prijavno odjavni topic
+8
Ti ga na
2 UglliDriver
Zabadalo
TVfreak
pitijacro
muhanicar
mario
Admin
12 posters
Stranica 7 / 40.
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Mene ne mešajteAdmin je napisao/la:Očito ste obojica precijenili moju inteligenciju.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Pokorno javljam da se riječ obojica briše a riječ "ste" mjenja u riječ "si"muhanicar je napisao/la:Mene ne mešajteAdmin je napisao/la:Očito ste obojica precijenili moju inteligenciju.
Idem i ja. Pitija niti da priupita za moje vidovnjačke sposobnostu u vezi izleta
Ma da me barem malo pohvalila
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Idem i ja. Pitija niti da priupita za moje vidovnjačke sposobnostu u vezi izleta
Evo te pitam za tvoje vidovnjačke sposobnosti.U vezi izleta.U vezi ne izleta.I u vezi ostalog.
Evo sam počela pisati ko i ti.I on.Mislim Admin.
Eto prilike vam za odgovoriti.Ne zločesto.Na zločesto odgovaram zločesto.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
reci dušopitijacro je napisao/la:Ilegalac,
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
ilegalac je napisao/la:reci dušopitijacro je napisao/la:Ilegalac,
Ups,odkud sad odjednom takva lubaznost.Sprema li mi se opet nešto?Ti me plašiš.
Ma ništa,vidjela sam da si gore pa sam ti mahnula.Ovako -
pitijacro- legionar
softi je napisao/la:dobro veče
Evo,da i tebi mahnem - softi,
Ma sam ti zaboravila reći-gdje nađe ovakvo ime-kad ga god vidim,ja se sjetim torte-saherice.Mljac.
pitijacro- legionar
ja sam ti inaće jako dobar, ljudi bi rekli anđeopitijacro je napisao/la:ilegalac je napisao/la:reci dušopitijacro je napisao/la:Ilegalac,
Ups,odkud sad odjednom takva lubaznost.Sprema li mi se opet nešto?Ti me plašiš.
Ma ništa,vidjela sam da si gore pa sam ti mahnula.Ovako -
samo me treba upoznati
ilegalac- legionar
Postoje bijeli i crni anđeli.Koji si ti? :idea: :idea: :idea:
pitijacro- legionar
jbg. moraš probati, pa ćeš znatipitijacro je napisao/la:Postoje bijeli i crni anđeli.Koji si ti? :idea: :idea: :idea:
ilegalac- legionar
Ako ću po sjećanju,metnula bih te među crne.Iako bi tu i tamo mogao proći i kako bijeli.Ali sa musavim krilima.
Možda da kupiš malo Ariela.Ne biblijskog.Deterđenta.
pitijacro- legionar
nebrini se , ja se uvijek prije operempitijacro je napisao/la:Ako ću po sjećanju,metnula bih te među crne.Iako bi tu i tamo mogao proći i kako bijeli.Ali sa musavim krilima.
ilegalac- legionar
Nemoj se na to oslanjati,nije oprano uvijek čisto. Ponekada možeš prati i potrošiti sav sapun,a opet neće biti čisto.Bijelo možda bude.
pitijacro- legionar
ja se uvijek prije i poslije operem 2-3 puta ,sapunom.pitijacro je napisao/la:Nemoj se na to oslanjati,nije oprano uvijek čisto. Ponekada možeš prati i potrošiti sav sapun,a opet neće biti čisto.Bijelo možda bude.
što je sigurno sigurno
ilegalac- legionar
Čim sam videl sliku skontal sam da se spremaš na izlet, ali danas više nije fora da odgovorim kak sam znal.pitijacro je napisao/la:
Evo te pitam za tvoje vidovnjačke sposobnosti.U vezi izleta.U vezi ne izleta.I u vezi ostalog.
Sinoč sam bil bolje raspoložen za što na umu to na drumu
Možda neki drugi put.
muhanicar- legionar
E moj Ilegalac,poznavala sam jednog čovjeka.Radio je kod nas kao radnik jedne godine.Mlad,tek oženjen,dvoje male djece je imao.Preko zime je počeo raditi na vagonima na ugljenu i drugim teškim poslovima.Bio je zaista vrijedan i zavrijedio je svaku zarađenu kunu.Tamo se propio.Malo,pomalo.I postao teški alkoholičar.Ostavila ga žena,a on je završio na ulici i pred dučanom u gradu prosio.Čim bi skupio dosta,ulazio bi i kupovao alkohol.U taj sam dućen u gradu ja odlazila uvijek navečer kad bi se kod nas već sve pozatvaralo.Uvijek je bio tamo i uvijek me molio jednu kunu.Samo jednu.Godinama.Nisam mu je nikada dala.Ali sam mu svaki puta kupila dva sendviča.Trajalo je to jedno pet-šest godina.Pitao me jednom-zašto mu nikada nisam dala kunu,a potrošila sam svaki puta petnaest puta više za sendviče.Objasnila sam mu-zato što mu za alkohol nikada neću dati.Ali za jesti može od mene dobiti uvijek kada želi.Zato jer me srce boli kada ga vidim takvog ispred dučana,a znam da je bio dobar i vrijedan čovjek.Stao je i gledao u nevjerici.I danas se sjećem kako je ponavljao moje riječi-boli vas srce,zbog mene.Da,boljelo me i danas me boli,i svaki ga se puta sjetim kada dođem u taj dučan.Od te ga večeri više nisam vidjela.Nestao je kao da ga nikada tu nije bilo.Kasnije sam saznala da je završio u jednom domu.Nisam uspjela provjeriti jeli doista tako.
Bio je Rade prljav i neuredan,pripit i pijan i zapušten.Ali je bio čist.Čist u duši.Životne su okolnosti od njega napravile prljavca iz vana,ali ja znam da je bio čišći od većine opranih i ulickanih koje znam.Samo nije imao mogučnosti u životu.A niti sreće.
Bio je Rade prljav i neuredan,pripit i pijan i zapušten.Ali je bio čist.Čist u duši.Životne su okolnosti od njega napravile prljavca iz vana,ali ja znam da je bio čišći od većine opranih i ulickanih koje znam.Samo nije imao mogučnosti u životu.A niti sreće.
Zadnja promjena: pitijacro; čet svi 02, 2013 10:39 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Čim sam videl sliku skontal sam da se spremaš na izlet, ali danas više nije fora da odgovorim kak sam znal.pitijacro je napisao/la:
Možda neki drugi put.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Čim sam videl sliku skontal sam da se spremaš na izlet, ali danas više nije fora da odgovorim kak sam znal.pitijacro je napisao/la:
Možda neki drugi put.
Hajde ti meni to ipak objasni,ne znam na koju sliku misliš.A sada me baš zanima što imaš za reći,koliko god vidovita bila,ti si za mene još uvijek velika enigma.
A jesi li znal kamo ću ići?
pitijacro- legionar
...i de završi priču, da znamo u čemu je poanta...pitijacro je napisao/la:E moj Ilegalac,poznavala sam jednog čovjeka.Radio je kod nas kao radnik jedne godine.Mlad,tek oženjen,dvoje male djece je imao.Preko zime je počeo raditi na vagonima na ugljenu i drugim teškim poslovima.Bio je zaista vrijedan i zavrijedio je svaku zarađenu kunu.Tamo se propio.Malo,pomalo.I postao teški alkoholičar.Ostavila ga žena,a on je završio na ulici i pred dučanom u gradu prosio.Čim bi skupio dosta,ulazio bi i kupovao alkohol.U taj sam dućen u gradu ja odlazila uvijek navečer kad bi se kod nas već sve pozatvaralo.Uvijek je bio tamo i uvijek me molio jednu kunu.Samo jednu.Godinama.Nisam mu je nikada dala.Ali sam mu svaki puta kupila dva sendviča.Trajalo je to jedno pet-šest godina.Pitao me jednom-zašto mu nikada nisam dala kunu,a potrošila sam svaki puta petnaest puta više za sendviče.Objasnila sam mu-zato što mu za alkohol nikada neću dati.Ali za jesti može od mene dobiti uvijek kada želi.Zato jer me srce boli kada ga vidim takvog ispred dučana,a znam da je bio dobar i vrijedan čovjek.Stao je i gledao u nevjerici.I danas se sjećem kako je ponavljao moje riječi-boli vas srce,zbog mene.Da,boljelo me i danas me boli,i svaki ga se puta sjetim kada dođem u taj dučan.Od te ga večeri više nisam vidjela.Nestao je kao da ga nikada tu nije bilo.Kasnije sam saznala da je završio u jednom domu.Nisam uspjela provjeriti jeli doista tako.
ilegalac- legionar
pitijacro je napisao/la:
Hajde ti meni to ipak objasni,ne znam na koju sliku misliš.A sada me baš zanima što imaš za reći,koliko god vidovita bila,ti si za mene još uvijek velika enigma.
To nisam znal, ali sam videl ruksak
Ljepoto, kad napišeš ovakav post popraviš mi dan i jednostavno nemam srca da te zafrkavam.pitijacro je napisao/la:E moj Ilegalac,poznavala sam jednog čovjeka.Radio je kod nas kao radnik jedne godine.Mlad,tek oženjen,dvoje male djece je imao.Preko zime je počeo raditi na vagonima na ugljenu i drugim teškim poslovima.Bio je zaista vrijedan i zavrijedio je svaku zarađenu kunu.Tamo se propio.Malo,pomalo.I postao teški alkoholičar.Ostavila ga žena,a on je završio na ulici i pred dučanom u gradu prosio.Čim bi skupio dosta,ulazio bi i kupovao alkohol.U taj sam dućen u gradu ja odlazila uvijek navečer kad bi se kod nas već sve pozatvaralo.Uvijek je bio tamo i uvijek me molio jednu kunu.Samo jednu.Godinama.Nisam mu je nikada dala.Ali sam mu svaki puta kupila dva sendviča.Trajalo je to jedno pet-šest godina.Pitao me jednom-zašto mu nikada nisam dala kunu,a potrošila sam svaki puta petnaest puta više za sendviče.Objasnila sam mu-zato što mu za alkohol nikada neću dati.Ali za jesti može od mene dobiti uvijek kada želi.Zato jer me srce boli kada ga vidim takvog ispred dučana,a znam da je bio dobar i vrijedan čovjek.Stao je i gledao u nevjerici.I danas se sjećem kako je ponavljao moje riječi-boli vas srce,zbog mene.Da,boljelo me i danas me boli,i svaki ga se puta sjetim kada dođem u taj dučan.Od te ga večeri više nisam vidjela.Nestao je kao da ga nikada tu nije bilo.Kasnije sam saznala da je završio u jednom domu.Nisam uspjela provjeriti jeli doista tako.
U tom postu sam prepoznal i sebe, ali ni to mi nije pomoglo u životu
muhanicar- legionar
Gotovo je Ilegalac.Neke stvari za nas ne mogu napraviti drugi.Nešto moramo sami.Shvatiti.
Inače,znam da ne moram reći,znam da ti znaš da ja znam šta radiš.I znaš da ne želim igrati po tvojoj šabloni.I znaš da nećemo dugo igrati ovu igru.Vrlo smo blizu granice ispod koje se neće ići.Odluka je tvoja.
Inače,znam da ne moram reći,znam da ti znaš da ja znam šta radiš.I znaš da ne želim igrati po tvojoj šabloni.I znaš da nećemo dugo igrati ovu igru.Vrlo smo blizu granice ispod koje se neće ići.Odluka je tvoja.
pitijacro- legionar
ni mi jasno gdje si se vidiomuhanicar je napisao/la:pitijacro je napisao/la:
To nisam znal, ali sam videl ruksakLjepoto, kad napišeš ovakav post popraviš mi dan i jednostavno nemam srca da te zafrkavam.pitijacro je napisao/la:E moj Ilegalac,poznavala sam jednog čovjeka.Radio je kod nas kao radnik jedne godine.Mlad,tek oženjen,dvoje male djece je imao.Preko zime je počeo raditi na vagonima na ugljenu i drugim teškim poslovima.Bio je zaista vrijedan i zavrijedio je svaku zarađenu kunu.Tamo se propio.Malo,pomalo.I postao teški alkoholičar.Ostavila ga žena,a on je završio na ulici i pred dučanom u gradu prosio.Čim bi skupio dosta,ulazio bi i kupovao alkohol.U taj sam dućen u gradu ja odlazila uvijek navečer kad bi se kod nas već sve pozatvaralo.Uvijek je bio tamo i uvijek me molio jednu kunu.Samo jednu.Godinama.Nisam mu je nikada dala.Ali sam mu svaki puta kupila dva sendviča.Trajalo je to jedno pet-šest godina.Pitao me jednom-zašto mu nikada nisam dala kunu,a potrošila sam svaki puta petnaest puta više za sendviče.Objasnila sam mu-zato što mu za alkohol nikada neću dati.Ali za jesti može od mene dobiti uvijek kada želi.Zato jer me srce boli kada ga vidim takvog ispred dučana,a znam da je bio dobar i vrijedan čovjek.Stao je i gledao u nevjerici.I danas se sjećem kako je ponavljao moje riječi-boli vas srce,zbog mene.Da,boljelo me i danas me boli,i svaki ga se puta sjetim kada dođem u taj dučan.Od te ga večeri više nisam vidjela.Nestao je kao da ga nikada tu nije bilo.Kasnije sam saznala da je završio u jednom domu.Nisam uspjela provjeriti jeli doista tako.
U tom postu sam prepoznal i sebe, ali ni to mi nije pomoglo u životu
kao pijanac ili ...
ilegalac- legionar
pitijacro je napisao/la:Gotovo je Ilegalac.Neke stvari za nas ne mogu napraviti drugi.Nešto moramo sami.Shvatiti.
kako si znala
ilegalac- legionar
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic