korona - samoizolacija
4 posters
Stranica 1 / 1.
korona - samoizolacija
..eto ja zaključan virtualnim ključem u sobi
možda je bolje u karanteni , imaš društvo oko sebe ,
Re: korona - samoizolacija
Admin je napisao/la:..eto ja zaključan virtualnim ključem u sobi
Samo ti treba flaša rakije
Ih, korona ništa, ali prehlada teška koje je tek prije dva dana prošla.
Ionako radim svaki dan u plastenicima pa nikuda niti nemam vremena ići.
A dobro, što se mora, mora se. Za sada nije dosadno. Neide se nikuda osim po lož ulje kada treba i u dućan.
Jedino sutra, poslao nam Ninin doktor propusnicu pa idemo u Zagreb na hitnu operaciju.
Ionako radim svaki dan u plastenicima pa nikuda niti nemam vremena ići.
A dobro, što se mora, mora se. Za sada nije dosadno. Neide se nikuda osim po lož ulje kada treba i u dućan.
Jedino sutra, poslao nam Ninin doktor propusnicu pa idemo u Zagreb na hitnu operaciju.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pola izolacije prošlo ....druga polovica bude još brže ...jedva čekam da produže ko u srbiji 28 dana ..ako se požure možda me zahvati
Ups, pa ti si eventualno problematičan.
Ostani doma i ne kvari nas zdrave ljude.
Mi smo jučer u Zg imali i maske i rukavice, a bome i svi koji su dolazili u ambulantu, a dobrdušnih razgovora nije bilo - svi na distanci oko dva metra.
Ostani doma i ne kvari nas zdrave ljude.
Mi smo jučer u Zg imali i maske i rukavice, a bome i svi koji su dolazili u ambulantu, a dobrdušnih razgovora nije bilo - svi na distanci oko dva metra.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Razumijem tvoje zabrinutosti.pitijacro je napisao/la:Ups, pa ti si eventualno problematičan.
Ostani doma i ne kvari nas zdrave ljude. [You must be registered and logged in to see this link.]
Angelpandas1- Broj postova : 23
Stranica 1 / 1.