još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta smo radili i šta budemo radili danas

+4
gilan
Admin
Bobić
pitijacro
8 posters

Stranica 16 / 20. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 16 Empty Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas

Postaj  pitijacro sri svi 11, 2016 1:45 pm

Embarassed Embarassed Embarassed

kriva sam. Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 16 54107490

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 16 Empty Re: Šta smo radili i šta budemo radili danas

Postaj  Bobić čet svi 12, 2016 7:55 am

Cini se da ce i danas biti kisni dan, jos dok ne pada odoh zaraditi za koju koricu kruha,,,
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet svi 12, 2016 8:22 am

Meni bu danas muž zaradil za kolač. ljuti
Toplo se nadam - kada sam već kod topline, idem si uključim termostat. Shocked

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan pet svi 13, 2016 9:28 pm

Sutra pičim na sajam u Novi Sad,,,,
Trebal kome šta da donesem????.... Shockeddh

Usput,, u planu sam da kupim, pored nekih sitnica,,, i prednje gume 6,50-16..
sad ovi znalci,, šta nesmijem da kupim,, mislim marku, kl

gilan
legionar

Broj postova : 782

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon svi 16, 2016 5:50 am

Ja sam bila na sajmu u Nvom Sadu pred jedno pet - šest goduina, ali sam ga jako malo vigjela,. Bili su došli priatelji iz Beograda pa smo amo desetak minuta proletjeli kroz dio sa cvijećermm, a onda izašli na ručak, pa se zadržali u razgovoru, a onda na jedan salaš otišli, predivan restoran usred polja na večeru, cigani su svirali, ambijent je bio nezaboravn - stolovi vani ispod drveća, šumarak, stazice........pjesme po naruđbi......

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan pon svi 16, 2016 9:04 am

Drugi put kad odeš, obiđi Petrovaradinsku tvrđavu, gdje se nalazi muzej, a ispod su hodnici, i Rimski bunar, dubok kažu preko 60metara, hodnici su pouski, neznam hoćeš li moći proći lolo lolo

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon svi 16, 2016 9:30 am

Ubit ću te bosansko čangrizavo stvorenjce. kiss lolo lolo lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić pon svi 16, 2016 1:39 pm

Ako Bog da ja bi mogo tamo sljedece godine,,,
ne vuce me toliko sajam koliko drustvo u okolici,,,
Svakako imam namjeru obici i Petrovaradin a i cijelu okolicu,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 16 54107490
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon svi 16, 2016 8:42 pm

Jaj jaj jaj.......uzela bih tjedan dana odmora.
Treba mi mir i sunčani dani.

Htjela sam reći da mi je ostala Vojvodina u sjećanju kao jedno otužno mjesto zastalo u vremenu. Kada smo se bili vozili pred nekoliko godina. O d Odžaka do malo prije Novoga Sada to je sve bilo derutno i jadno, sva sela, gradiči kroz koje smo prolazili. tužno je to bilo za gledati - koja razlika od Vojvodine koje se sjećam od prije 1990........

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan pon svi 16, 2016 9:38 pm

Bobić je napisao/la:Ako Bog da ja bi mogo tamo sljedece godine,,,
ne vuce me toliko sajam koliko drustvo u okolici,,,
Svakako imam namjeru obici i Petrovaradin a i cijelu okolicu,,, Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 16 54107490

Bobić, taman da te častim onom pivom,, što sam dužan lasko

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan pon svi 16, 2016 9:40 pm

pitijacro je napisao/la:Jaj jaj jaj.......uzela bih tjedan dana odmora.
Treba mi mir i sunčani dani.

Htjela sam reći da mi je ostala Vojvodina u sjećanju kao jedno otužno mjesto zastalo u vremenu. Kada smo se bili vozili pred nekoliko godina. O d Odžaka do malo prije Novoga Sada to je sve bilo derutno i jadno, sva sela, gradiči kroz koje smo prolazili. tužno je to bilo za gledati - koja razlika od Vojvodine koje se sjećam od prije 1990........

Onda je bolje što po Bosni nisi hodila,,,
koje bi to bilo razočarenje.. ceka

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto svi 17, 2016 9:40 am

Pa nije valjda toliko loše.

Znaš, ja zapravo volim vidjeti one krajeve u kojima se život odvija po načelima odprije pedesetak godina, ali ne zbog nemogućnosti izbora zbog financijskih prilika, nego zbog vlastitog odabira.
ima li ičega ljepšega ljeti leći ispod stabla u travu na livadi, pa još ako se oko tebe vrzma, pase par kravica, pa prošečeš, nađeš neku gljivu, ubereš livadno cvijeće.....bez strke, gungule.....volim se sjećati te nekadašnje idile, pogotovo večernjih skupljanja susjeda na klupama ispred kuće, razgovora o svakakvim temama, one razdraganosti, prisnosti sa ljudima iz okoline.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto svi 17, 2016 10:53 pm

Ja eto danas napokon smogo snage da pogledam onaj cemer i jad koji je u nasadu ostao nakon mraza,,,
postavim slike da vidite o cemu se radi,,,

Pretpostavljao sam i po svemu ovo je trebala biti godina za pamcenje, i bit ce cini se ali ne po dobru,,,

mozda se bude nakupilo toliko da bude za kolace da ne moram i ja u trgovacke lance po kilo ljesnjaka,,, sram
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan uto svi 17, 2016 11:11 pm

E zbog toga su pametni izmislili, da se roba od lane, prodaje tek za dvije godine, neznaš na čem si dok neubereš plodove ovog ljeta.
Ameri to rade već duže.
Ljeljkova Bobić, ima svaki TC, e sad pošto ćeš ti ih platit ???

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri svi 18, 2016 4:17 am

a tek cjene ove godine kava

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri svi 18, 2016 8:07 am

E jbg zato se vocnjaci i podizu na povisenim terenima gdje ih mraz ne zahvaca,,,
'bem joj mater i podravini kad je ravna a Bilogoru svu sumarija otkupila,,,

Odoh danas poatomozirati to sto je ostalo, baciti tisucu kuna kao ulog za narednu godinu,,,
Bar ce on ici (nadam se) kak treba, servisiran je,,,

Bolje da sam od njega paraglajding napravil, vise bi zasluzil nego od vocarstva,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri svi 18, 2016 8:44 pm

Eno poatomizirah danas i otresoh doooobar dio suhih plodova,,,
jbmti to skoro ko da je listopad bio a u grlu stiska,,,

Ovih dana me ide 'nako posteno,,,

i kunici (mali, dvomjesecni) poceli krepavat, danas samo sto nije otegla papke i jedna prvorotkinja kojoj su malci 30-tak dana,,,
ono kad ide ide,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sri svi 18, 2016 10:37 pm

Ti vraga,, tjerate neki maler,
ma zna to kad krene.

Ja bauštelam,,. imo sam i danas prvi pad, sa skele,,
bez povreda,, prati me sretna zvijezda.... Shocked

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet svi 19, 2016 4:40 pm

Bobić je napisao/la:Eno poatomizirah danas i otresoh doooobar dio suhih plodova,,,
jbmti to skoro ko da je listopad bio a u grlu stiska,,,

Ovih dana me ide 'nako posteno,,,

i kunici (mali, dvomjesecni) poceli krepavat, danas samo sto nije otegla papke i jedna prvorotkinja kojoj su malci 30-tak dana,,,
ono kad ide ide,,,

cijeli mi se dan vrzma na rubu pameti i nikako da se sjetim - evo mi blijesnulo - to je najvjerojatnije kokcidioza.
Moraš do veterinara, ja se više ne sjećam kako se liječi i čime, ali jako je opasna. Ma mislim da je, sjećam se smo da su meni krepavali i dva sam nosilana pretragee, male, razrezao ih je, nešto sa probavom, sve je bilo nekako fručkavo zeleno.
Meni su presttali krepavati kada su slobodno hodali.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet svi 19, 2016 9:01 pm

Ma znam da se radi o kokcidiozi i podzimam sve radnje da se oa sprijeci,,,
ali kako se cini nema tu puno pomoci, nema lijeka koji bi djelovao 100% a ono sto se oporavi kazu da zauvijek ostaje krzljavo,,,

Sve mi se vise cini da ima nesto u onoj narodnoj da se oni nesmiju poklanjati, uzmi kunu ali nedaj zabadave jer tad srece s njim nema,,,
a ja budala dijelio i sakom i kapom,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan pet svi 27, 2016 10:15 pm

Ja danas balirku kreno da pripremim,
bem mu sunac, opizdio sam se po desnom kažiprstu,, sve sam zvijezde vidio,, al boli..
nokat pocrnio, a prst oteko,,, evomiti,,
kad žena će,, kud nije srednji,,,, prst. nešto nešto

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet svi 27, 2016 10:21 pm

a jadan....... Šta smo radili  i šta budemo radili danas - Page 16 2056314044

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub svi 28, 2016 10:16 am

Koja sam brzica.....malo paprika povezala, dvadesetak kila nabrala i deset kila krastavaca i otpeljala na plac, mužu usfalilo, vratila se i sada se gledam - obukla sam lijepu čistu haljinu i ne skida mi je se i ne oblači onu od jutros prljavu, a ovu mi se ne prlja poslom.

I šta sad da radim? scratch scratch scratch

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sub svi 28, 2016 4:14 pm

Tu skini, da je neuprljaš,
a nemoj ni onu obući, prljava je. lolo lolo

sam balirku sklopio , isprljo se ko krmak,
sve to po suncu, tolko sam se znojio, lakši sam koju kilu.
Trebo bi je probat, mrsko mi, sutra ću...

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub svi 28, 2016 4:31 pm

sutra je nedjelja, neću raditi ama baš ništa osim pobrati male krastavce.
Spustili smo im danas cijenu na petnaest kuna, puštam ih da dobrano prerastu, sad, dok se može uzeti neka para od njih.
Kasnije ćemo opet po zakonu potražnje, a i prodaje.....

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon svi 30, 2016 2:14 pm

Ajme.........veli meni jutros muž, danas se bude dobio certifikat, to predstavnik tržnice i županije dođu kući na uvid vrste i obima proizvodnje i na temelju toga dobivamo svake godine novi koji svaki dan izvjesimo kupcima pod nos da se zabavljaju čitajuči ispred klupe. I došao direktor malo prije deset do mene, veli, odi, vrijeme je - a imamo mi tamo onda i kolača i pića, bile i pice danas - na dodjelu. Skupilo se nas dvadesetak, a dožupan Perhoč nam je certifikate udjeljivao - direktor prozove, dožupan pruži ruku i udjeli. I gledam ja - ide to svojim tokom - ime i prezime, pružena ruka, izvolite, hvala i gotovo. I tako prođe njh petnaestak i ja došla na red - isto tako - ruka, izvolite, hvala, ja odstupim dva, tri koraka i velim - a kaj, puse se ne dijele? A pogleda me Perhoč, zbunjeno, onda se snašo, veli, pa može, evo - i dođe i izmjenimo dvije cmokalice zvučne......a vele mi ove moje banditkinje kasnije, a ti si dobila a mi? A velim im ja - a što niste tražile retroaktivno? Nesnalažlijve su........a jesmo se smijale do odlaska doma poslije.......

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 16 / 20. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

[Vrh]

- Similar topics