tube film .....
+10
2 UglliDriver
Zabadalo
ilegalac
prkanjac
muhanicar
mario
jeffy
outlanderzg
TVfreak
Admin
14 posters
Stranica 4 / 5.
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: tube film .....
Jebote ti si zdržao do 3:15ilegalac je napisao/la:
joj kad je tam negdje na 3.15min ,stisnila nogama onu cijev
Dečki moji, ti Rusi nisu normalni. Došao mi frend prošli tjedan i priča kak je to tam sve "nastrano"....imaju viška žena i veli da u diskačima, ma i po ulici usred bijela dana, ruskinje bare muške bez pol beda....veli da nam to nemre opisati.....nema razlike jel zauzeta ili ne, ma sve jedno, jedini je zajeb ak vas ovaj njezin skuži, e onda si najebo...tam gore je jedan od jačih praznika Dan muškaraca, biviš dan armije....i žene dele ruže na ulici, poslu, hotelu.....ludnica....i još veli da su sve same pičkeeee
jeffy- Broj postova : 268
jeeejeffy je napisao/la:Dečki moji, ti Rusi nisu normalni. Došao mi frend prošli tjedan i priča kak je to tam sve "nastrano"....imaju viška žena i veli da u diskačima, ma i po ulici usred bijela dana, ruskinje bare muške bez pol beda....veli da nam to nemre opisati.....nema razlike jel zauzeta ili ne, ma sve jedno, jedini je zajeb ak vas ovaj njezin skuži, e onda si najebo...tam gore je jedan od jačih praznika Dan muškaraca, biviš dan armije....i žene dele ruže na ulici, poslu, hotelu.....ludnica....i još veli da su sve same pičkeeee
ajmo na ekskurziju u rusiju
malo turizam
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
ilegalac je napisao/la:jeeejeffy je napisao/la:Dečki moji, ti Rusi nisu normalni. Došao mi frend prošli tjedan i priča kak je to tam sve "nastrano"....imaju viška žena i veli da u diskačima, ma i po ulici usred bijela dana, ruskinje bare muške bez pol beda....veli da nam to nemre opisati.....nema razlike jel zauzeta ili ne, ma sve jedno, jedini je zajeb ak vas ovaj njezin skuži, e onda si najebo...tam gore je jedan od jačih praznika Dan muškaraca, biviš dan armije....i žene dele ruže na ulici, poslu, hotelu.....ludnica....i još veli da su sve same pičkeeee
malo turizam
Dok če te bit na ekskurziji, a ko bu čuval vaše žene
Vjeroval ti meni ili ne, ja ti svoju drage volje pustim na brigu
jeffy- Broj postova : 268
ja se za to nebrinem2 UglliDriver je napisao/la:ilegalac je napisao/la:jeeejeffy je napisao/la:Dečki moji, ti Rusi nisu normalni. Došao mi frend prošli tjedan i priča kak je to tam sve "nastrano"....imaju viška žena i veli da u diskačima, ma i po ulici usred bijela dana, ruskinje bare muške bez pol beda....veli da nam to nemre opisati.....nema razlike jel zauzeta ili ne, ma sve jedno, jedini je zajeb ak vas ovaj njezin skuži, e onda si najebo...tam gore je jedan od jačih praznika Dan muškaraca, biviš dan armije....i žene dele ruže na ulici, poslu, hotelu.....ludnica....i još veli da su sve same pičkeeee
malo turizam
imam dvije crte obrane, dječurlija su prva, ko prođe njih ide na drugu
a druga je medo, ko god dođe u dvorište , da vidiš silovanje
ilegalac- legionar
ilegalac je napisao/la:ja se za to nebrinem2 UglliDriver je napisao/la:ilegalac je napisao/la:
jeee
malo turizam
imam dvije crte obrane, dječurlija su prva, ko prođe njih ide na drugu
a druga je medo, ko god dođe u dvorište , da vidiš silovanje
dobra
jeffy je napisao/la:Vjeroval ti meni ili ne, ja ti svoju drage volje pustim na brigu
Hvala, al nebi!
2 UglliDriver je napisao/la:jeffy je napisao/la:Vjeroval ti meni ili ne, ja ti svoju drage volje pustim na brigu
Hvala, al nebi!
šta jel toliko ružna???
ma i moja je, al najlonska vrečica od lidla sve to riješi
ilegalac- legionar
Nemoj najlon vrecicu, bu se zadusila, zemi rajsi skrneclin!!!
Imbra- Broj postova : 218
Dobro je i sebi metnuti vrečicu ..za slučaj da njoj ispadne
Sad idem zZzZzzzz.....
Sad idem zZzZzzzz.....
Imbra je napisao/la:Nemoj najlon vrecicu, bu se zadusila, zemi rajsi skrneclin!!!
nestane glavurda, mora vrečica iz lidla, ona veča za 0,99kn
ili vreča od krmnog brašna
ilegalac- legionar
Jadna životinja. izgubila se od šoka.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
[You must be registered and logged in to see this link.]
Zabadalo- Broj postova : 124
hahaha, događaj... i to 50 puta.......
A i deda mi je pomalo mutan, čim vidi da se nešto dešavalo...
A i deda mi je pomalo mutan, čim vidi da se nešto dešavalo...
softi- Broj postova : 60
Dečko je uh.
Ali,da te teta nekaj nauči-nikada,nikada ne želi najbolje.Ne uzimaj najbolje.To svi žele.I nikada neće biti samo tvoje.:idea:
Ali,da te teta nekaj nauči-nikada,nikada ne želi najbolje.Ne uzimaj najbolje.To svi žele.I nikada neće biti samo tvoje.:idea:
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro je napisao/la:Dečko je uh.
Reko je meni ujak ima tome,još sam klinac bil....veli; moraš si najt takvu žensku da kad prek noći vani na panju ostaviš nju i sekiru...netko dojde i mazne ti sekiru...
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Svaka žena je "ŠUS" na svoj način, neka iznana, a neka iznutra!
Gle Ferari ide al ga treba i točit do vrha non stop, ak ne tošiš , ak si škrt ...... ode u ...........
Gle Ferari ide al ga treba i točit do vrha non stop, ak ne tošiš , ak si škrt ...... ode u ...........
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 4 / 5.