Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
+15
Imbra
TVfreak
pitijacro
babyblue
Zabadalo
prkanjac
powershift
date08
2 UglliDriver
mario
ilegalac
ARNO
muhanicar
jeffy
Admin
19 posters
Stranica 13 / 15.
Stranica 13 / 15. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
pitijacro je napisao/la:Uživa mala uživa kako joj se cice tresu,a,bude joj prisjelo.Tak su se i meni tresle dok sam s traktorom po poljskim putevima jurcala pa se objesile ko kruške.
Admin,u rusiji se legalno mogu kupiti antibiotici bez recepta - kod nas ne mogu,ali se mogu ilegalno.Pa kupi dušice ilegalno jednu vakvu,kupi,nečekaj da ti zdravlje strada.Iako bu ti istinabog ako kupiš pa ti žena sazna stradalo nešt drugo.
ja sam čuo da one najviše stradaju u dogy style pozi, dok naprimjer u misionarskoj pozi uživaju ko puding
da ipak nije traktor zato kriv
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Ajd ti to prevedi na Tantru - budem lakše skopčala.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Hajd da mi ne umrete prerano.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Recite hvala Piti....
Recite hvala Piti....
pitijacro- legionar
Ovu sa slike broj 1 poznam iz viđenja
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
A-uuuuuu muhić,pa ti onda dobro kotiraš dečec ako takve mace viđaš.
pitijacro- legionar
Ja na to nebi ni bicikl naslonil .....
muhanicar- legionar
E tu si potpuno u pravu - kolko je ima bicikl bi je srušil.Za bicikl nasloniti treba jedna ko što sam ja.Na mene bi i motor mogel nasloniti - ma kaj motor - tenk.
Ma daj nezaebaj - mala je slatkica - ima i više nego treba.S vanjske strane - unutarnju treba otkriti.
Ma daj nezaebaj - mala je slatkica - ima i više nego treba.S vanjske strane - unutarnju treba otkriti.
pitijacro- legionar
- Admin.
Drž se kućnog linka da ti se ne dogodi da se vratiš s posla a brava na ulaznim vratima bude promjenjena.
Drž se kućnog linka da ti se ne dogodi da se vratiš s posla a brava na ulaznim vratima bude promjenjena.
pitijacro- legionar
ja šerafcigare nikad ne držim u kuči ..ako ode kod susjeda po šerafcigar moglo bi se njoj dogoditi da ključ više ne paše
Ma daj nebudali dečko,kako bi ti moglo takvog šta na pamet pasti - nemožete vi muški biti bez žene - netko mora o vama brinuti,voditi računa jeste siti,jel vas treba pokriti dekicom dok na kauču zaspite da se ne prehladite,nazvati kad vas dugo nema kući da se zna jel vas netreba slučajno u kojoj bolnici tražiti,puhati vam i poljubiti prstič kad ga umjesto čavlja odalamite čekičem.......Admin - žena vama jednostavno treba.A najbolja je ona koju imaš.Druga je uvijek bolja od nje tako dugo do je ne dobiješ.Onda vidiš da si dobio samo bolju ambalažu.A ambalaža redovito završava u smeću.....dušice.
Ajd da te odalamim za preventivu - - daj prstič vamo -
Ajd da te odalamim za preventivu - - daj prstič vamo -
pitijacro- legionar
Admin, meni se cini da je pitica tebe zamjenila sa svojom ninom,,,,
samo neznam ima li to veze sa gledanjem u, je to sto u temi stoji,,,
mene to sram i napisati pa samo smajleka stavim,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
samo neznam ima li to veze sa gledanjem u, je to sto u temi stoji,,,
mene to sram i napisati pa samo smajleka stavim,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ma daj Bobić - kakvi su to sad ispadi ljubomore.Pa ja i tebe volim [You must be registered and logged in to see this image.]- istinabog ne tolko kolko Admina,Muhiča,Zokija,Ilegalca and Compani ali to ne znači da ih nemožeš i preteči.Čim mi daš više šanse da te pošteno par puta klepnem po prstičima postal budeš mi draži. Malo ti ja vučem na sado - znaš -
pitijacro- legionar
tebi ova plastika haman postaje komplekspitijacro je napisao/la:Hajd da mi ne umrete prerano.
Recite hvala Piti....
TVfreak- Broj postova : 235
Loš si ti psiholog - kako ne shvaćaš da je u ljudskoj prirodi željeti uvijek ono što nememo.
Eto,zašto ne želim imati male cice,biti mala, debela,ružna,bedasta i stara?Zato što to sve jesam.
Frikič - ja ti se jako dobro osjećam u svojoj koži i nemogu me na koljena baciti niti misice - ali to ne znači da nemogu i neznam primjetiti nešto što je oku ugodno i iskreno reći da je to lijepo.Druga je stvar koliko nekom znači ono što oko vidi a koliko mu je važno ono što treba u čovjeku naći i biti mu mjerilo po kojem će ga cijeniti i u krajnjem slučaju voljeti.
Osobno mi nikada nije bio važan nečiji vanjski izgled,niti za biranje prijatelja niti za nešto dublje.Ljudi kojima je to najvažnije čak nemogu biti niti moji prijatelji jer sa takvima se nemogu naći u istom filmu.Za mene je izgled samo ambalaža - a kao što rekoh jučer - ambalaža redovito završava u smeću.Prije ili kasnije.Najčešće ona obična,neugledna krije najukusnije griotice. mig
Eto,zašto ne želim imati male cice,biti mala, debela,ružna,bedasta i stara?Zato što to sve jesam.
Frikič - ja ti se jako dobro osjećam u svojoj koži i nemogu me na koljena baciti niti misice - ali to ne znači da nemogu i neznam primjetiti nešto što je oku ugodno i iskreno reći da je to lijepo.Druga je stvar koliko nekom znači ono što oko vidi a koliko mu je važno ono što treba u čovjeku naći i biti mu mjerilo po kojem će ga cijeniti i u krajnjem slučaju voljeti.
Osobno mi nikada nije bio važan nečiji vanjski izgled,niti za biranje prijatelja niti za nešto dublje.Ljudi kojima je to najvažnije čak nemogu biti niti moji prijatelji jer sa takvima se nemogu naći u istom filmu.Za mene je izgled samo ambalaža - a kao što rekoh jučer - ambalaža redovito završava u smeću.Prije ili kasnije.Najčešće ona obična,neugledna krije najukusnije griotice. mig
pitijacro- legionar
muhanicar- legionar
Au muhač pa tebe šestica pere.Dobar si,ajd pa je bar prirodno.A naturu uvijek vrijedi pogledati.
pitijacro- legionar
mtd001- Broj postova : 177
Bobić- legionar
pitijacro- legionar
ajoooj - pa ti nisi normalan.Prikoči malo braco.Oš se tuči?- Evo -
pitijacro- legionar
Muhič upomoć - prebio me ko žutu macu.[You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
Stranica 13 / 15. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Gledanje u seksipilne muškarce 10 minuta dnevno........uh....
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Obični automobili koji čine život Ljepšim
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Obični automobili koji čine život Ljepšim
Stranica 13 / 15.