još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko ih ne bi volio , domišljate su i pametne , to su mačke

+8
muhanicar
ilegalac
softi
mtd001
pitijacro
prkanjac
2 UglliDriver
Admin
12 posters

Stranica 5 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Tko ih ne bi volio , domišljate su i pametne , to su mačke  - Page 5 Empty Re: Tko ih ne bi volio , domišljate su i pametne , to su mačke

Postaj  pitijacro ned tra 27, 2014 8:45 pm

Jel da je krasna - a tako je mila,voli se maziti - to je ko malo psetance.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Tko ih ne bi volio , domišljate su i pametne , to su mačke  - Page 5 Empty Re: Tko ih ne bi volio , domišljate su i pametne , to su mačke

Postaj  pitijacro sri tra 30, 2014 8:54 pm

Eto,neznam hoće li Čupka preživjeti do jutra.Jutros je bila u dvorištu ležala sa polomljenom nogom - morali smo ići na plac,roba natovarena u dva vozila,pa smo je imali namjeru otpeljati kad se vratimo.Ali je nestala - svuda smo je tražili,i popodne i sada navečer,zvali,sve premetali,i ništa.Sada je došla,dovukla se,evo je leži,ne jede,oči nekako mutne.Kvragu i sve ovo,više niti ne brojim koja sve sranja su se dogodila u zadnje vrijeme.Sutra veterinari ne rade,a ako nebude ujutro jela,sumnjam da će šta od nje biti. Ah.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  mtd001 pet svi 02, 2014 9:52 pm

jesam ti rekao kako se to radi kod mene,zakon prirode,opstaju samo najjači...ostali.. amen 

mtd001

Broj postova : 177

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet svi 02, 2014 10:09 pm

E,moja maca je najjača - danas je počela jesti - kupio joj muž sviježe meso - pojela cura cijelu šniclu - to je moja maca......

a vidi ove dvije zdrave - radnice pomažu svuda gdje stignu......gdje sam ja,tu su one......

[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned svi 04, 2014 8:06 pm

Poglej me pipi kak sam zgodna
[You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned svi 04, 2014 8:28 pm

A vidi manekenke.....

Ma zbilja si prekrasna,pravo cakano mače.Voljela bih imati jednu takvu.Evo se bilježim ako bude u potomstvu jedna baš takva,kod mene može naći novi dom.

Naša Čupka se polako ali sigurno oporavlja.Nismo trebali doktore - slomljenu nogu joj ionako ovi naši nebi mogli staviti u gips,a sada već pomalo hoda po njoj,čak može i na kauč sama skočiti,je da je još malo tužna,ali ide nabolje.Za desetak dana bude sigurno ona stara.Sutra će dobiti novu turu sviježeg mesa,nek se malo oporavi jadna - jedino to sada hoće jesti.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned svi 04, 2014 9:10 pm

Ova crno bjela  joj je mama , sad čupka  ima dva mala , gotovo su istih šara ali ih nisam htio dirati i nisam siguran da li budu tako  duge dlake  .
Inače ima i sestru , ona ima više bjelih nijansi ..i njezino potomstvo je nestalo netragom .

Sestre čupke su imale   zanimljivo djetinstvo .
Mater ih je omacila prošlo prolječe , one su odojene i mater  im se ponovno dala na sex .
Kad se omacila prst sudbine joj je oduzeo mlade pa su te dvije čupke nastavile cicati drugu rundu .
Cicale su do kasne jeseni .. u pred kraj su bile isto velike ko mater a još cicaju  lupaozid

edit , a znam da je bilo slika

[You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned svi 04, 2014 9:29 pm

To hoće li biti čupave će se se vidjeti tek sa jedno četiri tjedna starosti.Kada se naša Čupka omacila samo jedno mače je bilo čupavo - ajd,dva su dan nakon poroda uginula jer ih nije hranila,samo je troje preživjelo.A onda je i dvoje od crne sa dva tjedna starosti isto uginulo iako smo ih lječili,a od crne su svi bili kratkodlaki.

I naša Čupka i Pandič maca su bez potomstva - bile si debele ko prave trudnice,iako su istini za volju jele poslije ludovanja hormona ko bedaste - znale su cijelu konzervu dnevno pojesti - i onda odjednom su počele mršaviti,a od malih mačića ništa.Da crna nije bila na ultrazvuku ja bih još čekala hoće li se omaciti.Bila sam veoma iznenađena kada se mačići na ultrazvuku nisu vidjeli.Sad,ili nisu bile trudne,što mi je malo vjerojatno.ili su se negdje omacile i napustile potomstvo - pojma nemam šta se je dogodilo.

Čudna su mace biča,ali pametna nevjerojatno - ova crna me zove kada želi izači ,jučer me sa obje šapice grabila za ruku i pokušavala odvući da joj otvorim prozor.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Imbra ned svi 04, 2014 11:20 pm

Admin, pa kaj ti macke po selu pobiras z samoutovarnuj????  lolo lolo lolo crta 

Imbra

Broj postova : 218

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon svi 05, 2014 5:22 am

hehe , da ..sa samoutovarnom .
Glumica je spavala na samoutovarnoj .
Zanimljivo je ovdje , sve mačke u familiji su pitome , ai ovde dvije mazne glumice nema šanse da uhvatiš na otorenom ..čak ni stari koji ih ima na rukama od poroda .
Možeš ju jedino uhvatiti ua zatvorenom kad zna da nema izlaza ..i samo gleda kak da zbriše .

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon svi 05, 2014 5:51 am

Eh,onda ja tebi moram dati da si malo poboljšate krv.Da vidiš moje,zapliču se u noge dok se hoće maziti.pogotovo Čupka.Jesnostavno skoči u krilo i nemožeš je se riješiti.A crna mi je sve čarape poderala,istegne se i capicama mi hvata noge - imam ih bar dvadesetak poderanih - dok smo išli na sajam,taman pred polazak me je dohvatila,e,onda smo morali ići u grad u Kaufland kupovati druge jer su mi to bile zadnje cijele koje sam u kući imala.
I sada se probudila ja,dame u našoj sobi spavaju,a ostavila sam ih u dnevnom boravku.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  mtd001 pon svi 05, 2014 11:06 pm

pitijacro je napisao/la:.Sad,ili nisu bile trudne,što mi je malo vjerojatno.ili su se negdje omacile i napustile potomstvo - pojma nemam šta se je dogodilo.
.
Zna ti se dogoditi da ti mački pojedu mlade da se mačka može opet tjerati,to se meni dogodilo par puta,čudna je malo priroda.

mtd001

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto svi 06, 2014 6:29 am

To je zbilja grdo.Kanibalizam zapravo u životinja i nije tako rijedak.Imala sam zečicu koja je pojela svoje mlade.
Naše se uvijek porađaju u kući,ali Čupka nije imala majčinske instikte,možda je ovaj puta bila negdje vani,a ovoj crnoj je to bilo sada prvi puta.Vidjeti ćemo za mjesec i pol šta će biti jer su se dame opet odale razvratu pred dva tjedna.Samo neznam šta će biti sa Čupkom,bila je gadno udarena,ili ju je koji sused,ili auto,jedva je prživjela.Nemamo sreće sa macama,tri nam je već auto zgazio.A baš je to pokoljenje pitomih i umiljatih,neznam jel u pitanju samo genetika ili ja to dijelom i zato što se mi igramo sa njima i od rođenja žive s nama u kući.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet svi 30, 2014 9:57 pm

Imati psa i dvije mačke u kući i morati loviti miša po cijeloj kući je prestrašno i jadno -

i onda on skoči u zrak,zacijuče,Nina odjuri van - Čupksa sjedi i gleda nezainteresirano,Pandička obilazi oko njega i šapom ga nagurava,kćer skočola na kauč i stoji i ne miče se,ja vičem mužu ustani i lovi ga,a kako se stvorio i odakle - pojma nemam.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet svi 30, 2014 10:13 pm

Znaš, ima ona reklama badava ste krečili.
U tvom slučaju bi išla badava ste lakirali.

