prijavno odjavni topic
+8
Ti ga na
2 UglliDriver
Zabadalo
TVfreak
pitijacro
muhanicar
mario
Admin
12 posters
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ma je,ovisnost je vražja stvar,samo ja od svoje ovisim,a ti? xD
Zapravo si u prednosti-ti se u svome zabavljaš.Evo sam ti zavidna.
Zapravo si u prednosti-ti se u svome zabavljaš.Evo sam ti zavidna.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Je koja me maltretira,evo će kroz koju minutu ući u kuću i početi lajati na mene.Onda se ja moram dići i ići joj mazati paštetu na kruh i metati u lampetinu.i neće odustati dok to ne napravim.
pitijacro- legionar
Ah.baš tako.Jutro.
pitijacro- legionar
Ne,nekaj drugo je u pitanju.I ja sam to osjetila na svojoj koži.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:
Evo sam pobrisala ostale,jedan je dosta.
pitijacro- legionar
Čemu topitijacro je napisao/la:muhanicar je napisao/la:
Evo sam pobrisala ostale,jedan je dosta.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Dobro jutro svim kronično umornima i neispavanima(alkoholičarima i umišljenim bolesnicima isto može ak su kronični).Koji mi je vrag jutros?
Muhaničar-ne znam.Znaš li ti?Ma evo ti nekaj drugo - nema toga ovdje,moral buš mi reći zadnji klik,pa ti pošaljem.
Muhaničar-ne znam.Znaš li ti?Ma evo ti nekaj drugo - nema toga ovdje,moral buš mi reći zadnji klik,pa ti pošaljem.
pitijacro- legionar
Prošo radni dan.Evo večerica se sprema-pečeni kotleti i bude riža,nešt za salatu i to je to.Svi gledaju u mene ko gladni vukovi.
pitijacro- legionar
Admiiiin,pa si ti pri sebi- -puni plastenici paprike,paradajza i krastavaca i ja da idem u kaufland.Istinabog da sam kupila u šparu dvije glavice salate u tipu radiča -nisu ništ valjale.Jedna još trune u frižideru.
Kad smo već kod onog što ne valja-do prije neki dan sam mislila da ja radim najlošije lignje na svijetu.Krivo.Danas mi je malo laknulo-prodajem ja svaki dan povrće u Čk ispred BAT-a,a tamo u sklopu centra ima neki kafič.I brza hrana.I odem je danas i naručim lignje.Sva sreća da jesam.Bile su triput gore od mojih.
Kad smo već kod onog što ne valja-do prije neki dan sam mislila da ja radim najlošije lignje na svijetu.Krivo.Danas mi je malo laknulo-prodajem ja svaki dan povrće u Čk ispred BAT-a,a tamo u sklopu centra ima neki kafič.I brza hrana.I odem je danas i naručim lignje.Sva sreća da jesam.Bile su triput gore od mojih.
pitijacro- legionar
Znaš , jednom tako njuškam po ribarnici u jednom srednjedalmatinskom mijestu .
I bilo lignji ali da ne pretjeram ko čarape veličine 38 .
Mjerim ja njih kolutovi bi bili taman za narukvice
PItam ja tak jednog na izgled domačeg lika u šprkanoj majci lanjskih japanki kaj raditi s njima takvim nezgodnim .
Govori on meni "triba ih nabit s mljevenim mesom" .
Od tad se držim savijeta anonimnog lika iz srednjedalmatinskog mjesta ribarnice uz tržnicu .
Ako ne možeš vizualizirati recept to ti dođe ko punjena paprika ili sarma , ako nisi fest gladan pakiranje ne jedeš
I bilo lignji ali da ne pretjeram ko čarape veličine 38 .
Mjerim ja njih kolutovi bi bili taman za narukvice
PItam ja tak jednog na izgled domačeg lika u šprkanoj majci lanjskih japanki kaj raditi s njima takvim nezgodnim .
Govori on meni "triba ih nabit s mljevenim mesom" .
Od tad se držim savijeta anonimnog lika iz srednjedalmatinskog mjesta ribarnice uz tržnicu .
Ako ne možeš vizualizirati recept to ti dođe ko punjena paprika ili sarma , ako nisi fest gladan pakiranje ne jedeš
Ma volim ja lignje,ali ne one koje ja napravim,a niti ove više neću,ali ima u gradu,mogu se dobre dobiti ako ti ne uvale lignjune.
Isto tako znam gdje se može dobiti najbolja janjetina-u Ludbregu za proštenje kog jednol tipa-ličanina.Ali baš svake godine dobra.
Isto tako znam gdje se može dobiti najbolji pire-ima jedna mala (ne vizualno ,a ne niti po godinama ),koja ga spremi da se zaljubiš u njega na prvu vilicu (to se ne jede sa žlicom ).I naravno,postaneš ovisan.
Je,i zaboravih,laku noć,pol pet bude brzo došlo,prespavala ih ja ili se probudila.
Isto tako znam gdje se može dobiti najbolja janjetina-u Ludbregu za proštenje kog jednol tipa-ličanina.Ali baš svake godine dobra.
Isto tako znam gdje se može dobiti najbolji pire-ima jedna mala (ne vizualno ,a ne niti po godinama ),koja ga spremi da se zaljubiš u njega na prvu vilicu (to se ne jede sa žlicom ).I naravno,postaneš ovisan.
Je,i zaboravih,laku noć,pol pet bude brzo došlo,prespavala ih ja ili se probudila.
pitijacro- legionar
To bi bilo to,jel.Sinoć se nije spremilo ništa robe za danas,a radna mjesta čekaju.Jedno mene,jedno muža.Ajmo raditi,a onda bar do ranog popodneva isred bata.
Cijeli je tjedan bio naporan.Baš bih voljela da mi se danas dogodi nešto lijepoga.Hm.
Cijeli je tjedan bio naporan.Baš bih voljela da mi se danas dogodi nešto lijepoga.Hm.
pitijacro- legionar
K vragu,ja sam ko ukleta-nikada više neću poželjeti nešto-evo mi se želja od jutros ispunila-obrnuto proporcionalno-bem ti život.
Ma nema veze,evo ovi su za mene -
A onome bedastom idiotu -
Ma nema veze,evo ovi su za mene -
A onome bedastom idiotu -
Zadnja promjena: pitijacro; sub srp 20, 2013 4:33 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Šteta , meni se sve ispunilo .
Došo doma strgan i gladan ko mačor krajem veljače .
Došo doma strgan i gladan ko mačor krajem veljače .
Krajem veljače,uuuu,nije loše,nije loše....A kaj žena veli na to?
pitijacro- legionar
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic