Tražim radnika
3 posters
još jedan forum :: Oglasnik :: Potražnja
Stranica 1 / 1.
Tražim radnika
Tražim radnika na određeno vrijeme - sezona 2016. - od 21.03 - 15.09., sa punim radnim vremenom, a od 16.09 - 01.11 na pola radnog vremena. Ostali dio godine ne treba jer se onda već sve posloži malo - pomalo.
Opis radnog mjesta - za tastaturom i na trosjedu.
Radni zadaci - obilaženje nekoliko foruma nekoliko radnih sati, izlistavanje gluposti po netu, izležavanje na trosjedu ujutro do deset i popodne u vrijeme ručka i sat nakon toga. Ostalo prema potrebi - čitanje tjednih novina, koje stranice knjige, gledanje u ogledalo i traženje novih bora na licu i slične pizdarije s tim u vezi.
U obzir dolaze samo flehma osobe.
Radnik se traži da me zamjeni u aktivnostima koje sama više ne uspijevam kvalitetno odrađivati.
Samo ozbiljne ponude pod šifrom "taj sam" molim.
Opis radnog mjesta - za tastaturom i na trosjedu.
Radni zadaci - obilaženje nekoliko foruma nekoliko radnih sati, izlistavanje gluposti po netu, izležavanje na trosjedu ujutro do deset i popodne u vrijeme ručka i sat nakon toga. Ostalo prema potrebi - čitanje tjednih novina, koje stranice knjige, gledanje u ogledalo i traženje novih bora na licu i slične pizdarije s tim u vezi.
U obzir dolaze samo flehma osobe.
Radnik se traži da me zamjeni u aktivnostima koje sama više ne uspijevam kvalitetno odrađivati.
Samo ozbiljne ponude pod šifrom "taj sam" molim.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Tražim radnika
Nisam taj, hvala bogu!!!
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Aaaadmiiiiiiiinnnn.........pa zašt pobogu??????????????
Pa platila bih ja, no problemo.......plača se podrazumjeva, pa ja sam uređeno društvo.
Gilan neradniče -
Pa platila bih ja, no problemo.......plača se podrazumjeva, pa ja sam uređeno društvo.
Gilan neradniče -
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Radnik sam ja itekakav.
Al nemerem nikak da mi žensko bude šef
Al nemerem nikak da mi žensko bude šef
gilan- legionar
- Broj postova : 782
I to se da srediti - budem šefica.
pitijacro- legionar