Sve sa slike
5 posters
još jedan forum :: Oglasnik :: Ponuda
Stranica 2 / 4.
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Sve sa slike
Ti sto sad sade duhan nisu ni znali sta je duhan dok smo ga mi sadili,,,
ja sm ti nekak vise obiteljski covijek i ni ti meni bas do adrenalina,,,
da je nebi ja racune izdaval za djelatnost koju obavljam
ja sm ti nekak vise obiteljski covijek i ni ti meni bas do adrenalina,,,
da je nebi ja racune izdaval za djelatnost koju obavljam
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Hehe.....otišla prikolica, prodano.
Još transportna traka, i kaj još imam?
Moram razmisliti.
Još transportna traka, i kaj još imam?
Moram razmisliti.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Sve što valja si prodala!!
Uvijek ostane najlošija roba!
Uvijek ostane najlošija roba!
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Imam ja još dosta toga prije neg ja dođem na red.
Za insuinacije -
Od sada si budem dobra samo sa Bobićem (to ima malo veze sa onim kaj se nešt o pečenom janjcu raspričal )
Za insuinacije -
Od sada si budem dobra samo sa Bobićem (to ima malo veze sa onim kaj se nešt o pečenom janjcu raspričal )
pitijacro- legionar
Bobić, ajd da ti prodam traktorsku pumpu, sad budeš imao plantažu lješnjaka, a znaš da bez vode nema kruvca, a moja uh - 1600l/min, može kpk, može rasprskivači, može - eh, sad jel top može to neznam, nismo probali a i ne znam jel postiže 12 bara, nis pitala moje zlato, a kaj piše na pločici - zaboravila.
Uz nju imaš šanse po božićnoj cijenii dobiti raspršivače, ak nam ih nisu pokrali, a glavni vod možda čak i gratis sa malom nadoplatom od dvije šnite zaher torte, ak ga nisu odnjeli - ali, ne bi mogli (mala ušteda na spojnicama, (eh ti uštede, a za gluposti bacim pare ko od šale ) , iz dva djela je, a i mislim da je šezdeset trojka, ili sedamdesetica, tak nekak........12 bara, eeeeee, to znam, ne može se to samo tako uzeti. Hm, jedino ak nisu pogledali, pa otišli po pilicu i prepilali na manje komade. Hm......
Hm, mogla bih napraviti dobro djelo - imam i glavni vod, mislim isto sedamdeseticu ili šetdeset trojku, nešto i pedesetice bi trebalo biti, sa izvodima za kpk....da si netko uzme, ispere, gore i izvodi - pipice za kpk, a skupo to bilo, negdje sedamnaest kuna mi to plačali metar, nešt trinaest, ovu tanju......isto jedno sto pedeset metara....hm.....
Uz nju imaš šanse po božićnoj cijenii dobiti raspršivače, ak nam ih nisu pokrali, a glavni vod možda čak i gratis sa malom nadoplatom od dvije šnite zaher torte, ak ga nisu odnjeli - ali, ne bi mogli (mala ušteda na spojnicama, (eh ti uštede, a za gluposti bacim pare ko od šale ) , iz dva djela je, a i mislim da je šezdeset trojka, ili sedamdesetica, tak nekak........12 bara, eeeeee, to znam, ne može se to samo tako uzeti. Hm, jedino ak nisu pogledali, pa otišli po pilicu i prepilali na manje komade. Hm......
Hm, mogla bih napraviti dobro djelo - imam i glavni vod, mislim isto sedamdeseticu ili šetdeset trojku, nešto i pedesetice bi trebalo biti, sa izvodima za kpk....da si netko uzme, ispere, gore i izvodi - pipice za kpk, a skupo to bilo, negdje sedamnaest kuna mi to plačali metar, nešt trinaest, ovu tanju......isto jedno sto pedeset metara....hm.....
pitijacro- legionar
A gdi je slika?
a gdi je cijena?
a gdi je cijena?
Bobić- legionar
Jeeeeee......pumpa je u garaži, a garaža je petnaest metara iza kuće, daklem, sveukupno trideset i pet metara ja moram proći da dođem do tamo. I onda premetati gajbice i bananke da se to poslika. A nedjelja je, i samo ima dana ti govori u čem je kvaka. Cijenu pojma nemam, nis pitala nikoga nit pogledala, a muž više ne zna za kolko smo mi to lkupili.
Ej, imam j jedam agregat za struju i jedam minivaš, ajmo ljudi trgovati, makar me bude malo srce boljelo za Kerher, za agregat me ne bude, ionak smo ga dobili.
Ej, imam j jedam agregat za struju i jedam minivaš, ajmo ljudi trgovati, makar me bude malo srce boljelo za Kerher, za agregat me ne bude, ionak smo ga dobili.
pitijacro- legionar
E jbga kad bi ti bila hmkkhmmm i postena,,,
draga moja neide to tako, tak se bogatstvo ne stjece,,,
a nikaj moral budem onda te novceke potrositi na druge gluposti,,,
jer znas kak vele da novci ljude kvare a ja se nebi stel pokvariti zato ih se odma resavam,,,
draga moja neide to tako, tak se bogatstvo ne stjece,,,
a nikaj moral budem onda te novceke potrositi na druge gluposti,,,
jer znas kak vele da novci ljude kvare a ja se nebi stel pokvariti zato ih se odma resavam,,,
Bobić- legionar
I da, sjetila sam se da budemo prodali i Creina cisternu 3200 l, sam to čekam da svekrva zaklopi oke, a možda i prije.
Ma da, za tu njenu septičku se ne isplati već petnaest godina čekati da se jednom na godinu odpelja voda.
I to treba prodati - kolko daš za nju?
Daj, daj, uopće nisi trgovac - pravi trgovac ne počinje tako pogađanje - ti bi sada da ja cijenu odmah spustim na gležnjeve - a-a, do gležnjeva treba doći.
A si vidio kakve sam mace bacila - gratis ovo, u pol cijene ono, za lijepi smiješak ono..........uči dečko kak se trguje, uči.......
Ma da, za tu njenu septičku se ne isplati već petnaest godina čekati da se jednom na godinu odpelja voda.
I to treba prodati - kolko daš za nju?
Daj, daj, uopće nisi trgovac - pravi trgovac ne počinje tako pogađanje - ti bi sada da ja cijenu odmah spustim na gležnjeve - a-a, do gležnjeva treba doći.
A si vidio kakve sam mace bacila - gratis ovo, u pol cijene ono, za lijepi smiješak ono..........uči dečko kak se trguje, uči.......
pitijacro- legionar
Kasnis, kasnis draga moja, ljetos kupismo HÖLZ 3500 litara,,,
a mogli smo se lijepo dogovoriti, ali ne nebi ona, ccc,,,
a mogli smo se lijepo dogovoriti, ali ne nebi ona, ccc,,,
Bobić- legionar
Pa prodaj svoju skupo, dodaj koju kunu i kupi moju jeftino.
em ti u tim godinama biti i biti tako nesnalažljiv.....
em ti u tim godinama biti i biti tako nesnalažljiv.....
pitijacro- legionar
E more, on je u podrumu, njega smo sklonili jer ima noćih posjetitelja po dvorištima, a on se fajn more odvući.
Prije neg ga sliknem moraš znati da nema toplu vodu, ali ima velki pritisak. Isto sliknem dok me vlovi, ali nešto slično ovome -
Zapravo, baš tak, samo ne znam ostale podatke na pamet.
Prije neg ga sliknem moraš znati da nema toplu vodu, ali ima velki pritisak. Isto sliknem dok me vlovi, ali nešto slično ovome -
Zapravo, baš tak, samo ne znam ostale podatke na pamet.
pitijacro- legionar
topla voda nije za muže nego za pičkice , :lol:
ako je isti ko moj zemem ga za djelove
ako je isti ko moj zemem ga za djelove
Joj mucice, ovome mojemu bude tvoj za djelove, ovo ti je ko mlada cura, zaprav, to je ko ja - dama u najboljim godinama, malo korištena i izvanredno usčuvana.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:nemaš ti ništa mlađe od tristpetlet..samo papriku
Ti si nešt zbrljal - dama od trideset pet je mlada dama a ne dama u najboljim godinama.
A ja sam se skockala, krivo sam terminirala kerhera - to je dečkič, nekih desetak godina, ma ne znam ako i tolko, a i to mu je onak, jadnom već šest godina nisam posla dala.
I ti bi njega u rezervne - ih, ma nema šanse da radiš kiruške zahvate na njemu - jok! Nedam.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:nemaš ti ništa mlađe od tristpetlet..samo papriku
Ti si nešt zbrljal - dama od trideset pet je mlada dama a ne dama u najboljim godinama.
A ja sam se skockala, krivo sam terminirala kerhera - to je dečkič, nekih desetak godina, ma ne znam ako i tolko, a i to mu je onak, jadnom već šest godina nisam posla dala.
I ti bi njega u rezervne - ih, ma nema šanse da radiš kiruške zahvate na njemu - jok! Nedam.
Gilan, ono gore kreveljenje će te koštati.
Doć će maca na vratanca.
pitijacro- legionar
iako nije sezona preporučio bi ti kiseljenje krastavacapitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:nemaš ti ništa mlađe od tristpetlet..samo papriku
Moj je da je mali ali takve ko tvoj je'd'e za dorucak,,,
Moj isto ne zmislja toplu codu ali posla oddela kak se spada,,,
Daj ponudi nekaj kaj nemam a mogel bi imati,,,
Moj isto ne zmislja toplu codu ali posla oddela kak se spada,,,
Daj ponudi nekaj kaj nemam a mogel bi imati,,,
Bobić- legionar
Bah, pa ne budem valjda rasprodavala cijelo gazdinstvo kaj tebi nešt potrefim.
Evo, prodam ti plastenike.
Prodam ti - ne, iznajmim ti cijeli grunt - kuću nam prodala, to je moj dom - iznajmim ti plastenike - i njih nam prodala, to mi je mjesto rekreacije i odmora - iznajmim ti to sve skupa, eto.
Kolko daš? .
Evo, prodam ti plastenike.
Prodam ti - ne, iznajmim ti cijeli grunt - kuću nam prodala, to je moj dom - iznajmim ti plastenike - i njih nam prodala, to mi je mjesto rekreacije i odmora - iznajmim ti to sve skupa, eto.
Kolko daš? .
pitijacro- legionar
Pola od onog sto sam digo na sadnicama,,,
jbg moram i ja od necega zivit,,,
jbg moram i ja od necega zivit,,,
Bobić- legionar
odmah mi se spustio entuzijazam ko nešt nakon nečeg.
Ja mislila bar da za pristojan život bude i koje putovanjce.
Ja mislila bar da za pristojan život bude i koje putovanjce.
pitijacro- legionar
Ajd zbroji koliko ja dana vadim te sadnice pa pomnozi sa nesto manje od 1000€
ak' to ni dovoljno za pristojan zivot onda ga jebaj,,,
Cini se da ti visoko pucas,,,
ak' to ni dovoljno za pristojan zivot onda ga jebaj,,,
Cini se da ti visoko pucas,,,
Bobić- legionar
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
još jedan forum :: Oglasnik :: Ponuda