još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta smo radili i šta budemo radili danas

+4
gilan
Admin
Bobić
pitijacro
8 posters

Stranica 10 / 20. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next

Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 Empty Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas

Postaj  gilan sri oľu 30, 2016 10:47 pm

[quote="pitijacro"]To je nebitno, mogu učiti stil. cheer [/quote

Tebi više ni stil nemože pomoći,
nit ćeš plivati, možeš plutati,
a nit ćeš.... .... smršati.... lupaozid lupaozid lupaozid

gilan
legionar

Broj postova : 782

[Vrh] Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 Empty Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas

Postaj  Bobić sri oľu 30, 2016 11:26 pm

Ujme Oca iSina i DuaSvetoga,,,
alaj ga nadrobiste,,,
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 31, 2016 5:39 am

Kaje Bobić, ti si opet u noćnim poslovima?

Gilan,pogledaj si onu sliku di si na rijeci iz profila - da te štilovkom tko u čistom rezu prođe, bil bi ko maneken. lolo

Dobro jutro, tako rade oni kojima se neda zalijati flance navečer - moraju ustati zorom.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet oľu 31, 2016 7:48 am

Moram danas po umetnjaka skoknuti,,, scratch
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan čet oľu 31, 2016 9:08 am

pitijacro je napisao/la:Kaje Bobić, ti si opet u noćnim poslovima?

Gilan,pogledaj si onu sliku di si na rijeci iz profila - da te štilovkom tko u čistom rezu prođe, bil bi ko maneken. lolo

Dobro jutro, tako rade oni kojima se neda zalijati flance navečer - moraju ustati zorom.

Bobić, nije zar vibrator lolo lolo lolo

Slikicu mogu nalijepiti, za avatara, pa komisija nek procijeni. beljo beljo

Idem, se javiti na berzu rada, pa onda plugovi, krenula je igranka cheer cheer

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 31, 2016 12:46 pm

No, no, kko je krenulo, skoro budemo svi manekeni - posla za pobenaviti.
Ne bih ja bila debela da me doktorka nije zeznula - zabranila mi slatko i mesno, pa ja sad uvijek nešto oproštajnoga gricnem, i kaj ćeš - gomila se. Mršavjeti ću početi tek kafa se od svega što mi fino oprostim., scratch

Danas na sajmu bila gužva, radilo se, zeznutoi je to, u dva sat moraš praktički odraditi dan, prije i kasnije možeš naokolo zvjerati - tu i tamo netko naleti.

Interesantno je što se događa sa salatom - niti je jučer nešto išla, jedva sam pola prodala, a drugu polovicu danas nisam prodala - nekoliko kila, eno je u garaži kutija i pol ostala. U odnosu na porošlu godinu u to vrijeme, ovo je katastrofalna prodaja. Ako tako ostane, bude trimer radio - krastavci čekaju mjesto za sadnju. scratch

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar čet oľu 31, 2016 12:56 pm

Kaj vani puše.... svu pamet bu mi otpuhalo.... idem ja na sigurno.... u svoju grobnicu.

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 31, 2016 12:58 pm

Nebu.
Nema više šta. kava lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar čet oľu 31, 2016 8:30 pm

pitijacro je napisao/la:
Nebu.
Nema više šta. kava  lolo
Znam to i sam, ali ponadal sam se .....
Ti znaš čoveka utješiti No

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 31, 2016 8:35 pm

hehe....ako te to šta tiješi, ja fino plutam na vodi, a kada tonem, glava mi zadnja potone.
Ali moram li to uopće i reći? Da nije tako ne bih ja bila ovdje s vama blentačima. lolo lolo lolo

Upravo okupana!!!!!! jumpy jumpy jumpy

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon tra 04, 2016 7:33 am

Ajme....1200 paradajziča iz dvijestodevetke u četerdeseticu presaditi, 1000 paprika iz dvijestodevetke u šezdesetice, posijati salate, karfiola, zelja, kelja, poriluka, pupčara kelja, presaditi celer, posijati krastavce, tikvice, lubenice.....a onda mislim - a šta to meni treba.....a dok ih nemam za prodati, a susjeda do mene prodaje, onda mislim - a mogla sam......ionak stojim tamo prodavala ih ili ne....pa onda, u to ima, Piti, diži guzu i stacioniraj je u plasteniku. Ajmo malecka (guza mi ni malecka Embarassed , al dobro je, imam stolčeka taman da ga najljepše pokrije kad sjednem lolo )

MA BUDEM JA TO ODRADILA, A ŠTA ĆE SE OD TIH DESETAK TISUĆA SVEGA ŠTO IMAM PRODATI - OTOM - POTOM..... bem ti velka slova i nespretne prste.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto tra 05, 2016 5:58 am

Jučer sam donjela dobru odluku - neće se ići na plac danas.
Pokušati ćemo odraditi bar dio zaostaloga posla i pripremiti se za sutra. Moj duhovni mir vrijedi više od neke tisućice kn u đepu, jer se jako nerviram kada me posao pregazi.
Mislim nešto, voljela bih da čuvam negdje na livadi ovce. Uzela bih tri paketa batrerija, slušala bih tranzistor i ležala u travi.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto tra 05, 2016 6:15 am

Lezala bi i cekala momka mlađahna,,, lolo lolo lolo
e Rozica moja ta vremena su prosla, nit vise imade ovaca, nit livada za ispasu a ni momaka mlađahnih koji bi tim livadama hodili,,,
lolo lolo lolo
mogel bi te samo koji posilirati,,, lolo lolo lolo

Ja evo od rana jutra na sabajle, šposao smrdljivi, gnojovka se planira voziti oko 100ooo litara, mozda i koja litra vise,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 1226846223
15-tak km do farme, dupe ima da mi se upali od cjelodnevne voznje,,,

jbmti zivot seljacki,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto tra 05, 2016 6:21 am

ma kaj mlađahna, beš mlađahne, čovjek sa iskustvom je onaj pravi.

I nemre mene nitko posilirati. Znam iz iskustva - prebijem ga ko žutog mačka. amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto tra 05, 2016 6:28 am

Nemas ti pojma kakva su vremena dosla, ova mlađarija ti juri sve u sesnaest, ne gleda to nista ispred sebe,,,
ono je da tebe ima Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 1226846223 ali vjeruj mi nebi on tebe primjetio,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 2757111831

odoh ljudi da se cupa driver u traktorcetu,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto tra 05, 2016 3:26 pm

baš sam bio na putu , jedno 380 kilometri ...gadno m je sad ..moram kupit tablete za spavanje

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto tra 05, 2016 8:39 pm

Ne tako.
Ti samo legni, a žena pokrije i da pusicu.
Djeluje.

A jesam se naradila, ali odradila sve nisam.sat i pol pauze za ručak, no, vrijeme je proletjelo u trenu.

Trebam radnika.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri tra 06, 2016 3:08 am

Jebade po cisterni,,,
i kak se cini uzalud radio reparaciju pumpe,,,

povuko jucer 4 puta bez ikakvih problema i onda sranje, petu nece da se ubijes, ugrijala se pumpa ko sto nikad nije ali nikako navuc do vrha,,,
i kaj s njom na pank,,,
znam da je od kako smo je kupili imala malo riseva ali nije to nesto katastrofalno,,,
podmazuje se uredno,,,
i nista rastavio je na proste faktore i na tokar,,,
pocistili je lijepo i sad je samo treba sastaviti,,,

lego nesto ranije jer nemerem naci silikon onaj crveni da ga stavim umjesto brtvi,,,
reko sjutra cu kupit novi pa sastavljanje,,,
kazem lego ja ranije i do 1 sat se naspavo, pocele cudne misli da se roje i auch
dođem do zakljucka definitivnog da nije bila greska u kucistu, ma nije to moglo toliko zajebavat,,,
letvice super nisu podrte vise od pola mm,,,

zakljucak, jebava mene ventil koji prebacuje ispuh-usis, garant,,,

najradije bi sadotisel sarafat, samo da imam brtvilo, cccc,,,

cini se kako b auch i se mogo u potpisu, na PF, prepoznati,,, xd sram
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri tra 06, 2016 6:21 am

Dobrodošao u društvo bedaka koji i dok spavaju razmišljaju o poslu.
prokletstvo je to kada otvoriš oču u pol noći i mislima ti blijesne - nije spinciran paradajz!!!!!!

A lijepo sam ti rekla - kupi moju cisternu, ali ne, on je već bio kupio nekšnu tamo bog te pitaj kakvu.
A moja je na oko liga, a kak je unutra - hm, tu ju je muž nešt nekad davno premazival, za sada vuče ko bedak uz brijeg, a tko zna, možda bu ko i minivaš Embarassed , ali u svakom slučaju, čim sveki zapre oke ja bum nju unovčila, bih je ja i sad, ali bi onda sveki zaprla oke odmah jer je to njeno blago, a to ne želimo.Em je kaka je taka je ipak volimo, a i moram sačekati da skupim za troškove posljednjeg ispračaja. Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 54107490

Koji mi je vrag da sam tak rano ujutro tak morbidna? lolo

Odoh na sajam - krumpiri, salata, presadnice.......neka tisučica bude pala, predpostavljam, morala sam spustiti cijenu presadnicama na 3 kune, ubi me konkurencija, no, ajd, za paprike je ovo najniže, barem na placu njima cijena ispod tri ne pada, a paradajziči će ići u slijedećim danima još pedeset posto niže kod bedaka, a ja ću se morati onda pobedačiti da se uklopim.
Jbga, vele, s kim si, takav si, prilagodi se - ja se nekad prilagodim, a većinom ne e.bem pet posto, svoja sam čudakinja, ali dok me lupi po đepu, brzo se skuliram. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri tra 06, 2016 1:16 pm

Veli meni moj susjed na sajmu - onaj Đuro sa kojim sam se bila posvađala na rastavu susjedstva, pa se pomirila jer nema smisla....jel...... e moja Sonja a jesi se i nahodala i napričala i naradila.
Bogami, kada se na četiri puta dva nahodaš, onda možeš zamisliti koliko je koraka uljevo - udesno -naprijed - natrag bilo napravljeno. A riječi sam potrošila tolko da bih  sada da mi mora doći gost poželjela nekoga tko bi samo sjedio i gledao bez riječi. I ja isto tako. amen

Odlično odrađeni radni dan. Zadovoljna sam, sa prefiksom pre. cheer

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sri tra 06, 2016 9:54 pm

pitijacro je napisao/la:Veli meni moj susjed na sajmu - onaj Đuro sa kojim sam se bila posvađala
cheer

Onaj "strašni" hi.. hi... lolo lolo lolo lolo lolo

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri tra 06, 2016 10:20 pm

gilan je napisao/la:
pitijacro je napisao/la:Veli meni moj susjed na sajmu - onaj Đuro sa kojim sam se bila posvađala
cheer

Onaj "strašni" hi.. hi... lolo lolo lolo lolo lolo

A je......Đuro jabučar. amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 Empty što nebudemo danas radili

Postaj  Admin čet tra 07, 2016 3:58 am

cupa
slika govori više od pisma

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet tra 07, 2016 5:10 am

Do četiri ujutro???????????? Ajme. scratch
Nije htjela sići?
A jadan......Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 2056314044 .lako bi na posao zakasnio. Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 2056314044

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet tra 07, 2016 5:16 am

A joj.
Sad tek vidim da sam krivo skontala. lupaozid
A jadan......a šta je pitaš, okreni je na bok i navali. Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 10 1201150717

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet tra 07, 2016 6:58 am

niš od toga , spava u trapericama , a da pojačam grijanje?

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 20. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next

[Vrh]

- Similar topics