Tanjurača za tomo vinković
4 posters
još jedan forum :: Oglasnik :: Potražnja
Stranica 1 / 1.
Tanjurača za tomo vinković
Ono ako neko zna za kakve nek napise,,,
po mogucnosti da nesu prevec skupe,,,
po mogucnosti 16 diskova,,,
po mogucnosti sto brze je potreba je velika,,,
po mogucnosti da nesu prevec skupe,,,
po mogucnosti 16 diskova,,,
po mogucnosti sto brze je potreba je velika,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Re: Tanjurača za tomo vinković
A nemam.
A i ne znam.
A sam imala sa dvadeset četiri ako se ne varam, ali prodala davno.
Ma daj si kupi veći traktor, tako da ti ja prodam jednog dana roto.
A i ne znam.
A sam imala sa dvadeset četiri ako se ne varam, ali prodala davno.
Ma daj si kupi veći traktor, tako da ti ja prodam jednog dana roto.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Gotovo nekoristene,,,
al je zato hrđa odnela vise nego da su delale,,,
al je zato hrđa odnela vise nego da su delale,,,
Bobić- legionar
Očistiš, podmažeš i ofarbaš, pa bude ko nova.
Čestitke na kupnji, da te posluži.
Čestitke na kupnji, da te posluži.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Tanjrace su iste one koje su na slikama na njuskalu, ali trebalo je to nekak stati u das auto,,,
Bobić- legionar
Da imaš das kedi, bi to bilo ko od šale.
pitijacro- legionar
E da sam ja kulak imo bi i kedi,,,
a ja se pokrivam onoliko koliko mi je poplun dugacak,,,
a ja se pokrivam onoliko koliko mi je poplun dugacak,,,
Bobić- legionar
Daj ne drami, osamsto stabala lješnjaka, i još hektar budeš posadio.
Budući bogatašu, da padam na materijalno sad bih ti bila zavidna.
Budući bogatašu, da padam na materijalno sad bih ti bila zavidna.
pitijacro- legionar
Dezinformacija,,,
900 stabala na jednom hektaru i jos su dva u planu za sadnju sljedece jeseni,,,
pazljivo citaj "sljedece jeseni"
treba izfinancirati samo milijun litara gnojovke da neidem dalje,,,
900 stabala na jednom hektaru i jos su dva u planu za sadnju sljedece jeseni,,,
pazljivo citaj "sljedece jeseni"
treba izfinancirati samo milijun litara gnojovke da neidem dalje,,,
Bobić- legionar
Govorili su naši političari da seljak treba zaokružiti proizvodnju, ovako - ak imaš lješnjake i moraš ih gnojiti gnojnicom, onda moraš imati i proizvodnju gnojnice - recimo, jednu štalu krava muzara koje budu pišale i kakale, e, onda za njih moraš imati i proizvodnju hrane, normalno, pa moraš sijati kukuruze i trave, e, onda imaš mlijeka daklem, koje ti je neisplativo prodavati po cijeni manjoj od cijene litre obične vode, pa moraš da ti bude isplativo imati svoju mini mlijekaru i delati sir i vrhnje, e, sada se vraćamo lješnjacima, kad ti se krave napišaju i naseru dostik, onda imaš tih jako puno lješnjaka, ali ih imaju i drugi, pa te ubi konkurencija, i sada ti moraš nekako te lješnjake pretvoriti u finalni proizvod - jer oni su sami za sebe u očima naših političara sirovina. E, sada ti fino pečeš kolače sa lješnjacima i prodaješ ih i zaradiš fajn na sveopće zadovoljstvo tvoje obitelji koja ima skupa s tobom dvadeset šest satno radno vrijeme, i kada sve skupa to što si proizveo prodaš, ostanu ti na kraju, dok državi daš maćehino tri kutije kolača čistoga, taman da ne skapaš ili ne padneš u hipoglikemiju (jel hipoglikemija?) dok ti padne šečer. Jer ak padneš i nedajbože mreš, ne budeš više mogao raditi za druge da na tebi zarade i majčicu mačehicu državu.
E, vidiš, da tako radiš već bi bio jedan Todorič, ugledaj se brate u njega - čovjek ima proizvodnju, ima prodaju, ima usput i financijski biznis - naplačuje račune za struju, plin, vodu, telefone....imo u planu i loboratorij za vađenje krvi odmah uz kioske sa naplatom postaviti, sad još samo da uz sve to u svojim dućanima otvori i dućan za prodaju pogrebne opreme - što bi bilo veoma normalno kraj tolike fluktuacije kupaca, sigurno ima neko kojeg tu i tamo strefi od srca pa je nužno da na dohvat ruke ljudima bude i nekakva rakica u koju će ga odmah usput polegnuti - di ćeš ti dok umreš trčkarati na drugi kraj grada kod nekog pogrebnika tražit najljepšu i najjeftiniju i gubiti vrijeme , tri dana neš pokopan biti...
Ajd, uči na primjerima bogatih, ili pišaj i seri doma ili na plantaži, a ne trčkarati naokolo po kafičima i susjedstvu i po tuđim wc - ima, i tamo ostavljati organsko gnojivo vlastite proizvodnje, a onda takvo isto kupuješ i još si radiš i transportni trošak. Nikad ti tako neš postal bogat. todorić.
E, vidiš, da tako radiš već bi bio jedan Todorič, ugledaj se brate u njega - čovjek ima proizvodnju, ima prodaju, ima usput i financijski biznis - naplačuje račune za struju, plin, vodu, telefone....imo u planu i loboratorij za vađenje krvi odmah uz kioske sa naplatom postaviti, sad još samo da uz sve to u svojim dućanima otvori i dućan za prodaju pogrebne opreme - što bi bilo veoma normalno kraj tolike fluktuacije kupaca, sigurno ima neko kojeg tu i tamo strefi od srca pa je nužno da na dohvat ruke ljudima bude i nekakva rakica u koju će ga odmah usput polegnuti - di ćeš ti dok umreš trčkarati na drugi kraj grada kod nekog pogrebnika tražit najljepšu i najjeftiniju i gubiti vrijeme , tri dana neš pokopan biti...
Ajd, uči na primjerima bogatih, ili pišaj i seri doma ili na plantaži, a ne trčkarati naokolo po kafičima i susjedstvu i po tuđim wc - ima, i tamo ostavljati organsko gnojivo vlastite proizvodnje, a onda takvo isto kupuješ i još si radiš i transportni trošak. Nikad ti tako neš postal bogat. todorić.
pitijacro- legionar
i nebudem to je tocno,,,
pogrijesih odmah na pocetku cim mi se zena ne zove Nada,,,
pogrijesih odmah na pocetku cim mi se zena ne zove Nada,,,
Bobić- legionar
još jedan forum :: Oglasnik :: Potražnja
Stranica 1 / 1.