još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pitijacro

+14
pingy321
Bobić
Imbra
zoki
babyblue
jebotemiško
Admin
ilegalac
muhanicar
outlanderzg
mario
2 UglliDriver
prkanjac
pitijacro
18 posters

Stranica 3 / 23. Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

Go down

pitijacro - Page 3 Empty Re: pitijacro

Postaj  ilegalac pet stu 16, 2012 6:28 pm

prkanjac je napisao/la:
ilegalac je napisao/la:
prkanjac je napisao/la:" ekstra lagano maslinovo ulje može služiti kao ulje za masažu" cicojka
jumpy jumpy jumpy

ak hćeš jedan muški savjet(ko prijatelj prijatelju), ako želiš masažu, uvijek idi kod ženske maserke
kako čujem, to ulje je jako nezgodno, i zna maseru prst otklizat na nezgodno mjesto
pa zato ak je žensko još je ok, al ak je muški ... Shocked

al neki i to vole šuk šuk
to iz iskustva govoris.
pažljivije čitaj

ilegalac
legionar

Broj postova : 1615

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet stu 16, 2012 6:50 pm

No,pa šta si se odmah zajapuril,pa ako odeš proktologu(to se tak zove,zar ne),njemu ti isto prsti idu posvud.A nema ih namazanih sa maslinovim uljem.Ekstra djevičanskim.Samo one bilele sasvim tanke rukavice.I onda šta? beljo beljo beljo

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac pet stu 16, 2012 7:08 pm

pitijacro je napisao/la:No,pa šta si se odmah zajapuril,pa ako odeš proktologu(to se tak zove,zar ne),njemu ti isto prsti idu posvud.A nema ih namazanih sa maslinovim uljem.Ekstra djevičanskim.Samo one bilele sasvim tanke rukavice.I onda šta? beljo beljo beljo
nisam bio, neka hvala

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  prkanjac sub stu 17, 2012 6:05 am

ilegalac je napisao/la:
pažljivije čitaj
nisam u školi čital da bi ovdje.

prkanjac

Broj postova : 416

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub stu 17, 2012 7:52 am

prkanjac je napisao/la:
ilegalac je napisao/la:
pažljivije čitaj
nisam u školi čital da bi ovdje.

Prkanjac,ilegalac me neće štitit,hoćeš li ti?Već sam sve pokušala,ali nejde.Tako tvrdoglavo stvorenje još nisam vidjela.Samo što nisam pala na koljena-i ništa.Ajde primi se ti posla,ja ću biti nemoćno,jadno,nježno žensko,a ti moj Supermen.(Možda ilegalac postane ljubomoran pa se predomisli).I da mi pjesmu onu koju volim-"Trebaš mi "Može,može,razmisli. raspa raspa moli moli moli moli

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar uto stu 20, 2012 9:08 pm

Ponavljam pitanje ovdje, nepažnjom otišlo na krivu adresu

Jel se još ljutiš na mene?
:nosi ruže :nosi ruže :nosi ruže :nosi ruže :nosi ruže

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto stu 20, 2012 9:25 pm

Je,i na tebe i na tvoga šefa. Dobro,na tebe malo manje,ali ne puno.Ali to vama ne mora smetati.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar uto stu 20, 2012 9:30 pm

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto stu 20, 2012 9:43 pm

Pružena ruka se nikada ne odbija,a gorčina će valjda nestati s vremenom.Hvala na trudu.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar uto stu 20, 2012 9:49 pm

To sam štel čuti cheer cheer cheer jumpy jumpy jumpy

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar čet pro 20, 2012 9:01 pm

A đe Maja scratch scratch

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  mario čet pro 20, 2012 9:42 pm

mario
legionar

Broj postova : 1697

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 30, 2012 8:43 am

Vrati se pitija , mi te volimo

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac čet tra 04, 2013 10:13 am

