Šta smo radili i šta budemo radili danas
+4
gilan
Admin
Bobić
pitijacro
8 posters
Stranica 1 / 20.
Stranica 1 / 20. • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Šta smo radili i šta budemo radili danas
Najprvo sam se probudila, a onda otvorila oke.
Napravila sam cijelodnevni plan za današnji dan - ne raditi ništa i odlučila sam ga se čvrsto držati jer čovjekk u svojim odlukama mora biti dosljedan ako želi biti pravi, čvrst karakter. Zato i ne budem danas stavila rublje prati nego sutra.
Ali budem danas pojela sve čvarke da me više ne opsjedaju i ne mame (time si osiguravam čvrsti karakter za ubuduče i mekan salasti struk)
Sjedim i razmišljam bi li bilo bolje da legnem.
Napravila sam cijelodnevni plan za današnji dan - ne raditi ništa i odlučila sam ga se čvrsto držati jer čovjekk u svojim odlukama mora biti dosljedan ako želi biti pravi, čvrst karakter. Zato i ne budem danas stavila rublje prati nego sutra.
Ali budem danas pojela sve čvarke da me više ne opsjedaju i ne mame (time si osiguravam čvrsti karakter za ubuduče i mekan salasti struk)
Sjedim i razmišljam bi li bilo bolje da legnem.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas
Naravno da bi bilo dobro pogotovo ako je netko u blizini tipa postar, susjed, dimnjacar, vodoinstalater, soboslikar i nastavi niz,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Danas jok. Rekla sam da sam danas odlučila ništa ne raditi, a ja sam čvrsti karakter.
Nema šanse.
Nema šanse.
pitijacro- legionar
Pa ti ko da si crnogorka, tebije i lezanje rad,,,
Otisli posavci, alaj smo se iznapijali vode, ajmeeeee
da sam znao da je tako dobr uvijek bi je pio,,,
Otisli posavci, alaj smo se iznapijali vode, ajmeeeee
da sam znao da je tako dobr uvijek bi je pio,,,
Bobić- legionar
Ležeće radno stanje - dobar si.
Da, da, voda je najbolje piće. Najzdravije.
A nisam rekla - kupila danas pet litara soka od aronije - po četerdeset kuna litru. Bez šečera i konzervansa.
Preko fejsa. Tražio šezdeset kuna za litru, veli, na više može pedeset, ja velim, jel može pet litara za dvijesto kuna? - veli, može i napravili primopredaju. Ostavio na placu kod našeg prijatelja, muž otišao i pokupio.
Baš je dobar, dok ga maznemo, slijedi nova tura.
A nisam rekla - kupila danas pet litara soka od aronije - po četerdeset kuna litru. Bez šečera i konzervansa.
Preko fejsa. Tražio šezdeset kuna za litru, veli, na više može pedeset, ja velim, jel može pet litara za dvijesto kuna? - veli, može i napravili primopredaju. Ostavio na placu kod našeg prijatelja, muž otišao i pokupio.
pitijacro- legionar
Svi ste Vi sverceri isti, ccc,,,
Bobić- legionar
ti si zaradila 100 kuna?, ja samo prošo kroz crveno , koliko je meni sjelo?pitijacro je napisao/la:Ležeće radno stanje - dobar si.
Bobić. ja nisam švercer.
Ja sam švercerica u duši, u praksi samo polušvercerica i to skoro bivša.
Ja sam proizvođač i s tim u stilu bum si danas posijala salatu, i to Hetie (ovo ne smijem reći na PF jer ebo ih blentave, ovi moji tu iz mog kraja prate me ko udba i sve kaj reknem da radim naprave i oni, i onda me još pitaju kako ja to, pa tako i oni, i onda još dojdu i prodaju di i ja, ali ne pošto i ja nego bar dvije - tri kune niže. Ubit ću se. Ili njih. Ili bum počela lagati (materemi, lakše mi bu da ih ubim. )
Admin, zašt si prošao na crveno?
Su te sliknuli (si se lijepo nasmiješil, od uha d uha, si fajn ispal na fotkici? - eto, jedan od razloga zašto uvijek moraš biti nasmiješen je jer nikada ne znaš di te netko može sliknuti. )
Kolko hr valute? 1000? Hitno se preseli nekamo blizu posla jer budeš pješak par mjeseci, ili vozačku sakrij dobro (ženi u grudnjak makar) da ti je ne zemu-
A jadan.
