još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta smo radili i šta budemo radili danas

+4
gilan
Admin
Bobić
pitijacro
8 posters

Stranica 2 / 20. Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 Empty Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas

Postaj  pitijacro čet sij 21, 2016 12:59 pm

Šuti - bolje ikakva ebada neg nikakva - znam iz izkustva. Embarassed

E, a ja sam na vagi - ići ili ne ići.

Jel znaš di je Veliki Bukovec?
E, tamo budem ja sada užgala ato i nagazila gas. Pol ure vožnje i deset minuta, i tam sam. Možda i još pet.

E, onda k prijateljici na povratku, i onda doma natrag.

Idem se istuširam, maločas sam nasipala zadnjih šest vreća krumpira, i muž z menom, fino smo se posvađali dva puta - ebote, za pol ure posla dvije svađe, ali ova druga nije bila nešt, kod prve  (- u prvih tri minute - je demonstrativno napustio radni prostor i odišel iz podruma gore kod mame) me ostavio na deset minuta samu, kod druge smo se posvađali mirno i nastavili sa poslom, a doma smo išli ko golupčeki sretni.cheer

Edit:

izmjena plana - krećem tek u pol tri.

Ali - krećem!!!!! jumpy jumpy jumpy

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 Empty Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas

Postaj  pitijacro sub sij 23, 2016 3:53 pm

A ništa, uobičajeno spremanje kuće, ništa pretjeranoga, ručak skuhan i pojeden - došli građani velegrada.
Baš smo se nasmijali, bio zet (za primjetiti je da sam po prvi puta svog EPMBZ - a nazvala samo zet - ne zbog toga što su život na crno pretvorili u papir sa potpisom nego zato što sam ja u zetovim monolozima, a bogami i dijalozima postala punica. Napradovali smo drastično u ovih četiri godine, a i sebe samoga je počeo deklarirati kao zeta. scratch lolo

A sada idem dalje rješavati IQ test da si povratim samopouzdanje. amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub sij 23, 2016 6:15 pm

danas ide fuk inače idem drkica

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sub sij 23, 2016 7:39 pm

Ja sinoć manje spavo, negoli prve bračne noći, sav sam iz..ban. lupaozid lupaozid

gilan
legionar

Broj postova : 782

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub sij 23, 2016 7:57 pm

Kvragu, pol foruma se seksa, samo ja ništa. lupaozid

amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sub sij 23, 2016 9:07 pm

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 54107490

takov ti horoskop,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 1226846223
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub sij 23, 2016 9:17 pm

samo da kažem :još ništa amen

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub sij 23, 2016 9:31 pm

A probaj na prepad - baci na pod dvijesto kuna i reci ženi da ih digne i ode si kupiti cipele. poglej

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned sij 24, 2016 5:20 am

ma jok , nije mi se dalo ..bila je serija

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned sij 24, 2016 7:47 am

Ma da, puna usta seksa, a ono što bi trebalo biti popunjeno - prazno.

A taki smo  mi forumaši ovdje - jednom nećeš, jednom nemreš i godina prođe. Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 54107490

Pa ajmo onda jednu prigodnu za cijeli forum - ak nije, biće, prije ili kasnije... mig  lolo

Ilitiga u prijevodu - seksati se dok se može jer bu došel vrag po svoje. Jemput.. starac lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned sij 24, 2016 9:06 am

ma nek sam proklet ako nisam , ali samo oralno lupaozid

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned sij 24, 2016 9:21 am

No, i šta se onda sekiraš - oralno je isto ok.

Jedino ak nisi htio reći - verbalno. scratch

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned sij 24, 2016 10:04 am

verbalno ili oralno glavno da su jajca prazna

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned sij 24, 2016 10:25 am

Ajd ćemo ti vjerovati na riječ.
Evo sada možeš na bazen, neš se utopil ako i ne znaš plivati. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon sij 25, 2016 9:09 am

Prvo idem vidjeti presadnice u plasteniku, a onda idem odsjedim kod susjede jednu. Uru. E, onda - a jok - prvo moram na poštu poslati u Srbiju šta sam obećala - sjemenke u kuverti. I jednu tu u hr - te još nisam spakirala, pa ću ih najprije turiti u kuvetru i spakirati. Eh, ta obećanja...ali, kad te lijepo zamole, a ti obećaš, onda moraš to i napraviti.

Ej,,,sad mi palo na pamet - oče tko sjemenke bijelog paradajza?
Nešto tako finooga, ukusnoga (osim pinka kojeg sam imala) ja u životu nisam jela.

Svi interesenti nek mi se jave ovdje ili u PM (nije pička materina nego pp Embarassed )
A mogu dobiti i gotove flance (isto gratis) ak ih prije ne prodam neg se netko sjeti tražiti.

A tako...to za danas i još nešto, ali vele ljudi, prije skoči pa reci hop - ovo mi je nelogično. scratch

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto sij 26, 2016 9:47 am

Odoh u grad a onda u plastenik.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto sij 26, 2016 9:52 pm

Bijah u metropoli, stricek kiropraktik me slomio ko beba zvecku,,,
jebene su te reakcije, nikad do sad nije bilo toliko intenzivno,,,
zakazan jos jedan termin za dva tjedna i onda bi trebalo biti sve ok,,,

za sada jedina dobra stvar kaj stricek ima slasticarnu i treba hrpu ljesnjaka za sljedecu sezonu,,,
jos samo da bude godina kak treba iiiiiiiii, glumit cemo Đaića,,,

lolo lolo lolo
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto sij 26, 2016 9:54 pm

svako zlo za neko dobro

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto sij 26, 2016 9:55 pm

Da, vidis, cudni li su putevi Gospodnji,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 1226846223
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri sij 27, 2016 7:49 am

Bobić, pitaj ga jel radi kolače od paprika i paradajza. Budem i ja išla k njemu. lolo

Idem k zubaru., bljak.
dobro bi mi došlo malo duhovne potpore..
A i da me netko drži za ruku. Shocked

EDIT:

lupaozid lupaozid lupaozid
i sad mi neka netko rekne da nemam još uvijek posljedice disleksije - ja sam prkjučer gledala u papirič sa datumom posjete zubaru i moj je mozak pročitao - dvadeset i sedmog. A danas čita - dvadeset i šestog.lupaozid
Dakle, ne idem ja nikud danas. Morala sam jučer.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri sij 27, 2016 9:21 am

Nesem ga pital al' tko zna mozda i pice priprema,,, lolo
al ti imas samo bijele pomidore pa te ja pitam sad kakva bi to pica bila, mislim na kaj bi to licilo,,, scratch

a zubar, ma zubar ko zubar, meni ko dobar dan,,,
nikaj se ne sekirisati,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sri sij 27, 2016 10:45 am

Bobić, vidi dal čika Dr. ima ćevabdžinicu il burekdžinicu, da mu prodam tele!! lolo

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri sij 27, 2016 12:03 pm

Bobić, a vidi dal slastičar ima i kućnu dostavu da mu Admin zašvasa jednog motorčeka na tri kotača.
A muhač mu ga bude popravljal dok se nalukne.
Smo mi je ili nismo nepotistički forum? Nismo.
Pa ajd ba bidnemo. lolo

Bobić, je materemu, problematično je to kaj nemam crveni paradajz. A još je gore kaj nemam niti menzes  više kaj bi se to nekak moglo prefarbati.scratch  
Brrrrrr....opet sam puna ideja - ma je sunčano vani, valjda zato.Embarassed

Gilan, telac jedan, si poslikal tele? Obećao si mi.
Ajde, mob u štalu, slikni da vidimo curicu. moli

Gilan, kad bude naša godišnjica? scratch

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sri sij 27, 2016 3:28 pm

pitijacro je napisao/la:

Nađi mi pisano, đe sam obećao, daću ti ga džaba!!
Usmeno ti isto obećo nisam! lolo lolo
Moj mob, nemože da slika, sirotinja sam ti ja, nemam ja tih luksuza.
Godišnjica, a to budeš saznala, a imam svakako još dva pogađanja. lasko

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri sij 27, 2016 5:05 pm

Di ste navalili,,,
jbvas tek sam upoznal covjeka i nemerem ma sad ponuditi sve kaj ima na repertorau, polako, ima se dana,,,
bitno da on ima slasticarnu a cevabđinicu ako i nema cemo ga nagovoriti da je otvori, dok tele naraste, ima se vremena,,,
Rozica ionak sad nema nikakve pomidore za ponuditi pa ni one normalne crvene,,, lolo

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 2253324929 ljudeki, ovo boli vise neg obicno, al izbjegavam tablete jos uvijek,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 1225323004
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri sij 27, 2016 5:41 pm

gilan je napisao/la:
pitijacro je napisao/la:

Nađi mi pisano, đe sam obećao, daću ti ga džaba!!
Usmeno ti isto obećo nisam! lolo lolo
Moj mob, nemože da slika, sirotinja sam ti ja, nemam ja tih luksuza.
Godišnjica, a to budeš saznala, a imam svakako još dva pogađanja. lasko

Ajd dobro, ideja je bila moja, ali ti nisi striktno odbio.
Daj ne muti, a tko te sliko tamo di si se kurčio kraj one rijeke koju pregaziš a da koljena ne smočiš, pozeru, sad budeš  reko da to nisi ti,da  si to skopiral nekog  plejboja.
A znala sam ja da bosanac ne može biti tak zgodan i fensi, varalico.scratch lolo  

Boldano: zmotko, nisam na to mislila. Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 609425788

Bobić - jezik pregrizao. Ilitiga prstiče polomio - sad budeš ti vidio da ja konja za trku imam, tamo, na poljoprivredi, čekaj malo samo da me volja zgrabi.
Samo ti potakni čovjeka nek kupi piceriju, cijene nekretnina padaju, sad je povoljno.  Do početka šestog mjeseca ishodi sve dozvole, i tu onda uskačem ja. Taman. Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 2 2757111831

EDIT:

slomila sam naočale.
Kaj buim sad, kaj bum sad????? lupaozid

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 20. Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

[Vrh]

- Similar topics