prijavno odjavni topic
+8
Ti ga na
2 UglliDriver
Zabadalo
TVfreak
pitijacro
muhanicar
mario
Admin
12 posters
Stranica 6 / 40.
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ja došao a vas nema
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Sve,ali baš sve ljude
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
muhanicar je napisao/la:Čao
pitijacro- legionar
No,bude kaj?Ima li radnih ljudi koji će se primiti nekog posla?
Ajmo
Ajmo
pitijacro- legionar
Evo će neki možda biti sretni-ako se više ne javim,to će značiti da me lički međed hamil,gricnul,pojel,ili kak god nekome paše za reć-sutra.Ili da sam se izgubila u šumi.Ličkoj.Isto sutra.
Evo ću sad lijepo mahnuti- ,a pala mi i na pamet ona Bogdanova-"A sad adio"
Evo ću sad lijepo mahnuti- ,a pala mi i na pamet ona Bogdanova-"A sad adio"
pitijacro- legionar
Nit me međo pojel,nit me Slunjčica odnjela,nit sam se u Baračevoj spilji izgubila.A niti zalutala na Plitvicama jer do njih nismo stigli,ostavili smo ih za sljedeći puta.
Sad,tko je sretan što sam tu,sretan je,tko nije-nije.Kaj mu morem.
Dan mi je bio prekrasan.
Dan mi je bio prekrasan.
pitijacro- legionar
Aj priznaj . zalutali ste pa vam je zajec svih zajcov pokazal put za natrag
Ne bi on mene nogom v rit.Bu njega to minulo,prije ili kasnije.A ja znam čekati.
Kaj si zaviden kaj nam bilo lijepo,pa bockaš,ha?E,da nisi htel jesti prvomajskog graha,mogel si i ti provesti romantične trenutke na Rastokama.I vidjeti šta je to apsolutni mrak.U špilji.I Voziti se autom od, neću reći kakvim, po kozjoj stazi uz kanjon Korane bar šest kilometri.
Kaj si zaviden kaj nam bilo lijepo,pa bockaš,ha?E,da nisi htel jesti prvomajskog graha,mogel si i ti provesti romantične trenutke na Rastokama.I vidjeti šta je to apsolutni mrak.U špilji.I Voziti se autom od, neću reći kakvim, po kozjoj stazi uz kanjon Korane bar šest kilometri.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:
Očito ste svi precijenili moju inteligenciju.I to nakon toliko vremena koliko me znate.Muhaničar govori u šiframa,a pitijacro mi to pojašnjava i pritom servira uputstva tako da znam manje nego sam mislila da znam.A kao što smo do sada već svi skupa shvatili,ne znam više nego sam mislila da ne znam.
Da ste dobronamjerni,i da sam vam malo,malecko draga,sada biste me pitali gdje sam bila.
I ja znam gdje su Rastoke , kako je u mračnoj špilji i kako se voziti autom 250 kilomtri sim/tam .
NIsam bil na prvomajskom grahu nego na radničkom roštilju , bockanja nije nedostajalo jer su dijeca otišla pa je pal grupnjak .
A nogu vrti sam dobil, fala ..znam kak to boli ..više iznutra nego izvana .
Zakaj se meni čini da sam ovaj post več negde pročital ...
Morati ćeš ti meni ipak pojasniti citirani post.Možeš početi sa gornjim djelom,pa lagano prema kraju.
pitijacro- legionar
A pa videl sam ja još na slikama iz Gudovca da se ti na izlet spremašpitijacro je napisao/la:Nit me međo pojel,nit me Slunjčica odnjela,nit sam se u Baračevoj spilji izgubila.A niti zalutala na Plitvicama jer do njih nismo stigli,ostavili smo ih za sljedeći puta.
Dan mi je bio prekrasan.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
pitijacro je napisao/la:Morati ćeš ti meni ipak pojasniti citirani post.Možeš početi sa gornjim djelom,pa lagano prema kraju.
Citirani post je malo prerađni tekst skinut s interneta .
Svaka slučajnost je namjerana
Ostalo je pigravanje HTML kodovima i mogučnostima manipulacije forumskim softverom .
Jesam li ja to dobro shvatila?Ma nisam ,jel?Misliš li doista da sam išla nekuda radi nekoga?
Ajd da reknem,iako mislim da sam ipak krivo shvatila-ni zbog koga i niti kome nisam išla.Da sam htjela nekome ići-išla bih onome kome sam dala na poklon vrijednost više od tisuću kuna,ali nisam niti njemu.Jer je znao da ću danas ići,i proći blizu njega,ali nije rekao da dođem.Iako moram reći da se nisam niti najavila.A ja nikada ne idem tamo gdje me ne zovu.U stvarnom životu ,ili kako bi naš Admin rekao,u RL se ne namećem nikome.Ni po koju cijenu.Nije to ponos u pitanju.Barem ne sasvim.Ima u nekim ljudima i nešto drugo.Osim ponosa.
Ajd da reknem,iako mislim da sam ipak krivo shvatila-ni zbog koga i niti kome nisam išla.Da sam htjela nekome ići-išla bih onome kome sam dala na poklon vrijednost više od tisuću kuna,ali nisam niti njemu.Jer je znao da ću danas ići,i proći blizu njega,ali nije rekao da dođem.Iako moram reći da se nisam niti najavila.A ja nikada ne idem tamo gdje me ne zovu.U stvarnom životu ,ili kako bi naš Admin rekao,u RL se ne namećem nikome.Ni po koju cijenu.Nije to ponos u pitanju.Barem ne sasvim.Ima u nekim ljudima i nešto drugo.Osim ponosa.
pitijacro- legionar
i bolje da nisi.pitijacro je napisao/la:Jesam li ja to dobro shvatila?Ma nisam ,jel?Misliš li doista da sam išla nekuda radi nekoga?
Prateči zeleni tam bi ti ionak odma u ruke plužiča dali, a ti to nevoliš
muhanicar- legionar
Admin je napisao/la:pitijacro je napisao/la:Morati ćeš ti meni ipak pojasniti citirani post.Možeš početi sa gornjim djelom,pa lagano prema kraju.
Citirani post je malo prerađni tekst skinut s interneta .
Svaka slučajnost je namjerana
Ostalo je pigravanje HTML kodovima i mogučnostima manipulacije forumskim softverom .
Hvala,da mi tako lijepo nisi objasnio,ja to nikada ne bih skužila.
A sad lijepo napiši što si to zapravo rekao.Nemoj da opet ispadne kao xD.Ne moram se valjda opet sa nečim daviti ko onda.
pitijacro- legionar
A ne , onda bi opet ti ovak počela svoj postpitijacro je napisao/la:
Hvala,da mi tako lijepo nisi objasnio,ja to nikada ne bih skužila.
A sad lijepo napiši što si to zapravo rekao.Nemoj da opet ispadne kao xD.Ne moram se valjda opet sa nečim daviti ko onda.
pitijacro je napisao/la:Očito ste obojica precijenili moju inteligenciju.
Mene ne mešajteAdmin je napisao/la:Očito ste obojica precijenili moju inteligenciju.
muhanicar- legionar
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic