još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta smo radili i šta budemo radili danas

+4
gilan
Admin
Bobić
pitijacro
8 posters

Stranica 13 / 20. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 13 Empty Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas

Postaj  pitijacro sub tra 16, 2016 9:11 pm

susjedi se mora, a doma kako - tako.....

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 13 Empty Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas

Postaj  Bobić sub tra 16, 2016 9:58 pm

Ni bas nekaj susjeda, nit je za gled nit za jeb,,,
ja udovoljavam samo radi mira i zato kaj ja nis svadljiv covjek,,,
al' to ne znaci da nebi mogel postati,,,

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 13 1226846223
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned tra 17, 2016 6:25 pm

idem narezati salatu za plac, potovariti flance, spozalijati.
nerviraju me obaveze, ne veseli me niti tisučica koju ću sutra zaraditi.
Imam para, nemam volje da ih trošim.
bem ti život.
Bemti, bemmti, bemti.....umorna sam. i zle volje. amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić ned tra 17, 2016 6:35 pm

Daj ih djeci ona ce ih znatiiskoristiti kad vec ti neznas,,, beljo
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar ned tra 17, 2016 7:23 pm

Zakaj je taj život tak okrutan i nepravedan lupaozid

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned tra 17, 2016 9:28 pm

Bobić je napisao/la:Daj ih djeci ona ce ih znatiiskoristiti kad vec ti neznas,,, beljo

O, znam ja, ali sam nekak inertna. lupaozid

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon tra 18, 2016 6:35 am

Nabrala jednu zdjelicu quatro sladoleda puževa u plasteniku!
Sada ih kupam u kanti sa vodom - koji ispliva slobodan je, koji se utope - a jbga, život je okrutan.
A i moglo se učiti plivati, ne samo puziti. Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 13 54107490

PS:
ak primjetim da budu počeli plaziti, odnesem ih tamo iza vrta u šumarak. scratch

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan pon tra 18, 2016 8:54 am

Ubico!!!! amen amen

gilan
legionar

Broj postova : 782

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon tra 18, 2016 3:10 pm

Plazili su.
Nisam ih odnjela, sve sam ih utamanila.
Danas me se nek svi paze. amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić pon tra 18, 2016 9:14 pm

Danas evo mjernik bio na onoj mojoj zemlj,,,

sram
tek sad u takvim iznimnim situacijama vidis ko je kakav covijek,,,
zapravo ko je covijek a ko govno,,,
tako onaj bogatun do mene odoro "od mog" u jednom dijelu oko 5 metara u sirinu i na nekih 70 metara dosao na nulu,,,

danas sam doznao da su svi moji susjedi međusobno posvađani i da nitko s nikim ne divani,,, auch
sad mi je tek jasno zasto nitko od njih nikad nije prisao dok bi mi nesto radili na toj zemlji,,, sram

uglavnom samnom su za sad svi dobro i drze da sve radim posteno, a i radim,,,
tuđe ne zelim a svoje nedam,,,
danas smo doznali i da svi oni hrastovi i nisu bas samo moji vec su na međi,,,
jedan djelim sa jednim i taj ce ostati na zivotu a drugog dijelim na 4 dijela i nezna se hoce li pasti ili ostati,,,

bivsi vlasnik ostao Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 13 4111394947 izmjerom, mislio da je nekad vise toga bilo njegovo,,,

Ja sam uglavnom zadovoljan, sad znam gdje su moje međe i sad ce se dalje pregovarati,,,
sa jednim od vlasnika je vec dogovorena korekcija međe jos samo da to odradimo i da to stavimo na papir i ovjerimo kod biljeznika,,,
a tako ce vjerujem biti i sa ostalima,,,
nadam se da nem ostal razocaran,,,

sve u svemu zanimljiv dan,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 13 1226846223
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon tra 18, 2016 9:26 pm

Svašta bih rekla, ali nemam snage.
Idem se okupati.
Volem dobre susjede, dobre susjede treba znati održati dobrima.
Ja sam svoje izgubila i zbog toga mi je veoma žao.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto tra 19, 2016 8:52 pm

Potovareno.
Da prodam sve što smo potrpali u kombi i kedi, bila bih todorička. lolo

Ma nek bude samo kao prošla srijeda, budem prezadovoljna.
Jedva čekam petnaesti peti pa da ovo ludilo sa flancima stane.
Ti ljudi su pobenavili - sadili bi i po snijegu, pa kuda pobogu tako rano, još je zemlja hladna.
Pitalo me danas, njih nekoliko - jel nije to prerano. Je, velim ja, ali eto, ja prodajem jer se traži. Ako vam neću ja prodati, prodati će vam netko drugi. A znam da od tog neće biti ništa ako nema zaštite, pogotovo krastavci i paprike.

Tako je to....

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan uto tra 19, 2016 9:06 pm

Bio na Internoj klinici, popodne,
Što nevolim to tumaranje po bolnicama,

Poslije me kiša stavila u ležeći položaj Sleep

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto tra 19, 2016 9:20 pm

A šta te bolilo i zašto?