Ja sam proizvođač i s tim u stilu bum si danas posijala salatu, i to Hetie (ovo ne smijem reći na PF jer ebo ih blentave, ovi moji tu iz mog kraja prate me ko udba i sve kaj reknem da radim naprave i oni, i onda me još pitaju kako ja to, pa tako i oni, i onda još dojdu i prodaju di i ja, ali ne pošto i ja nego bar dvije - tri kune niže. Ubit ću se. Ili njih. Ili bum počela lagati (materemi, lakše mi bu da ih ubim. )
Admin, zašt si prošao na crveno?
Su te sliknuli (si se lijepo nasmiješil, od uha d uha, si fajn ispal na fotkici? - eto, jedan od razloga zašto uvijek moraš biti nasmiješen je jer nikada ne znaš di te netko može sliknuti. )
Kolko hr valute? 1000? Hitno se preseli nekamo blizu posla jer budeš pješak par mjeseci, ili vozačku sakrij dobro (ženi u grudnjak makar) da ti je ne zemu-
A jadan.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:
ti si zaradila 100 kuna?, ja samo prošo kroz crveno , koliko je meni sjelo?
A gdi si to presel doma ili negdje na raskrizju?
ako je doma onda nej to tak skupo ali semafor je sasvim neka druga prica,,,
Admin je napisao/la:
Bobić. ja nisam švercer.
Kaj, lakse nam je ako se malo lazemo, a?
Pak smo te do sad vec valjda skuzili,,,,
Dobar jutar radni narode, jutar i onima sto po noci neke kravetine obilaze pa su onda cijeli dan neurozni i pospani, ma jutar i svima mrzovoljnima i onima dobre volje,,,
Dobar jutar i tebi Sofa,,,
Bobić- legionar
Admin, još da su ti dali da duvaš, đe bi ti bio kraj???
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Onda bi bil ko đak koji je opetoval razreda, godinu dana se iz toga nebi zvlekel,,,
Bobić- legionar
Bobić. ja nisam švercer.
Ja sam švercerica u duši, u praksi samo polušvercerica i to skoro bivša..
Daj uđi malo u dubinu rečenog.
Inače, bila sam danas na sajmu i za to imam opipljive dokaze.
Blo je baš hladno, a svi teli nešto prodati. Pa ja kupila od svakog ponešto, a šta ćeš sa ljudima, drhture ,pa nek stave neku kunu u đep.
I tako sad ja imam doma i ono što ne trebam, a jbga.....znam ja kako je to dok oćeš nešt prodati a neide....a jesam blesača, a taka sam. Ma budemo potrošili.
Ja sam švercerica u duši, u praksi samo polušvercerica i to skoro bivša..
Daj uđi malo u dubinu rečenog.
Inače, bila sam danas na sajmu i za to imam opipljive dokaze.
Blo je baš hladno, a svi teli nešto prodati. Pa ja kupila od svakog ponešto, a šta ćeš sa ljudima, drhture ,pa nek stave neku kunu u đep.
I tako sad ja imam doma i ono što ne trebam, a jbga.....znam ja kako je to dok oćeš nešt prodati a neide....a jesam blesača, a taka sam. Ma budemo potrošili.
pitijacro- legionar
[/quote]
sofa- Broj postova : 1
Ko što rekoh, danas se posjetio sajam.
Nabava domaćih jabuka, luka, sira....
[You must be registered and logged in to see this link.]
a i mesti dvorište, garaže ponekad treba...
dobar odabir je pritom jako bitan.
Nabava domaćih jabuka, luka, sira....
a i mesti dvorište, garaže ponekad treba...
dobar odabir je pritom jako bitan.
pitijacro- legionar
Prošla je noć vještica ili.....????
gilan- legionar
Bobi je napisao/la:sofa je napisao/la:
Veli se dobar jutar a ne gluvaka tu udarati, ccc,,,
gilan je napisao/la:Prošla je noć vještica ili.....????
Ma đilan ona ti je u kupnji novoga auta na starem su joj se gume podrle,,,
vidis i sam koliku kilometrazu ona dela,,,
Ps.
Rozica de jebemu kupi vise Jozefu nekakvoga donekle dobroga mobaca, zasluzil je covek,,,
a i ti bi se bolje vidla,,,
Bobić- legionar
Nije bio cilj da se mene vidi nego da se vidi šta sam kupila - voće, povrće, sir, metlu, rezance.......
A i mobač je dobar, radi dobre slike, moj je, zato ga i imam još uvijek, ali je slikano prema suncu, a bilo negdje oko jedanaest, pa......
a i šta ćete gledati mene, ionako me znate - stara baba ko stara baba, ko i svaka od pedeset pet - vidiš jednu, vidio si sve..
A i mobač je dobar, radi dobre slike, moj je, zato ga i imam još uvijek, ali je slikano prema suncu, a bilo negdje oko jedanaest, pa......
a i šta ćete gledati mene, ionako me znate - stara baba ko stara baba, ko i svaka od pedeset pet - vidiš jednu, vidio si sve..
pitijacro- legionar
To se kod nas veli nit za gled nit za jeb,,,
Bobić- legionar
Zmotanec - ti si me sad trebao utješiti a ne gurnut mi pod nos činjenice.
pitijacro- legionar
Joooj joojjj,,,
dobar jutar radni narode,,,
dobar jutar radni narode,,,
Bobić- legionar
Dobar jutar se veli tamo preko.
Tu se veli šta ćeš danas raditi. Rezat drva, svađati se sa ukučanima, popit pivu, porezati gorice, susjedu s kropom noću zalijeti jabuku, otići u Mađarsku......Ili šta si radio - seksal se sa ženom ili sam sa sobom, bil u bircu, bil dod masage, doktorke općih znanja, uplatil loto, dobil na lotu........ti je stao netko na noogu......
Tu se veli šta ćeš danas raditi. Rezat drva, svađati se sa ukučanima, popit pivu, porezati gorice, susjedu s kropom noću zalijeti jabuku, otići u Mađarsku......Ili šta si radio - seksal se sa ženom ili sam sa sobom, bil u bircu, bil dod masage, doktorke općih znanja, uplatil loto, dobil na lotu........ti je stao netko na noogu......
pitijacro- legionar
Nek si mu se nagovorila!
gilan- legionar
Vraćaj se vamo brzonogi!
Da čujem, si popio danas jezikovu juhu ili si imao olakotne okolnosti pa ti žena dala samo da pereš suđe?
Da čujem, si popio danas jezikovu juhu ili si imao olakotne okolnosti pa ti žena dala samo da pereš suđe?
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Dobar jutar se veli tamo preko.
Jbte, ovi moji iz mase bi ukazali na bit i napisali nastavi niz,,,
ne trebas sad zbadati od Kulina bana,,,
kaj sem delal, se sexam tam u ljesnjacima, da ne recem po preosto da se jebem,,,
orezivanje je u toku,,,
eno prekjucer i danas vec 20 stabala, jos samo 880 plus cerkinih 150,,,
bit ce sexade jos prekonekoliko dana,,,
Bobić- legionar
Šuti - bolje ikakva ebada neg nikakva - znam iz izkustva.
E, a ja sam na vagi - ići ili ne ići.
Jel znaš di je Veliki Bukovec?
E, tamo budem ja sada užgala ato i nagazila gas. Pol ure vožnje i deset minuta, i tam sam. Možda i još pet.
E, onda k prijateljici na povratku, i onda doma natrag.
Idem se istuširam, maločas sam nasipala zadnjih šest vreća krumpira, i muž z menom, fino smo se posvađali dva puta - ebote, za pol ure posla dvije svađe, ali ova druga nije bila nešt, kod prve (- u prvih tri minute - je demonstrativno napustio radni prostor i odišel iz podruma gore kod mame) me ostavio na deset minuta samu, kod druge smo se posvađali mirno i nastavili sa poslom, a doma smo išli ko golupčeki sretni.
Edit:
izmjena plana - krećem tek u pol tri.
Ali - krećem!!!!!
E, a ja sam na vagi - ići ili ne ići.
Jel znaš di je Veliki Bukovec?
E, tamo budem ja sada užgala ato i nagazila gas. Pol ure vožnje i deset minuta, i tam sam. Možda i još pet.
E, onda k prijateljici na povratku, i onda doma natrag.
Idem se istuširam, maločas sam nasipala zadnjih šest vreća krumpira, i muž z menom, fino smo se posvađali dva puta - ebote, za pol ure posla dvije svađe, ali ova druga nije bila nešt, kod prve (- u prvih tri minute - je demonstrativno napustio radni prostor i odišel iz podruma gore kod mame) me ostavio na deset minuta samu, kod druge smo se posvađali mirno i nastavili sa poslom, a doma smo išli ko golupčeki sretni.
Edit:
izmjena plana - krećem tek u pol tri.
Ali - krećem!!!!!
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 20. • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Similar topics
» Kaj se sluša(lo) danas...
» danas slušam vjesti
» Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..
» danas slušam vjesti
» Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..
Stranica 1 / 20.