stihl 045av ne podmazuje lanac
5 posters
Stranica 1 / 1.
stihl 045av ne podmazuje lanac
Imam problem s motorkom stihl 045av. Ne podmazuje lanac. Pumpa radi dobro, baca puno ulja na rupicu ali ulje nekud iscuri sa strane. Mislili smo da je problem u vodilici ali ista stvar je bila i sa novom vodilicom. Čini mi se da je problem u onim limićima što se naslanjaju na vodilicu. Bila je kod 2 servisera i niti jedan nije uspio složiti. Kad radi na prazno malo ulja se vidi na lancu ali kad pili malo duže lanac se zagrije do usijanja.
outlanderzg- Broj postova : 99
Re: stihl 045av ne podmazuje lanac
Moja ima tam neku gumenu cijevčicu koja sprovodi ulje prema vodilici. Da se nije tu kaj otkopčalo
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Admin je napisao/la:zanimljivo..možda ipak baca premalo
Ma ne baca. Sve iscuri sa strane, pumpa baca maksimalno, naštimana na +. Skoro da prije potroši ulje od benzina. Ona dva lima oko vodilice bi kao trebali biti neki usmjerivaći ulja ?
Ja isto sumnjam da pumpa ne radi kak spada...možda samo slini .....limiči...hmmm....ako se baš nigdje ne pojavljuje ulje, onda oni nisu problem...
ne znam, jel ima ta motorka kakav odušak rezervoara ulja....?
edit: a gdje završava ulje kad je vodilica gore?
edit: a gdje završava ulje kad je vodilica gore?
Zadnja promjena: jeffy; sri stu 14, 2012 7:02 pm; ukupno mijenjano 1 put.
jeffy- Broj postova : 268
muhanicar je napisao/la:Moja ima tam neku gumenu cijevčicu koja sprovodi ulje prema vodilici. Da se nije tu kaj otkopčalo
A neznam, pogledam pa javim, ali mislim da nema.
jeffy je napisao/la:Ja isto sumnjam da pumpa ne radi kak spada...možda samo slini .....limiči...hmmm....ako se baš nigdje ne pojavljuje ulje, onda oni nisu problem...
Ima ulja ispod nje lokva kad radi na prazno
nemam sad predođbu kak to točno izgleda, al moguće je ak nisu na oko nigdje oštećeni(limovi), da ne sjedaju kak spada ili ti je oštećen aluminijski blok iza lima, pa ulje dođe između bloka i lima, a negdje je nekva rupa pa iscuri....ufff, jesam zakompliciral, al mislim da znaš kaj mislim...dobor očisti to područje i provjeri...eventualno kakvu tanju vrtvu napravit...
jeffy- Broj postova : 268
daj koju sliku mozda budemo pametniji
prkanjac- Broj postova : 416
Budu slike sutra, možda i mali video.
Ma sigurno je alkohol ..pušta negdje unutra kad treba bacati pod tlakom ...na prazno baca na rupicu gdje treba .
Stranica 1 / 1.