još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kopije najljepših detalja uređenja dvorišta

4 posters

Go down

Kopije najljepših detalja uređenja dvorišta Empty Kopije najljepših detalja uređenja dvorišta

Postaj  pitijacro ned stu 15, 2015 3:27 pm

Mislim da negdje već nešto imamo, ali ne mogu naći.
Admin, imaš slobodne ruke premjestiti.

Možda se može izvuči neka ideja ako se netko odluči urediti svoje dvorište.
Zašto bi to uvijek trebalo biti nešto originalnoga, iako ja volim da je moje, taman i ne bilo tako lijepo.
A koji su zapravo kriteriji u hortikulturi i u oku ugodnoj estetici?
Ja se uvijek držim pravila da je lijepo ono što je meni lijepo, bez obzira koliko to nekome ne sjelo i koliko god to bilo daleko od uvriježenih pravila uređenja. U mome dvorištu ja boravim, i ja sam ta koja mora biti zadovoljna viđenim. Svi ostalli su nebitni.

Izdvajam ono što me se u tuđim dvorištima dojmilo.
Voljela bih vidjeti i vaš ukus ovdje zaljepljen, iako nešt mislim - vi muškiči se ne bavite tako prizemnim stvarima, ali tko zna - možda me iznenadite.

Ovdje me se dojmolo ovo umjetnički posloženo kamenje, izbor bilja je prejednostavan za moj ukus, iako je to zapravo dobro, jer da je drugačije odvlačilo bi pozornost od onog bitnog.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nešto slično

Sa jezercem

Ovo predivno izgleda,ali problem će se javiti za par godina dok grmiči prerastu. To se i meni dogodilo sa prvotnom postavom. Tisuće kuna potrošenih za ukrasne kamenčiće otišlo k vragu. Ali nekoliko godina je to predivno izgledalo. Ne žalim.

Ovo ću uz doradu iskoristiti u uređenju od vratiju ograde do početka stepenica. Inače sam takvo nešto bila zamislila, ali uklopiti ću nekoliko malih povišenih kamenjara i šest soliternih niskih stablašica, a između biljaka će biti zasebnih kamenih cjelina sa uklopljenom ukrasnom korom i zelenom dopunom irske mahovine da se premosti mrtvilo nežive dekoracije.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Kopije najljepših detalja uređenja dvorišta Empty Re: Kopije najljepših detalja uređenja dvorišta

Postaj  Admin ned stu 15, 2015 4:22 pm

kad ovo bude goto javljam se za batlera , :lol:

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Kopije najljepših detalja uređenja dvorišta Empty Re: Kopije najljepših detalja uređenja dvorišta

Postaj  pitijacro ned stu 15, 2015 4:47 pm

Ma ja u svojoj izvedbi imam u planu ručni rad oko plijevljenja svesti na mini minimum, ali bih mogla uzeti nekoga da mi svakodnevno izražava divljenje napravljenim, jer ipak sam ja samo jedno ženskasto bičence uvijek gladno glađenja po kosici (figurativno, da mi se ne uplašiš sada i digne ti se kosa na glavi ko mačku dlaka kad spazi psa pa odustaneš. lolo )
E, da - buš travicu kosil. jumpy

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić ned stu 15, 2015 6:06 pm

Prelijepo sve to izgleda osim jedne stvari,,,
ja kad vidim tu dvometrenu ogradu padne mi mrak na oci,,,
pitam se zapravo od cega se ti ljudi skrivaju,,, scratch
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned stu 15, 2015 8:29 pm

Ma je, mnogi žele imati svoju intimu, ne znam, smeta ih valjda tuđa radoznalost.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan ned stu 15, 2015 8:47 pm

Sve će to biti lijepo kad uradiš, taman kad Parok dođe zarad tvog sprovoda, nećeš se morati crveniti. amen lolo lolo

gilan
legionar

Broj postova : 782

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned stu 15, 2015 8:59 pm

Ma nije tako, takav posao meni pričinjava zadovoljstvo. Volim ja to, to me zaokuplja i baš se unesem sva u uređenje - zamisli imam, pa pokušavam uskladiti nekako i stil i izbor bilja i financijsku stranu držati u nekim granicama normale. Ali znaš, kada to lijepo izgleda, užitak je sjesti ovdje na prvu stepenicu tako predvečer i gledati oko sebe....obično ljudi imaju sjenice ili klupe, stolice u dvorištu, ja to nemam. Stotine šalica kapučina smo moj muž i ja popili sjedeći u ljetno jutro na stepenicama uživajuči u pogledu na dvorište.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan ned stu 15, 2015 9:06 pm

To je sve OK.
Al sve to raditi u čistoj, nedirnutoj prirodi, pogotovu kraj rijeke a ktomu lijepe rijeke,

Nema tih novaca koji to mogu kupiti i platiti.

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned stu 15, 2015 9:37 pm

Pa je, ali ja ljeti nemam vremena otići do rijeke, ma može se ponekada, ali ovo ti svaki dan nahrani dušu.
A tako ti je to, svi mi nešto volimo, nešto nam je bitno. Ne mora to biti savršeno, zapravo može biti bilo kako ako čovjeka ispunjava.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan ned stu 15, 2015 9:50 pm

Izvini al rijeka je lijepa uvijek, nije samo kad je sezona kupanja, ja boga molim da samo ovo izorem, i onda idem gore, ti već znaš gdje, samo da dušu osvježim.

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics