Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
Za početak,dobrodošlica svima tko pogleda album, ...,
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zadnja promjena: pingy321; čet srp 31, 2014 1:31 am; ukupno mijenjano 1 put.
pingy321- Broj postova : 165
Re: Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
Moj zaštitni lik..posvuda!
...
...omiljena slika..
...
...
Nastavak sljedi ,
...
...omiljena slika..
...
...
Nastavak sljedi ,
[You must be registered and logged in to see this link.] ,nikome ne falim i ...
...
...
...
[You must be registered and logged in to see this image.] ..moja ljubimica od skoro 20 godina [You must be registered and logged in to see this link.]
...
...
...
[You must be registered and logged in to see this image.] ..moja ljubimica od skoro 20 godina [You must be registered and logged in to see this link.]
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Da baš grdo kajne,vidi se da su godišnji odmori,manikerka na odmoru 2 tjednamuhanicar je napisao/la:pingy321 je napisao/la:
...
Jezuš i Marija, koja kopita
...
...
..
...
..
Pa dobro kaj je s Vama ljudi, zivotinje u kuci,,,
Ja to ne razmem,,,
Ja to ne razmem,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Bobić je napisao/la:Pa dobro kaj je s Vama ljudi, zivotinje u kuci,,,
Ja to ne razmem,,,
Pihhh,...i ne moraš!
Ima puno ljudi koji su manje zavrjedeli biti u kući ..koja je razlika daj mi molim te objasni..:
..
...
...
????
Ja ipak radije vidim ovo..od onoga gore
...:
[You must be registered and logged in to see this image.]...
Vjeruj bolje su tiho,manje smrde i prde i uopće se ne znoje i ne zaudaraju niti po nikotinu,ni pivi ni češnjaku!!!
I kaj buš sad rekel.. ..., ...,
[You must be registered and logged in to see this link.]
.
..
...
.
..
...
pingy321 je napisao/la:
I kaj buš sad rekel..
A nikaj, ko da bi vrijedilo da ja ista recem,,,
Bobić- legionar
I ja se danas u kotec selim, jebi ti to. To je život
muhanicar- legionar
misliš da buš dobil tri put na dan jest a niš delat? ..nebo išlomuhanicar je napisao/la:I ja se danas u kotec selim, jebi ti to. To je život
i bolje tako jer bu sam jako agresivna kaj se živine tiče!Sve sem komaraca i muha, sa njima se nikak ne kužim,nisu mi nikad sjeli i vodimo konstantni rat sunašce im krilato opako ,zato imam pun dvor ovih kljunova i pomaže.Bobić je napisao/la:pingy321 je napisao/la:
I kaj buš sad rekel..
A nikaj, ko da bi vrijedilo da ja ista recem,,,
Admin je napisao/la:misliš da buš dobil tri put na dan jest a niš delat? ..nebo išlomuhanicar je napisao/la:I ja se danas u kotec selim, jebi ti to. To je život
Heheheee ..,meni muž prije par let rekel da mi bu tv i računalo u štalu odnesel ,veli više sam sa njima nego z njim,a sada razmišlja o nadzornim kamerama i dok ih ne nabavi kupil mi pametni phone da morem na licu mjesta na net ili slikati jer volem slikati živine,prirodu..,a on me dozvati more,zazvoni mi i ja doletim,obično do štednjaka i kuhače, ili ovako.. ,
..
Svaka životinja ima svoju namjenu,barem kod mene,nije neopravdano na hranjenju..al o tome na temi gde se predstavljam,kad ulovim vreme za pisati
I dvaput na dan da mi neko da bilo bi bolje, ako me Pigiji nebi izbacili ...Admin je napisao/la:misliš da buš dobil tri put na dan jest a niš delat? ..nebo išlomuhanicar je napisao/la:I ja se danas u kotec selim, jebi ti to. To je život
muhanicar- legionar
Imam ti ja strašnu aplikaciju za to.pingy321 je napisao/la:dok ih ne nabavi kupil mi pametni phone da morem na licu mjesta na net ili slikati jer volem slikati živine,prirodu..,
Prije je slika na netu nego kaj ju slikaš
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Imam ti ja strašnu aplikaciju za to.pingy321 je napisao/la:dok ih ne nabavi kupil mi pametni phone da morem na licu mjesta na net ili slikati jer volem slikati živine,prirodu..,
Prije je slika na netu nego kaj ju slikaš
? ? ? !
