daje se na znanje
Stranica 1 / 1.
daje se na znanje
..da ste ovdje kaj se mene tiče došli dobrovoljno , da nikad nisam nikog izričito tražio da se ovdje registrira( možda jednog-dva ) .
Ne osječam nikavu matrijalnu niti duševnu odgovornost na vrijeme i upise koje ste ovdje potrošili ili upisali .
Stim u vezi dajem proglas da me boli kurac i da nikome ne zamjeram ako se više nikad ne logira nakon kaj pročita ovu poruku .
Poštujeme sve koji ulažu trud na bilo koji način da ovo obstoji .
Živi mi bili Bog vas blagoslovio , sretan Božič i Uskrs .
Ne osječam nikavu matrijalnu niti duševnu odgovornost na vrijeme i upise koje ste ovdje potrošili ili upisali .
Stim u vezi dajem proglas da me boli kurac i da nikome ne zamjeram ako se više nikad ne logira nakon kaj pročita ovu poruku .
Poštujeme sve koji ulažu trud na bilo koji način da ovo obstoji .
Živi mi bili Bog vas blagoslovio , sretan Božič i Uskrs .
Re: daje se na znanje
Post od pitijacro je završio u špajzi :amen:ovo je orginalni citat
Pravopisne pogreške su moje i ja ih se ne sramim , nek sae srami učiteljica koja mi je dala dvojiku .
Ni ti ne znaš koliko je drugi korjen iz pi bez da googlaš pa ti to ne nabijam na nos
pitijacro je napisao/la:Ajme.
Prvo, imaš dvije pravopisne pogreške - "osječam" je krivo, piše se osjećam, i "Božič" je isto krivo - treba biti Božić. To nećemo smatrati nepismenošću nego naletom adrenalina.
Drugo, prerano je za izražavanje lijepih želja, ali dobro je tempirano, na kraju posta - respekt za tajming.
Predpostavljam da te je netko dobro iziritirao, a i da danas nisi ustao niti na lijevu niti na desnu, a bogami niti na k..c.
Dakle, tako to izgleda dok je Admin ljut.
Proći će.
Pravopisne pogreške su moje i ja ih se ne sramim , nek sae srami učiteljica koja mi je dala dvojiku .
Ni ti ne znaš koliko je drugi korjen iz pi bez da googlaš pa ti to ne nabijam na nos
Stranica 1 / 1.