Admin je napisao/la:Vrati se pitija , mi te volimo
mir sram moli vrati nam se

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet tra 04, 2013 9:12 pm

Ah Ilegalac,pa kako si se to sada predomislio-najprije si me šutnuo sa foruma,a sada bi da se vratim.Neće ići Ilegalac. beljo Dugo je već prošlo,ali se sjećam da sam te lijepo zamolila da skineš ono što me smetalo,pa nisi htio.Ma još sam dugo i izdržala,držala sam se rukama i noktima tu na forumu tako dugo dek mi ih niste polomili.Svi pomalo.Dobro,ne svi.Noktići mi jadni još nisu narasli,pa da se vratim ne bih se imala opet čime držati,pa se bojim da bih vrlo brzo skliznula. sv sv sv
E,iIlegalac,tebi sam ostala nešto dužna-obečala sam ti da ću ti nešto reći,ali nisam stigla jer si me prije nogirao.Pa ajde da ti reknem sada-evo,prilika je.Ako bih se vratila,šta bi volio više-da se vrati pitija ili da se vrati Date08?Oboje ne može.Sa pitijom se baš i nisi previše slagao.A Date meni više nije interesantan.A on ti je bio drag.Bem ti život.Vidiš kako to naopako ispadne. lolo lolo lolo

Ma bili ste vi meni dragi,ali nije išlo.Tak je kak je.

Evo,jesam zločka,ali bez zloće sve vas lijepo pozdravljam,i drago mi je što smo se vidjeli. bajbaj bajbaj bajbaj

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac čet tra 04, 2013 9:19 pm

pitijacro je napisao/la:Ah Ilegalac,pa kako si se to sada predomislio-najprije si me šutnuo sa foruma,a sada bi da se vratim.Neće ići Ilegalac. beljo Dugo je već prošlo,ali se sjećam da sam te lijepo zamolila da skineš ono što me smetalo,pa nisi htio.Ma još sam dugo i izdržala,držala sam se rukama i noktima tu na forumu tako dugo dek mi ih niste polomili.Svi pomalo.Dobro,ne svi.Noktići mi jadni još nisu narasli,pa da se vratim ne bih se imala opet čime držati,pa se bojim da bih vrlo brzo skliznula. sv sv sv
E,iIlegalac,tebi sam ostala nešto dužna-obečala sam ti da ću ti nešto reći,ali nisam stigla jer si me prije nogirao.Pa ajde da ti reknem sada-evo,prilika je.Ako bih se vratila,šta bi volio više-da se vrati pitija ili da se vrati Date08?Oboje ne može.Sa pitijom se baš i nisi previše slagao.A Date meni više nije interesantan.A on ti je bio drag.Bem ti život.Vidiš kako to naopako ispadne. lolo lolo lolo

Ma bili ste vi meni dragi,ali nije išlo.Tak je kak je.

Evo,jesam zločka,ali bez zloće sve vas lijepo pozdravljam,i drago mi je što smo se vidjeli. bajbaj bajbaj bajbaj
a ko je date08? Embarassed

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet tra 04, 2013 9:43 pm

A ti opet počeo po bosanski. Tebi se uopće ne isplati biti prijatelj.Prijatelje zaboravljaš brzo.Zametneš ih, jel? E sad mi je krivo,a tako smo se lijepo družili,jest da je kratko trajalo,ali što je kratko-to je slatko. cheer cheer cheer cheer cheer cheer cheer cheer

Pasju mu capu,već sam zaboravila kako su zabavni ovi smajliči.Vidi ovog- glad gle- jumpy bajbaj .a ovaj,ovaj mi je najdraži,gle- raspa raspa raspa raspa I na kraju :nosi ruže za Date08,ali meni je zbilja bilo zabavno. jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac čet tra 04, 2013 9:57 pm

pitijacro je napisao/la:A ti opet počeo po bosanski. Tebi se uopće ne isplati biti prijatelj.Prijatelje zaboravljaš brzo.Zametneš ih, jel? E sad mi je krivo,a tako smo se lijepo družili,jest da je kratko trajalo,ali što je kratko-to je slatko. cheer cheer cheer cheer cheer cheer cheer cheer

Pasju mu capu,već sam zaboravila kako su zabavni ovi smajliči.Vidi ovog- glad gle- jumpy bajbaj .a ovaj,ovaj mi je najdraži,gle- raspa raspa raspa raspa I na kraju :nosi ruže za Date08,ali meni je zbilja bilo zabavno. jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy
scratch scratch scratch šta je tu bosansko????
a ko je date8(zorica) tucka ga

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac čet tra 04, 2013 10:02 pm

što se tiće prijateljstva i naše zavade, nesječam se nijednog
koliko se sječam problem je bio u psihoanalizi i horoskopu koji si ti nama gotovo svima prorekla,
a kad sam ja na sličan način vratio, ti si se naljutila

a jedno od nepisanih pravila ovog foruma je .-
sam prihvati zajebanciju na svoj racun,ali i tako pokusaj vratit i sve bude ok,

