Poljoprivredni forum
+10
ilegalac
Ti ga na
mtd001
Imbra
mario
prkanjac
TVfreak
muhanicar
Admin
pitijacro
14 posters
Stranica 1 / 12.
Stranica 1 / 12. • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Poljoprivredni forum
Ma ja sam ti malo tak,znaš,ko xD.Sve jasno,jel?.A kaj je to dorađenoga,ništa mi nije jasno.
Idi vidim sada na PF,ja svratila,vidiš da me vole.Neki.Hi,hi.
Je,i to,pojma nemam kaj je to HTML.Ako i nađem što je ,sigurno shvatirti neću.A i kada sam neki dan nekaj tražila i našla,nije mi se baš dopalo.
Idi vidim sada na PF,ja svratila,vidiš da me vole.Neki.Hi,hi.
Je,i to,pojma nemam kaj je to HTML.Ako i nađem što je ,sigurno shvatirti neću.A i kada sam neki dan nekaj tražila i našla,nije mi se baš dopalo.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Poljoprivredni forum
Ajkula je dobri duh onog foruma ..nešto kao vegeta , ide u svako jelo .
Pozdravi mi ajkulu , dužan sam mu PAN-a ..
Pozdravi mi ajkulu , dužan sam mu PAN-a ..
Ajd sad reci hvala.
Reci mi i ovo-šta znače one zelene kvačice na temama,-neke imaju i žute zvijezdice-te valjda netko jako voli kada su tako nakičene.Mislim tamo preko.Primjetila sam prije,a i danas da na mojoj nekada ima zelena kvačica,pa onda nema ništa,pa onda opet ima.Zašto se stavljaju i brišu i tko to radi.
Moram se pohvaliti da znam šta je na korisničkoj ploči.Tamo imam bodove,a znam i zašto.Jedino ne znam od koga.Za neke znam,ali od toga više dobiti neću ništa,he he.Jedino po prstima.Šta će mi uopće ti bodovi.Sada ih je 64.Nije neki broj,ali sam ih dobila čak i za neke pametne postove ali su sada samo deset ostali.Ti baš i nisu nešto.Meni.Ops,opet puno slova.
Reci mi i ovo-šta znače one zelene kvačice na temama,-neke imaju i žute zvijezdice-te valjda netko jako voli kada su tako nakičene.Mislim tamo preko.Primjetila sam prije,a i danas da na mojoj nekada ima zelena kvačica,pa onda nema ništa,pa onda opet ima.Zašto se stavljaju i brišu i tko to radi.
Moram se pohvaliti da znam šta je na korisničkoj ploči.Tamo imam bodove,a znam i zašto.Jedino ne znam od koga.Za neke znam,ali od toga više dobiti neću ništa,he he.Jedino po prstima.Šta će mi uopće ti bodovi.Sada ih je 64.Nije neki broj,ali sam ih dobila čak i za neke pametne postove ali su sada samo deset ostali.Ti baš i nisu nešto.Meni.Ops,opet puno slova.
pitijacro- legionar
Da si tam napisala da je Puknuti poručil imala bi još koji bod reputacije viškapitijacro je napisao/la:Ajd sad reci hvala.
To forum sam dodaje na sam spomen nika Puknuti
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Aha,je,da ne bi.Ako sad odem pogledati bodove,ne znam ako ne budem u minusu.A ja ne volim poslovati sa minusom.Trgujem već 25 let i naučena sam samo na dobitak.
pitijacro- legionar
To(ono tam) ti je kapitalistički softver (program ) .stvoren pod krinkom spajanja ljudi i kvazi zbližavanje a ustvari je upravo suprotno od istine .
Dok ti imaš profile , ploče , bodove , prijatelje znači da jasno postoje razlike .
Ima jedan član onog foruma koji je potpuno pal pod tu kolektivnu zavjeru zvanu vB ,pa sad jurca uokolo i hvata kvazi prijetelje i zvijezdice .
K istom cilju vodi brojanje postova i broj koji pokazuje broj pregleda (rekli bi lajkanje) .
Baš si me dobro prisjetila da maknem tu statistiku , več sam odavana planirao .
Dok ti imaš profile , ploče , bodove , prijatelje znači da jasno postoje razlike .
Ima jedan član onog foruma koji je potpuno pal pod tu kolektivnu zavjeru zvanu vB ,pa sad jurca uokolo i hvata kvazi prijetelje i zvijezdice .
K istom cilju vodi brojanje postova i broj koji pokazuje broj pregleda (rekli bi lajkanje) .
Baš si me dobro prisjetila da maknem tu statistiku , več sam odavana planirao .
Evo mi Ajkula poslao PP,šalje ti pozdrav.
pitijacro- legionar
Zovi ga k nama.pitijacro je napisao/la:Evo mi Ajkula poslao PP,šalje ti pozdrav.
Tu je ekipa
muhanicar- legionar
u raju je ugodno ali je u paklu prava ekipa joštrebasmajlinakojemsutrebe;koke;rospije;kahpije;curetinelabavogmorala
TVfreak- Broj postova : 235
TVfreak je napisao/la:u raju je ugodno ali je u paklu prava ekipa joštrebasmajlinakojemsutrebe;koke;rospije;kahpije;curetinelabavogmorala
E TVfreak,bem vam vašu sreću,imate vi tu i koku i rospiju i kahpiju,curetinulabavogmorala jok.A kako stvari stoje,teško da ćete je i dobiti.Prije ćete od rospije dobiti po prstima.I jezičini.
Kužim da sam nešto krivo pročitala,ali nema veze.Ovo kaj sam rekla,nek tak ostane.
pitijacro- legionar
Eh,nisi ti te sreće dečec,bilo bi to pre lajt.
ROSPIJA-naziv za zlu ženu koja nalazi veselje u mučenju drugih ljudi.Rospije zlo ispoljavaju kroz o d g o đ e n u akciju.Vole ga nanositi u formi h l a d n e i p l a n i r a n e osvete i spletkarenja i r a d o se posvećuju provedbi svojih planova.
Jel te malo zebe oko srca?
Ma ne vjeruj mi ništ šta kažem,ne bih ja tebe...... To sam samo prepisala. Vidi me kako rospija izgleda-mila,draga,dobrodušna,topla u duši,i ne grize-gricka.
ROSPIJA-naziv za zlu ženu koja nalazi veselje u mučenju drugih ljudi.Rospije zlo ispoljavaju kroz o d g o đ e n u akciju.Vole ga nanositi u formi h l a d n e i p l a n i r a n e osvete i spletkarenja i r a d o se posvećuju provedbi svojih planova.
Jel te malo zebe oko srca?
Ma ne vjeruj mi ništ šta kažem,ne bih ja tebe...... To sam samo prepisala. Vidi me kako rospija izgleda-mila,draga,dobrodušna,topla u duši,i ne grize-gricka.
pitijacro- legionar
Tvoja tema, tvoj forum.Admin je napisao/la:Ja bi ovu temu najradije obrisal , meni ona ide na živce
Kak hočeš ali ju onda pospremi.
Ima tu i postova za pamčenje.
Bumo otprli novu pod novim imenom ali sa istim ciljom
muhanicar- legionar
moogal bi izbrisat ,to je jedino kaj me podsječa na poljoprivredni forum.
prkanjac- Broj postova : 416
To i mene mučimuhanicar je napisao/la:
Bumo otprli novu pod novim imenom ali sa istim ciljom
Nemreš tak , to jako boli ..naj mi skule trgatiprkanjac je napisao/la: moogal bi izbrisat ,to je jedino kaj me podsječa na poljoprivredni forum.
ma mogu več 4 tjedna nisam oko bacil na onaj forum ,sam ta tema me dovodi u napast,al se nedam.Admin je napisao/la:To i mene mučimuhanicar je napisao/la:
Bumo otprli novu pod novim imenom ali sa istim ciljomNemreš tak , to jako boli ..naj mi skule trgatiprkanjac je napisao/la: moogal bi izbrisat ,to je jedino kaj me podsječa na poljoprivredni forum.
prkanjac- Broj postova : 416
Čoeće koji si ti karakterprkanjac je napisao/la:
ma mogu več 4 tjedna nisam oko bacil na onaj forum ,sam ta tema me dovodi u napast,al se nedam.
E, jel ste probali metnuti strelicu miša na [You must be registered and logged in to see this image.] ispod moga imena
muhanicar- legionar
Ti i zajec svih zajcov budete dobili kolanje .
Širom interneta budu odzvanjali počasni plotuni ispucanih čoraka .
A puknutog bu i dalje bolil kurac za sve
A ne, on je obrušeni, a ja neobrađeniAdmin je napisao/la:Ti i zajec svih zajcov budete dobili kolanje .
A to kaj te boli ,,,,,,, znači ništ od samo
muhanicar- legionar
Malo kontam i nemrem da ne pišem kako je vjerojatno zajec svih zajcov zabranil johabici da tu piše
???????????????????
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 12. • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Poljoprivredni forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum
» Novi željeznički forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu