pitijacro
+14
pingy321
Bobić
Imbra
zoki
babyblue
jebotemiško
Admin
ilegalac
muhanicar
outlanderzg
mario
2 UglliDriver
prkanjac
pitijacro
18 posters
Stranica 17 / 23.
Stranica 17 / 23. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Re: pitijacro
Čistim kuću nagolemo - počela sam od wc -a.Pobrisane sve pločice,i po podu i po zidu,pauci deložo,vrata oprana....jebome,ak mi takvim tempom bude išlo do Božića bum gotova.Kupaona započeta - i moja spavaća -to bu lako,spaVAĆA,KUPAONA JE JEBADA.sTALNO VLAŽNO UNUTRA - MAJSTOR PROFESIONALAC POSTAVLJAO KADU za petsto tri kune,jeboga,moralo se,inače nebi nam garanciju priznali,sad voda curi pod nju,keramičar pločice postavio sa padom pod kadu,sifon u kutu nasuprot kade.Koju ja jebadu imam u životu,koji sam ja idiot,jednu ručnu bombu budem ja u tu kupaonu stavila jednoga dana.A stare sam pločice sa takvim entuzijazmom poskidala sa zida - jebome kolko sam se namučila kaj sam staru kadu razbila,a podne sam štemala ko bedak - dan i pol sam podne skidala,sve tačkama van,jeboga,prašina se dizala na sve strana,ali rekoh,ajd,budemo sve novo,bude lijepo - a u staroj nije vode po podu nikada bilo,a sada zid u sinovoj spavačoj skroz vlažan,a sam ga prije ljepljenja pločica premazala onim nečim kaj je ko guma kad se osuši,ali jebiga - sad ne premače zid,sad je ispod kade pod skroz mokar pa se napije i zid.Sve budem ja to jednu ručnu jednom,sve bum prodala i u stan četerdeset kvadrata sa balkonom četerdeset.
Idem dalje,idem se naradim i naživciram ko bedak .Gle,pol dvanaest, sad bude začas došel muž i bude pital kaj bude jel. Ništ. Ionak smo debeli ko prasci.
Je,zaboravila sam reći - oprala sam sve ručnike.Jer niti jedan nije dovoljno čist, a ako je dovoljno čist,onda je vlažan - dolaze gospoda iz velegrada.Njihovu sobu sam prašinu prebrišem,za divno čudo,uspjeli su krevet složiti zadnji puta dok su bili doma.Skužili su valjda da sam prestala prati njihovu krevetninu svaki puta dok oni jednom u krevetu prespavaju.Ipak je jedna plahta sa strane metnita -hm,tu budem sada ubacila u mašinu,nek im bude.Budem im i pauke pobrala da ih frast ne volvi dok budu u strop gledali.Kak volim tog mog zeta.
A jebiga,nije da ga ne volim,samo me živcira to njegovo cjepidlačenje.
jebome, , opet sam zaboravila kupiti čaše za vodu.Sad se opet nebu mogel napiti vode - ja nemam jedne čaše za vodu popit u kući.
Idem dalje,idem se naradim i naživciram ko bedak .Gle,pol dvanaest, sad bude začas došel muž i bude pital kaj bude jel. Ništ. Ionak smo debeli ko prasci.
Je,zaboravila sam reći - oprala sam sve ručnike.Jer niti jedan nije dovoljno čist, a ako je dovoljno čist,onda je vlažan - dolaze gospoda iz velegrada.Njihovu sobu sam prašinu prebrišem,za divno čudo,uspjeli su krevet složiti zadnji puta dok su bili doma.Skužili su valjda da sam prestala prati njihovu krevetninu svaki puta dok oni jednom u krevetu prespavaju.Ipak je jedna plahta sa strane metnita -hm,tu budem sada ubacila u mašinu,nek im bude.Budem im i pauke pobrala da ih frast ne volvi dok budu u strop gledali.Kak volim tog mog zeta.
A jebiga,nije da ga ne volim,samo me živcira to njegovo cjepidlačenje.
jebome, , opet sam zaboravila kupiti čaše za vodu.Sad se opet nebu mogel napiti vode - ja nemam jedne čaše za vodu popit u kući.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Koja sam ja dobra punica - ispeglala sam zetu košulju!
Nešt sam skužila - nikada se neću udati za visokog čovjeka - kolko tu ima za peglati!!!
Ma volim ja svoga zeta,samo mi malo gazi živac tom svojom pedantošču. (prekontrolirao je kak je ispeglano,ali sam mu rekla - uzmi ili ostavi)
Nešt sam skužila - nikada se neću udati za visokog čovjeka - kolko tu ima za peglati!!!
Ma volim ja svoga zeta,samo mi malo gazi živac tom svojom pedantošču. (prekontrolirao je kak je ispeglano,ali sam mu rekla - uzmi ili ostavi)
pitijacro- legionar
Mi se cini da on bas i nema neko povjerenje prema tebi,,,
da mi je samo visjeti kako jelo kusa,,,
da mi je samo visjeti kako jelo kusa,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
A slabo jede - metar devedeset i četiri, a sedamdesetak i nešt kila.....lako ga nahraniti,ali je problem čime.
pitijacro- legionar
Čitam na jednom usputnom forumu priču jednog zeta koji piše o svojoj budučoj punici....
Nekak su mi te priče slične
Nekak su mi te priče slične
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ajd mi pokaži di je to.Da vidim,možda skužim da sam i ja kakva oštrokođa pa se popravim.
pitijacro- legionar
A ne, nisi me dobro shvatila.
On priča da obožava svoju punicu i voli iči kod nje jer ju iskorištava, a ona trpi i šuti.
On priča da obožava svoju punicu i voli iči kod nje jer ju iskorištava, a ona trpi i šuti.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
to onda definitivno nije empbz,,,
ovaj kad ide kod Rozice ko da na klanje ide,,,
ovaj kad ide kod Rozice ko da na klanje ide,,,
Bobić- legionar
Kako ste vi stekli krivi dojam,kako ste samo mogli,pitam se.....
Moj EPMBZ je veoma inteligentno stvorenje,elokventan,veoma širokog općeg znanja,kulturan,pristojan,ima nešto izdanoga u SF beletristiki - sa mušicama koje meni sjedaju na živac.
Čaša za vino nije čaša za vodu.Nije niti čaša za šampanjac čaša za vodu.A niti ona za viski,nedajbože da bude čaša za vodu.Budemo žedni ak nebudemo imali čašu za vodu.Ajd,za silu ak smo baš nasmrt žedni bude prošla neka od njih...teško,ali bude.
I moj zet mene obožava.Ajd,ne obožava,ali smo u zadnjih godinu dana uspjeli sve prebroditi.Shvatio je on zašto sam ja rekla - budemo ono što jesmo od prvoga dana - bez prenemaganja,bez lažnih maski,bez paunovog perja.Pa kako kome paše - tko nemože prihvatiti realnost - sam si je kriv.i nek se vadi iz sranja kako zna i umije.Ja ga iskomentiram tam gdje me nemože čuti ali mi se živo fučka,a on,ak mu ručnik nije dovoljno čisto opran,ili kada - ne mora se kupati -nek pričeka da se vrati u stan.Ima tamo i tople vode i čiste kade.Ili si može jednostavno oprati kadu,a ručnik donjeti sa sobom.Mogućnosti je mali milijun,a meni se živo jebe koju će izabrati.
Ima neko vrijeme kako se raspriča......a se smijemo.Zanimljivo ga je slušati.Zbilja u ovih tri godine nije izrekao jednu bedastu,zaista nije.To je jedan od onih posebnih ljudi sa kojima možeš pričati o svemu i uvijek te sa nečime zadive.
Mušice? O da,mali milion.Kupim ja sperj pa ih pošpricam. Ko sada.I idemo dalje.
Moj EPMBZ je veoma inteligentno stvorenje,elokventan,veoma širokog općeg znanja,kulturan,pristojan,ima nešto izdanoga u SF beletristiki - sa mušicama koje meni sjedaju na živac.
Čaša za vino nije čaša za vodu.Nije niti čaša za šampanjac čaša za vodu.A niti ona za viski,nedajbože da bude čaša za vodu.Budemo žedni ak nebudemo imali čašu za vodu.Ajd,za silu ak smo baš nasmrt žedni bude prošla neka od njih...teško,ali bude.
I moj zet mene obožava.Ajd,ne obožava,ali smo u zadnjih godinu dana uspjeli sve prebroditi.Shvatio je on zašto sam ja rekla - budemo ono što jesmo od prvoga dana - bez prenemaganja,bez lažnih maski,bez paunovog perja.Pa kako kome paše - tko nemože prihvatiti realnost - sam si je kriv.i nek se vadi iz sranja kako zna i umije.Ja ga iskomentiram tam gdje me nemože čuti ali mi se živo fučka,a on,ak mu ručnik nije dovoljno čisto opran,ili kada - ne mora se kupati -nek pričeka da se vrati u stan.Ima tamo i tople vode i čiste kade.Ili si može jednostavno oprati kadu,a ručnik donjeti sa sobom.Mogućnosti je mali milijun,a meni se živo jebe koju će izabrati.
Ima neko vrijeme kako se raspriča......a se smijemo.Zanimljivo ga je slušati.Zbilja u ovih tri godine nije izrekao jednu bedastu,zaista nije.To je jedan od onih posebnih ljudi sa kojima možeš pričati o svemu i uvijek te sa nečime zadive.
Mušice? O da,mali milion.Kupim ja sperj pa ih pošpricam. Ko sada.I idemo dalje.
pitijacro- legionar
Mozes ti reci sto hoces ali titras ti njemu samo tako,,,
zato je i bila generalka prije zetovog dolaska,,,
ti bi njega zadivila ali neda se on,,,
zato je i bila generalka prije zetovog dolaska,,,
ti bi njega zadivila ali neda se on,,,
Bobić- legionar
A moram,to je čovjek kojega moja kćer voli,a on se prema njoj odnosi ko prema princezi na zrnu graška i naravno da budem napravila sve da budemo svi zadovoljni i sretni.
Hvala Bogu kaj žive 100 km od mene.A štaš,to se neće mijenjat samo zato kaj ja mislim da ima mana,a i nemoguće je u njegovim godinama više uspješno odraditi neku dublju intervenciju.
Hvala Bogu kaj žive 100 km od mene.A štaš,to se neće mijenjat samo zato kaj ja mislim da ima mana,a i nemoguće je u njegovim godinama više uspješno odraditi neku dublju intervenciju.
pitijacro- legionar
Vidi me - ja sam ova desna.
O jebem ti život - kak to more biti - ja, rođena ljevakinja, a desna sam. Bogami,zbilja sam sva lijeva na kvadrat,zbilja.
A sad opet - vidi ovu lijevu - nema nike cice.
O jebem ti život - kak to more biti - ja, rođena ljevakinja, a desna sam. Bogami,zbilja sam sva lijeva na kvadrat,zbilja.
A sad opet - vidi ovu lijevu - nema nike cice.
pitijacro- legionar
jel to pitica danas vidjena na tv, predsjednika obilazi
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Ilegalac, pasju mu capu, kaj si mi to opet pripisao?
Nisam gledala, o čem se radi? Zašto imam osjećaj da si mi nešto opet dobro smjestio?
Nisam gledala, o čem se radi? Zašto imam osjećaj da si mi nešto opet dobro smjestio?
pitijacro- legionar
pa si bila blizu josipovica, nekakve vjesti su bile imislim da sam te vidiapitijacro je napisao/la:Ilegalac, pasju mu capu, kaj si mi to opet pripisao?
ps
bas citam vijesti,danas je bia krizevci, koprivnica, moguce, ti si tam negdje
ilegalac- legionar
Ja nisam "od tam negdi", ja sam rođena međimurka, statična, i tu budem ostala još dugo dugo vremena. Jedino veli moj muž da ćemo kupiti neku maaalu kućicu na moru i dok ja jednog dana postanem penzionerka budemo sve prodali i preselili se na more. A ja velim,nema šanse da ja prodam svoj dom, jedino dok jedno od nas dvoje umre, ja ću sve prodati i kupiti si jednu cakanu kućicu nasred veliiike šume.
I
tak, ti misliš da si me vidio.....
Inače,moj favorit za predsjednika države je Kitarovička,i to samo zato što je žensko.
A za premijera Ljubo Jurčić i onaj kak se zove psihijatar iz jel metkovića ili tam negdi dolje. E prvo on - em je napravio ono što ja uvijek govorim kako se radi, a i struka mu je takva da ga treba devedeset posto hrvata.
I
tak, ti misliš da si me vidio.....
Inače,moj favorit za predsjednika države je Kitarovička,i to samo zato što je žensko.
A za premijera Ljubo Jurčić i onaj kak se zove psihijatar iz jel metkovića ili tam negdi dolje. E prvo on - em je napravio ono što ja uvijek govorim kako se radi, a i struka mu je takva da ga treba devedeset posto hrvata.
pitijacro- legionar
A ti si svercegovka. Onda mi se ucinilo da sam te vidio.bilo je samo na trenutak i mislio sam da je rijec o zg. Uglavnom bio je nekakav gradski trg. A sto se tice predsjednika.jadna li nam majka uz ovakve ljude.sve mi se vise cini.a i sam sam sve vise za to.da bi trebalo izabrati malog.probane su obadvije opcije i nevaljaju.mozda mladima dati sansu jer sjebat nist nemoze .o ivi i kolindi nebi pricao.kujundzic mi bio favorit ali sam se razocarao . ankete kazu da su cuda moguca.ljudi su razocarani a glasacka masinerija je samo cca 30% i oni se dijele na 3-4 covjeka.sto ako iz protesta izadje jos 30% glasaca i glasa za malog??? Ali sto smo zasluzili to cemo sigurno dobiti
ilegalac- legionar
Kujunđič nula bodova.On je tip Bandiča.Ulizički prevejan, ljigav.Igra na kartu katoličanstva,i svega što sa sobom donosi.pa ako je toliki vjernik,kako može onda pomiriti svoj stav koji je na tv pred kamerama prezentirao o zdravstvu - samo osnovne usluge preko zdravstvenog osiguranja a sve ostalo "ljudi moraju shvatiti da zdravlje košta" i plačati iz svoga đepa.On bi bolničke tretmane čovjeku na leđa,pa ako se želiš liječiti,prodaj kuću ako je imaš,ako nemaš,krepaj.koja su u to krščanska načela.kada sam ga to čula,definitivno je ispao iz trke.Inače,moj je muž na njega tipovao sve dok mu nisam ispričala baš taj njegov stav o zdravstvu - privatizirati ga i ništa osim opće prakse besplatno.
Mali - nisam ga zamječivala previše,a onda mi veli muž jedne večeri - a vidi,evo kraj njega male Palfijeve. Nisam gledala,slika prošla i ja Palfijeve povežem sa obitelji tri kuće niže nas,jedna prosječna obitelj,siromašna,ali poštena.I velim - a fino.I napišem tamo na PF nešto u stilu toga na jedan post u kojem se o malome govorilo.Neki dan sam tek shvatila da sam krivo povezala.Ta mala je isto iz moga sela,Vladimira,kćer majke najveće vucibatine u mjestu,kradljivice,prevarantice, besposličarke, ma kaj god hoćeš.Zadnji posao koji je radila je izgubila (Vladimira) zbog krađe - radila je u BAT -u,koristila je službeno vozilo,napunila ga raznim materijalom....policija ju ju ulovila, dobila je otkaz. Sada je aktivna u Živom zidu,nosili su je par puta policajci u kombi.....koja aktivistica uz malog, potencijalnog predsjednika države. Navodno su jako bliski,u emotivnoj vezi - ajd,to ne mora biti istina,možda njena mama samo širi takve glasine,ono,iz inata selu jer je nitko ne voli - a kako će ih voljeti netko,njena obitelj je meni ukrala dvije tone krumpira i na sudu su priznali da jesu,petom susjedu su ukrali iz svinjca svinju,ljudi otišli po nju i vratili je....i kako da glasam za naloga ako je okružen takvim ljudima........
Nema ničega i nikoga tko bi napravio pravi zaokret i prekinuo ovo propadanje.nema gospodara.Gazde.Koji ne gospodari po teoriji i savjetnicima nego po vlastitoj praksi. A sad bude tek sranja.Zima topla,plin se ne troši,ne troše ga niti oni koji se griju na plin,a kamoli oni koji su prešli na drva.Nema pdv za državnu kasu.Nafta pada,,neće biti niti od toga....puknut ćemo ko kokice slijedeće godine,gore od Grčke.
Mali - nisam ga zamječivala previše,a onda mi veli muž jedne večeri - a vidi,evo kraj njega male Palfijeve. Nisam gledala,slika prošla i ja Palfijeve povežem sa obitelji tri kuće niže nas,jedna prosječna obitelj,siromašna,ali poštena.I velim - a fino.I napišem tamo na PF nešto u stilu toga na jedan post u kojem se o malome govorilo.Neki dan sam tek shvatila da sam krivo povezala.Ta mala je isto iz moga sela,Vladimira,kćer majke najveće vucibatine u mjestu,kradljivice,prevarantice, besposličarke, ma kaj god hoćeš.Zadnji posao koji je radila je izgubila (Vladimira) zbog krađe - radila je u BAT -u,koristila je službeno vozilo,napunila ga raznim materijalom....policija ju ju ulovila, dobila je otkaz. Sada je aktivna u Živom zidu,nosili su je par puta policajci u kombi.....koja aktivistica uz malog, potencijalnog predsjednika države. Navodno su jako bliski,u emotivnoj vezi - ajd,to ne mora biti istina,možda njena mama samo širi takve glasine,ono,iz inata selu jer je nitko ne voli - a kako će ih voljeti netko,njena obitelj je meni ukrala dvije tone krumpira i na sudu su priznali da jesu,petom susjedu su ukrali iz svinjca svinju,ljudi otišli po nju i vratili je....i kako da glasam za naloga ako je okružen takvim ljudima........
Nema ničega i nikoga tko bi napravio pravi zaokret i prekinuo ovo propadanje.nema gospodara.Gazde.Koji ne gospodari po teoriji i savjetnicima nego po vlastitoj praksi. A sad bude tek sranja.Zima topla,plin se ne troši,ne troše ga niti oni koji se griju na plin,a kamoli oni koji su prešli na drva.Nema pdv za državnu kasu.Nafta pada,,neće biti niti od toga....puknut ćemo ko kokice slijedeće godine,gore od Grčke.
pitijacro- legionar
kog sam vraga ovo čitao ..sad sam u bedupitijacro je napisao/la:Kujunđič nula bodova.On je tip Bandiča.Ulizički prevejan, ljigav.Igra na kartu katoličanstva,i svega što sa sobom donosi.pa ako je toliki vjernik,kako može onda pomiriti svoj stav koji je na tv pred kamerama prezentirao o zdravstvu - samo osnovne usluge preko zdravstvenog osiguranja a sve ostalo "ljudi moraju shvatiti da zdravlje košta" i plačati iz svoga đepa.On bi bolničke tretmane čovjeku na leđa,pa ako se želiš liječiti,prodaj kuću ako je imaš,ako nemaš,krepaj.koja su u to krščanska načela.kada sam ga to čula,definitivno je ispao iz trke.Inače,moj je muž na njega tipovao sve dok mu nisam ispričala baš taj njegov stav o zdravstvu - privatizirati ga i ništa osim opće prakse besplatno.
ilegalac je napisao/la:A ti si svercegovka.
