??????????????????
4 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: ??????????????????
Nijedna više nije sjela.
Čudne su te muhe, jel?
Čudne su te muhe, jel?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ti malim pomjeranje kamere mora da je doslo do promene bipolariteta koji je uzrokovan emlektromagnetskim zracenjem a koje je opet uvjetovano, ma da ne objasnjavam dalje jer ionako me ne razmete,,,
Ocem reci da ti teorija ne drzala vodu a ti dokazi suprotno,,,
Ocem reci da ti teorija ne drzala vodu a ti dokazi suprotno,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Sve si zbrčkal.
Ja sam po savjetu kameru skinula i stavila sa dvadeset cm na četerdeset. Daklem, napravila sam kvantni skok.Sad bi muha morala kvantno odletjeti na to drugo mjesto, a letjeti se kvantno ne može.. Nego muha leti - dvajst jedan, dvajst dva, dvajst tri, četiri, pet.....triset osam, devet - iiiii četerdeset. Daklem postepeno povećava udaljenost od polazne točke.
JBM, kako sam pametna, ka koji klinac mi je onaj imbecil tel zaokružiti jedinicu iz fizike dok sam v školu hodala?
Ja sam po savjetu kameru skinula i stavila sa dvadeset cm na četerdeset. Daklem, napravila sam kvantni skok.Sad bi muha morala kvantno odletjeti na to drugo mjesto, a letjeti se kvantno ne može.. Nego muha leti - dvajst jedan, dvajst dva, dvajst tri, četiri, pet.....triset osam, devet - iiiii četerdeset. Daklem postepeno povećava udaljenost od polazne točke.
JBM, kako sam pametna, ka koji klinac mi je onaj imbecil tel zaokružiti jedinicu iz fizike dok sam v školu hodala?
pitijacro- legionar
ja mislim da je bilo dreka na ekranu ispod te kamere , gazdaricu je puknula staračka dalekovidnost pa to nije očistila , sad kad je pomaknula kameru vidjela je tu fleku pa ju je jehotice očistila .
Nema to veze s onim kaj je bobic pokušavao objasniti
Nema to veze s onim kaj je bobic pokušavao objasniti
Aha!!!!!!
Ups.
Sad kad si reko vidim ja i više od jednog.
Daklem, ništa kvantnog, ništa elektromagnetskog.
Ups.
Sad kad si reko vidim ja i više od jednog.
Daklem, ništa kvantnog, ništa elektromagnetskog.
pitijacro- legionar
E, materemu, skužila sam!!!!
To ispod kamere dolaze samo ženske muhe! I čekaju........
Evo, ovaj čas je jedna tu sjedila dobrih pol ure, kako sam ja ovdi, kad ono, iznenada doleti jedna druga i zajaši je. Ma pred očima mi napravili cijeli seksualnii akt, a onda ovaj muhac odletio , a ova glupača skače i plazi sad po ekranu na sve strane. Gle, opet je stala ispod kamere - ma pravo rasno žensko - hoće još!
Zajeb mala, odalamila sam muhca, nema više, jedino ak si promiskuitetna, ček da otvorim vrata, pa ak uđe još koji......
To ispod kamere dolaze samo ženske muhe! I čekaju........
Evo, ovaj čas je jedna tu sjedila dobrih pol ure, kako sam ja ovdi, kad ono, iznenada doleti jedna druga i zajaši je. Ma pred očima mi napravili cijeli seksualnii akt, a onda ovaj muhac odletio , a ova glupača skače i plazi sad po ekranu na sve strane. Gle, opet je stala ispod kamere - ma pravo rasno žensko - hoće još!
Zajeb mala, odalamila sam muhca, nema više, jedino ak si promiskuitetna, ček da otvorim vrata, pa ak uđe još koji......
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.