Zezaš dapače ,ono..malo na suho..?
Nisam ti ja neki znalac i tehnika te pameti me ponekad izluđuje,nemam ponekad strpljenja savladati teoriju
Porcijunkulovo 2014,Čakovec
..
...
...
...
..
...
...
...
..pebacujem ovamo,ovo bi trebalo biti kao moja tema..pa ajde nek bude..
...
Ko što rekoh,ovaj maleni vragec me je našetal ko budalu danas.. al čopila sam ga ja kod susjede i strpala u kavez gde bu bit, ,njegova Kata je izgleda snela jaja i sjedi negde,nemogu je naći,pa koliko je velika i smeđa nije ni čudo da je ne nađem..i gospon u nedostatku ženskog društva skužil da druga susjeda ima free koke,pjetao je skončal vu juhi..i tak ti se je Đura doslovno preselil k njima,3 dana se je uvečer vračal doma,a onda je odlućil na selidbu
E neš ti vrag mali..nisam ja prešla 140km i nekaj keša bacila u vjetar zato da bi se ženil kada i kako i gdje ti hočeš!
Kupila sam mu danas 3 "znucane" koke samo zato da se ne švaleriše po selu,al spizdil on prije nego li ih je upoznal ,e sad je u kavezu sa njima,e da te vidim švalerćino,aha...hmmmm
Naravno da sam ja smetnula s uma jednu krutu ćinjenicu u vezi tih koka..,one neznaju da postoje i "muške koke",haaa ,sve [You must be registered and logged in to see this link.] , [You must be registered and logged in to see this link.] , [You must be registered and logged in to see this link.] su ga u čudu gledale kad sam ga spustila u kavez ,a on navalil odmah ko mutav i bome su ga i skljucale u trenu..nadam se samo da će preživjeti noć
...
To je taj Vrag Đura!Đura švaler...
...
...
Evo ga tu sa Katom i Jacom koja ga neće,premali joj je
...
..baš me zanima kakav bu ujutru,bu ostal bez perija,budu ga 3 [You must be registered and logged in to see this link.] očerupale i ostavile na životu,ako ga samo očerupaju biće im barem sličniji..,živo bili pa vidjeli
...
Ko što rekoh,ovaj maleni vragec me je našetal ko budalu danas.. al čopila sam ga ja kod susjede i strpala u kavez gde bu bit, ,njegova Kata je izgleda snela jaja i sjedi negde,nemogu je naći,pa koliko je velika i smeđa nije ni čudo da je ne nađem..i gospon u nedostatku ženskog društva skužil da druga susjeda ima free koke,pjetao je skončal vu juhi..i tak ti se je Đura doslovno preselil k njima,3 dana se je uvečer vračal doma,a onda je odlućil na selidbu
E neš ti vrag mali..nisam ja prešla 140km i nekaj keša bacila u vjetar zato da bi se ženil kada i kako i gdje ti hočeš!
Kupila sam mu danas 3 "znucane" koke samo zato da se ne švaleriše po selu,al spizdil on prije nego li ih je upoznal ,e sad je u kavezu sa njima,e da te vidim švalerćino,aha...hmmmm
Naravno da sam ja smetnula s uma jednu krutu ćinjenicu u vezi tih koka..,one neznaju da postoje i "muške koke",haaa ,sve [You must be registered and logged in to see this link.] , [You must be registered and logged in to see this link.] , [You must be registered and logged in to see this link.] su ga u čudu gledale kad sam ga spustila u kavez ,a on navalil odmah ko mutav i bome su ga i skljucale u trenu..nadam se samo da će preživjeti noć
...
To je taj Vrag Đura!Đura švaler...
...
...
Evo ga tu sa Katom i Jacom koja ga neće,premali joj je
...
..baš me zanima kakav bu ujutru,bu ostal bez perija,budu ga 3 [You must be registered and logged in to see this link.] očerupale i ostavile na životu,ako ga samo očerupaju biće im barem sličniji..,živo bili pa vidjeli
...uhhh i svaku letvicu,dašćicu po x puta kroz ruke [You must be registered and logged in to see this link.],..[You must be registered and logged in to see this link.]...
...
..
...
..
...
..sad ču se znojiti da posle ne cvokoćem zubima..[You must be registered and logged in to see this link.]
...
..
...
..
...
..sad ču se znojiti da posle ne cvokoćem zubima..[You must be registered and logged in to see this link.]
Dobra ti ta bukovina, samo kaj je velik postotak kore,,,
koliko se vidi imate srece kaj nije jako zamazana jer kod nas uvijek vuku kroz neku kaljuzu pa budu blatnjave da te Bog sacuva,,,
svako malo se mora ostriti pila,,,
koliko se vidi imate srece kaj nije jako zamazana jer kod nas uvijek vuku kroz neku kaljuzu pa budu blatnjave da te Bog sacuva,,,
svako malo se mora ostriti pila,,,
Bobić- legionar
čoeće ovaj gleda samo na biznis , a to kaj penzinerka s stranjskom penzijom mora kupovati otpad za grijanje umornih promrzlih nogu to nije vidio u slikama .
Admin je napisao/la:čoeće ovaj gleda samo na biznis , a to kaj penzinerka s stranjskom penzijom mora kupovati otpad za grijanje umornih promrzlih nogu to nije vidio u slikama .
Jbte a gdje si to procitao,između kojeg retka je to pisalo,,,
vidis vidis sad me vec vise zanima,,,
mislim imam ja tople noge (citaj, pijem ginko pa imam dobru cirkulaciju) a ako ona zna dobro masirati to bi mojim bolnim leđima bilo kao melem na ranu,,,
moral bi se s njim vise druziti, samo [You must be registered and logged in to see this link.] najte joj reci da me ne od*ebe odmah u startu,,,
Bobić- legionar
Tko s rvatskom penzijom more imati konje u kučiBobić je napisao/la:
Jbte a gdje si to procitao,između kojeg retka je to pisalo,,,
..
...
vas,..dobri ste mi vi dečki..KOJA VAS PENZIJA SPOPALA,kaj ste malo.. .. ..do penzije moram čekati minimum još 3 leta ak imam sreće ili pak još debelih 6 let ... ..i ako mi udjele 100-150 € /ića mogu biti sretna za 23 leta dela,ma dajte Evropa je to,kapitalizam i tu nema socijale iliti "svoma po zaslugama" već crkavice... ,pustimo tu temu jerbo me hvata bes,bes i [You must be registered and logged in to see this link.],[You must be registered and logged in to see this link.]...[You must be registered and logged in to see this link.]...izbace te s posla kao "višak" sa 40 godina kada si još u punoj snazi i nitko te dalje ne zaposli jer nemaš jebenih 25 godina..ili se ipak zaposliš u Hr. pa radiš i dobijaš minimalca ali svaki drugi mjesec kaj znaći da od 12 mjeseci imaš plaćeno jedva 6 mjeseci i povrh svega još na kraju ustanoviš da ti nije plaćano ništa od obaveznog,zdravstveno,mirovinsko..ma mafija buržujska,kapitalistička...
...pređomo radije na ova drva..
Švarkli letvice..za grijanje mi je to sasvim ok,godinama smo to kupovali i nije mi žao jer je dobro drvo+ da uvjek nešto izvučem od toga za male svoje "kreacije" i popravke.Probali smo i sa briketima dok su bili po 850kn po toni al su skoćili na 1250kn pa moj stari ne da više..a bilo je super sa njima greje opako .
Sad smo opet na piljenju ..nije ni to nekaj kad ima tko delati,držati drugi kraj i kad nema ogromnih komada..hmmm..nisam ti ja baš za motorku,niska sam rastom pa me i to j..be
...
Dobra su ova drva i po normalnoj cjeni,znam jer znam kakve su cjene po pilanama u blizini,,ćista jesu i skoro skroz suha..čovek mi ih je dopeljal zaista po ok cjeni,bolje nego da se ja vozikam sa mojim "pići-pokijem" 2 ure i reskiram iles.org/t-transport.php][img:d327][You must be registered and logged in to see this link.]..,ćista isto jesu jer su baš u ponedeljak i rezana,zadnja tura prije dopusta i baš mi je ućinjena usluga i fuul sam zahvalna
...
Imamo ti malu šumicu sa nekih 30tak vitkih mladih i tananih akacija..čuvam ih za neku novu svoju ideju u vidu ograde za konjeke ako ikada bude kaj od toga..sama sam a kada i nisam nekima se ne da jerbo ne ljube nikakav preveliki posel,pogotovu ne za moje ideje ili gušte..tako daaaa..većina ostaje samo na idejama i pustim željama... al ne dam se ja..i dalje sanjam i maštam.. + +
...
vas,..dobri ste mi vi dečki..KOJA VAS PENZIJA SPOPALA,kaj ste malo.. .. ..do penzije moram čekati minimum još 3 leta ak imam sreće ili pak još debelih 6 let ... ..i ako mi udjele 100-150 € /ića mogu biti sretna za 23 leta dela,ma dajte Evropa je to,kapitalizam i tu nema socijale iliti "svoma po zaslugama" već crkavice... ,pustimo tu temu jerbo me hvata bes,bes i [You must be registered and logged in to see this link.],[You must be registered and logged in to see this link.]...[You must be registered and logged in to see this link.]...izbace te s posla kao "višak" sa 40 godina kada si još u punoj snazi i nitko te dalje ne zaposli jer nemaš jebenih 25 godina..ili se ipak zaposliš u Hr. pa radiš i dobijaš minimalca ali svaki drugi mjesec kaj znaći da od 12 mjeseci imaš plaćeno jedva 6 mjeseci i povrh svega još na kraju ustanoviš da ti nije plaćano ništa od obaveznog,zdravstveno,mirovinsko..ma mafija buržujska,kapitalistička...
...pređomo radije na ova drva..
Švarkli letvice..za grijanje mi je to sasvim ok,godinama smo to kupovali i nije mi žao jer je dobro drvo+ da uvjek nešto izvučem od toga za male svoje "kreacije" i popravke.Probali smo i sa briketima dok su bili po 850kn po toni al su skoćili na 1250kn pa moj stari ne da više..a bilo je super sa njima greje opako .
Sad smo opet na piljenju ..nije ni to nekaj kad ima tko delati,držati drugi kraj i kad nema ogromnih komada..hmmm..nisam ti ja baš za motorku,niska sam rastom pa me i to j..be
...
Dobra su ova drva i po normalnoj cjeni,znam jer znam kakve su cjene po pilanama u blizini,,ćista jesu i skoro skroz suha..čovek mi ih je dopeljal zaista po ok cjeni,bolje nego da se ja vozikam sa mojim "pići-pokijem" 2 ure i reskiram iles.org/t-transport.php][img:d327][You must be registered and logged in to see this link.]..,ćista isto jesu jer su baš u ponedeljak i rezana,zadnja tura prije dopusta i baš mi je ućinjena usluga i fuul sam zahvalna
...
Imamo ti malu šumicu sa nekih 30tak vitkih mladih i tananih akacija..čuvam ih za neku novu svoju ideju u vidu ograde za konjeke ako ikada bude kaj od toga..sama sam a kada i nisam nekima se ne da jerbo ne ljube nikakav preveliki posel,pogotovu ne za moje ideje ili gušte..tako daaaa..većina ostaje samo na idejama i pustim željama... al ne dam se ja..i dalje sanjam i maštam.. + +
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.