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet tra 05, 2013 2:03 pm

Ma dobro,moj pojam prijateljstva u VL podrazumjeva malo širi spektar društvene aktivnosti,pa otuda i konstatacija o nekakvom prijateljstvu.A da sam rekla umjesto toga druženje,ni to ne bi bilo previše točno,jel.A nešto se mora reći ako se hoće nešto reći.Isto-jel?Svađa,sukob,neslaganje,prepucavanje,nadmudrivanje,pritajeno smještanje,sve to dođe na isto,samo ambalaža prigodna.
Ako baš moram reći,iako mi se čini da i ne moram,jer to što do sada nisam rekla je samo zato što te smatram dovoljno inteligentnim da mislim da i sam znaš da i u davanju i u primanju sve ima svoje granice.I mjeru.I da postoji limit nakon kojega se sve daljnje transakcije prekidaju.To ti je nešto ko i limit na kartici.Kada odeš u nedopušteni minus,ne možeš više trošiti dok minus ne saniraš.A ti ga sanirati nisi htio.Bez obzira što sam molila.U tvoje razloge ne želim ulaziti.Iako ne moram biti pitija da ih razumijem.Niti psiholog da ih shvatim.Ali to što ih i razumijem i shvaćam ne znači da ih prihvaćam i odobravam.
Za mene je to što sam započela bila samo bezazlena igra,i ničega osobnoga tu nije bilo.Eto,ni to nisam trebala reći,jer moje povjerenje u tvoju inteligenciju podrazumjeva da znaš i to.Tako da zapravo,koliko god htjela ne mogu rehabilitirati tvoju reakciju.A i da mogu-ne želim.Zbog moga limita na kartici.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac pet tra 05, 2013 5:31 pm

pitijacro je napisao/la:Ma dobro,moj pojam prijateljstva u VL podrazumjeva malo širi spektar društvene aktivnosti,pa otuda i konstatacija o nekakvom prijateljstvu.A da sam rekla umjesto toga druženje,ni to ne bi bilo previše točno,jel.A nešto se mora reći ako se hoće nešto reći.Isto-jel?Svađa,sukob,neslaganje,prepucavanje,nadmudrivanje,pritajeno smještanje,sve to dođe na isto,samo ambalaža prigodna.
Ako baš moram reći,iako mi se čini da i ne moram,jer to što do sada nisam rekla je samo zato što te smatram dovoljno inteligentnim da mislim da i sam znaš da i u davanju i u primanju sve ima svoje granice.I mjeru.I da postoji limit nakon kojega se sve daljnje transakcije prekidaju.To ti je nešto ko i limit na kartici.Kada odeš u nedopušteni minus,ne možeš više trošiti dok minus ne saniraš.A ti ga sanirati nisi htio.Bez obzira što sam molila.U tvoje razloge ne želim ulaziti.Iako ne moram biti pitija da ih razumijem.Niti psiholog da ih shvatim.Ali to što ih i razumijem i shvaćam ne znači da ih prihvaćam i odobravam.
Za mene je to što sam započela bila samo bezazlena igra,i ničega osobnoga tu nije bilo.Eto,ni to nisam trebala reći,jer moje povjerenje u tvoju inteligenciju podrazumjeva da znaš i to.Tako da zapravo,koliko god htjela ne mogu rehabilitirati tvoju reakciju.A i da mogu-ne želim.Zbog moga limita na kartici.
jbt da sam normalan, dal bi ovo shvatio Embarassed alkić rigam
al bar sam pokušao, al stvarno scratch drunken

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub srp 27, 2013 3:22 pm

Evo sam si nešto poklonila.
Ma nije ispalo dobro. Pa sam pobrisala.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub srp 27, 2013 4:57 pm

pitijacro je napisao/la:Evo sam si nešto poklonila.
Ma nije ispalo dobro. Pa sam pobrisala.
Ja sam pomislil da si napisala odjavnu čitabu lol! 

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub srp 27, 2013 5:01 pm

Jel pomislil ili poželjel?

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub srp 27, 2013 7:06 pm

Napisal sam da sam pomislil, mada moram priznati ponekad mi i druge misli glavom idu raspa 

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub srp 27, 2013 8:27 pm

Evo ću biti dobra vila pa ti ispuniti očekivanja.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 23. Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

[Vrh]