SR 430
2 posters
Stranica 1 / 1.
SR 430
Buduci da je ona stara SG17 odradila svoj zivotni vijek jucer smo se ponovili za
[You must be registered and logged in to see this image.]
SG17 kod nas je vjerno sluzila vise od 30-tak godina, u tom vremenu promjenjeni samo jedan klip i cilindar a pospricala je onaaaa toga kaj bi romane covek mogel pisati,,,
ide ona jos i sad pali ko mina ali nemere dugo, sad vec nemoze niti rezervoar izdrzati a da ne krepa, pregrije se bobina a nema ih vise za kupiti,,,
I tako nakon dugog razmisljanja i stjerivanja u kut odlucili smo da ve vrijeme za nove snage,,,
jucer bilo vatreno krstenje (zalijali je i skoro svi mejaši) i morem Vam reci da je to ipak mercedes u odnosu na staru,,,
njena snaga ne primjeti se jos toliko na trsju jer je loza mala ali na vockama se jasno ocrtava mnogostruko veca moc propuhavanja,,,
Nek nas jos samo vjerno sluzi ko ona stara,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
SG17 kod nas je vjerno sluzila vise od 30-tak godina, u tom vremenu promjenjeni samo jedan klip i cilindar a pospricala je onaaaa toga kaj bi romane covek mogel pisati,,,
ide ona jos i sad pali ko mina ali nemere dugo, sad vec nemoze niti rezervoar izdrzati a da ne krepa, pregrije se bobina a nema ih vise za kupiti,,,
I tako nakon dugog razmisljanja i stjerivanja u kut odlucili smo da ve vrijeme za nove snage,,,
jucer bilo vatreno krstenje (zalijali je i skoro svi mejaši) i morem Vam reci da je to ipak mercedes u odnosu na staru,,,
njena snaga ne primjeti se jos toliko na trsju jer je loza mala ali na vockama se jasno ocrtava mnogostruko veca moc propuhavanja,,,
Nek nas jos samo vjerno sluzi ko ona stara,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Re: SR 430
nadam se da ima pumpu za punjenje da je ne trebaš skidati s leđa jer onda ne gine gemišt ..a gemišt po gemišt ....
moja tata je prije 3 g uzeo štrausa , za vočke i za manje potrebe (za "gorice" ima "šlauf" ) .
Sve je na njoj loše osim motora ..a i motor je tak-tak ..i nakon tri godine još uvjek nismo našli gdje bi se ugasila ( na gumb)
moja tata je prije 3 g uzeo štrausa , za vočke i za manje potrebe (za "gorice" ima "šlauf" ) .
Sve je na njoj loše osim motora ..a i motor je tak-tak ..i nakon tri godine još uvjek nismo našli gdje bi se ugasila ( na gumb)
Re: SR 430
Ja sem inzistiral da nema punjenje jer onda bi stvarno bile promjenjene sve stecene navike,,,
ova SG17 je radila za mene vec nekoliko godina, ako bi bacio dvije za redom bez gembac pauze ona bi stala sama od sebe dok isto nebi bilo nadoknađeno i jedan plus za kaznu,,,
mislim da te dobre navike nema smisla mijenjati,,,
straus, hmmm, imam je i ja i eno stoji nema štroma,,,
da ne kazem da je onad gornji dio rezervoara brusen vec preko nekoliko puta i jos uvijek dobim mokra leđa,,,
kako se cini cim uhvatim vremena obje ce na bubanj,,,
na udaju kako popularno kazu,,,
nek vesele i jos nekog jer mene vise nece buduci da sam sretan covijek,,,
ova SG17 je radila za mene vec nekoliko godina, ako bi bacio dvije za redom bez gembac pauze ona bi stala sama od sebe dok isto nebi bilo nadoknađeno i jedan plus za kaznu,,,
mislim da te dobre navike nema smisla mijenjati,,,
straus, hmmm, imam je i ja i eno stoji nema štroma,,,
da ne kazem da je onad gornji dio rezervoara brusen vec preko nekoliko puta i jos uvijek dobim mokra leđa,,,
kako se cini cim uhvatim vremena obje ce na bubanj,,,
na udaju kako popularno kazu,,,
nek vesele i jos nekog jer mene vise nece buduci da sam sretan covijek,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Stranica 1 / 1.