Kaj se sluša(lo) danas...
+17
Fatima Arapova
Hasanaga
Bobić
zoki
Imbra
bigbara
babyblue
TVfreak
pitijacro
Zabadalo
muhanicar
ilegalac
jeffy
prkanjac
2 UglliDriver
Admin
mario
21 posters
Stranica 19 / 31.
Stranica 19 / 31. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Re: Kaj se sluša(lo) danas...
Zadnja promjena: pitijacro; sri lip 04, 2014 9:52 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
[You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
Jedan grašo.....
pitijacro- legionar
Evo,za moje zlato tamnoga sjaja,moje izglancano zlato,za ovog mog što trenutno na turniru navija za krivu ekipu -
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:ana bekuta 10 x
Naravno,kad ima cice desetku.
A slušaj ovo dečec -
Cure tvoju Bekutu rasturaju,a?
pitijacro- legionar
Hvala ti prijatelju na ovoj,zavrijeđuje sa završi ovdje.....
pitijacro- legionar
čelava irkinja? kaj joj j frizerka spalila kosu radi blajhanja ..poslje je od toga napravila karijaru
Znaš šta - ti si jedan,ma neću reći šta jer si mi ajd,ko neki prijatelj.Ma da je samo gledaš - vidi joj mimiku lica,nemoraš slušati - mala je fenomenalna.
Ti pa se baš ništ ne razmiš u glazbu.
Ti pa se baš ništ ne razmiš u glazbu.
pitijacro- legionar
E pa nisi u pravu.Pjesmu može otpjevati svatko,ali je nezna svatko prikazati.Tako da je osjetiš.Ajd,to,znati prikazati je uvjetno rečeno - da bi se prikazala i pjevač i slušatelj moraju znati osjetiti.Ma ne znati- moći-osjetiti ili možeš ili nemožeš.To se ne može naučiti.
Evo ti je sa prijevodom pa vidi o čemu govorim -
Evo ti je sa prijevodom pa vidi o čemu govorim -
pitijacro- legionar
pa normlano , kad nema kose pa su je ljudi počeli gledati u oči ..
Ustavri to je orginalu pjesma od princa ..nemam poima tko je autor ..možda naš tutić
ma jebeš takvu pjesmu kojui moraš slušati , gledati i čitati ..to je previše za moj mozak
anu bekutu ne morraš gledati , samo slušaš i uživaš
i briga te jel to prepjev jer dobro izgleda
Ustavri to je orginalu pjesma od princa ..nemam poima tko je autor ..možda naš tutić
ma jebeš takvu pjesmu kojui moraš slušati , gledati i čitati ..to je previše za moj mozak
anu bekutu ne morraš gledati , samo slušaš i uživaš
i briga te jel to prepjev jer dobro izgleda
Pošto mi je i drugi pokušaj za odmoriti dušu i tijelo danas propao ko i prvi,reknut ću ovo onako kako inače nebih - ajd mali ne budali.Te tralala pjesmice mogu zadovoljiti samo površne duše (da budem iskrena nije mi jasno kako si se ti našao među njima jer sam te ja svrstala u jednu drugu kategoriju,ali ko što to uvijek u životu biva nitko nije nepogriješiv pa si dopuštam lapsus) koje nisu u stanju vidjeti,osjetiti, ništa ispod površine.Jadno.Žalosno.Bez dubine.Pjesma bez mistike je ko oronula zgradurina sa novom fasadom.
Ana? O da,divno ju je slušati.Zadovoljstvo ju ju je gledati i slušati.Ushičenje ju je gledati (pod uvjetom da joj ne pukne koji implatant).Ali pjesma je kostur.Sama po sebi.
Ana? O da,divno ju je slušati.Zadovoljstvo ju ju je gledati i slušati.Ushičenje ju je gledati (pod uvjetom da joj ne pukne koji implatant).Ali pjesma je kostur.Sama po sebi.
pitijacro- legionar
Aha , ali sumnjam ...pogledaj još jednaput .
Ona je diva a ne namiguša .
Ako i ima silikone to samo znači da sumnja u sebe i RADI NA SEBI , jel?
A to znači da se trudi više od onih koje na scenu dolaze obrijane glave
Ona je diva a ne namiguša .
Ako i ima silikone to samo znači da sumnja u sebe i RADI NA SEBI , jel?
A to znači da se trudi više od onih koje na scenu dolaze obrijane glave
Gledaj očima, ne ushičenjem - vidi rub cica kako su lijepo u luku zaokružene.Admine.
Raditi na sebi ne znači platiti estetskog kirurga i šminkerice.To je ulaganje u sebe.Radi se na drugi način.
Uvijek volim pogledati lijepu ženu koja je lijepa bez trunke šminke na sebi.To je prirodna ljepota.Sa kirurgijom i kemijom svi možemo biti predivni. Ali su rijetki oni koji su fizički prirodno lijepi.A još su rijeđi oni koji su i fizički i duhovno prirodno lijepi.Postoji kategorija koja je duhovno lijepa.Tu ja volim - gledati,slušati,biti dio njihovog života.Admine.
Raditi na sebi ne znači platiti estetskog kirurga i šminkerice.To je ulaganje u sebe.Radi se na drugi način.
Uvijek volim pogledati lijepu ženu koja je lijepa bez trunke šminke na sebi.To je prirodna ljepota.Sa kirurgijom i kemijom svi možemo biti predivni. Ali su rijetki oni koji su fizički prirodno lijepi.A još su rijeđi oni koji su i fizički i duhovno prirodno lijepi.Postoji kategorija koja je duhovno lijepa.Tu ja volim - gledati,slušati,biti dio njihovog života.Admine.
pitijacro- legionar
A onda nemaš izbora nego isplaziti jezik i izbečiti oči i diviti joj se.Kontaš.
pitijacro- legionar
Ja nju ne gledam kao seksualni objekt ..nego kao DIVU ..i ako je radi mene radila silikone đaba se je dala rezati
JA ne volim silikon ni na prozorkom krilu , jebeno se skida kad razbiješ staklo .
Silikon se na puno mjesta može upotrijebiti i gotovo je nezmisliv život bez njega ( koja ironijea) ali svijet je funkcionirao i prije negoli je izmišljen , za ovu ili onu svrhu .
JA ne volim silikon ni na prozorkom krilu , jebeno se skida kad razbiješ staklo .
Silikon se na puno mjesta može upotrijebiti i gotovo je nezmisliv život bez njega ( koja ironijea) ali svijet je funkcionirao i prije negoli je izmišljen , za ovu ili onu svrhu .
Stranica 19 / 31. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Similar topics
» Šta smo radili i šta budemo radili danas
» danas slušam vjesti
» Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..
» danas slušam vjesti
» Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..
Stranica 19 / 31.