Šta smo radili i šta budemo radili danas
+4
gilan
Admin
Bobić
pitijacro
8 posters
Stranica 6 / 20.
Stranica 6 / 20. • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas
E, danas sam se naradila ko konjeto.
Presadila sve paprike za flance što je doraslo, paradajze, posijala nove - ljute, slatke feferone, paradajze, sve spozalijala, oba velika plastenika, sve flance - onda mi došla jedna gospođa u posjetu a ja u poslu - posjela sam je na vreću substrata - stavila joj pod guzu svoju jaknicu od trenirke i rekla - možemo pričati. Ja radim, ona priča, ja pričam......kava ništa, nije se imalo vremena.
Presadila sve paprike za flance što je doraslo, paradajze, posijala nove - ljute, slatke feferone, paradajze, sve spozalijala, oba velika plastenika, sve flance - onda mi došla jedna gospođa u posjetu a ja u poslu - posjela sam je na vreću substrata - stavila joj pod guzu svoju jaknicu od trenirke i rekla - možemo pričati. Ja radim, ona priča, ja pričam......kava ništa, nije se imalo vremena.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Bemti sreću - maločas sam u plasteniku pala i razbila još jedne naočale.
Temperatura pada, termogeni su počeli raditi. Malo me živcira što tako rano, mislila sam da neće prije ponoći. Kune gora ko da si ih šibicom zapalio.
Popiknuti sa na sedam centimetata visok kontejner od stiropora i oguliti nos i natući dlan - to mogu samo ja.
Šavovi su ostali čitavi i čisti. Hvala Bogu.
Temperatura pada, termogeni su počeli raditi. Malo me živcira što tako rano, mislila sam da neće prije ponoći. Kune gora ko da si ih šibicom zapalio.
Popiknuti sa na sedam centimetata visok kontejner od stiropora i oguliti nos i natući dlan - to mogu samo ja.
Šavovi su ostali čitavi i čisti. Hvala Bogu.
pitijacro- legionar
Evo mirujem - vidi me, samo mi prsti rade.
I zijevam.
i istežem se, sva sam od mirovanja ukočena. Ko i moji maniri.
I zijevam.
i istežem se, sva sam od mirovanja ukočena. Ko i moji maniri.
pitijacro- legionar
odoh da mi povade konce. kasnim. reko striček doktor - u sedam i petnaest. A u varaždin moram ići. a-uuuuuuuu......pol ure vožnje.
pitijacro- legionar
Mene moj doktor oče imati pod kontrolom.
Evo je rekao, za četiri mjeseca se vidimo obavezno, da provjeri jel bude sve ok. Po potrebi mogu i ranije, bez najave.
Kaj da ti reknem - nemaju ti svi takvu privilegiju.
A sada - Hungarijo, zemljo mrzovolnih i negostoljubivih ljudi, stižem ti!!!!!!!
Evo je rekao, za četiri mjeseca se vidimo obavezno, da provjeri jel bude sve ok. Po potrebi mogu i ranije, bez najave.
Kaj da ti reknem - nemaju ti svi takvu privilegiju.
A sada - Hungarijo, zemljo mrzovolnih i negostoljubivih ljudi, stižem ti!!!!!!!
pitijacro- legionar
Bem ti kišu i snijeg, moram trkom u polje da prihranim žitarice, pa šta im bog da.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Uboica danas postadoh,,,
tri kunica danas odose pasti travu na nebeskim pasnjacima,,,
ono ako niste citali postadoh vlasnikom 12 komada, ujinih,,,
trenutno gajba u izradi a vrse se i pripreme za prelazak u nove prostorije,,,
ono da im se poboljsaju zivotni uvjeti i poveca godisnji reprodukcijski ciklus,,,
poslikam kad bude spremna za funkciju kojoj je namjenjena,,,
tri kunica danas odose pasti travu na nebeskim pasnjacima,,,
ono ako niste citali postadoh vlasnikom 12 komada, ujinih,,,
trenutno gajba u izradi a vrse se i pripreme za prelazak u nove prostorije,,,
ono da im se poboljsaju zivotni uvjeti i poveca godisnji reprodukcijski ciklus,,,
poslikam kad bude spremna za funkciju kojoj je namjenjena,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Pogreška (ili kako bi lingvisti rekli danas - pogrješka - ebo ih da ih ebo, nit je pravopis nit lingvi isti ko kad sam ja u školu išla) zecovi su najzdraviji dok slobodno šeću ovozemaljskim zelenim pašnjacima. provjereno iskušano.
Imala sam ja zecove u gajbama u podkrovlju iznad garaže. Pa su krepavali ko na tekućoj traki. Onda sam ih pustila da po deki slobodno šeću - e, onda ih je od četerdesetak krapalo samo dva. E, onda sam ih pustila dolje, na zemlju, na petnaest puta dvanaest prostor, ograđen, naravno, i po danu i po noći su bili vani, imali su samo malecke nadstrešnice zbog sunca - u godinu dana ama baš nijedan nije krepao.
Bila je fora dok su se kotili - samo vidiš, jurcaju malecki ko male loptice sim - tam......
Imala sam ja zecove u gajbama u podkrovlju iznad garaže. Pa su krepavali ko na tekućoj traki. Onda sam ih pustila da po deki slobodno šeću - e, onda ih je od četerdesetak krapalo samo dva. E, onda sam ih pustila dolje, na zemlju, na petnaest puta dvanaest prostor, ograđen, naravno, i po danu i po noći su bili vani, imali su samo malecke nadstrešnice zbog sunca - u godinu dana ama baš nijedan nije krepao.
Bila je fora dok su se kotili - samo vidiš, jurcaju malecki ko male loptice sim - tam......
pitijacro- legionar
Detaljni plan je razrađen - sada idem u realizaciju.
Sijem rogu, paradajzaricu, u tri pm, opet nisam kupila sjeme poriluka! , paradajz, premještam krastavce na hlađenje (samo odgađam sadnju, tako su hladni dani....),, hladim paprike, muž bude radio rupe za sadnju - spraksiran je, ide mu to fenmenalno....sijem dinje, i koju lubenicu, i još pet kontejnera salate.
Danas dođe čovjek po svoje presadnice koje je idiotkinja odgojila za jedno hvala, bem me blentavu, kada ću se već jednom odučiti biti dežurni bedak - ma neću, vele ljudi, pomogni ako možeš.....
slušam Mišu kovača, odplesali smo "Ja sam dalmatino", i sada odoh.
Sijem rogu, paradajzaricu, u tri pm, opet nisam kupila sjeme poriluka! , paradajz, premještam krastavce na hlađenje (samo odgađam sadnju, tako su hladni dani....),, hladim paprike, muž bude radio rupe za sadnju - spraksiran je, ide mu to fenmenalno....sijem dinje, i koju lubenicu, i još pet kontejnera salate.
Danas dođe čovjek po svoje presadnice koje je idiotkinja odgojila za jedno hvala, bem me blentavu, kada ću se već jednom odučiti biti dežurni bedak - ma neću, vele ljudi, pomogni ako možeš.....
slušam Mišu kovača, odplesali smo "Ja sam dalmatino", i sada odoh.
pitijacro- legionar
U mene ce kako se cini ici lopata za snijeg u ruke,,,
no dobro je to, bolje no da je otislo na +20 pa onda u travnju zapadalo,,,
gledam u dugorocnoj jos jedan val snijega tamo pocetkom mjeseca,,,
cini se da cemo sve obrat ako se dogodi,,,
no dobro je to, bolje no da je otislo na +20 pa onda u travnju zapadalo,,,
gledam u dugorocnoj jos jedan val snijega tamo pocetkom mjeseca,,,
cini se da cemo sve obrat ako se dogodi,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Daj mi ne staj na muku. Već sam deset puta radila izmjene i dopune plana proizvodnje - jednostavno se ne usudim posaditi krastavce i papriku. Oni su jako osjetljivi na temperaturu zemlje, a nikako da se digne u neku normalu. Gledam ovih dana u paradajzu, blokiran je magnezij, trebalo bi ga folijarno svaki treći dan , a materemi ak imam volje to odrađivati, a niti srca muža navesti da ga on šprica svako malo. Da sam barem sigurna da će imati efekta.......
pitijacro- legionar
Kod mene za divno čudo danas nije padalo, al je duvo hladan vjetar, brrrrrrrrrrrrrr.
Ja popodne se sexo,sa ostrugama, čistio tuđu njivu.
Ja popodne se sexo,sa ostrugama, čistio tuđu njivu.
gilan- legionar
A ja uspjela odraditi osamdeset pet posto plana. I to sa samo jednom polsatnoom pauzom - ajd, malo više, ali sm ušla u kuću dok se već počelo mračiti.Nastaviti ću sutra.
pitijacro- legionar
Danas sam imala master plan - ići na vađenje krvi i upisati se za zabadanje iglica u noge.
Nisam. ne da mi se. Umorna sam od puta, a ne da mi se niti ništa raditi. Idem se izvalim na krevet.
Dok sam ja doktorki objasnila sve šta mi je, ona je napisala uputnicu za laboratorij i zatražila da mi naprave -
K - KKS, K - DKS,S - ukupni bilirubin, S - glukoza, S - kreatinin, S - urati, K - HbA1c, S - ureja, S - kalij, S - natrij, S - CRP (LAB1), S - kolesterol, S - HDL - kolesterol,S - LDL -kolesterol, S - trigliceridi, U - kompletna pretraga urina, S - TSH
i sada, od svega ovoga, šta mene najviše muči.....i malo se ježim.
Pa ovo - S - CRP (LAB1)
I samo mi se nekako ne da na vađenje krvi otići.
Nisam. ne da mi se. Umorna sam od puta, a ne da mi se niti ništa raditi. Idem se izvalim na krevet.
Dok sam ja doktorki objasnila sve šta mi je, ona je napisala uputnicu za laboratorij i zatražila da mi naprave -
K - KKS, K - DKS,S - ukupni bilirubin, S - glukoza, S - kreatinin, S - urati, K - HbA1c, S - ureja, S - kalij, S - natrij, S - CRP (LAB1), S - kolesterol, S - HDL - kolesterol,S - LDL -kolesterol, S - trigliceridi, U - kompletna pretraga urina, S - TSH
i sada, od svega ovoga, šta mene najviše muči.....i malo se ježim.
Pa ovo - S - CRP (LAB1)
I samo mi se nekako ne da na vađenje krvi otići.
pitijacro- legionar
Ma da,... to su oni zadnji trzaji, pred odlazak..... nažalost..
sve nas to čeka, ... pa i nas mlađe....
sve nas to čeka, ... pa i nas mlađe....
gilan- legionar
Samo se ti smij - to su tumorski markeri.
Ak vam merjem, bute vi vidli dok vas nebu imal tko zabavljati, blente jedne.Aha.
Ak vam merjem, bute vi vidli dok vas nebu imal tko zabavljati, blente jedne.Aha.
pitijacro- legionar
Kažu: "Jedna se otegla,,,,, druga se protegla,,,, "
gilan- legionar
pitijacro- legionar
Evo, upravo jedem oproštajnu kosanu mast na kruhu.
Navečer ću pojesti oproštajne griote i rižinu čokoadu, isto oproštajnu.
Veli mi nalaz krvi da imam povišeni kolesterol i povišenu glukozu.
Na puno, ali......
Možda mi doktorka progleda kroz prste, a?
Šta se glukoze tiče - a sam govorila ja stalno da sam ja jedna mila slatkica, i nije mi se vjerovalo, jel?
E pa sada imam i pismeni dokaz!
Navečer ću pojesti oproštajne griote i rižinu čokoadu, isto oproštajnu.
Veli mi nalaz krvi da imam povišeni kolesterol i povišenu glukozu.
Na puno, ali......
Možda mi doktorka progleda kroz prste, a?
Šta se glukoze tiče - a sam govorila ja stalno da sam ja jedna mila slatkica, i nije mi se vjerovalo, jel?
E pa sada imam i pismeni dokaz!
pitijacro- legionar
A ništa, gužva kod doktorke, nisam čekala - odoh u plastenike - krastavce sam jučer turila u zemljicu, a sada idem sve paprike premjestiti u veliki plastenik, i sutra - sadnja. Definitivno. Nadam se da ih budem uspjela u jednom danu.
Danas mi sve izgleda laKO, A JUČER SAM DOŠLA SA SAJMa i samo sam hodala naokolo, a ništa napravila.
Danas mi sve izgleda laKO, A JUČER SAM DOŠLA SA SAJMa i samo sam hodala naokolo, a ništa napravila.
pitijacro- legionar
Danas je veliki dan - sadi se konačno paprika!!! (ako nađemo pikača, to je jedno čudo, ko da je u zemlju propao, ovaj mali, rupičar je na oku, ali on je za papriku preveliki)
pitijacro- legionar
5 prekovremenih , bilo je i previše za danas , prokleti kapitalizam
Au Admin, pet prekovremenih, a si se naradio jadan.
Ali ništa zato, bude bila velka plača.
Oš se udati zame?
I opet se jučer prolongirala sadnja za danas, bilo je prehladno u plasteniku. i danas će se čekati na zavirivanje sunca - ja ne znam više šta drugo nego čekati, već deset dana samo odgađam i mjerkam vrijeme.
Nervozna sam i nestrpljiva.
Ali ništa zato, bude bila velka plača.
Oš se udati zame?
I opet se jučer prolongirala sadnja za danas, bilo je prehladno u plasteniku. i danas će se čekati na zavirivanje sunca - ja ne znam više šta drugo nego čekati, već deset dana samo odgađam i mjerkam vrijeme.
Nervozna sam i nestrpljiva.
pitijacro- legionar
A evo sam upravo poslala muža u grad na poštu,nša seoska subotom ne radi, opet šaljemm trima forumašima sa PF kuverte sa kikirikijem i sjemenom lubenica - a mi veli muž da sam blesava, napravim si trošak i brigu, mogli smo si za te novce naručiti pice ili i sa onim prošlotjednim otići na večeru.
A mogli smo, jebaj ga..... a iovak smo debeli ko praščeki.............
A mogli smo, jebaj ga..... a iovak smo debeli ko praščeki.............
pitijacro- legionar
Stranica 6 / 20. • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Similar topics
» Kaj se sluša(lo) danas...
» danas slušam vjesti
» Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..
» danas slušam vjesti
» Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..
Stranica 6 / 20.