Pravila postanja
2 posters
Stranica 1 / 1.
Pravila postanja
..e da , i to mora biti na forumu .
Temu mogu otvoriti svi registrirani članovi ako znaju kako i ako znaju o čemu bi raspravljali .
I ako to čitaš upravo Ti imaš priliku otvoriti temu kaladont jer takvu temu ima svaki forum .
Tko ne zna kako se otvaraju teme neka googla ili pita starijeg brata/sestru , meni se ne da pisati takve upute .
Temu mogu otvoriti svi registrirani članovi ako znaju kako i ako znaju o čemu bi raspravljali .
I ako to čitaš upravo Ti imaš priliku otvoriti temu kaladont jer takvu temu ima svaki forum .
Tko ne zna kako se otvaraju teme neka googla ili pita starijeg brata/sestru , meni se ne da pisati takve upute .
Re: Pravila postanja
E, a gde je taj kaladontAdmin je napisao/la:..e da , i to mora biti na forumu .
I čemu služi ono testiranje?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Kaladont možeš ti otvoriti a na testiranju možeš turirati , brundati itd.muhanicar je napisao/la:
E, a gde je taj kaladont
I čemu služi ono testiranje?
Dakle kad nisi siguran da znaš kaj delaš i kaka bu to ispalo na postu ideš isprobavati na testiranje (slike , video , ovo /ono).
Samo paziš na pritisak ulja i zraka .
Dakle tema kaladont postoji ..
ode: [You must be registered and logged in to see this link.]
Ako ovo čitaš zakasnio si s otvaranjem najpolarnije teme na svakom usranom forumu .
Ali ne očajavaj ..imaš priliku otvoriti drugu , npr. jesi li danas srao ili kakao
ode: [You must be registered and logged in to see this link.]
Ako ovo čitaš zakasnio si s otvaranjem najpolarnije teme na svakom usranom forumu .
Ali ne očajavaj ..imaš priliku otvoriti drugu , npr. jesi li danas srao ili kakao
Stranica 1 / 1.