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan uto tra 19, 2016 10:01 pm

Ma ne ja,
Posjeta, punac imo zajebanciju s hecom.

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri tra 20, 2016 7:27 am

Napokon, sa jucerasnjim danom smradovoz gotov,,,
danas vec krecemo u nove pobjede,,,
dans ce se pokusati malo orati pa malo frezati i tak,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri tra 20, 2016 1:18 pm

A ja ću probati koji čas odspavati.

Inače, nisam rekla, od kapučina na placu sam se oprostila.
Bilo to solidno, šalica za šest kuna, nije ko doma dobar, iz automata, ali ajd, ok.
E, sada su nešt promijenili - sada je nekakav drugačiji, nije da nije dobar,isto je šest kuna, ali....sada je to pola šalice, i centimetar i pol pjene iznad, i nije vruć nego mlak. I ja se požalila, isto ko što sam se jesenas požalila kada se sa pune šalice prešlo na trifrtalj, pa su popravili, a sada vele - je, to je tak.
Pa ako je to tak, a tamo preko, u takvom istom automatu to nije tak - onda ste vi izgubili kupca koji mjesečno kod vas sa klipičima i ostalim nečim sličnim ostavlja četristo kuna.

Eh, baš sam zločesta, ali principi su principi - oču normativ, i to vrući normativ.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri tra 20, 2016 8:25 pm

A šta sam - ih, da se pohvalim, počela sam paprike pincirati - ebeni posao, ali uživam u njemu - sjedim na stolčeku, radim i razmišljam....koje ideje ja imam, da se ne poznajem dobro, mislila bih da sam ludi bedak. lolo Smislila sam kako ću u dvorištu posaditi lubenice i dinje. Na asfaltu. lolo

Spremmila sam sve kontejnere sa presadnicama natrag u plastenik, vele ujutro mraz.

Sutra sam doma, šaljem muža na plac, imam posla ne smijem se sjetiti čega sve, ali sm ko špricer - dvanaest stupnjeva hladna. lolo I dvanaest gradi bedasta. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet tra 22, 2016 11:30 am

Šta.......
evo sam jutros prvo obukla trenirku.Ovu od jučer radnu. I uzmem ja mob, oču ga staviti u đep pa da odem u plastenike, turam, a ono ništa. Pipam, napipam, a đep izvrnut cijeli prem van. Poravnam ga na mjesto, mobitel turim, a onda, kad sam zaključala kuću i krenula niz stepenice, po običaju oču turiti i ruke u đepove. Jedna ide, ova di je mob, druga ne ide. I taj je bio izvrnut. Poravnam i njega, turim ruke, idem, i razmišljam - tko mi je i kog vraga netko prekopavao đepove i šta je unutra tražio kad nikada u radnome inako ničega nema. I bi to enigma za mene - i tko i zašto, sve do maločas. Pogledala ja niz sebe, prema dolje, i vidim štepani rubovi trenirke. I sva je plava, nema bijelih bočnih crta.

A jesam sva naopaka, i trenirku sam naopako obukla - dobro da nije tko došao kupiti flance.lupaozid

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet tra 22, 2016 1:52 pm

Mora da je ta trenirka zadnji put u žurbi skinuta

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet tra 22, 2016 2:12 pm

I je, ali ne zbog brzinskog seksa (u ovim godinama to bez opsežnih predradnji nejde lolo ) nego zbog kupanja sinoć. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sub tra 23, 2016 7:08 am

Odoh vgorice na nocenje,,,

malo ce se frezati, malo kotlovina i ponfri vrtit, i tak,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 13 54107490

driver

bajbaj
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sub tra 23, 2016 9:07 am

Bem ti mene, al sam se naloko, jučer, a kako i nebi, bila betonaža, a kad je betonaža, tu je i janjac, na motkicu,
a gdje je janjac, tu je i pivendara, i.....

Malo zuji, idem drljanje pa da sijem neke djeteline,,, cheer

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub tra 23, 2016 9:20 am

gilan je napisao/la:Bem ti mene, al sam se naloko, jučer, a kako i nebi, bila betonaža, a kad je betonaža, tu je i janjac, na motkicu,
a gdje je janjac, tu je i pivendara, i.....

Malo zuji,  idem drljanje pa da sijem neke djeteline,,, cheer
Rekoh ja tebi lolo

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sub tra 23, 2016 9:24 am

Muhać, sinek je pokušo, pa nije išlo,,, nije do pivceta. amen

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub tra 23, 2016 8:58 pm

Ugostilli goste.
otišli gosti ovaj čas - a jesmo se napričali i nasmijali...... cheer

E, sada će se netko najesti kosane masti..... mig

A ja griota i purice.... a Nina konzerve....... glad

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 13 / 20. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

[Vrh]

- Similar topics