Zajebanti i podjebanti
3 posters
Stranica 1 / 1.
Zajebanti i podjebanti
Naoko slično, ali zapravo veoma različiti tipovi osoba, osobnosti osobe kojom se iskazuju osobni afiniteti maltretiranja ljudi.
No, dok zajebant kroz smišljenu igru gura i usmjerava zezanciju prema nekom konačnom cilju kojeg zajebavana osoba na prvu ne razumije i ne shvaća, ali s vremenom dođe do njega, podjebant se hrani negativostima proizašlim iz konfliktnih situacija i reagiranja osobe, , izaziva nervozu i animozitet.
Time zajebant ne mora nužno biti negativac, ali podjebant to uvijek je.
Je li podjebavanje iskazivanje osobnih nesigurnosti koju se nastoji zatomiti kroz iskazivanje superiornosti nad drugima ili je nešto drugo u pitanju?
No, dok zajebant kroz smišljenu igru gura i usmjerava zezanciju prema nekom konačnom cilju kojeg zajebavana osoba na prvu ne razumije i ne shvaća, ali s vremenom dođe do njega, podjebant se hrani negativostima proizašlim iz konfliktnih situacija i reagiranja osobe, , izaziva nervozu i animozitet.
Time zajebant ne mora nužno biti negativac, ali podjebant to uvijek je.
Je li podjebavanje iskazivanje osobnih nesigurnosti koju se nastoji zatomiti kroz iskazivanje superiornosti nad drugima ili je nešto drugo u pitanju?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Zajebanti i podjebanti
Ijuuuu....ne samo da mi se uskraćuje mogućnost pametnog promišljanja nego mi se implicira i plagijatitet. (jel se kaže plagijarizam - kvragu, nisam tu doma
To je sve što imaš reći o razlici između zajebanta i podjebanta i motivima kojima se vode?
To je sve što imaš reći o razlici između zajebanta i podjebanta i motivima kojima se vode?
pitijacro- legionar
ma ne , zapravo vjerojatno da ...očekivao sam ispravak u nazivu stranice , wikipedije
zajebancija može biti među ljudima koji se dovoljno poznaju ili se rekli bi modernom riječniku "kliknu" ..ili im se živo jebe kako si to protumači druga strana .(to je opče poznato moj stav prema tome , i ne skrivam se iza kopliciranih izraza kojima ni sam ne znam pravo značenje ili način pisanja )
Ako prihvati to kaj nudim dobro , ako ne -bože moj ajmo dalje .
dakle , sve su to izmišljotine skrivene iza pojma sarkazam..mješa ih osoba koja bi narodno rečeno bila poštena i jebena .
zajebancija može biti među ljudima koji se dovoljno poznaju ili se rekli bi modernom riječniku "kliknu" ..ili im se živo jebe kako si to protumači druga strana .(to je opče poznato moj stav prema tome , i ne skrivam se iza kopliciranih izraza kojima ni sam ne znam pravo značenje ili način pisanja )
dakle , sve su to izmišljotine skrivene iza pojma sarkazam..mješa ih osoba koja bi narodno rečeno bila poštena i jebena .
Admin je napisao/la:ma ne , zapravo vjerojatno da ...očekivao sam ispravak u nazivu stranice , wikipedije
Ti ćeš Wikipediju iskorigirati kao koautor, puno si kompetentniji od mene.
zajebancija može biti među ljudima koji se dovoljno poznaju ili se rekli bi modernom riječniku "kliknu"
Ta da u svakom slučaju, i to je taj način komunikacije koji omogućuje opuštenu atmosferu u društvu.
..ili im se živo jebe kako si to protumači druga strana .(to je opče poznato moj stav prema tome , i ne skrivam se iza kopliciranih izraza kojima ni sam ne znam pravo značenje ili način pisanja )
A ne, ovo već prelazi u drugu sferu, e to se, kada se tebi živo jebe, približava granici podjebavanja iako zapravo to još uvijek nije njie podjebavanje već samo nedostatak empatije prema drugima jer ti nije bitno na koji način će osoba prihvatiti zajebanciju na njen račun - hoće li se na nju nasmijati ili će je doživjeti ko nelagodu jer će je doživjeti kao napad na sebe.
Dakle, baš kao što sam rekla - neodgovorno i nepromišljeno ponašanje egocentrika.
Nemoj brkati sarkazam sa podjebavanjem. Podjebavanje ima za cilj ismijati i poniziti a sarkazam je pri tome samo u službi podjebavanja kao sredstvo izražavnja, kako bi se podjebavatelj elastično izrazio i prikrio svoje prave namjere.
Zašto neki ljudi uživaju u zajebanciji dok je drugima baš gušt podjebavanje?
pitijacro- legionar
ček malo , koja je svrha ove teme ako ti pitaš i ispravljaš moje odgovore , kaj je ovo zadačnica?
Kako misliš ispravljam?
Samo se ne slažem sa tobom.
Ali evo, bum se skulirala i nebudem više. Sory
Samo se ne slažem sa tobom.
Ali evo, bum se skulirala i nebudem više. Sory
pitijacro- legionar
Ma ona tebe zajebava a ti nju podjebavas, cini mi se,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Hm, to bi onda mogao ispasti teški zajeb.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:ma ispravljaš me ...
Ravnam krivu Drinu.......
pitijacro- legionar
ma nemreš , kamen je topitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:ma ispravljaš me ...
PS: zaigrao sam se s tvojim zadnjim postom , umjesto kvota kliknuo edit ...pa oprosti ako možeš i dopiši ako sam kaj obrisao , hvala
Admin je napisao/la:ma nemreš , kamen je topitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:ma ispravljaš me ...
..................pješčanik...............
PS: zaigrao sam se s tvojim zadnjim postom , umjesto kvota kliknuo edit ...pa oprosti ako možeš i dopiši ako sam kaj obrisao , hvala
..................a ja se poigrala...
pitijacro- legionar
Zajebavam.
otišao si u of - tema nije bila zajebant ili podjebant na osobnom nivou nego rAZLOZI KOJI NAVODE NA TAKVO PONAŠANJE.
NITKO OD VAS NIJE SPREMAN SUOČITI SE SA SVOJOM TAMNOM STRANOM I NA OSNOVU TOGA izelaborirati barem nekakav sažetak - tu vjerojatno leži razlog zašto je to tako jer poznato je da se mišljenje o bilo kakvom problemu formira na osnovu osobnih afiniteta i iskustava, a ne na svijesti realiteta i činjeničnog stanja.
Ilitiga po narodski rečeno - dečki, krijete se ko zmija noge. Svaka čast na hrabrom prikrivanju iza one narodne - šutnja je zlato.
(inače, ovo je sada jedna od mnogobrojnih frakcija zajebancije, ne, ne podjebavam vas, za podjebavanje ja nisam rođena, iako imam neke suptilne metode ak mi se baš hoće )
otišao si u of - tema nije bila zajebant ili podjebant na osobnom nivou nego rAZLOZI KOJI NAVODE NA TAKVO PONAŠANJE.
NITKO OD VAS NIJE SPREMAN SUOČITI SE SA SVOJOM TAMNOM STRANOM I NA OSNOVU TOGA izelaborirati barem nekakav sažetak - tu vjerojatno leži razlog zašto je to tako jer poznato je da se mišljenje o bilo kakvom problemu formira na osnovu osobnih afiniteta i iskustava, a ne na svijesti realiteta i činjeničnog stanja.
Ilitiga po narodski rečeno - dečki, krijete se ko zmija noge. Svaka čast na hrabrom prikrivanju iza one narodne - šutnja je zlato.
(inače, ovo je sada jedna od mnogobrojnih frakcija zajebancije, ne, ne podjebavam vas, za podjebavanje ja nisam rođena, iako imam neke suptilne metode ak mi se baš hoće )
pitijacro- legionar
Dva čak i još si tu????????????
Ebem mu, zbilja si žilav!
Proradio inat, a? Oš me zaebat.....
Ebem mu, zbilja si žilav!
Proradio inat, a? Oš me zaebat.....
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.