Poljoprivredni forum
+10
ilegalac
Ti ga na
mtd001
Imbra
mario
prkanjac
TVfreak
muhanicar
Admin
pitijacro
14 posters
Stranica 2 / 12.
Stranica 2 / 12. • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Poljoprivredni forum
???????????????????
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Zašto mene živciraju takve stvari , jebate on čak ni ne zna da mundijal nema konusne ni diferncijale , ni poluosovine ..
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pa i zajec svih zajcov se bolje razumije u mehaniku stroja i curenje ulja nego tandem vica-oficir -
Kad ih metneš skupa dobiješ vice-jebivetra a ne vice admirala
Pa i zajec svih zajcov se bolje razumije u mehaniku stroja i curenje ulja nego tandem vica-oficir -
Admin je napisao/la:Malo kontam i nemrem da ne pišem kako je vjerojatno zajec svih zajcov zabranil johabici da tu piše
Ma i bez ??????-nisam bedasta kak izgledam.Malo mrkve,a?
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Zašto mene živciraju takve stvari , jebate on čak ni ne zna da mundijal nema konusne ni diferncijale , ni poluosovine ..
mario je napisao/la:Nema baš niš posebno, u tih nekoliko tema koje ja pratim dva tipa drobe gluposti do besvjesti...
Ovo je moj post od pred par mjeseci....jedan od tih o kojima sam govoril je taj oficir...posebno je zanimljiv zadnjih dana kad se buni nekaj u stilu kao da ljudi mlate gluposti tj. pišu samo da nekaj napišu...
Dobil je danas ranom zorom malo po prstima..
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Moraš promjeniti taj stav , svi protiv mene ..to više ne prolazi .pitijacro je napisao/la:
Ma i bez ??????-nisam bedasta kak izgledam.Malo mrkve,a?
I sam sam se tak nekad osječao , sad vidim da sam bio u krivu .
Uvjek ima netko tko poštuje tvoj trud , zato se moraš truditi i dalje .
Nije stvar u stavu.Stvar je vrlo jednostavna-svaka izrečena vulgarnost meni priječi ostanak na ovom forumu,pogotovo ona koja je upućena meni.Ja sam žena.Nečija sam supruga.Ovdje sam u muškom društvu.Do sada su već vićinom svi shvatili,i ovdje,i preko da sam se kroz posao koji radim morala nositi sa muškim društvom,zapravo balansirati tako da steknem i zadržim poštovanje kao osoba,i da ostanem u dobrim odnosima sa onima sa kojima sam bila prisiljena biti.Vjeruj da je to bilo veoma teško.I kada mi netko uputi nešto što se kosi sa mojim shvačanjem podnošljive zajebancije,a time ko što sam rekla ugrožava moj ostanak ovdje-a ovdje mi se sviđa biti,da nije tako ne bih se vraćala već peti puta-u meni se aktivira obrambena reakcija.To mi je ostalo iz dana rada u tržnici.Osjetim se ugroženo.I vraćam tako da udarim i sasječem.To mi se događa sa Ilegalcem.Znam ja jako dobro da on samo želi mene isprovocirati iz zabave.Ali mene to ugrožava ovdje.Tjera me da se pokupim.I sa tobom je bilo tako.Rekao si da igram grubo.Igram,kada me se natjera.I da ne razumijem.Razumijem ja sve jako dobro.
Sada tu fali jedan smaljić koji bi značio lijepi topli smiješak na licu.Ajd,pa ako netko želi,može si ga zamisliti.
Sada tu fali jedan smaljić koji bi značio lijepi topli smiješak na licu.Ajd,pa ako netko želi,može si ga zamisliti.
pitijacro- legionar
Kaj se to meni samo cini ili su oni tam opet preorali forum???
Imbra- Broj postova : 218
Danas su reforme "kao" normalna stvar , ali reforme se rade kad žvačemo zubima kupljenim na kredit , jedemo hranu kupljenu na kredit itd. ....Imbra je napisao/la:Kaj se to meni samo cini ili su oni tam opet preorali forum???
Rekli bi običnim seljačkim jezikom :reformu radiš kad s fdreku
isto tvrde i za auta s prednjim pogonom, kao kad točkovi vuku onda dođu na paralelno, koliko stepeni, milimetara, inča, palaca.....e to ne znam to sam čuo od jednog starog inače dobrog majstora
razmišljajući tom logikom, šta kad traktor ima iksključenu prednju? dere gume?
uh yebem li ga prepametna (nek oprosti lady forumašica) našao se bostandžiji prodavat bostan
TVfreak- Broj postova : 235
Komercijalni oglasi , to zvuči privlačno ... to mora imati i "još jedan forum "
Admin je napisao/la:Komercijalni oglasi , to zvuči privlačno ... to mora imati i "još jedan forum "
Kolko moram platit da stavim oglas ak netko hoće da mu poklonim mačiće?
O gospode bože,odričem se teme "Mali oglasi".Nebuš mi valjda nekaj naplatil?Nemam čime platiti,sirotinja sam ja.
pitijacro- legionar
"još jedan forum " ima točno određena pravila postupanja u slučaju da netko želi postaviti oglas .pitijacro je napisao/la:[
Kolko moram platit da stavim oglas ak netko hoće da mu poklonim mačiće?
O gospode bože,odričem se teme "Mali oglasi".Nebuš mi valjda nekaj naplatil?Nemam čime platiti,sirotinja sam ja.
Sva pravila se nalaze na ovom linku u skračenom izdanju
Ma nisi ti rođen za trgovca.Pravi trgovac,sa pravim trgovačkim duhom bi nekaj sigurno iskamčil.
Dečec,moraš ići v moju školu.
Dečec,moraš ići v moju školu.
pitijacro- legionar
odoh i ja postat neki qrac na world wide web-u, lupat opomene i banove na 12-24-48-72 (h) preuređivat postove, bacat so u mozgove......Admin je napisao/la:Objavljen natječaj ta moderatore ....iha ....
TVfreak- Broj postova : 235
E moj puknuti , mogo si biti faca da si tio lizat dupe .
Jebi s ti sad ode sa svojim phpbb-om
Mogo sam cipat drva i srkat juhu ko i ostale radilice ...ma trutovi občni
Dajte meni,dajte meni,ja bih,ja bih,hi,hi.Ja znam ,ja mogu, tak lijepo nalupati ak nekoga treba,ma rođena sam za nalupat i za nagrdit i za nakažnjavat.Jel mogu,da pitam?
pitijacro- legionar
Pitanje je kome?Admin je napisao/la:E moj puknuti , mogo si biti faca da si tio lizat dupe .
Pa nezna se tko pije a tko plaća.
Ono bi trebalo razdvojiti na dva foruma: jedan "stručni, poljoprivredni", a drugi "country life". Baš me zanima koliko bi bilo postova na ovom prvom, i od koga.
A ti, Muhaničar, ne provociraj "prijatelje", pardon, "kumove"
Ti ga na- Broj postova : 151
nemoj tako, nije tamo trebalo lizatAdmin je napisao/la:E moj puknuti , mogo si biti faca da si tio lizat dupe .
dovoljno je bilo samo malo guze dati
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Ti ga na- Broj postova : 151
Ti ga na je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Ovo treba uokvirit , jel tančak još radi okvire ..sutra sam tammario je napisao/la:Auuuu
Stranica 2 / 12. • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Poljoprivredni forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum
» Novi željeznički forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum
» Novi željeznički forum
Stranica 2 / 12.