Šta smo radili i šta budemo radili danas
+4
gilan
Admin
Bobić
pitijacro
8 posters
Stranica 10 / 20.
Stranica 10 / 20. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas
[quote="pitijacro"]To je nebitno, mogu učiti stil. [/quote
Tebi više ni stil nemože pomoći,
nit ćeš plivati, možeš plutati,
a nit ćeš.... .... smršati....
Tebi više ni stil nemože pomoći,
nit ćeš plivati, možeš plutati,
a nit ćeš.... .... smršati....
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Ujme Oca iSina i DuaSvetoga,,,
alaj ga nadrobiste,,,
alaj ga nadrobiste,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Kaje Bobić, ti si opet u noćnim poslovima?
Gilan,pogledaj si onu sliku di si na rijeci iz profila - da te štilovkom tko u čistom rezu prođe, bil bi ko maneken.
Dobro jutro, tako rade oni kojima se neda zalijati flance navečer - moraju ustati zorom.
Gilan,pogledaj si onu sliku di si na rijeci iz profila - da te štilovkom tko u čistom rezu prođe, bil bi ko maneken.
Dobro jutro, tako rade oni kojima se neda zalijati flance navečer - moraju ustati zorom.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Moram danas po umetnjaka skoknuti,,,
Bobić- legionar
pitijacro je napisao/la:Kaje Bobić, ti si opet u noćnim poslovima?
Bobić, nije zar vibrator
Slikicu mogu nalijepiti, za avatara, pa komisija nek procijeni.
Idem, se javiti na berzu rada, pa onda plugovi, krenula je igranka
gilan- legionar
No, no, kko je krenulo, skoro budemo svi manekeni - posla za pobenaviti.
Ne bih ja bila debela da me doktorka nije zeznula - zabranila mi slatko i mesno, pa ja sad uvijek nešto oproštajnoga gricnem, i kaj ćeš - gomila se. Mršavjeti ću početi tek kafa se od svega što mi fino oprostim.,
Danas na sajmu bila gužva, radilo se, zeznutoi je to, u dva sat moraš praktički odraditi dan, prije i kasnije možeš naokolo zvjerati - tu i tamo netko naleti.
Interesantno je što se događa sa salatom - niti je jučer nešto išla, jedva sam pola prodala, a drugu polovicu danas nisam prodala - nekoliko kila, eno je u garaži kutija i pol ostala. U odnosu na porošlu godinu u to vrijeme, ovo je katastrofalna prodaja. Ako tako ostane, bude trimer radio - krastavci čekaju mjesto za sadnju.
Ne bih ja bila debela da me doktorka nije zeznula - zabranila mi slatko i mesno, pa ja sad uvijek nešto oproštajnoga gricnem, i kaj ćeš - gomila se. Mršavjeti ću početi tek kafa se od svega što mi fino oprostim.,
Danas na sajmu bila gužva, radilo se, zeznutoi je to, u dva sat moraš praktički odraditi dan, prije i kasnije možeš naokolo zvjerati - tu i tamo netko naleti.
Interesantno je što se događa sa salatom - niti je jučer nešto išla, jedva sam pola prodala, a drugu polovicu danas nisam prodala - nekoliko kila, eno je u garaži kutija i pol ostala. U odnosu na porošlu godinu u to vrijeme, ovo je katastrofalna prodaja. Ako tako ostane, bude trimer radio - krastavci čekaju mjesto za sadnju.
pitijacro- legionar
Kaj vani puše.... svu pamet bu mi otpuhalo.... idem ja na sigurno.... u svoju grobnicu.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Nebu.
Nema više šta.
pitijacro- legionar
Znam to i sam, ali ponadal sam se .....pitijacro je napisao/la:
Nebu.
Nema više šta.
Ti znaš čoveka utješiti
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
hehe....ako te to šta tiješi, ja fino plutam na vodi, a kada tonem, glava mi zadnja potone.
Ali moram li to uopće i reći? Da nije tako ne bih ja bila ovdje s vama blentačima.
Upravo okupana!!!!!!
Ali moram li to uopće i reći? Da nije tako ne bih ja bila ovdje s vama blentačima.
Upravo okupana!!!!!!
pitijacro- legionar
Ajme....1200 paradajziča iz dvijestodevetke u četerdeseticu presaditi, 1000 paprika iz dvijestodevetke u šezdesetice, posijati salate, karfiola, zelja, kelja, poriluka, pupčara kelja, presaditi celer, posijati krastavce, tikvice, lubenice.....a onda mislim - a šta to meni treba.....a dok ih nemam za prodati, a susjeda do mene prodaje, onda mislim - a mogla sam......ionak stojim tamo prodavala ih ili ne....pa onda, u to ima, Piti, diži guzu i stacioniraj je u plasteniku. Ajmo malecka (guza mi ni malecka , al dobro je, imam stolčeka taman da ga najljepše pokrije kad sjednem )
MA BUDEM JA TO ODRADILA, A ŠTA ĆE SE OD TIH DESETAK TISUĆA SVEGA ŠTO IMAM PRODATI - OTOM - POTOM..... bem ti velka slova i nespretne prste.
MA BUDEM JA TO ODRADILA, A ŠTA ĆE SE OD TIH DESETAK TISUĆA SVEGA ŠTO IMAM PRODATI - OTOM - POTOM..... bem ti velka slova i nespretne prste.
pitijacro- legionar
Jučer sam donjela dobru odluku - neće se ići na plac danas.
Pokušati ćemo odraditi bar dio zaostaloga posla i pripremiti se za sutra. Moj duhovni mir vrijedi više od neke tisućice kn u đepu, jer se jako nerviram kada me posao pregazi.
Mislim nešto, voljela bih da čuvam negdje na livadi ovce. Uzela bih tri paketa batrerija, slušala bih tranzistor i ležala u travi.
Pokušati ćemo odraditi bar dio zaostaloga posla i pripremiti se za sutra. Moj duhovni mir vrijedi više od neke tisućice kn u đepu, jer se jako nerviram kada me posao pregazi.
Mislim nešto, voljela bih da čuvam negdje na livadi ovce. Uzela bih tri paketa batrerija, slušala bih tranzistor i ležala u travi.
pitijacro- legionar
Lezala bi i cekala momka mlađahna,,,
e Rozica moja ta vremena su prosla, nit vise imade ovaca, nit livada za ispasu a ni momaka mlađahnih koji bi tim livadama hodili,,,
mogel bi te samo koji posilirati,,,
Ja evo od rana jutra na sabajle, šposao smrdljivi, gnojovka se planira voziti oko 100ooo litara, mozda i koja litra vise,,,
15-tak km do farme, dupe ima da mi se upali od cjelodnevne voznje,,,
jbmti zivot seljacki,,,
e Rozica moja ta vremena su prosla, nit vise imade ovaca, nit livada za ispasu a ni momaka mlađahnih koji bi tim livadama hodili,,,
mogel bi te samo koji posilirati,,,
Ja evo od rana jutra na sabajle, šposao smrdljivi, gnojovka se planira voziti oko 100ooo litara, mozda i koja litra vise,,,
15-tak km do farme, dupe ima da mi se upali od cjelodnevne voznje,,,
jbmti zivot seljacki,,,
Bobić- legionar
ma kaj mlađahna, beš mlađahne, čovjek sa iskustvom je onaj pravi.
I nemre mene nitko posilirati. Znam iz iskustva - prebijem ga ko žutog mačka.
I nemre mene nitko posilirati. Znam iz iskustva - prebijem ga ko žutog mačka.
pitijacro- legionar
Nemas ti pojma kakva su vremena dosla, ova mlađarija ti juri sve u sesnaest, ne gleda to nista ispred sebe,,,
ono je da tebe ima ali vjeruj mi nebi on tebe primjetio,,,
odoh ljudi da se u traktorcetu,,,
ono je da tebe ima ali vjeruj mi nebi on tebe primjetio,,,
odoh ljudi da se u traktorcetu,,,
Bobić- legionar
baš sam bio na putu , jedno 380 kilometri ...gadno m je sad ..moram kupit tablete za spavanje
Ne tako.
Ti samo legni, a žena pokrije i da pusicu.
Djeluje.
A jesam se naradila, ali odradila sve nisam.sat i pol pauze za ručak, no, vrijeme je proletjelo u trenu.
Trebam radnika.
Ti samo legni, a žena pokrije i da pusicu.
Djeluje.
A jesam se naradila, ali odradila sve nisam.sat i pol pauze za ručak, no, vrijeme je proletjelo u trenu.
Trebam radnika.
pitijacro- legionar
Jebade po cisterni,,,
i kak se cini uzalud radio reparaciju pumpe,,,
povuko jucer 4 puta bez ikakvih problema i onda sranje, petu nece da se ubijes, ugrijala se pumpa ko sto nikad nije ali nikako navuc do vrha,,,
i kaj s njom na pank,,,
znam da je od kako smo je kupili imala malo riseva ali nije to nesto katastrofalno,,,
podmazuje se uredno,,,
i nista rastavio je na proste faktore i na tokar,,,
pocistili je lijepo i sad je samo treba sastaviti,,,
lego nesto ranije jer nemerem naci silikon onaj crveni da ga stavim umjesto brtvi,,,
reko sjutra cu kupit novi pa sastavljanje,,,
kazem lego ja ranije i do 1 sat se naspavo, pocele cudne misli da se roje i
dođem do zakljucka definitivnog da nije bila greska u kucistu, ma nije to moglo toliko zajebavat,,,
letvice super nisu podrte vise od pola mm,,,
zakljucak, jebava mene ventil koji prebacuje ispuh-usis, garant,,,
najradije bi sadotisel sarafat, samo da imam brtvilo, cccc,,,
cini se kako b i se mogo u potpisu, na PF, prepoznati,,,
i kak se cini uzalud radio reparaciju pumpe,,,
povuko jucer 4 puta bez ikakvih problema i onda sranje, petu nece da se ubijes, ugrijala se pumpa ko sto nikad nije ali nikako navuc do vrha,,,
i kaj s njom na pank,,,
znam da je od kako smo je kupili imala malo riseva ali nije to nesto katastrofalno,,,
podmazuje se uredno,,,
i nista rastavio je na proste faktore i na tokar,,,
pocistili je lijepo i sad je samo treba sastaviti,,,
lego nesto ranije jer nemerem naci silikon onaj crveni da ga stavim umjesto brtvi,,,
reko sjutra cu kupit novi pa sastavljanje,,,
kazem lego ja ranije i do 1 sat se naspavo, pocele cudne misli da se roje i
dođem do zakljucka definitivnog da nije bila greska u kucistu, ma nije to moglo toliko zajebavat,,,
letvice super nisu podrte vise od pola mm,,,
zakljucak, jebava mene ventil koji prebacuje ispuh-usis, garant,,,
najradije bi sadotisel sarafat, samo da imam brtvilo, cccc,,,
cini se kako b i se mogo u potpisu, na PF, prepoznati,,,
Bobić- legionar
Dobrodošao u društvo bedaka koji i dok spavaju razmišljaju o poslu.
prokletstvo je to kada otvoriš oču u pol noći i mislima ti blijesne - nije spinciran paradajz!!!!!!
A lijepo sam ti rekla - kupi moju cisternu, ali ne, on je već bio kupio nekšnu tamo bog te pitaj kakvu.
A moja je na oko liga, a kak je unutra - hm, tu ju je muž nešt nekad davno premazival, za sada vuče ko bedak uz brijeg, a tko zna, možda bu ko i minivaš , ali u svakom slučaju, čim sveki zapre oke ja bum nju unovčila, bih je ja i sad, ali bi onda sveki zaprla oke odmah jer je to njeno blago, a to ne želimo.Em je kaka je taka je ipak volimo, a i moram sačekati da skupim za troškove posljednjeg ispračaja.
Koji mi je vrag da sam tak rano ujutro tak morbidna?
Odoh na sajam - krumpiri, salata, presadnice.......neka tisučica bude pala, predpostavljam, morala sam spustiti cijenu presadnicama na 3 kune, ubi me konkurencija, no, ajd, za paprike je ovo najniže, barem na placu njima cijena ispod tri ne pada, a paradajziči će ići u slijedećim danima još pedeset posto niže kod bedaka, a ja ću se morati onda pobedačiti da se uklopim.
Jbga, vele, s kim si, takav si, prilagodi se - ja se nekad prilagodim, a većinom ne e.bem pet posto, svoja sam čudakinja, ali dok me lupi po đepu, brzo se skuliram.
prokletstvo je to kada otvoriš oču u pol noći i mislima ti blijesne - nije spinciran paradajz!!!!!!
A lijepo sam ti rekla - kupi moju cisternu, ali ne, on je već bio kupio nekšnu tamo bog te pitaj kakvu.
A moja je na oko liga, a kak je unutra - hm, tu ju je muž nešt nekad davno premazival, za sada vuče ko bedak uz brijeg, a tko zna, možda bu ko i minivaš , ali u svakom slučaju, čim sveki zapre oke ja bum nju unovčila, bih je ja i sad, ali bi onda sveki zaprla oke odmah jer je to njeno blago, a to ne želimo.Em je kaka je taka je ipak volimo, a i moram sačekati da skupim za troškove posljednjeg ispračaja.
Koji mi je vrag da sam tak rano ujutro tak morbidna?
Odoh na sajam - krumpiri, salata, presadnice.......neka tisučica bude pala, predpostavljam, morala sam spustiti cijenu presadnicama na 3 kune, ubi me konkurencija, no, ajd, za paprike je ovo najniže, barem na placu njima cijena ispod tri ne pada, a paradajziči će ići u slijedećim danima još pedeset posto niže kod bedaka, a ja ću se morati onda pobedačiti da se uklopim.
Jbga, vele, s kim si, takav si, prilagodi se - ja se nekad prilagodim, a većinom ne e.bem pet posto, svoja sam čudakinja, ali dok me lupi po đepu, brzo se skuliram.
pitijacro- legionar
Veli meni moj susjed na sajmu - onaj Đuro sa kojim sam se bila posvađala na rastavu susjedstva, pa se pomirila jer nema smisla....jel...... e moja Sonja a jesi se i nahodala i napričala i naradila.
Bogami, kada se na četiri puta dva nahodaš, onda možeš zamisliti koliko je koraka uljevo - udesno -naprijed - natrag bilo napravljeno. A riječi sam potrošila tolko da bih sada da mi mora doći gost poželjela nekoga tko bi samo sjedio i gledao bez riječi. I ja isto tako.
Odlično odrađeni radni dan. Zadovoljna sam, sa prefiksom pre.
Bogami, kada se na četiri puta dva nahodaš, onda možeš zamisliti koliko je koraka uljevo - udesno -naprijed - natrag bilo napravljeno. A riječi sam potrošila tolko da bih sada da mi mora doći gost poželjela nekoga tko bi samo sjedio i gledao bez riječi. I ja isto tako.
Odlično odrađeni radni dan. Zadovoljna sam, sa prefiksom pre.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Veli meni moj susjed na sajmu - onaj Đuro sa kojim sam se bila posvađala
Onaj "strašni" hi.. hi...
gilan- legionar
gilan je napisao/la:pitijacro je napisao/la:Veli meni moj susjed na sajmu - onaj Đuro sa kojim sam se bila posvađala
Onaj "strašni" hi.. hi...
A je......Đuro jabučar.
pitijacro- legionar
Do četiri ujutro???????????? Ajme.
Nije htjela sići?
A jadan...... .lako bi na posao zakasnio.
Nije htjela sići?
A jadan...... .lako bi na posao zakasnio.
pitijacro- legionar
A joj.
Sad tek vidim da sam krivo skontala.
A jadan......a šta je pitaš, okreni je na bok i navali.
Sad tek vidim da sam krivo skontala.
A jadan......a šta je pitaš, okreni je na bok i navali.
pitijacro- legionar
niš od toga , spava u trapericama , a da pojačam grijanje?
Stranica 10 / 20. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Similar topics
» Kaj se sluša(lo) danas...
» danas slušam vjesti
» Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..
» danas slušam vjesti
» Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..
Stranica 10 / 20.