Alat za pridržavanje remenice
+5
ilegalac
Ti ga na
mario
muhanicar
Admin
9 posters
Stranica 1 / 9.
Stranica 1 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Alat za pridržavanje remenice
Sprema se skidati remenicu na auta pa tragam za alatom kojim se pridržava remenica .
Ako ima tko ideju ili ga je vidio kako izgleda molim opis .
Ako ima tko ideju ili ga je vidio kako izgleda molim opis .
Re: Alat za pridržavanje remenice
Remenicu čega i kojeg auta, Adama?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Aha ..moram mjenjati remen ...
Nema nikakvih rupa a ja nemam ideja osim napraviti šelnu .
Nema nikakvih rupa a ja nemam ideja osim napraviti šelnu .
I koja je sad remenica problem?
Bregastu (čini mi se netreba) ni skidati, osim ako mijenjaš semering, znači ostaje još valjda samo ona na radilici. Tebi je problem kak ju primiti kad bi htel otpustiti onaj vijak u sredini?
Bregastu (čini mi se netreba) ni skidati, osim ako mijenjaš semering, znači ostaje još valjda samo ona na radilici. Tebi je problem kak ju primiti kad bi htel otpustiti onaj vijak u sredini?
muhanicar- legionar
aha ..ti se ipek vsve razmeš :bball:
I ne trudi se , ti znaš da ja nisam tip koji gura šerafcigar u zupčenik zamjca a i da hoču nisam si napravil sineka da mi ga pridržava
I ne trudi se , ti znaš da ja nisam tip koji gura šerafcigar u zupčenik zamjca a i da hoču nisam si napravil sineka da mi ga pridržava
Neda mi se sad skidati na svojem onaj poklopac odozdo na gertibi i fotkati, ali skineš ga dole, ubaciš vijak pod zub na zamajcu i problem riješen. Tu ti netreba pomočnika. Postupak je isti kod stezanja.
Nebi veroval kolko je taj zubič jak
Nekak mi se čini da je i rupa negde na bloku kroz koju se uvali neki bolcnič u rupu u zamajcu, ali to nemogu sa sigurnošču potvrditi. Davno je to bilo kad sam se ja sotim bavil.
Dojdi k meni i bumo skupa. Ako ništ drugo pofrkali ventile
Nebi veroval kolko je taj zubič jak
Nekak mi se čini da je i rupa negde na bloku kroz koju se uvali neki bolcnič u rupu u zamajcu, ali to nemogu sa sigurnošču potvrditi. Davno je to bilo kad sam se ja sotim bavil.
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:
pazi , pazi .imam i dva selenbolka pod zicom
vrak ti jezik
adam je doskočil stručnjakima koji bi to znali napraviti .osim na dizelu
Kupi si onda pneumatski pištolj
muhanicar- legionar
Sirotinja to ovak dela, a ti ako hočeš možeš i ručnu na remenicu ugraditi.
Normalno podrazumjeva se da ga malo prije treba po glavi, a sa druge strane podšprajcati.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Normalno podrazumjeva se da ga malo prije treba po glavi, a sa druge strane podšprajcati.
muhanicar- legionar
A da ..ovakav vijak i toliko mesta nema adam ni u glavi ...to fina mašina
Inače taj ključ se napravi od klinastog remena ...samo ne mogu naći sliku kako izgleda ručka , a ziher je negdje na HDD-u .
Nešto slično kao i ključ za filtere s lancem ..samo je ručka drukčija ....prokleti alkohol
Inače taj ključ se napravi od klinastog remena ...samo ne mogu naći sliku kako izgleda ručka , a ziher je negdje na HDD-u .
Nešto slično kao i ključ za filtere s lancem ..samo je ručka drukčija ....prokleti alkohol
Nekak si mislim............... baš i nisam pri vremenu, radiona mi zauzeta, nema me doma, zaštekalo me u kičmi,..........................Admin je napisao/la:
pazi , pazi .imam i dva selenbolka pod zicom
muhanicar- legionar
Znam na kaj misliš ali mislim da to baš i nebu samo tak išlo. Ja sam svojeg počastil prije dva mjeseca sa novim semeringom na radilici. Više nisam imal doma crnog castrola za nadoljevanje, a i sramota me bilo , normalno zupčasti nije bilo potrebe mijenjati, onaj gore je još ko nov, a možda i bolji.Admin je napisao/la:A da ..ovakav vijak i toliko mesta nema adam ni u glavi ...to fina mašina
Pa mi zato ostalo u sječanju kak sam ja to odradil.
muhanicar- legionar
A jesi vadil deklo ili si samo metodom supstitucije metnul novog semeringa .
To bi i ja moral napraviti ( još nije frka)..jednostavno se bojim da ne podmaže zupčasti
To bi i ja moral napraviti ( još nije frka)..jednostavno se bojim da ne podmaže zupčasti
Nemoj me uopče na to podsječati
Vadil sam karter i cijelu uljnu pumpu dole.
Vadil sam karter i cijelu uljnu pumpu dole.
muhanicar- legionar
evo ga ..ali mislim da to nije onaj kojeg pamtim
Jasno mi je, ali mi uvjek ostalo u sječanju kad sam sa takvim sličnim alatom koji smo koristili za okretanje cilindara dizanja na viličarima koje je trebalo zaokrenuti da bi sjeli na štift, dobil po papkima i to ne jednom, kad je pukla gurtna.
A ovo [You must be registered and logged in to see this link.]
muhanicar- legionar
ha ..idem iskat rupu ..prvo vlažnu a sutra za alat ..muhanicar je napisao/la:Jasno mi je, ali mi uvjek ostalo u sječanju kad sam sa takvim sličnim alatom koji smo koristili za okretanje cilindara dizanja na viličarima koje je trebalo zaokrenuti da bi sjeli na štift, dobil po papkima i to ne jednom, kad je pukla gurtna.
Ipak pala šelna i ključ koji ja zovem šestar ..kao ključ za fleks samo veči i podešavajuči ...jebeš gumu gurtu , ovo ono
I kaj onda, nosiš to sa sobom ili da ja nabrusim sekalec
muhanicar- legionar
Da dovršim temu prije nego se netko drugi odluči uključiti u raspravu .
A ne na, to na tehnički nemre. Hrđavi su ti provodnici uk-a ulja
Bum ja poslikal jen dan kad se setim pa ti stavim sliku svog univerzalnog alata kojem baš nije namjena to, ali za silu more poslužiti
Bum ja poslikal jen dan kad se setim pa ti stavim sliku svog univerzalnog alata kojem baš nije namjena to, ali za silu more poslužiti
muhanicar- legionar
Eto ga na.Admin je napisao/la:Ne spamaj ..zaključal bum temu
Sam bog da neko napiše koju pa makar bila i bedasta
muhanicar- legionar
ma da ne bi .... :bball: ..jenput popustiš pa sve ode ukurac.
Ako mi se svidi tvoj alat za remenicu onda ti bum pokazal i naravno svim forumašima "još jednog foruma" kako izgleda alat domače proizvodnje za stiskanje obujmica koje nemaju vijka ..vrg zna kak se zovu (vidi na slici kako izgledaju)
Ako mi se svidi tvoj alat za remenicu onda ti bum pokazal i naravno svim forumašima "još jednog foruma" kako izgleda alat domače proizvodnje za stiskanje obujmica koje nemaju vijka ..vrg zna kak se zovu (vidi na slici kako izgledaju)
Stranica 1 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 1 / 9.