IMT slike
+5
mtd001
prkanjac
ilegalac
Admin
muhanicar
9 posters
Stranica 5 / 6.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: IMT slike
Čini mi se da i meni nije danas jedna prošla, ali imaš posebni topic za to
mario- legionar
- Broj postova : 1697
outlanderzg je napisao/la:Lakše malo za ovaj tjedan ste vidli dosta, pa nemrem sve adute ispucat odma.
Da stvarno nema smisla i sutra je dan
mario- legionar
Meni puno toga je prošlo u životu pa me više ni to ne jebe tak da ................. jebeš par poruka. Napiši ih opet kad buš u elanu
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ma to se treba lovit moment, sad nema smisla. A čuj lako vama a kad bum ja takvu reputaciju zaslužil.
outlanderzg- Broj postova : 99
ili bodove, baš ne kužim koncept. Kakve nagrade dobiva pobjednik
46 u dupe, a bodove i reputaciju nek ti objasni guzda. Ja neznam .outlanderzg je napisao/la:ili bodove, baš ne kužim koncept. Kakve nagrade dobiva pobjednik
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:46 u dupe, a bodove i reputaciju nek ti objasni guzda. Ja neznam .outlanderzg je napisao/la:ili bodove, baš ne kužim koncept. Kakve nagrade dobiva pobjednik
Pa jek admin živ, svjetli naranđasto ali nema glasa. Da je ovo repsektabilan forum ova tema bi davno bila zaključana
muhanicar je napisao/la:Meni puno toga je prošlo u životu pa me više ni to ne jebe tak da ................. jebeš par poruka. Napiši ih opet kad buš u elanu
IMT-skije
[You must be registered and logged in to see this link.]
mario- legionar
outlanderzg je napisao/la:muhanicar je napisao/la:46 u dupe, a bodove i reputaciju nek ti objasni guzda. Ja neznam .outlanderzg je napisao/la:ili bodove, baš ne kužim koncept. Kakve nagrade dobiva pobjednik
Pa jek admin živ, svjetli naranđasto ali nema glasa. Da je ovo repsektabilan forum ova tema bi davno bila zaključana
Narančasto, mislim da si nekaj pobrkal a ovo za respektibilan ti bu prokomentiral neko drugi
mario- legionar
muhanicar je napisao/la:46 u dupe, a bodove i reputaciju nek ti objasni guzda. Ja neznam .outlanderzg je napisao/la:ili bodove, baš ne kužim koncept. Kakve nagrade dobiva pobjednik
46 zar i ti kolega
mario- legionar
Navučem ja i 45, malo žuljaju, ali bolje da žulja nek da ljulja.
Za ono o Elanu (nije pisalo elan velikim slovom) bumo razmotrili u moderatorskom kutku kojega vi nevidite pa mislite da ga mi nemamo
Za ono o Elanu (nije pisalo elan velikim slovom) bumo razmotrili u moderatorskom kutku kojega vi nevidite pa mislite da ga mi nemamo
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Navučem ja i 45, malo žuljaju, ali bolje da žulja nek da ljulja.
Ma vjerujem ja tebi za taj vaš kutak, ima kod mene jedan kafić zove se "Veseli kutić"
A ko je pisal Elan velikim slovom
mario- legionar
mario je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Navučem ja i 45, malo žuljaju, ali bolje da žulja nek da ljulja.
Ma vjerujem ja tebi za taj vaš kutak, ima kod mene jedan kafić zove se "Veseli kutić"
Pa vidiš kak su velika slova prek pol skije
Tam buš kupil pitimario je napisao/la:
A ako je veliko slovo na početku riječi onda je to ime nečega, pošto nije bilo ...........
muhanicar- legionar
outlanderzg je napisao/la:mario je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Navučem ja i 45, malo žuljaju, ali bolje da žulja nek da ljulja.
Pa vidiš kak su velika slova prek pol skije
Samo ti zajebavaj, pazi da te ne stjeraju u taj kut
Jer onda si ga...
mario- legionar
muhanicar je napisao/la:Tam buš kupil pitimario je napisao/la:
A ako je veliko slovo na početku riječi onda je to ime nečega, pošto nije bilo ...........
Za ovo prvo nije bed
Al za drugo neznam, možda ja griješim ali nisam nigde vidil veliko E
mario- legionar
Samo kad ja krenem podno žumberačkog gorja, svi mi bute kupili piti
Valjda bu još ove godine prilika
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Samo kad ja krenem podno žumberačkog gorja, svi mi bute kupili piti
A ti si obečal čevapeeeeeeeeeeeee kod Š.
Sječam se, sječam se
Usput na toj temi si ostal dužan sliku i to se sječam
mario- legionar
Čevapov se sečam i ja, ali to sam lagal
A slike se ne sečam
A slike se ne sečam
muhanicar- legionar
Dečki jel bi si i ja mogel kupicu gemišt a spiti
Bi, ako nije direktor. Taj (navodno) udara direktno na moždane stanice i uništava ihoutlanderzg je napisao/la:Dečki jel bi si i ja mogel kupicu gemišt a spiti
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Bi, ako nije direktor. Taj (navodno) udara direktno na moždane stanice i uništava ihoutlanderzg je napisao/la:Dečki jel bi si i ja mogel kupicu gemišt a spiti
Kaj bi ih uništavalo taj ih tek oživljava i to sve a ne samo moždane
mario- legionar
Pa kaj mi more od jedne kupice biti. nikaj jedino je problem ak ja moram platiti onda bu nekaj
muhanicar je napisao/la:Čevapov se sečam i ja, ali to sam lagal
Nebi ja rekal da si ti takav tip osobe
mario- legionar
Imam pitanje za majstore....ujak kupil još jedan IMT 539(nije za dijelove), koji za razliku od starog ima roto pumpu....kaj je to za kemiju....jel to onda 540 umotan u 539?
jeffy- Broj postova : 268
Ne. Dolazili su i sa roto i sa klipnom pumpom, sve ostalo je isto
muhanicar- legionar
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 5 / 6.