Sajam cvijeća pordenone
4 posters
Stranica 1 / 1.
Sajam cvijeća pordenone
[You must be registered and logged in to see this link.]
ova je samo za Bobića
ova je samo za Bobića
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Sajam cvijeća pordenone
Ti sunac ja po toliko kuna prodajem a oni u ojrima, ccc,,,
A kad sofa vidi svo ono cvijece najeee sam,,,
A kad sofa vidi svo ono cvijece najeee sam,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Eto vidiš, tela sam ti uzeti taj za četiri pedeset - evo nek me zemlja odmah proguta ak nisam, ali bio je odmah u prvom paviljonu na ulazu, a ima ih deset. pa mi bilo teško vući sa sobom , mislila, vratim se na kraju....a onda jednostavno od umora zaboravila. Zbilja mi je žao, bila bih ti ga dala tek da ga imaš za usporedbu sa svojima - ili bi bio lošiji od tvojih pa bi se mogao veseliti što ti imaš bolje, ili bi bio bolji pa bi se trudio da si poboljšaš asortiman.
što se tvoje gospođe tiče, ni nikakav problem - ja reknem kada opet idem, ti joj uplatiš dvijesto trideset kn za putni trošak, uvališ u novčanik sto - tristo eura da ima po osobnom nahođenju za ispunjenje svojih zadovoljstava, jedno tri - četiri eura za usputna pišanja - bem ih, nema više besplatnog wc - a, sve se plača, šest - osam eura za kave usputne, ja joj sačuvam mjesto uz sebe u autobusu - tvoje je samo da je dopeljaš do Ludbrega i dođeš po nju dok se vratimo. Ostalo bu meni na brigi. Pičimo ko dvije vjetropirke, nebriga nas taj dan kaj Mađarska nema more ni kaj je Drina kriva.
Nisam ti puno potrošila u nedjelju, uzela tristo a otišlo samo sedamdeset ojriča, i sa kapučinom jednim i sa tri usputna pišanja i cvijećem zajedno - na jelo mi internacionalne putnice ne trošimo na takvim putovanjima - pune torbe su sendviča, grickalica, voća, keksiča,flašica vode......sva naša energija trošenja je usmjerena na cijeće taj dan. ko što reče jedna znanica - kaj???????? Da idem tu nešt pojesti? Bolje da si kupim još jednu teglicu limuna.
što se tvoje gospođe tiče, ni nikakav problem - ja reknem kada opet idem, ti joj uplatiš dvijesto trideset kn za putni trošak, uvališ u novčanik sto - tristo eura da ima po osobnom nahođenju za ispunjenje svojih zadovoljstava, jedno tri - četiri eura za usputna pišanja - bem ih, nema više besplatnog wc - a, sve se plača, šest - osam eura za kave usputne, ja joj sačuvam mjesto uz sebe u autobusu - tvoje je samo da je dopeljaš do Ludbrega i dođeš po nju dok se vratimo. Ostalo bu meni na brigi. Pičimo ko dvije vjetropirke, nebriga nas taj dan kaj Mađarska nema more ni kaj je Drina kriva.
Nisam ti puno potrošila u nedjelju, uzela tristo a otišlo samo sedamdeset ojriča, i sa kapučinom jednim i sa tri usputna pišanja i cvijećem zajedno - na jelo mi internacionalne putnice ne trošimo na takvim putovanjima - pune torbe su sendviča, grickalica, voća, keksiča,flašica vode......sva naša energija trošenja je usmjerena na cijeće taj dan. ko što reče jedna znanica - kaj???????? Da idem tu nešt pojesti? Bolje da si kupim još jednu teglicu limuna.
pitijacro- legionar
Da su moje slikali stala bi samo dva-tri na onu sliku sa nazivom sorte,,,
Ako im ove godine dam samo malo vise hranjiva
i vode ima da budu deblji od najdeblje jabuke,,,
Usput, uzalud je bacati novac na takvo nesto, ima jedan moj kolega prekonekoliko talijanskih sorti (citaj oko ili preko 20) posađenih na frtalj rali, kaze da je primjetio da je sa sadnicama za sad bolji biznis nego sa plodom,,,
Uzeo certificirane dvogodisnje pa ih prodao i onda od mene kupio za sadnju, jednogodisnje,,,
to valjda dovoljno govori o kvaliteti mojih,,,
Ako im ove godine dam samo malo vise hranjiva
i vode ima da budu deblji od najdeblje jabuke,,,
Usput, uzalud je bacati novac na takvo nesto, ima jedan moj kolega prekonekoliko talijanskih sorti (citaj oko ili preko 20) posađenih na frtalj rali, kaze da je primjetio da je sa sadnicama za sad bolji biznis nego sa plodom,,,
Uzeo certificirane dvogodisnje pa ih prodao i onda od mene kupio za sadnju, jednogodisnje,,,
to valjda dovoljno govori o kvaliteti mojih,,,
Bobić- legionar
To su prikazane tihe patnje,,,
Bobić- legionar
Ma je, je....
a mi žao što sam greškom pobrisala štand sa sirom starim pet i pol godina.
To jre trebalo vidjeti - kocke sira sve se za njih drži pljesniva slama - da, slama, unutra, dok ga razrežeš je krem bijeli, ko kada polufriški razrežeš, a cijena mi je trideset i osam eura za kilu.
Ali....onaj vanjski dio, koru, ne možeš pojesti, pa moraš računati zbog otpad još deset posto višu cijenu. - nisu ga davali za degustaciju, a mislila sam, ak kupim komadič pa mi se ne dopadne bu mi žao baciti dvdesetak eura, ali interesenata je oko vitrine bilo.
a mi žao što sam greškom pobrisala štand sa sirom starim pet i pol godina.
To jre trebalo vidjeti - kocke sira sve se za njih drži pljesniva slama - da, slama, unutra, dok ga razrežeš je krem bijeli, ko kada polufriški razrežeš, a cijena mi je trideset i osam eura za kilu.
Ali....onaj vanjski dio, koru, ne možeš pojesti, pa moraš računati zbog otpad još deset posto višu cijenu. - nisu ga davali za degustaciju, a mislila sam, ak kupim komadič pa mi se ne dopadne bu mi žao baciti dvdesetak eura, ali interesenata je oko vitrine bilo.
pitijacro- legionar
U onoj kadici sam još samo ja falel pa da se prelije
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Bome, da sam se i ja uvalila, uštedjeli bi pola vode.
pitijacro- legionar
A tek da sem se ja uvalil vode nebi ni trebalo,,,
bil bi to Zepter jaquzi,,,
bil bi to Zepter jaquzi,,,
Bobić- legionar
A kaj velite da mi ovak, forumski kupimo jedan, taman najljepše svi zajedno stanemo u njega, pa da se brčkamo......
pitijacro- legionar
Olimpijski?
Mora biti dubok radi visokih i širok radi rastojanja
Mora biti dubok radi visokih i širok radi rastojanja
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ma ajd nemoj pretjerivati - meni ogradite tri sa tri u jednom kutu a vi se budete slobodno malo stisnuli.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.