Kaladont
+10
Imbra
jebotemiško
pitijacro
prkanjac
date08
2 UglliDriver
mario
muhanicar
ilegalac
Admin
14 posters
Stranica 7 / 20.
Stranica 7 / 20. • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Kaladont
mario je napisao/la:NSU
pa daj neku normalnu riječ.to su ti tri riječi i ja to ne priznajem.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro je napisao/la:mario je napisao/la:NSU
pa daj neku normalnu riječ.to su ti tri riječi i ja to ne priznajem.
To nisu tri riječi nego tri slova...po pravilima mogu biti tri slova a ne dva kao ona tvoja dva jučer...
A ta tri slova tvore riječ nsu...to je naziv, muški dio populacije zna a uostalom čitaj;
[You must be registered and logged in to see this link.]
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Znaš kaj mario,kad mi drugi put staviš link,onda mi reči-klikni prijevod.A ne da gledam slova i slike kak bedak.Sva sreća kaj sam tak pametna pa morem sama zaključiti o čemu se radi.
I da znaš,dva slova vrijede,niti jedan k.elemenat nema tri,a ima ih 107.Ak nisu nekaj pronašli nakon što sam ja pobjegla iz škole. A to kaj sam fulala slova,nije mi prvi put.Ne samo kod slova.Ali sam žensko,pak mi se prašta.Skoro sam zaboravila-ima da me volite.Ili bum vam pobegla.
PS.Niste vi te sreće.Morete me sam izbaciti.
I da znaš,dva slova vrijede,niti jedan k.elemenat nema tri,a ima ih 107.Ak nisu nekaj pronašli nakon što sam ja pobjegla iz škole. A to kaj sam fulala slova,nije mi prvi put.Ne samo kod slova.Ali sam žensko,pak mi se prašta.Skoro sam zaboravila-ima da me volite.Ili bum vam pobegla.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:bitange
Baš jeste.
pitijacro- legionar
ali si žensko, al si muškopitijacro je napisao/la:.A ne da gledam slova i slike kak bedak
Ali sam žensko:
prkanjac- Broj postova : 416
pitijacro je napisao/la:Znaš kaj mario,kad mi drugi put staviš link,onda mi reči-klikni prijevod.A ne da gledam slova i slike kak bedak.Sva sreća kaj sam tak pametna pa morem sama zaključiti o čemu se radi.
Znaš kaj pitijacro,neda mi se više stobom raspravljat...
Teoretski dva slova ne vrijede, logički jer se traže zadnja dva slova, kratice također ne vrijede jer to onda apsolutno nema smisla...
Iako ima situacija da svaki forum za sebe odredi još neka pravila...
Ali nemoj se ti suviše obazirati na mene ti samo deri po svom...jer na kraju krajeva svatko ima pravo na svoje mišljenje a ovdje pogotovo...
mario- legionar
Admin je napisao/la:bitange
I princeza... :king: ...
mario- legionar
lizalicamario je napisao/la:anjali
Imbra- Broj postova : 218
Stranica 7 / 20. • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Stranica 7 / 20.