fleks uzvrača udarac
+2
pitijacro
Admin
6 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
fleks uzvrača udarac
..trauma je bila prije par dana ali je slika friška , još se dimi
najebo je samo ego i prijeteči prst ljeve ruke
[You must be registered and logged in to see this link.]
ako mislite dolaziti u posjetu pristojno je donjeti naranđe , nije za prst nego me malo lovi hunjavica , ovdje je dosta vlažno i maglovito podnevlje
najebo je samo ego i prijeteči prst ljeve ruke
[You must be registered and logged in to see this link.]
ako mislite dolaziti u posjetu pristojno je donjeti naranđe , nije za prst nego me malo lovi hunjavica , ovdje je dosta vlažno i maglovito podnevlje
Re: fleks uzvrača udarac
A jadan. Evo, pusim prstek - - jel bolje?
Bobić, gilan, i vi mu pusite.
Sunce mu žarko, sad kad se slika povečala, jesi ti siguran da je to poslikani prst?
Kakvi su ti to šavovi, u solo izvedbi?
Nema umene naranđi.
Jel može limeta (je da košta ko da ima drago kamenje umjesto koštica, ali je kiselija od limuna, pa da ti malo oke ukosimo - ravan prst i kose oke - ispadneš egzota)
Bobić, gilan, i vi mu pusite.
Sunce mu žarko, sad kad se slika povečala, jesi ti siguran da je to poslikani prst?
Kakvi su ti to šavovi, u solo izvedbi?
Nema umene naranđi.
Jel može limeta (je da košta ko da ima drago kamenje umjesto koštica, ali je kiselija od limuna, pa da ti malo oke ukosimo - ravan prst i kose oke - ispadneš egzota)
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Pusa ne pomaže , nismo više djeca ..u ovim godinama pusa je licemjerna
nemam ja novaca da si priuštim šavove na prstu kao kaj si ti možš priuštiti na guzici svojeg pesa
nemam ja novaca da si priuštim šavove na prstu kao kaj si ti možš priuštiti na guzici svojeg pesa
Ajd, ajd, šta si se preplašio, pa nebudu te muški pusili.
A ništ onda, vraćaj pusu.
A tko ti je to tako lijepo sašio? I čime?
Mogla sam ti to ja, ja bih ti bila na bar šest mjesta to napravila. A ona sado crta mog karaktera bi tipovala i na deset.
A ništ onda, vraćaj pusu.
A tko ti je to tako lijepo sašio? I čime?
Mogla sam ti to ja, ja bih ti bila na bar šest mjesta to napravila. A ona sado crta mog karaktera bi tipovala i na deset.
pitijacro- legionar
Ništa pusa, nisam još peder,
Nego ružno mjesto za pirsinga, bolje da si stavio kroz jaja.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Ma joj za tak velike decke to ni vredno spomena, ccc,,,,
Dok se ti budes drugi puta zenio tog se sigurno nebudes sjetio,,,
Dok se ti budes drugi puta zenio tog se sigurno nebudes sjetio,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
gilan je napisao/la:Ništa pusa, nisam još peder,
Ja ne znam što se vi muški tako bojite malo međusobnog grljenja ili koju prijateljsku pusu si zaljepiti.
Gledam te američke filmove snimane za vrijeme i nakon aktualizacije gej populacije, u svakoj sceni gdje posljedično treba doći do zagljaja dva muškarca, to se napravi sa zadrškom i onom nelagodom u pokretu i na licu, kao da si obujmio ježa pa paziš da te bodlje ne popikaju. Pusama nema ni traga.
Mi žene smo drugačije - zgrabimo se, pocmokamo, još se malo licem potrljamo, smiješak od uha do uha, ma nema veze - bilo muško, bilo žensko. I niitko ne misli da smo lezbe.
Bobić, Admin se ne bu tak brzo drugi puta ženil. On ti je još dečko, al to ti ja nisam rekla, ok?
pitijacro- legionar
čuvam se za tebe ,i nebum se oženil nego priženil (nadam se da bude do tada krepal onaj pas )pitijacro je napisao/la:[
Bobić, Admin se ne bu tak brzo drugi puta ženil. On ti je još dečko, al to ti ja nisam rekla, ok?
oženiti dečka u tim godinama , ima da ponosno hodaš kroz selo
Loše vijesti - moraš stati u red.
A i moram se raspitati ak me ne budu proglasili pedofilkom.
A i ja sam staromodna - moraš biti nevin.
pitijacro- legionar
ovakvo maldo i neistrošeno tjelo preskače svaki redpitijacro je napisao/la:Loše vijesti - moraš stati u red.
a nevinost , ti si izgleda muško u braku kad tražiš nevinog partnera ne može to tako , ti nosaiš haljinu i nemaš muda
Admin je napisao/la:ovakvo maldo i neistrošeno tjelo preskače svaki redpitijacro je napisao/la:Loše vijesti - moraš stati u red.
a nevinost , ti si izgleda muško u braku kad tražiš nevinog partnera ne može to tako , ti nosaiš haljinu i nemaš muda
Može pod uvjetom da mogu imati dlakave noge.
Uvjet nevinosti ostaje, neću potrošeno mlado u gorem stanju neg dobro očuvani sedamdesetogodišnjak.
Budemo te onda potrošili, ali moraš prvo na probni rad.
Ako budeš mogao bez ljestvi brati paprike, mogu te progurati.
pitijacro- legionar
Ja i moji visoki kriteriji........tko bi me i štel......
pitijacro- legionar
E, sad, da si bio adaptibilan i da si prihvatio moje uvjete, mogal si se udati za mene i to bih ti bila ja.
Bila bi to jedna krasna sadomazohistiička radnja - ja sa sadističkim smiješkom na licu, a ti mazohistički istrpljuješ dok ja to odradim. Naravno, trajalo bi duuuuugoooooo.......dok se ne bi izvadilo.
Bila bi to jedna krasna sadomazohistiička radnja - ja sa sadističkim smiješkom na licu, a ti mazohistički istrpljuješ dok ja to odradim. Naravno, trajalo bi duuuuugoooooo.......dok se ne bi izvadilo.
pitijacro- legionar
Jebite se,citam temu ,fleks uzvraca udarac? O pederima ,krastavcima i Itd itd i 3mp3. Osim slike prsta nista vise.
Da zovem vidovitog milana da mi kaze sta se desilo
Hocemo detalje,sto se i kako desilo,jel to izvidjac nastradao? Pretpostavljam da je brusilica u pitanju? Zar rana ni bila spaljena, imao sam nesto slicno,ali krvi gotovo nist,spaljeno,samo ssam kasnije imao problema kad je pocelo zarastat.
Inace da se pohvalim ,prije 2-3 mj mjenjali stolariju kum i ja ,i ulazna vrata stara,zeljezna ,krenuo sam gornji stok razrezati s brusilicom 2 kw, velika inox sajba,
Taman sam skoro razrezao,a ono polozaj je bio stojeci s brusilicom tik iznad glave,naravno bez stitnika i ikakve zastite,,
Dakle skoro sam ga prerezao,kad bummm
Sto se desilo ni sad neznam
Ali sajba se raspala,reduktor brusilice se raspao,vijak sajbe se nemoze odvrnuti iako je rukom stegnut.
Meni nista,iako je sajba nekih 30 cm bila od glave.
E onda sam napravio fajront,i otisao popit par,10 tak piva za smirenje
Da zovem vidovitog milana da mi kaze sta se desilo
Hocemo detalje,sto se i kako desilo,jel to izvidjac nastradao? Pretpostavljam da je brusilica u pitanju? Zar rana ni bila spaljena, imao sam nesto slicno,ali krvi gotovo nist,spaljeno,samo ssam kasnije imao problema kad je pocelo zarastat.
Inace da se pohvalim ,prije 2-3 mj mjenjali stolariju kum i ja ,i ulazna vrata stara,zeljezna ,krenuo sam gornji stok razrezati s brusilicom 2 kw, velika inox sajba,
Taman sam skoro razrezao,a ono polozaj je bio stojeci s brusilicom tik iznad glave,naravno bez stitnika i ikakve zastite,,
Dakle skoro sam ga prerezao,kad bummm
Sto se desilo ni sad neznam
Ali sajba se raspala,reduktor brusilice se raspao,vijak sajbe se nemoze odvrnuti iako je rukom stegnut.
Meni nista,iako je sajba nekih 30 cm bila od glave.
E onda sam napravio fajront,i otisao popit par,10 tak piva za smirenje
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
jebi se, ti si ko japanac - samo bi nešt radio.
Jebomepatak ak ti nemaš šestero - sedmero djece. I to sve rođene u desetom mjesecu.
Jer čovjek mora nešt raditi zimi dok vani posla nema, makar i preko volje se seksat - glavno da se nešt radi.
Bobić, ti zimi režeš drva, ljeti se ebavaš s lješnjacima.
samo dvoje, jel?
Gilana nit nebudem pitala, on ima krave, a krave jedu i u svetak i u petak..... ali admin i muhač su pravi dečki - po komad, znaju si oni posložiti radne sate - ak je fajrunt - je fajrunt.
Jebomepatak ak ti nemaš šestero - sedmero djece. I to sve rođene u desetom mjesecu.
Jer čovjek mora nešt raditi zimi dok vani posla nema, makar i preko volje se seksat - glavno da se nešt radi.
Bobić, ti zimi režeš drva, ljeti se ebavaš s lješnjacima.
samo dvoje, jel?
Gilana nit nebudem pitala, on ima krave, a krave jedu i u svetak i u petak..... ali admin i muhač su pravi dečki - po komad, znaju si oni posložiti radne sate - ak je fajrunt - je fajrunt.
pitijacro- legionar
ilegalac je napisao/la:
Mislil si reci matica se neda odvrnuti,,,
za pretpostaviti je da na donjoj strani imas zarezano i tu ti ide kljuc 19 a gornju maticu odvrnuti ili original kljucem ili rolcangama, papagajkama, sarafstukom i nastavi niz,,,
Rozica je napisao/la:
Bobić, ti zimi režeš drva, ljeti se ebavaš s lješnjacima. scratch
samo dvoje, jel?
Je, je, sve je tak kak ti velis,,,
Bobić- legionar
Rekel je juče (po meni ok čovik) da je on sve gumice u životu potrošil.
Eto, i ja sam.
Moja brusiljic ima dole (uz kočnicu) za ključ 17 izrezano i imam onu brzu maticu ali ja sam najsretniji kad zemem majzl i bat u ruke.
Te inox šajbe treba zakonom zabraniti.
Eto, i ja sam.
Moja brusiljic ima dole (uz kočnicu) za ključ 17 izrezano i imam onu brzu maticu ali ja sam najsretniji kad zemem majzl i bat u ruke.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
pukla je šajba , ustvari meni je stisnuo komad i odgrizao šajbu ..ja to nisam vidio i nastavio dalje rezati ..kad je lupilo na odgriženi komad onda se ploča raspala do kraja i (vjerojatno) koamd završio u prstu ...
NAravno da mi nisu dobro očistili( a zato sam i išao tamo) nego mi je još tjednima izbacivalo smeče i nikao zarasti ..u par navrata sam kopao i čistio sam ...ah ....sad je OK
NAravno da mi nisu dobro očistili( a zato sam i išao tamo) nego mi je još tjednima izbacivalo smeče i nikao zarasti ..u par navrata sam kopao i čistio sam ...ah ....sad je OK
Bobić- legionar
Ma ima moja i za kljuc i gore i dolje,ima i ono dugme za blokadu,ali neide...muhanicar je napisao/la:Rekel je juče (po meni ok čovik) da je on sve gumice u životu potrošil.
Eto, i ja sam.
Ja i starac nakraju popizdili i uzeli " kirner" ili kak se vec zove, izbijac il neznam kak,komad zeljeza i i stavis u one rupe na matici i deri cekicem dok ne popusti
....nakraju mi popustili,i nismo je odvrnuli
ilegalac- legionar
Admin je napisao/la:pukla je šajba , ustvari meni je stisnuo komad i odgrizao šajbu ..ja to nisam vidio i nastavio dalje rezati ..kad je lupilo na odgriženi komad onda se ploča raspala do kraja i (vjerojatno) koamd završio u prstu ...
Jel izvidnik ?
ilegalac- legionar
ne razumijem ?ilegalac je napisao/la:Admin je napisao/la:pukla je šajba , ustvari meni je stisnuo komad i odgrizao šajbu ..ja to nisam vidio i nastavio dalje rezati ..kad je lupilo na odgriženi komad onda se ploča raspala do kraja i (vjerojatno) koamd završio u prstu ...
Jel izvidnik ?
ilegalac je napisao/la:
Ma ima moja i za kljuc i gore i dolje,ima i ono dugme za blokadu,ali neide...
Ja i starac nakraju popizdili i uzeli " kirner" ili kak se vec zove, izbijac il neznam kak,komad zeljeza i i stavis u one rupe na matici i deri cekicem dok ne popusti
....nakraju mi popustili,i nismo je odvrnuli
To je nekaj kaj me najvise nervira kod fleksanja, to kad trebas promjeniti sajbu a ono zagrize i ne pusta,,,
buđenje kazes ne pomaze, hmmm,,,
probaj rolcangama na trzaj, meni tako uvijek popusti,,,
Bobić- legionar
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.