pitijacro
+14
pingy321
Bobić
Imbra
zoki
babyblue
jebotemiško
Admin
ilegalac
muhanicar
outlanderzg
mario
2 UglliDriver
prkanjac
pitijacro
18 posters
Stranica 2 / 23.
Stranica 2 / 23. • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: pitijacro
pozdrav od jebotemiško jebotemiškopitijacro je napisao/la:Pozdrav svima,i ja sam došla među vas sa nekih drugih foruma,ovaj je kako vidim malo drugačiji od ostalih pa ću se pokušati uklopiti.Vidjeti ćemo kako bude išlo.Ionako nemate ništa od ženskog ovdje,osim na slikama,a zakon kaže da treba u svojim redovima imati i žensko čeljade.Ako se slažete.
jebotemiško- Broj postova : 40
ilegalac je napisao/la: na kojim si forumima bila, tj tko si u "bivšem" životu
Ma nebrem verovati koji si ti naivac. Pa ja sam žensko,kak očekuješ da ti to kažem?Može ovak-nemoj previše pitati pa nećeš čitati laži.To sam već danas rekla.Da sam muško,rekla bih ovak-dečko,daj ohladi.Ma ne,to sam govorila kao žensko.Mali zajeb.Ti mi reci šta ti moram reći.
Nisam mrtva.Duh moj živi još i sada,sviježe pokopana,još se kobeljam,tu i tamo.Naokolo.Nije gotovo,još par lopata treba.Mislim zemlje.
Reci,jel sam se prešla,ili imaš pčele?Legalno.
Ilegalac,da te pitam-hoćeš biti moj zaštitnik?Tu,na forumu. Da me štitiš.Nemoćno,jadno žensko.Kud god pogledam,sami muški.Da me ne pregaze.Hoćeš li,ilegalac,hoćeš li,ha?Reci.
Zadnja promjena: pitijacro; čet stu 15, 2012 11:39 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
[quote="jebotemiško"]
Hvala na pozdravu jebotemiško.Gdje nađe takvo ime,jbtm?Obečavajuće.
pozdrav od jebotemiško jebotemiško [/quotpitijacro je napisao/la:Pozdrav svima,i ja sam došla među vas sa nekih drugih foruma,ovaj je kako vidim malo drugačiji od ostalih pa ću se pokušati uklopiti.Vidjeti ćemo kako bude išlo.Ionako nemate ništa od ženskog ovdje,osim na slikama,a zakon kaže da treba u svojim redovima imati i žensko čeljade.Ako se slažete.
Hvala na pozdravu jebotemiško.Gdje nađe takvo ime,jbtm?Obečavajuće.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:ilegalac je napisao/la: na kojim si forumima bila, tj tko si u "bivšem" životu
Ma nebrem verovati koji si ti naivac. Pa ja sam žensko,kak očekuješ da ti to kažem?Može ovak-nemoj previše pitati pa nećeš čitati laži.To sam već danas rekla.Da sam muško,rekla bih ovak-dečko,daj ohladi.Ma ne,to sam govorila kao žensko.Mali zajeb.Ti mi reci šta ti moram reći.
Nisam mrtva.Duh moj živi još i sada,sviježe pokopana,još se kobeljam,tu i tamo.Naokolo.Nije gotovo,još par lopata treba.Mislim zemlje.
Reci,jel sam se prešla,ili imaš pčele?Legalno.
Ilegalac,da te pitam-hoćeš biti moj zaštitnik?Tu,na forumu. Da me štitiš.Nemoćno,jadno žensko.Kud god pogledam,sami muški.Da me ne pregaze.Hoćeš li,ilegalac,hoćeš li,ha?Reci.
he he
vidiš kad si se "pojavila" pomislio sam da si klonirana od našeg admina , ali ... samo pomislio
sad nakon ovog posta gotovo sam siguran
i da nemaš ono što trebaš , več si to sam
jedino nisam siguran čiji si
sumnjiva mi jedna muha, ma svi su mi sumnjivi
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
ma baš fino ..postali smo pravi kupleraj
Morat ču ja stati na loptu i riješiti sve klonove od svih, pa ajmo momci
(i cure) svak po svojoj muci .
Nije ti palo na pamet kak mogu biti istovremeno logirani admin i ovo (pitijacro) ?
Več su mi jednom prikrpali da sam sa sobom konverziram ...brijem da VTZ na forumhaeru ..pa dotle još nije došlo majku mu .
Jest da tu i tam opalim sex sam s sobom .ali javno raspravljati ....ajoj.
Ako je to stvarno istina to me ne zabrinjava ,jer mi je mirovina zagarantirana ....kakva takva ..preko jankomira ili popovače
Nije ti palo na pamet kak mogu biti istovremeno logirani admin i ovo (pitijacro) ?
Več su mi jednom prikrpali da sam sa sobom konverziram ...brijem da VTZ na forumhaeru ..pa dotle još nije došlo majku mu .
Ako je to stvarno istina to me ne zabrinjava ,jer mi je mirovina zagarantirana ....kakva takva ..preko jankomira ili popovače
Admin je napisao/la:ma baš fino ..postali smo pravi kupleraj
a jes vidio mene i miška skupa sinoć
ma nemoj račiščavat ,ostat će jedva pola
ilegalac- legionar
Koja pomutnja zbog jedne žene.Ne kažu ljudi bez veze-gdje vrag nebre-pošalje ženu.Nemoj ti nikaj raščiščavati Admine,shvatiti će Ilegalac da sam ja žensko.Ak me voli sad dok misli da nisam,kako će me tek voljeti kad shvati dok jesam.Nemoj mi to uskračivati,plizz...Ja volim da me vole.
Ilegalac,ja sam original,nikakve reprodukcije ne dolaze u obzir.Jedna,jedina,neponovljiva.Budi dobar sa mnom.Proreći ću ti budučnost.Pitija ti dolazi od riječi piton.Kao korijen riječi(ovdje sam ti dala naznake i da sam malo učena-ili da puno toga znam)A kada te piton zagrli,popucat će ti koščice.Od miline. Pa se ne moraš bojati.Pitije možeš.Ili moraš.Ili možda i ne.Kako ti misliš.
No,reci-hoćeš li,hoćeš-hoćeš biti moj zaštitnik tu na forumu?Da me ovi muški ne zgaze-mene,jadno,nježno,nemoćno žensko? (Malo glumim sponzorušu)
Ilegalac,ja sam original,nikakve reprodukcije ne dolaze u obzir.Jedna,jedina,neponovljiva.Budi dobar sa mnom.Proreći ću ti budučnost.Pitija ti dolazi od riječi piton.Kao korijen riječi(ovdje sam ti dala naznake i da sam malo učena-ili da puno toga znam)A kada te piton zagrli,popucat će ti koščice.Od miline. Pa se ne moraš bojati.Pitije možeš.Ili moraš.Ili možda i ne.Kako ti misliš.
No,reci-hoćeš li,hoćeš-hoćeš biti moj zaštitnik tu na forumu?Da me ovi muški ne zgaze-mene,jadno,nježno,nemoćno žensko? (Malo glumim sponzorušu)
pitijacro- legionar
outlanderzg je napisao/la:virtualni flert ftw
Psssssssssst,ne kvari idilu.
Nemoj da te moram
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:outlanderzg je napisao/la:virtualni flert ftw
Psssssssssst,ne kvari idilu.
Nemoj da te moram
Pametnom dosta
outlanderzg- Broj postova : 99
po ovom tvom prijevodu ti si hrvatska zmija od ženepitijacro je napisao/la:Koja pomutnja zbog jedne žene.Ne kažu ljudi bez veze-gdje vrag nebre-pošalje ženu.Nemoj ti nikaj raščiščavati Admine,shvatiti će Ilegalac da sam ja žensko.Ak me voli sad dok misli da nisam,kako će me tek voljeti kad shvati dok jesam.Nemoj mi to uskračivati,plizz...Ja volim da me vole.
nego u ovom vašem jeziku riječ nebre , to vjerojatno znaći nemože(nemore),je tak?
znam jednog na onom forumu koji je stalno koristio tu riječ, i nesviđa mi se ni kao muško ni žensko
ilegalac- legionar
pitijacro je napisao/la:
ilegalac- legionar
a dali mozda dajes kakve instrukcije kad vec puno toga znaspitijacro je napisao/la:.
(ovdje sam ti dala naznake i da sam malo učena-ili da puno toga znam)
prkanjac- Broj postova : 416
E moj Ilegalac.Nebre ti je moj lokalni izraz,ali se ne izgovara tako.Ako znaš njemački,e je samoglasnik sa prijeglasom.Ali kod nas bez točkica iznad.Taj koji to stalno govori nije seljačina ko ja,pa nemaj brige.
Hajde,malo sam vjerojatno pretjerala,ali vodio si me,a ja sam samo išla za tobom.Inače,ako ti to šta znači,evo izgubila sam brdo vremena jutros pokušavajući ti poslati PP,ali jednostavno mi neide.Ne mogu se snaći.Sve što piše na engleskom su za mene velike nepoznanice.Evo,za bilo koga tko ovo pročita,ovo ću reći samo jedanput(tko ono voli Alo,alo,ajde da gledamo zajedno)-mirno spavaj,ja sam dobra.Manje je važno jesam li muško ili žensko.Ako netko misli da nisam,lako je riješiti problem-ignoracija čini čuda.Pozdravljam te u svome normalnom liku-onakva kakva jesam.Ili-onakav.
Ajde da se opet uživim u ono što mogu biti-psiholagija je vražja stvar
Hajde,malo sam vjerojatno pretjerala,ali vodio si me,a ja sam samo išla za tobom.Inače,ako ti to šta znači,evo izgubila sam brdo vremena jutros pokušavajući ti poslati PP,ali jednostavno mi neide.Ne mogu se snaći.Sve što piše na engleskom su za mene velike nepoznanice.Evo,za bilo koga tko ovo pročita,ovo ću reći samo jedanput(tko ono voli Alo,alo,ajde da gledamo zajedno)-mirno spavaj,ja sam dobra.Manje je važno jesam li muško ili žensko.Ako netko misli da nisam,lako je riješiti problem-ignoracija čini čuda.Pozdravljam te u svome normalnom liku-onakva kakva jesam.Ili-onakav.
pitijacro- legionar
pazi da se ne nažuljašprkanjac je napisao/la:a dali mozda dajes kakve instrukcije kad vec puno toga znaspitijacro je napisao/la:.
ilegalac- legionar
stisneš MP ispod mog imena, upišeš text kao za post i pošalješpitijacro je napisao/la:E moj Ilegalac.Nebre ti je moj lokalni izraz,ali se ne izgovara tako.Ako znaš njemački,e je samoglasnik sa prijeglasom.Ali kod nas bez točkica iznad.Taj koji to stalno govori nije seljačina ko ja,pa nemaj brige.
admin bi to morao znati, i moderatori
ilegalac- legionar
ima maslinovog uljailegalac je napisao/la:pazi da se ne nažuljašprkanjac je napisao/la:a dali mozda dajes kakve instrukcije kad vec puno toga znaspitijacro je napisao/la:.
prkanjac je napisao/la:ima maslinovog uljailegalac je napisao/la:pazi da se ne nažuljašprkanjac je napisao/la:
a dali mozda dajes kakve instrukcije kad vec puno toga znas
Za dlanove.
pitijacro- legionar
nego na sta si ti mislila ?pitijacro je napisao/la:prkanjac je napisao/la:ima maslinovog uljailegalac je napisao/la:
pazi da se ne nažuljaš
Za dlanove.
" ekstra lagano maslinovo ulje može služiti kao ulje za masažu" cicojka
prkanjac je napisao/la:" ekstra lagano maslinovo ulje može služiti kao ulje za masažu" cicojka
ak hćeš jedan muški savjet(ko prijatelj prijatelju), ako želiš masažu, uvijek idi kod ženske maserke
kako čujem, to ulje je jako nezgodno, i zna maseru prst otklizat na nezgodno mjesto
pa zato ak je žensko još je ok, al ak je muški ...
al neki i to vole
ilegalac- legionar
to iz iskustva govoris.ilegalac je napisao/la:prkanjac je napisao/la:" ekstra lagano maslinovo ulje može služiti kao ulje za masažu" cicojka
ak hćeš jedan muški savjet(ko prijatelj prijatelju), ako želiš masažu, uvijek idi kod ženske maserke
kako čujem, to ulje je jako nezgodno, i zna maseru prst otklizat na nezgodno mjesto
al neki i to vole
Ja hoću muškog masera,ja hoću muškog masera,ja hoću masera,muškog.Pa nek idu prsti kamo hoće. .
pitijacro- legionar
pažljivije čitajprkanjac je napisao/la:to iz iskustva govoris.ilegalac je napisao/la:prkanjac je napisao/la:" ekstra lagano maslinovo ulje može služiti kao ulje za masažu" cicojka
al neki i to vole
ilegalac- legionar
Stranica 2 / 23. • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Stranica 2 / 23.