Ilegalac ja sam nitko.
Apolitična već puno godina, ko što rekoh - statična,i ono što je najgore - nepovodljiva. Samo fakti mogu zaokupiti moju pažnju,a profi deformizam me zabetonirao u reali i ne vjerujem u izrečeno bez pokriča.
Nisam bila blizu Josipoviča, a nikada više neću biti blizu nikoga niti kome lijepiti plakate, a niti angažirati nekoga da lijepi moje. Iako,imala sam jednu jako lijepu sliku za jedne lokalne izbore - sinova škola je popušila brdo tonera, a jednu moja mama ima i danas na zidu. Prokletstvo je moći čovjeka zatvorenih očiju pročitati što misli i čuti što ne govori. Padnu sve iluzije,izgubi se sve povjerenje, nestane čari bezbrižnosti i nade.
Ono svercegovka, e moj ilegalac,da sam ti ja žena, da sam ti ja žena,vjeruj mi da financijskih problema nikakvih u životu nebi imao.Sve po zakonu i malo oko njega,sve legalno u sjeni ilegale, i sve javno i transparentno.
Ja sam od onih koji zaju kako. I mogu.
Mogu ja ozbiljno o svemu.
Ali nekako volim spustiti se i sakriti iza bedastoča.
pitijacro- legionar
Ti sunac ko da Bandica citam, jos ti samo falilo da napises da nek institucije rade svoj posao,,,
Bobić- legionar
Auuuuuu, ni vrag da me Remetinec čeka....
pitijacro- legionar
e kad vidim svakii zarezpitijacro je napisao/la:ilegalac je napisao/la:A ti si svercegovka.
Ilegalac ja sam nitko.
Apolitična već puno godina, ko što rekoh - statična,i ono što je najgore - nepovodljiva. Samo fakti mogu zaokupiti moju pažnju,a profi deformizam me zabetonirao u reali i ne vjerujem u izrečeno bez pokriča.
Nisam bila blizu Josipoviča, a nikada više neću biti blizu nikoga niti kome lijepiti plakate, a niti angažirati nekoga da lijepi moje. Iako,imala sam jednu jako lijepu sliku za jedne lokalne izbore - sinova škola je popušila brdo tonera, a jednu moja mama ima i danas na zidu. Prokletstvo je moći čovjeka zatvorenih očiju pročitati što misli i čuti što ne govori. Padnu sve iluzije,izgubi se sve povjerenje, nestane čari bezbrižnosti i nade.
Ono svercegovka, e moj ilegalac,da sam ti ja žena, da sam ti ja žena,vjeruj mi da financijskih problema nikakvih u životu nebi imao.Sve po zakonu i malo oko njega,sve legalno u sjeni ilegale, i sve javno i transparentno.
Ja sam od onih koji zaju kako. I mogu.
Mogu ja ozbiljno o svemu.
Ali nekako volim spustiti se i sakriti iza bedastoča.
ilegalac- legionar
Ne samo zarez, i točka. A vidi me, i razmak između interpunkcije sam počela ostavljati.
pitijacro- legionar
i sta bi mi ti da si mi zena,da si mi zenapitijacro je napisao/la:Ne samo zarez, i točka. A vidi me, i razmak između interpunkcije sam počela ostavljati.
ilegalac- legionar
Stranica 17 / 23. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Stranica 17 / 23.