Sijaciza za zito i travno-djetelinske smjese
2 posters
još jedan forum :: Oglasnik :: Potražnja
Stranica 1 / 1.
Sijaciza za zito i travno-djetelinske smjese
Ajde da malo cujem savjete u vezi spomenutih u naslovu teme,,,
Daklem buduci da ja nis' ni todoric a ni đaić trazi se nekaj da je dobro a da je neka pristupacna cijena,,,
Koje su dobre a koje nebi trebalo gledati?
Daklem buduci da ja nis' ni todoric a ni đaić trazi se nekaj da je dobro a da je neka pristupacna cijena,,,
Koje su dobre a koje nebi trebalo gledati?
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Re: Sijaciza za zito i travno-djetelinske smjese
Kaj nikog da nekaj preporuci???
evo danas isli pogledati jednu Amazonku 2 m sirine i nadamo se kupnji,,,
gazda umra prije godinu, dvi, tri, jebaj ga, i sad to unuk prodaje,,,
ako se ne drzimo striktno njuskala i drugih oglasnika zanima me koliko novaca bi ista vrijedila,,,
samo da spomenem da je stanje tip-top gotovo nova, nije radila usluzno vec samo za vlastite potrebe,,,
pretpostavka je da nije posadila vise od 30 hektara u zivotnom vijeku,,,
koliko bi to cudo vrijedilo?
Bobić- legionar
Ako se ne varam oznaka je D7,,,
ovako nesto,,,
ovako nesto,,,
Bobić- legionar
Ja ti pojma nemam,.
Nikada nismo imali takvu sijačicu. Ne sijemo pšenicu dvadeset godina već, odkako sam ja ostarila i poružnila.
Nekada je trebalo dugo čekati na kombajn za žetvu, puna polja pšenice, a kombajnera dva-tri u selu, a ja bila mlada i slađana, milo stvorenjce, i onda su ti moja svekrva i mamica uvijek mene slale da se proguramo preko reda. Rekle su mi - idi ti k njemu, ti si mlada. I ja bih se popela na kombajn, i pitala - gospon Ivo, a kad budemo mi došli na red? A on bi se nasmiješio i rekao - idi samo do zemlje i tam pričekaj,. I završio bi parcelu koju je žeo, i pravac tristo metara dalje do naše, A ovi šta su čekali , bili na redu vikali - kam te ve vrag nese tak dalko pizda ti materina, ve smo mi na redu, a ne oni na drugom potu.
Nikada nismo imali takvu sijačicu. Ne sijemo pšenicu dvadeset godina već, odkako sam ja ostarila i poružnila.
Nekada je trebalo dugo čekati na kombajn za žetvu, puna polja pšenice, a kombajnera dva-tri u selu, a ja bila mlada i slađana, milo stvorenjce, i onda su ti moja svekrva i mamica uvijek mene slale da se proguramo preko reda. Rekle su mi - idi ti k njemu, ti si mlada. I ja bih se popela na kombajn, i pitala - gospon Ivo, a kad budemo mi došli na red? A on bi se nasmiješio i rekao - idi samo do zemlje i tam pričekaj,. I završio bi parcelu koju je žeo, i pravac tristo metara dalje do naše, A ovi šta su čekali , bili na redu vikali - kam te ve vrag nese tak dalko pizda ti materina, ve smo mi na redu, a ne oni na drugom potu.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
još jedan forum :: Oglasnik :: Potražnja
Stranica 1 / 1.