Ma mogla si se i na ljepši način pohvaliti sjajem toga laka  raspa raspa 

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet svi 30, 2014 10:34 pm

U mom slučaju sinek ide ona - badava ste i krečili i lakirali.
I nismo badava - treba to uživo vidjeti - kod mene je sve lijepše uživo nek na slici - parket,ja,zidovi,ja,Ninica,ja,mace,ja,ja,ja,ja......(ajd - kad velim ja ne mislim na sebe - ima tu jedna caka ali vam je neću sada reći).

Koji parket imam - kad me već vučeš za jezik - ma prezadovoljna sam - sva su moja očekivanaja zadovoljena,hehe.....

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  mtd001 ned lip 01, 2014 12:15 am

mislim da si trebala staviti još jedan sloj laka... sram 

mtd001

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned lip 01, 2014 9:20 am

Ma da,pa da se miš posklizne dok bježi,a se je jednm - da si vidio kako je u trku poletio skoro metar visoko,poskočio još jednom i trk ispod trosjeda.U kojoj sam panici bila -to je onaj na razvlačenje za spavati na njemu,da je otišao među posteljinu......Eto,tri sloja laka,tri....što ja volim sjaj,čisto je šteta što nisam neka zvijezda....ili bar zvijezdica......ili fufa neka (te imaju lažni sjaj,ali i to bolje nek ništa,ko ja ,seljača nijedna...... No ) lolo 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned lip 15, 2014 2:27 pm

Ovo je već prevršilo svaku mjeru dobrog ukusa moje mace - a budem ih deložirala,i više nijedna nebude smijela u kuću - pred tri dana je opet nešto cujzkalo u kuhinji - znala sam odmah - to je miš.Idem viditi sva u panici šta je - jedan u kutu skvrčen cijuče,Pandička ga šapom nagurava.E,onda se dao u trk.Ja u suprotnom smjeru.Na kraju ga je muž poklopio tak da je ostao omamljen,a onda ga je maca u usta,a ja sam ih lijepo otpremila van.

A jučer ja čistim parket - ovo pseto nanosi prašine za popizditi - i odjednom šta vidim - povučem krepanog miša nasred parketa -

Bem ti život.Najradije bih im zabranila ulaz u kuću.Koliko miševa su mi već donjele u kuću,više i ne brojim.ma toliko ih nismo imali u mome starom domu gdje je neki svaki čas noću radio buku.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  mtd001 ned lip 15, 2014 3:05 pm

Ajme,koliko prašine,cccc.... Shocked 

mtd001

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned lip 15, 2014 3:07 pm

Ajme. Embarassed 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  mtd001 ned lip 15, 2014 5:29 pm

Pod hitno zaposli ovako nešto [You must be registered and logged in to see this image.]  Tko ih ne bi volio , domišljate su i pametne , to su mačke  - Page 5 1451407798 

mtd001

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar ned lip 15, 2014 5:38 pm

Onda mora zaposliti i jednog čistaća paučine

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned lip 15, 2014 10:07 pm

Muhaničar,ti da si smjesta prestao sa praksom povečanja slika koje postavljam.I skidaj naočale čovječe kada ih gledaš. Embarassed 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto lip 24, 2014 5:16 am

Ajme mace,ubite budu.Evo Čupka opet ganja miša po kuhinji.Više neznam šta napraviti i kako im zabraniti donošenja ih u kuću - evo,sada ga je donjela tu pred mene i legla kraj njega.Evo,sada ga nabacuje po zraku i podu i skakuče oko njega.Prije godinu dana bih skočila ja u zrak od užasa - sada su me lijepo tak priučile da sam mrtva hladna.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub lip 28, 2014 4:59 am

Ništa nvo - evo opet trči za mišem po dnevnom boravku - ja ću se ošišati na nulericu,jer mi se već diže sva kosa na glavi.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

[Vrh]

- Similar topics