi.
pitijacro- legionar
A što???????????
Odi razdragano na posao. Iskaži oduševljenje što ti poslodavac daje priliku izraziti kreativnost, i još za to dobiš popriličnu hrpicu novčanica.
Taj vozi kruh uvijek u isto vrijeme. Trubi.
Nešt budem popila, vani je trenutno devet stupnjeva, onda budem malo dvorište, onda budem uzela auto i pravac Čk, pokupim na placu muža i odemo u Cipro, uzmem mrežu, a onda u Marčan, U Vinicu, tamo ću se raspekmeziti od siline ukrasnih grmiča i sve si budem kupila, kupila si budem, baš si budem, volim si kupiti ono što volim.
Danas me vlovila potrošačka groznica.
Odi razdragano na posao. Iskaži oduševljenje što ti poslodavac daje priliku izraziti kreativnost, i još za to dobiš popriličnu hrpicu novčanica.
Taj vozi kruh uvijek u isto vrijeme. Trubi.
Nešt budem popila, vani je trenutno devet stupnjeva, onda budem malo dvorište, onda budem uzela auto i pravac Čk, pokupim na placu muža i odemo u Cipro, uzmem mrežu, a onda u Marčan, U Vinicu, tamo ću se raspekmeziti od siline ukrasnih grmiča i sve si budem kupila, kupila si budem, baš si budem, volim si kupiti ono što volim.
Danas me vlovila potrošačka groznica.
pitijacro- legionar
Jutroooooooo, davno prošlo
Podojio, odnosno pomuzo kravice, sad šta u kljun, pa pravac u polje,
Podojio, odnosno pomuzo kravice, sad šta u kljun, pa pravac u polje,
gilan- legionar
Nisam još ništa popila, popio muž noću sve mlijeko.
Mrtva sam.
Čekam.
Reko poštar na ceduljici - između jedanaest i jedan. Blento, a bila sam u petak doma, u kući - ja ne znam odkad je to prestalo vrijediti ono - poštar uvijek zvoni tri puta.
Mrtva sam.
Čekam.
Reko poštar na ceduljici - između jedanaest i jedan. Blento, a bila sam u petak doma, u kući - ja ne znam odkad je to prestalo vrijediti ono - poštar uvijek zvoni tri puta.
pitijacro- legionar
Nisam još ništa popila, popio muž noću sve mlijeko.
Mrtva sam.
Čekam.
Gilan, - a ništ.
Mrtva sam.
Čekam.
Gilan, - a ništ.
pitijacro- legionar
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic