Bandić - moj kandidat.
4 posters
Stranica 1 / 1.
Bandić - moj kandidat.
Banditose, imaš moj glas.
Zavrijedio si.
Zavrijedio si.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Bandić - moj kandidat.
Ja pak za lopove ne glasam, zapravo ne glasam vec skoro 20 godina,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Bobić, to je ispravan glas!
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Ma dajte, ovako dobro igrati igru i izaći kao pobjednik - zavrijeđuje da mu se divim.
Čovjek je sve što je napravio, napravio sa pokričem - nigdje dokaza, nigdje mogućnosti da ga se vlovi - za takvu spretnost i ljigavost zavrijeđuje da mu velim - Bandiču, ljudino - tako se to radi, a ne ko Sanaderi i Zagorci.
Cijenim čovjeka koji posao koji radi odradi temeljito. Pa i lopinu.
Čovjek je sve što je napravio, napravio sa pokričem - nigdje dokaza, nigdje mogućnosti da ga se vlovi - za takvu spretnost i ljigavost zavrijeđuje da mu velim - Bandiču, ljudino - tako se to radi, a ne ko Sanaderi i Zagorci.
Cijenim čovjeka koji posao koji radi odradi temeljito. Pa i lopinu.
pitijacro- legionar
Ja nakon Tuđmana jednom (prvi put) nemam vise za koga glasati a glasati za protiv mi glupo,,,
zato vec godinama ne izlazim na glasanje,,,
je da to nije za neku pohvalu al' jbg taki sam,,,
zato vec godinama ne izlazim na glasanje,,,
je da to nije za neku pohvalu al' jbg taki sam,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ti si dakle u ono vrijeme glasao za moje.
Sad, ne mogu više reći jel drugi puta ili treći - ja sam glasala protiv mojih na državnom nivou, a treći puta sam glasala i na lokalnom nivou protiv njih, ali sam onda, taj treći puta glasala za svoje, to jest za sebe. A šta ćeeš - drugačije i nisam mogla kad sam na opčinskoj listi bila No.1
Još imam krasnu sliku iz tih dana.
Ali sada budem ja za Bandiča glasala jer može narodu prodati muda pod bubrege i tako je dobar utome da zavrijeđije moj glas. Nekako me podsjeća na bivši sistem - partija krade ali i narod ima, i nne samo da narod ima nego se narod i gladi po kosici, a tko ne voli biti poglađen po kosici, ajd mi reci.
Insistiram da dobijem ono što zavrijeđujem, ako nisam u stanju uzeti ono što zaista zavrijeđujem. Nek me lopina gazi ko zadnju budalu.
Sad, ne mogu više reći jel drugi puta ili treći - ja sam glasala protiv mojih na državnom nivou, a treći puta sam glasala i na lokalnom nivou protiv njih, ali sam onda, taj treći puta glasala za svoje, to jest za sebe. A šta ćeeš - drugačije i nisam mogla kad sam na opčinskoj listi bila No.1
Još imam krasnu sliku iz tih dana.
Ali sada budem ja za Bandiča glasala jer može narodu prodati muda pod bubrege i tako je dobar utome da zavrijeđije moj glas. Nekako me podsjeća na bivši sistem - partija krade ali i narod ima, i nne samo da narod ima nego se narod i gladi po kosici, a tko ne voli biti poglađen po kosici, ajd mi reci.
Insistiram da dobijem ono što zavrijeđujem, ako nisam u stanju uzeti ono što zaista zavrijeđujem. Nek me lopina gazi ko zadnju budalu.
pitijacro- legionar
Smij se, smij,Bandić će prije kraja svoje karijere biti premijer - ja pas i na mjesec ću zavijati ako neće.
Ili barem neki ministar. Ili guverner.
Ili barem neki ministar. Ili guverner.
pitijacro- legionar
Babo!! Miči politiku sa foruma, će da bude rata, da nelajem!!
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Možeš i na mjesec zavijati.
Ti nisi od onih koji mi javno mogu reći baba. To što ti to u pp toleriram ne znači da sam opća tolerantica.
Isperi usta sapunom da ti prstiče ne poplavim.
Baba je bila viječnica, a stanje nacije i ekonomije ima u malom prstu.
Da mi nisi više reko baba. Jer budeš fasoval.
Ti nisi od onih koji mi javno mogu reći baba. To što ti to u pp toleriram ne znači da sam opća tolerantica.
Isperi usta sapunom da ti prstiče ne poplavim.
Baba je bila viječnica, a stanje nacije i ekonomije ima u malom prstu.
Da mi nisi više reko baba. Jer budeš fasoval.
pitijacro- legionar
E, sada zajebancija ispade na istinu.
Bandič i Ljubo Jurčić sklopili pakt. A Ljubo je moj favorit već petnaest godina. A jesu ga zeznuli, a čudim mu se i kako se sam zeznuo sa gurenjem u predsjedničku kandidaturu - ajmo moj političaru neiživljeni a potrošeni, nemaš niti sada šanse, ali glasam za vas. Iako budeš samo bandolerosa pogural, pa kud sa njim mili brate, kud baš sa njim......iako niti sa drugima nemaš šanse - jer oni nemaju. A tamo di bi imao, tamo te neće, jel....... Ljubi te Piti, ajd, budui drugi na listi, bando ti neće dati sigurno da budeš prvi, pa možda i upadneš. Iako čisto sumnjam.
Što ne pratim politiku, što su mi svi navrh onog, što volem svima natovarit lopine........
Ej, jesu li možda izmjenili sistem glasovanja, pa da glasamo za ljude? A sam utopist, jesam, majkemi, ae........
Bandič i Ljubo Jurčić sklopili pakt. A Ljubo je moj favorit već petnaest godina. A jesu ga zeznuli, a čudim mu se i kako se sam zeznuo sa gurenjem u predsjedničku kandidaturu - ajmo moj političaru neiživljeni a potrošeni, nemaš niti sada šanse, ali glasam za vas. Iako budeš samo bandolerosa pogural, pa kud sa njim mili brate, kud baš sa njim......iako niti sa drugima nemaš šanse - jer oni nemaju. A tamo di bi imao, tamo te neće, jel....... Ljubi te Piti, ajd, budui drugi na listi, bando ti neće dati sigurno da budeš prvi, pa možda i upadneš. Iako čisto sumnjam.
Što ne pratim politiku, što su mi svi navrh onog, što volem svima natovarit lopine........
Ej, jesu li možda izmjenili sistem glasovanja, pa da glasamo za ljude? A sam utopist, jesam, majkemi, ae........
pitijacro- legionar
Moj je muž tek maločas saznao za dogovor Bandića i Jurčića. Pita me za koga budem glasala - pA ZA NJIH, VELIM JA, KAK SE SMIJE, KAK SE SMIJE, VELI KAK SAM PREVRTLJIVA, kak sa nepouzdana, Bandića smisliti ne mogu, a sada velim - -ma tako ti je to u životu, velim mu ja.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.